2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimki de ara ara korkutuyor bizi sonra deli gibi tepiniyor, kızdırıyor. ıki gündür sanki karnımı yarıp çıkmaya çalışıyor gibi gerdiriyor. Hiçbir sorun yoktur inşallah. Sen yat keyif yap biraz...

Biz de pazar keyfi yapıyoruz. Önce bebikle oynadık şimdi de babamızın kahvaltı hazırlamasını bekliyoruz. Hepinize güzel bir gün diliyoruz, hayırlı sabahlar...

bizde dışarda yaptık kahwaltıyı yeğenin burda olmasından istifade şimdi geldim kocişim çaya doymamış çay koydum öle bakınıyoruz bizim kızda dünden beri biraz durgun selkicim dert etme günleri birbirine uymuyor ıhh demez olaydım bak şimdi mesaneme bastrmaya başladı welet işetecek anasını altına bu yaştan sonrakaydirigubbakcemile3

günaydın minik kuşlar ve güzel anneleri :CüvCüv:
cokacimcoookbizde kahvaltımızı ettik şimdi meyva suyu sıkmaya gidiyoruz herşey iyi güzel de şu narı ayıklamak sinir ediyo beni neyse herşey bebikim için

arada bazen uyuyolar sanırım anneleri alıştırıyolar bizi güçlü tepiklere sonra böle az vurunca korkuyoruz ama normalmiş bu durum doktor herdün horonmu tepecek sanıyodun dedi bana bende sustumm:kedi:
şimdilik öptüm keyifli pazarlar canlarımmopuyorumnanaktan

günaydın tüm güzel mart anneleriopuyorumnanaktan.

bugün benim doğumgünümmm.ve en güzel armağanım içimde :CüvCüv:eminim şaşırtıcı gelecek ama bugün eşimin de doğum günü.bizde ilk öğrendiğimizde çok şaşırmıştık.yani bizim karıkoca doğum günümüz bugünzemuszemus
herkese keyifli pazarlar.

tünaydın herkese,biz bugün bi uyandık saat 12
babamızla kokrkutuk ve de üzüldük kızçmeizi aç bırakmışız diye hemen kahvaltıo hazırladık yedik
ama kızçemizi aç bıraktık 12 ye kadar ya

canmm nice yaşlara bebikinle ve sewdiklerinle girmen dilegiyl..bencede en güzel hediyen içindeopuyorumnanaktan..onlar bize allah ın emaneti..

wooow ikinizinde doğum günü kutlu olsun o zamn cnm bnm benim doğum günümde bebişim yanımda olacak 2,5 3 aylık olacak hatta beraber attalara gidicez kızımla:lepi:

nice mutlu seneler senin we ailenin olsun cnm..a.s.

herkese güsseell pazarlaropuyorumnanaktan..benim bebişte bugün durgun onlarda pazar keyfi yapıolar galibakaydirigubbakcemile5..herkese mucccccckk..

ne kadar şanslısınız cnm karı koca aynı gün doğum günü müthiş bir olay bence
evet ikiniz içinde en güzel hediye içindeki yumurcak
Allah sizleri birbirinize bağışlasın,nice mutlu seneleriniz olsun,sağlıkklı ve de huzurlu tabi,bebeğinizide sağsalim kucağınıza almanız ve seneye birlikte kutlamanız nasip olsun i,nşalllah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
NİCE SENELEREa.s.

hıhh uykucu seni..
ben onkere uyanırım o saate kadar hiç mi gözünü açmadın leynklava: artık gece naptıysan kaçta uyuduysanÇok üzgünüm çoook

hıhh uykucu seni..
ben onkere uyanırım o saate kadar hiç mi gözünü açmadın leynklava: artık gece naptıysan kaçta uyuduysanÇok üzgünüm çoook

kuzucuk gece 12 de uyudum,eşim uyuttu daha doğrusu,akşam inanılmaz başım ağrıyordu ve de ilaç alamıyoruz eşimde sağolsun başıma masaj yapa yapa uyutmuş beni
sabah 6 da kalktım bir bardak süt içtim sonra uyudum ve kalktığımda saat 12 di ben de en geç 10 dur diye düşünrken

Nice mutlu yıllar diliyorum ikinize de, bebeğinizle birlikte... :)

Herkes geziyor sanırım. Burada da çok güzel bir hava var ama biz çıkamıyoruz. Arabamıza çarptılar, kapının önünde tamiri bekliyor. Sözde bu haftasonu alışverişe çıkacaktık, eve kapandık...

doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllara bebişinle beraber inşallah..a.s.

herkese merhaba kızlar....
insalllah bebeklerim erken gelmezse bende martta doğum yapıcam ama kısmet artıkkk..umarım yanlıslıkla şubat annelerine kaymayız yavrularımla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…