- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.021
pancbencim bepslenmen konusunda birascık ipucları versene cokacimcoook..en cok neyi yiyosun nası besleniosun neye agırlık weriosun..bende biraz besleyim yavrucagımı dikkat ederim aslında ama..extra bişiler varmı??Dün aksam banyomu yaptım bebe yağını her banyodan sonra sürerim canım ....birde yıkanırken kabuklandığını görmüştü keseyle hafifçe ovalayarak temizledim sonra bebe yağı ve nemlendirici krem sürdüm yaaa ondan yada büyüyorlar göğüslerim ondan da olabilir sanırımm...
ahhh ahhh bende çok isterdim doktorum aynı kalsın ama işte gel görki özel sigorta yok doğum 3500 ameliyathaneye girişnormal olursa ne ala bide farklı bişi çıakrsa içtiğin suya bile fatura kesiyorelar 6000 liraya çıkan bile varmış biizm hastaneden ... şimdilik mesela 28 aralıkta yunus emrede 9 ocakta hisar ahstanesinde randevum var her iki doktorda durmu anlatacağım ve ona göre bir yol izleyeceğim inşallah herkesin tavsiyesi gibi bende memnun kalırım bu doktodan düşün randevuyu bir ay önceden alıyorsun o kadar yoğun ve kapısındaki hastalar ile görüştüm çok memnun oldukalrını söylediler beni almayacaktı araya bi tanıdık koyduk 26. haftadan sonra gelenlere bakmıyormuş . neyse kısmet bakalım ..
benneyaptımki
tatlım çok saol.. ama mantar olunca kullanamıyorum sıcak suyu bide işte mantarın hemoroitide dahada azdırdıgını düşün..ölle kalıyosun işte...:1no2::1no2::gitme:
canım iyiyiz allaha şükür sertleşme bizdede oluyor bide mideye baskı olunca kızlar innaın tam göğsümün altındaki hizada hissediyorum o kadar baskı yapıyor bel ağrıalrıda başladı eve gitmek istiyorum.uçurur valla:)eşim aradı demin bizim evin orası felaketmiş canım ya araba bile uçacak diye korkuyorum(
canım korkma hç sertlik bölgesel oluyo ben de de.acıyo bi de dayanıyormuş bebek bi tarafa kafa atıyo sanki içerden nasıl ittiriyor..acıtıyor.biz de seviniyoz işte :))
hoşgeldinnn umarım iyisindir canım.. bebişin de iyidir??
opuyorumnanaktan
canım benim inşallah herşey güzel giderde memnun kalırsın ben anlamıyorum bu fiyatları ya sanki altın kuveze koyucaklar dikişeleirmiz altından yapıcaklar nasıl bi memleket anlamıyorum ya hepimizin durumu ortada zengin değilizki saçalım bende sırf doğum için krediye başvurucam bi dahaki ay allah hepimize kolaylık versin
canım iyiyiz allaha şükür sertleşme bizdede oluyor bide mideye baskı olunca kızlar innaın tam göğsümün altındaki hizada hissediyorum o kadar baskı yapıyor bel ağrıalrıda başladı eve gitmek istiyorum.
pancbencim bepslenmen konusunda birascık ipucları versene cokacimcoook..en cok neyi yiyosun nası besleniosun neye agırlık weriosun..bende biraz besleyim yavrucagımı dikkat ederim aslında ama..extra bişiler varmı??
kızlar şuan kendimi zor tutuyorum tuvalete gittim ve göğüslerim acayip kaşınıyordu baktım uçları kıpkırmızı ve sanki su toplamış gibi hele ki sol göğsüm felaket kaşınmıştı sabunlu suyla yıkadım üzerimi ıslatmadan ama banamısın demiyor çok kötü kaşınıyor hala ne yapayım yaaa.....
canım pahalı ama hastanelerin hiç insafı yok vallahi benim hastanede normal 1300TL sezeryanda 2200TL filanmış bide yılbaşından sonra zam gelirse o zaman gör fiyatları allah yardımcımız olsun bide üstüne hastane masrafları var kaç gün kalıcaz belli değil oda fiyatları ayrı ayrı bakalım nasıl olucak laelaelaelaelae
canım özlenmek ne güzel vaslla.bende sizi özledim.ama bilgisayarın aziziliğine uğruyorum ne zamandır.sen naıslsın bebiş nasıl.benim bua ralar gaz sancım oluyor oda baskı yapıyor gazda çıkaramıyorum onunla uğraşıyorum aman kızlar sıcak tutun ayağınızı iki haftadır çekiyorum ben.hosgeldin canim. ozlettin kendini. merak ediyoruz ama.... :)))))
cok gecmis olsun canim. benim bi arkadasimda da hamileligi boyunca hep mantar vardi. ona sorayim senin icin o neler yapmis.
çanım geçmiş olsun bençe bişey alerji yaptı sana..varsa bebanthende iş görür..bir sakınası lmaz korkma...
tam doğum fiyatından bahsedilmiş..benim dr 500 alaçak..hastanede 750 miş...
çanım geçmiş olsun bençe bişey alerji yaptı sana..varsa bebanthende iş görür..bir sakınası lmaz korkma...
Canım alerji olsam her yeri kabarmaz mı sadece göğüs uçlarım ben kabuklarını kaldırarak mı hata yaptım diye düşünüyorum banyo sırasında yaaa...bide hiç yoktu göğüs uçlarım geriliyorlar sanırım bide sol göğsümde fibrokist vardı sıvı gelmiyor ama göğüs uçunun su toplaması kafamı karıştırdı.
Hormonlarımdan galiba, sinirlerim öyle gergin ki...
En ufak şeyde ağlamak istiyorum...:a015:
cnım snein hastane hangisi idi ? gerçi hepimiz elli kere yazmışısdır ama :):):): unutuyourz işte :)::)
ay canım benim mevlam yardımcımız olsun hepimiizn valla hadi doğuma ver bebeğin eşyaları var odası beşiği osu busu dünya para mevlam kısmetini elbette verir ama işte anne babada herşeyin en iyisini istiyor :):): kız kaynanlar felan bişiler yapmıyor mu hiç onarl yardım etse biraz öyle borca gireceğinize onalrdan borç alın rahatlayınca verirsiniz..
pancuben süpersin canım ya ben .sütü :kedi:biraz aksatıyorum meyve günlük yiyorum ama..sabahlarıda caysız yapamıorum 3 kupa cay içiorum aslında sabahlarıda süt içmem gerek ama midemi bulandırıyo işte:kedi:günlük cewiz de yiyorum.bazen kacamak cipsler falan okadar olcak dimiii..haa bide bende hazımsızlıktan dolayıda cok yiyemiorum cok kacırsam carpıntım oluyonormal kahvaltımı yapıyorum
öğlen öncesi meyva
öğlen normal yemek (iş yerinde ama ayran şart yada yoğurt)
öğleden sonra miğdemden dolayısı ile beyaz leblebi
aksamları maalesef az yiyorum
salata az çorba ,makarna yada pilav makarnam hep peynirli ve tereyağ ile sotelenmiştir
salata zeytinyağlı
kreviz ,brokoli ,aksam yemeklerimde tavuk ya ızgara yada haşlanmış oluyor
aksam yemeği sonrası az meyva elma ,portakal yada muz
gece mutlaka süt (süt içmeden miğdem rahatlamıyor)
bu yediklerimi 7 güne bölerek yiyorum brokoli yemişsem ertesi günü balık kereviz yemişsem ertesi günü tavuk yada et ızgara yada patates haşlaması yoğurtlu pilavım yada makarnam hep 3 yemek kaşığı
Haftasonu kahvaltımda portakal suyu şart taze sıkılmış ve ballı süt içiyorum yeşil zeytini seviyor miğdem domates yiyemiyorum peyniri çok seviyoruz...Yağsız tost bide bazen akşamlarıda yapıyorum miğdemden dolayı yağsız peynirli tost
normal kahvaltımı yapıyorum
öğlen öncesi meyva
öğlen normal yemek (iş yerinde ama ayran şart yada yoğurt)
öğleden sonra miğdemden dolayısı ile beyaz leblebi
aksamları maalesef az yiyorum
salata az çorba ,makarna yada pilav makarnam hep peynirli ve tereyağ ile sotelenmiştir
salata zeytinyağlı
kreviz ,brokoli ,aksam yemeklerimde tavuk ya ızgara yada haşlanmış oluyor
aksam yemeği sonrası az meyva elma ,portakal yada muz
gece mutlaka süt (süt içmeden miğdem rahatlamıyor)
bu yediklerimi 7 güne bölerek yiyorum brokoli yemişsem ertesi günü balık kereviz yemişsem ertesi günü tavuk yada et ızgara yada patates haşlaması yoğurtlu pilavım yada makarnam hep 3 yemek kaşığı
Haftasonu kahvaltımda portakal suyu şart taze sıkılmış ve ballı süt içiyorum yeşil zeytini seviyor miğdem domates yiyemiyorum peyniri çok seviyoruz...Yağsız tost bide bazen akşamlarıda yapıyorum miğdemden dolayı yağsız peynirli tost
Hormonlarımdan galiba, sinirlerim öyle gergin ki...
En ufak şeyde ağlamak istiyorum...:a015:
tam doğum fiyatından bahsedilmiş..benim dr 500 alaçak..hastanede 750 miş...
delta hospital küçükyalı doğum yapaçağım inşallah..dr m orda çalışıyor...cnım snein hastane hangisi idi ? gerçi hepimiz elli kere yazmışısdır ama :):):): unutuyourz işte :)::)
Canım alerji olsam her yeri kabarmaz mı sadece göğüs uçlarım ben kabuklarını kaldırarak mı hata yaptım diye düşünüyorum banyo sırasında yaaa...bide hiç yoktu göğüs uçlarım geriliyorlar sanırım bide sol göğsümde fibrokist vardı sıvı gelmiyor ama göğüs uçunun su toplaması kafamı karıştırdı.
valla o zaman sen yarın bir dr ye git..ne olur ne olmaz....
ecanım ya denk geldi, o gaz sancıcı olayı bugünden beri cektirio bana..en ufacık soguk almasın ayaklarım hemen sancı yapıo bebişte hareketlenince sancı artıyoo ayakları sıcak tutalımcanım özlenmek ne güzel vaslla.bende sizi özledim.ama bilgisayarın aziziliğine uğruyorum ne zamandır.sen naıslsın bebiş nasıl.benim bua ralar gaz sancım oluyor oda baskı yapıyor gazda çıkaramıyorum onunla uğraşıyorum aman kızlar sıcak tutun ayağınızı iki haftadır çekiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?