2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim bal küpümde 25 haftalık 750 gr ve boyuda 33 cm dün gördüm çok güzeldi.bir an önce onu kucağımda istiyorum.herkese bebeğini sağ salim kucağına almasını diliyorum

kızlar bizde bugün dr a gittik, kızım 26 haftalık 980 gr olmuş, boyuda yaklaşık 35 cm, bilgilerimizi güncellerseniz sevinirim..

kızlar benim bal küpümde 25 haftalık 750 gr ve boyuda 33 cm dün gördüm çok güzeldi.bir an önce onu kucağımda istiyorum.herkese bebeğini sağ salim kucağına almasını diliyorum

hepinizin kuzucuklarına maşallah güzel anneler Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

2010 mart ta anne olmaya hazırlanıyorum 28 haftalık hamileyim burda bilgilerimizi paylaşalım

hoşgeldinizz canımmm:1hug:

amin cnm amin amin

günaydın kızlar....ya bu gün bebeğimin hareketlerini hissedemedim....bekliyorum tekme atsın diye.... (

canım hayırlı olsun bebeğin....

aminnnnnn!

2010 mart ta anne olmaya hazırlanıyorum 28 haftalık hamileyim burda bilgilerimizi paylaşalım
hayırlı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…