- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.781
Çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun canım.....
canmm nice yaşlara bebikinle ve sewdiklerinle girmen dilegiyl..bencede en güzel hediyen içindeopuyorumnanaktan..onlar bize allah ın emaneti..
wooow ikinizinde doğum günü kutlu olsun o zamn cnm bnm benim doğum günümde bebişim yanımda olacak 2,5 3 aylık olacak hatta beraber attalara gidicez kızımla:lepi:
nice mutlu seneler senin we ailenin olsun cnm..a.s.
ne kadar şanslısınız cnm karı koca aynı gün doğum günü müthiş bir olay bence
evet ikiniz içinde en güzel hediye içindeki yumurcak
Allah sizleri birbirinize bağışlasın,nice mutlu seneleriniz olsun,sağlıkklı ve de huzurlu tabi,bebeğinizide sağsalim kucağınıza almanız ve seneye birlikte kutlamanız nasip olsun i,nşalllah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
NİCE SENELEREa.s.
Nice mutlu yıllar diliyorum ikinize de, bebeğinizle birlikte... :)
hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim kızlar.Allahım hepimize sağlıklı hayırlı sevdiklerimizle uzun seneler nasip etsin ve bebeklerimizi sağlıkla kucakladığımız günleride göstersin.iyiki varsınızopuyorumnanaktandoğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllara bebişinle beraber inşallah..a.s.
Merhaba ben geldimm...
Dün akşam yemek yaparken parmağımı kestim... Dört dikiş atıldı... Şimdi elim mumya gibi...
canım sanada çok çok geçmiş olsun kaza işte çok üzüldüm.Mutlu yıllar yaz...
Kaç yaşına girdiniz?
Herkes geziyor sanırım. Burada da çok güzel bir hava var ama biz çıkamıyoruz. Arabamıza çarptılar, kapının önünde tamiri bekliyor. Sözde bu haftasonu alışverişe çıkacaktık, eve kapandık...
Herkes geziyor sanırım. Burada da çok güzel bir hava var ama biz çıkamıyoruz. Arabamıza çarptılar, kapının önünde tamiri bekliyor. Sözde bu haftasonu alışverişe çıkacaktık, eve kapandık...
canancım sizede geçmiş olsun.siz iyisiniz ama değil mi?aman size birşey olmasında başka zaman gidersiniz.
Sağ ol canım. Eşim akşam beni okuldan almaya gelirken çarpmışlar. İyi ki ben yoktum yoksa çok korkardım. Daha da yeni almıştık...Kendimiz iyiyiz çok şükür, araba da birkaç güne yapılır. :)
herkese merhaba kızlar....
insalllah bebeklerim erken gelmezse bende martta doğum yapıcam ama kısmet artıkkk..umarım yanlıslıkla şubat annelerine kaymayız yavrularımla....
kuzucuk gece 12 de uyudum,eşim uyuttu daha doğrusu,akşam inanılmaz başım ağrıyordu ve de ilaç alamıyoruz eşimde sağolsun başıma masaj yapa yapa uyutmuş beni
sabah 6 da kalktım bir bardak süt içtim sonra uyudum ve kalktığımda saat 12 di ben de en geç 10 dur diye düşünrken
evet cnm şu zamana kadar oynamıyo diye yatakta dinleniyodum, şimdi tekme atmaya başladı afacan :) bende pazar keyfi yaptıklarını düşünüyorum:))herkese güsseell pazarlaropuyorumnanaktan..benim bebişte bugün durgun onlarda pazar keyfi yapıolar galibakaydirigubbakcemile5..herkese mucccccckk..
Merhaba ben geldimm...
Dün akşam yemek yaparken parmağımı kestim... Dört dikiş atıldı... Şimdi elim mumya gibi...
Geçmiş olsun...
Size birşey olmasın da...
Herhalde çarpan karşılar hasarı...
Yeni aldıysanız, ilk çarpmaysa üzüntü vermiştir...
Markası neydi aracın? Bazı markaların tamiratı için yok servis, yok parça derken bir de bekletiyorlar...
Eftel gelmiş...
Naber kız?
Palio canım ama ikinci el. Yine de üzücü. Karşı taraf karşılayacak ama biraz sürecek sanırım.
iyi cnm..sen nasılsınn?
Bomba gibiyim fıstık opuyorumnanaktan
nasıl olmuş kızlarr?
Eki Görüntüle 31399
Çok güzel olmuş bu, eliinize sağlık...
günaydın tüm güzel mart anneleriopuyorumnanaktan.
bugün benim doğumgünümmm.ve en güzel armağanım içimde :CüvCüv:eminim şaşırtıcı gelecek ama bugün eşimin de doğum günü.bizde ilk öğrendiğimizde çok şaşırmıştık.yani bizim karıkoca doğum günümüz bugünzemuszemus
herkese keyifli pazarlar.
tünaydın herkese,biz bugün bi uyandık saat 12
babamızla kokrkutuk ve de üzüldük kızçmeizi aç bırakmışız diye hemen kahvaltıo hazırladık yedik
ama kızçemizi aç bıraktık 12 ye kadar ya
herkese merhaba kızlar....
insalllah bebeklerim erken gelmezse bende martta doğum yapıcam ama kısmet artıkkk..umarım yanlıslıkla şubat annelerine kaymayız yavrularımla....
Merhaba ben geldimm...
nasıl olmuş kızlarr?
Eki Görüntüle 31399
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?