2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canmm nice yaşlara bebikinle ve sewdiklerinle girmen dilegiyl..bencede en güzel hediyen içindeopuyorumnanaktan..onlar bize allah ın emaneti..

wooow ikinizinde doğum günü kutlu olsun o zamn cnm bnm benim doğum günümde bebişim yanımda olacak 2,5 3 aylık olacak hatta beraber attalara gidicez kızımla:lepi:

nice mutlu seneler senin we ailenin olsun cnm..a.s.

Nice mutlu yıllar diliyorum ikinize de, bebeğinizle birlikte... :)

doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllara bebişinle beraber inşallah..a.s.
hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim kızlar.Allahım hepimize sağlıklı hayırlı sevdiklerimizle uzun seneler nasip etsin ve bebeklerimizi sağlıkla kucakladığımız günleride göstersin.iyiki varsınızopuyorumnanaktan
Merhaba ben geldimm...

Dün akşam yemek yaparken parmağımı kestim... Dört dikiş atıldı... Şimdi elim mumya gibi...

Mutlu yıllar yaz...
Kaç yaşına girdiniz?
canım sanada çok çok geçmiş olsun kaza işte çok üzüldüm.
sağol sinpac ben 22 eşim 30.

canancım sizede geçmiş olsun.siz iyisiniz ama değil mi?aman size birşey olmasında başka zaman gidersiniz.

canancım sizede geçmiş olsun.siz iyisiniz ama değil mi?aman size birşey olmasında başka zaman gidersiniz.

Sağ ol canım. Eşim akşam beni okuldan almaya gelirken çarpmışlar. İyi ki ben yoktum yoksa çok korkardım. Daha da yeni almıştık... Kendimiz iyiyiz çok şükür, araba da birkaç güne yapılır. :)

Geçmiş olsun...
Size birşey olmasın da...

Herhalde çarpan karşılar hasarı...
Yeni aldıysanız, ilk çarpmaysa üzüntü vermiştir...
Markası neydi aracın? Bazı markaların tamiratı için yok servis, yok parça derken bir de bekletiyorlar...

Maşallah,
İyi yapmışsın, her zaman uyku tutmuyor zaten, yakalamışken dinlenmek lazım...

tünaydın mart anneleri...
[QUOTE=yaz34;10569291]günaydın tüm güzel mart anneleriopuyorumnanaktan.

bugün benim doğumgünümmm.ve en güzel armağanım içimde :CüvCüv:eminim şaşırtıcı gelecek ama bugün eşimin de doğum günü.bizde ilk öğrendiğimizde çok şaşırmıştık.yani bizim karıkoca doğum günümüz bugünzemuszemus
herkese keyifli pazarlar.[/QUOTE]
cnm doğum gününüz kutlu olsun. akşam faceye yazıcaktım ama bir kaç kişi bilader doğum günün kutlu olsun yazınca bende eşinin doğum günü diye bişey yazmadım:))
ikinizede mutlu yıllar cnm..opuyorumnanaktan
herkese güsseell pazarlaropuyorumnanaktan..benim bebişte bugün durgun onlarda pazar keyfi yapıolar galibakaydirigubbakcemile5..herkese mucccccckk..
evet cnm şu zamana kadar oynamıyo diye yatakta dinleniyodum, şimdi tekme atmaya başladı afacan :) bende pazar keyfi yaptıklarını düşünüyorum:))
Merhaba ben geldimm...

Dün akşam yemek yaparken parmağımı kestim... Dört dikiş atıldı... Şimdi elim mumya gibi...

geçmiş olsun cnm,

canan sizede geçmiş olsun.. inşallah çarpan karşılıyodur..

Palio canım ama ikinci el. Yine de üzücü. Karşı taraf karşılayacak ama biraz sürecek sanırım.

nice mutlu yıllara canım dünde benim doğum günümdü seneye bu zamanlar bebişlerimizle birlikte kutlarız inşallahhh

sabah içmişsin sütünü canımcım sen yemesende o alıyor merak etme

kardeşimde bursada bugün geziyormuş iş için gitmişti iyi sevindim havanın güzel olmasına
çok geçmiş olsun bu arada canım

herkese merhaba kızlar....
insalllah bebeklerim erken gelmezse bende martta doğum yapıcam ama kısmet artıkkk..umarım yanlıslıkla şubat annelerine kaymayız yavrularımla....

inşallah canım hoş geldinn

Merhaba ben geldimm...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

çok güzel canım yaa maşallah ne becerikli bu mart anneleri ben hariççkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…