2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sonuna kadar sana katiliyorum. Allahim insallah nasip etsin son anda bi aksilik cikmasinda normal agrili agrili dogurabilelim :)))))))

NEDEMEK BOSNACIM umarım yardımcı olabilmişimdir.
PANCUBEN bebe yağın varsa sür yumuşatır biraz.
YNUR o fiyat sadece dokorun alacağı bide hastanenin alacağı var o nekadar olacak tahmin bile edemiyorum

canım benimmm naıslda bilirim o acıyı hamilelikten önce çok çektim hamileliğimde bile ilaç kullandım kültürün iyi çıkması iyi ama genede dikakt et kendine sıcak suya otur çok dayanamadığı nzaman oda iyi geliyor ama tabi ondan da çok durma 2-3 dakika en fazla .. Yada şohbeni aç malum yerlere tut mevlam kolaylık versin çok fena bişi o yanma kaşıntı ....

canım yediğin bişey alerji yapmış olabilirmi acaba çok geçmiş olsun çalışıyorsan izin alıp eve gidip hemen duşa at kendini

canım öyle valla ama ben bitane buldum burda hem herkes çok iyi diyor hemde fiyatları çok uygun ... orad doğum yapan bi kaç kişi ile konuştum menunalrdı yoksa dışardan duysam gitmem çğnki normal doğum 450 lira sezeryan 750 ..istanbuldakilere duyurulur üsküdar yunus emre hastanesii..

canım buz yada soğuk bişiler iyi gleir mi acaba ?

Allah Allah niye öyle oldu ki?
Şu meme ucu çatlakları için kullanılan kremler iyi gelir mi acaba?
ablam vermişti deneyeceğim bakalım onu...
Göğüs uçlarım benim yok denecek kadardı şimdi ise bir nohut kadar büyümüşler ve kaşınıyorlar....Akşama deneyeceğim ama küçük küçük su toplamış gibi gördüm yaaa birden insan tedirgin oluyor neden böyle oldu diye....Gerilmeler, büyümeler, ağrılar, kramplar hepsi başladı walla sonumuz hayırlı olsun

BEKOCUM geçmiş olsun canım bol bol su iç.İç çamaşırın deamlı temiz ve kuru olsun travozal veya troysd diye bir krem var tavsiye edrim mantar için.

tatlım çok saol ...ketoral fitil canesten pomat travacort pomatbunları kullandım dahada beter yaptı.. bu gün travogen krem ve fitil verdi inşallah bu işe yarar artık.. ecza deposu oldum.. miniğime üzülüyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: dr etkilemez desede.. yaa sakınan göze çöp batıyo sürekli...sinirlerim çok bozuk.. napalım yinede bunada sükür...

çok iyiyimiş canım ne güzel :ecrin_bebek: ben doktorumu değiştirmek istemiyorum cnm zamanında çok kafa patlattım bu konuda artık en son ne derlerse ödeyip çıkıcaz galiba en çokta bebişim dönmezse filan sezeryanderler diye korkuyorum hayırlısı bakalım

canım çok geçmiş olsun.a.s.dikkat et kendine. şimdi gördüm ne zamandır yoktun sen de zaar..bebişin nasıl peki..daha sıkı tekmeliyodur artık annesi demi..:))

bekocum su kaynat bi kaba koy her tuvalete girdiğinde sıcak suyla yıkan sonra iyice kurula ıslak kalmasın daha çok kaşınır..krem falan sürme ne olur ne olmaz.
sadece sıcak su kullan...hamile kalmadan önce bendede vardı o sıkıntı geçti allaha şükür.

tatlım ikiside biribiriyle okadar tezat ki hemoroite sıcak iyi gelirken mantarıda azdırıyomuşş.. alah sizlere yasatmasın...

canım yediğin bişey alerji yapmış olabilirmi acaba çok geçmiş olsun çalışıyorsan izin alıp eve gidip hemen duşa at kendini

NEDEMEK BOSNACIM umarım yardımcı olabilmişimdir.
PANCUBEN bebe yağın varsa sür yumuşatır biraz.
YNUR o fiyat sadece dokorun alacağı bide hastanenin alacağı var o nekadar olacak tahmin bile edemiyorum

canım buz yada soğuk bişiler iyi gleir mi acaba ?

Dün aksam banyomu yaptım bebe yağını her banyodan sonra sürerim canım ....birde yıkanırken kabuklandığını görmüştü keseyle hafifçe ovalayarak temizledim sonra bebe yağı ve nemlendirici krem sürdüm yaaa ondan yada büyüyorlar göğüslerim ondan da olabilir sanırımm...

benneyaptımki
tatlım çok saol.. ama mantar olunca kullanamıyorum sıcak suyu bide işte mantarın hemoroitide dahada azdırdıgını düşün..ölle kalıyosun işte...:1no2::1no2::gitme:

BEKO'cum geçmiş olsun sana mantar için ne nemli ne de ıslak tutmamalısın...Pamuklu giy iç çamaşırlarını mümkün olduğu sürecede kaşınma kaşındığın zaman yumuşak pamuklu sabunlu bezle sil...ve kurula ....
Mantarın ve hemoroiddin en büyük düşmanı baharat ve kuruyemiş .Sabahları ve aksamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içmeni tavsiye ederim....

tatlım su lanolinli emzirme kremlerinden kullan.. bendede gerginlik yanma hissi vardı simdi banyodan sonra kullanıyorum.. zaten artık kullanmak gerekirmiş.

ahhh ahhh bende çok isterdim doktorum aynı kalsın ama işte gel görki özel sigorta yok doğum 3500 ameliyathaneye girişnormal olursa ne ala bide farklı bişi çıakrsa içtiğin suya bile fatura kesiyorelar 6000 liraya çıkan bile varmış biizm hastaneden ... şimdilik mesela 28 aralıkta yunus emrede 9 ocakta hisar ahstanesinde randevum var her iki doktorda durmu anlatacağım ve ona göre bir yol izleyeceğim inşallah herkesin tavsiyesi gibi bende memnun kalırım bu doktodan düşün randevuyu bir ay önceden alıyorsun o kadar yoğun ve kapısındaki hastalar ile görüştüm çok memnun oldukalrını söylediler beni almayacaktı araya bi tanıdık koyduk 26. haftadan sonra gelenlere bakmıyormuş . neyse kısmet bakalım ..

selam kızlar.nasılsınız biz ne zamandır yoktur.kızımla ben.bilgisayarda arıza vardı ki hala yavaş çalışıyor çok giremedim o yüzden.

hosgeldin canim. ozlettin kendini. merak ediyoruz ama.... :)))))

cok gecmis olsun canim. benim bi arkadasimda da hamileligi boyunca hep mantar vardi. ona sorayim senin icin o neler yapmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…