- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.741
soğuk süt içebilirsin.biraz rahatlatr.yağlı ve baharatlı şeylerden uzak dur...birde bana dr rennie duo verdi yanma için.. arada yanarsa içiyorum...
tatlım renie duo surup hemen toparlıyor..
günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı hafta sonları, yaklaşık bir haftadır dk aralığıyla girip çıkıyorum (kayınvalidem ve kayınpederim bendeler yaklaşık 1 ay kadar daha burdalar ) bakalım 1 haftayı geride bıraktık, daha 3 hafta var akşama kadar evdeyiz kar kış malum kimseyide tanımıyorlar yani bol bol tv karşısında zaman geçiriyoruz.
ortalıkta pek kismeler yok ama olsun nasıl olsa gelenler olur herkesler çoook iyidir umarım biz çok iyiyiz
biliyosunuz dün hastaneye gittik koccaman olmuş oğluşum
gerçi boyunu kilosunu söylemedi dr ama ölçüleri verdiği için ben gelince hesapladım ikisini de :jeyyar: şöyle kiii:
28.hafta ---- boy:35 cm ---- kilo:1250 gr
bu kadar olacağını tahmin etmiyodum yaa 1000 gr oldu mu ki diyodum coşmuş bizim oğlan kaydirigubbakcemile3
Nilüfercim sana yine iş çıktı
kızlar bizde bugün dr a gittik, kızım 26 haftalık 980 gr olmuş, boyuda yaklaşık 35 cm, bilgilerimizi güncellerseniz sevinirim..
kızlar benim bal küpümde 25 haftalık 750 gr ve boyuda 33 cm dün gördüm çok güzeldi.bir an önce onu kucağımda istiyorum.herkese bebeğini sağ salim kucağına almasını diliyorum
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
2010 mart ta anne olmaya hazırlanıyorum 28 haftalık hamileyim burda bilgilerimizi paylaşalım
Benim canım sıkılıyor ya neden benim eşimde erken gelmiyor işten 10 da geliyor 8 de gidiyor çok sıkılıyorum o yokken kimseyide görmek istemiyorum mafoldumben
hepinize iyi geceler beni tanımayan ama benim çok iyi tanıdığım arkadaşlarım...
zorlan da olsa becerdim sanırım:))
kızlar bu da benim 28 haftalık göbeemm:))
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/314568-2010-mart-annelerinin-gobusleri-25.html
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
iyi geceler güze annelerropuyorumnanaktan
kızlar benim bal küpümde 25 haftalık 750 gr ve boyuda 33 cm dün gördüm çok güzeldi.bir an önce onu kucağımda istiyorum.herkese bebeğini sağ salim kucağına almasını diliyorum
hayırlı olsun canım...2010 mart ta anne olmaya hazırlanıyorum 28 haftalık hamileyim burda bilgilerimizi paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?