- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.761
canmm nice yaşlara bebikinle ve sewdiklerinle girmen dilegiyl..bencede en güzel hediyen içindeopuyorumnanaktan..onlar bize allah ın emaneti..günaydın tüm güzel mart anneleriopuyorumnanaktan.
bugün benim doğumgünümmm.ve en güzel armağanım içimde :CüvCüv:eminim şaşırtıcı gelecek ama bugün eşimin de doğum günü.bizde ilk öğrendiğimizde çok şaşırmıştık.yani bizim karıkoca doğum günümüz bugünzemuszemus
herkese keyifli pazarlar.
günaydın tüm güzel mart anneleriopuyorumnanaktan.
bugün benim doğumgünümmm.ve en güzel armağanım içimde :CüvCüv:eminim şaşırtıcı gelecek ama bugün eşimin de doğum günü.bizde ilk öğrendiğimizde çok şaşırmıştık.yani bizim karıkoca doğum günümüz bugünzemuszemus
tünaydın herkese,biz bugün bi uyandık saat 12
babamızla kokrkutuk ve de üzüldük kızçmeizi aç bırakmışız diye hemen kahvaltıo hazırladık yedik
ama kızçemizi aç bıraktık 12 ye kadar ya
hıhh uykucu seni..
ben onkere uyanırım o saate kadar hiç mi gözünü açmadın leynklava: artık gece naptıysan kaçta uyuduysanÇok üzgünüm çoook
Merhaba ben geldimm...
Dün akşam yemek yaparken parmağımı kestim... Dört dikiş atıldı... Şimdi elim mumya gibi...
Merhaba ben geldimm...
Dün akşam yemek yaparken parmağımı kestim... Dört dikiş atıldı... Şimdi elim mumya gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?