- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.801
nasıl olmuş kızlarr?
Eki Görüntüle 31399
tünaydın mart anneleri...
cnm doğum gününüz kutlu olsun. akşam faceye yazıcaktım ama bir kaç kişi bilader doğum günün kutlu olsun yazınca bende eşinin doğum günü diye bişey yazmadım:))
ikinizede mutlu yıllar cnm..opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktanface miz ortak doğum günümüzde aynı olunca mesajlar karışıyor.çiçek çok güzel olmuş eline sağlık.nasıl olmuş kızlarr?
Eki Görüntüle 31399
nice mutlu yıllara canım dünde benim doğum günümdü seneye bu zamanlar bebişlerimizle birlikte kutlarız inşallahhh
Canım benimki de ara ara korkutuyor bizi sonra deli gibi tepiniyor, kızdırıyor. İki gündür sanki karnımı yarıp çıkmaya çalışıyor gibi gerdiriyor. Hiçbir sorun yoktur inşallah. Sen yat keyif yap biraz...
Biz de pazar keyfi yapıyoruz. Önce bebikle oynadık şimdi de babamızın kahvaltı hazırlamasını bekliyoruz. Hepinize güzel bir gün diliyoruz, hayırlı sabahlar...
bizde dışarda yaptık kahwaltıyı yeğenin burda olmasından istifade şimdi geldim kocişim çaya doymamış çay koydum öle bakınıyoruz bizim kızda dünden beri biraz durgun selkicim dert etme günleri birbirine uymuyor ıhh demez olaydım bak şimdi mesaneme bastrmaya başladı welet işetecek anasını altına bu yaştan sonrakaydirigubbakcemile3
günaydın minik kuşlar ve güzel anneleri :CüvCüv:
cokacimcoookbizde kahvaltımızı ettik şimdi meyva suyu sıkmaya gidiyoruz herşey iyi güzel de şu narı ayıklamak sinir ediyo beni neyse herşey bebikim için
arada bazen uyuyolar sanırım anneleri alıştırıyolar bizi güçlü tepiklere sonra böle az vurunca korkuyoruz ama normalmiş bu durum doktor herdün horonmu tepecek sanıyodun dedi bana bende sustumm:kedi:
şimdilik öptüm keyifli pazarlar canlarımmopuyorumnanaktan
günaydın tüm güzel mart anneleriopuyorumnanaktan.
bugün benim doğumgünümmm.ve en güzel armağanım içimde :CüvCüv:eminim şaşırtıcı gelecek ama bugün eşimin de doğum günü.bizde ilk öğrendiğimizde çok şaşırmıştık.yani bizim karıkoca doğum günümüz bugünzemuszemus
herkese keyifli pazarlar.
canım hoşgeldin...bebeğin hayıtlı olsun...herkese merhaba kızlar....
insalllah bebeklerim erken gelmezse bende martta doğum yapıcam ama kısmet artıkkk..umarım yanlıslıkla şubat annelerine kaymayız yavrularımla....
Merhaba ben geldimm...
Dün akşam yemek yaparken parmağımı kestim... Dört dikiş atıldı... Şimdi elim mumya gibi...
nasıl olmuş kızlarr?
Eki Görüntüle 31399
edebiyatcıüğım nasıl oldu kaza..siz varmıydınız içinde...Allah korusun.....geçmiş olsun...
Ben yoktum canım çok şükür. Eşim anayoldan giderken (mobilyacılar çarşısı :) ) tali yoldan çıkan biri sol arkadan çarpmış. Kapı falan değişecekmiş.
bizde bu gün 1 gibi çıktık evden ..eşim araba bakmaya götürdü bizi...:) doğum hediyesi arabamı yenileyecekmiş...:) benim arabam küçük biraz bebekten sonra sığamayacağız ona,uzun yollarda..o nedenle... :)
canım ikinizinde doğum günü kutluy olsun..nasıl tesadüf etmiş ayol ikinizde aynı gün....
süpppper cğmle yapmışsın leyynnn tuttum bunukaydirigubbakcemile5
cnm sen de bizden birisin unutmaopuyorumnanaktan
iyi akşamlar hepinize arkadaşlar,siz beni tanımazsınız ama ben hamileleiğimi öğrendiğim günden beri sıkı bir takipçisiyim forumun.ama hiç yazmamıştım,kısmet bugüneymiş.peri arkadaşım fitilden bahsetmiş,ben de bugün kontrole gittim ve doktorum bana da akıntı sebebiyle aynı fitili verdi.doktoruma da çok güveniyorum çok bilgili ve işini hakkıyla yapan bi doktor.prospektüsünde ben de okudum seni endişelendiren şeyleri ama doktoruma çok güvendiğim için hiç düşünmeden kullanıcam.seni böyle tedirgin kararsız görünce yazmadan edemedim
hepinize hayırlı bir hamilelik ve doğum diliyorum.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.iyi akşamlar
günaydın tüm güzel mart anneleriopuyorumnanaktan.
bugün benim doğumgünümmm.ve en güzel armağanım içimde :CüvCüv:eminim şaşırtıcı gelecek ama bugün eşimin de doğum günü.bizde ilk öğrendiğimizde çok şaşırmıştık.yani bizim karıkoca doğum günümüz bugünzemuszemus
herkese keyifli pazarlar.
canım çoook sağol yaa valla içimi rahatlattın arkadaşım neden girmiyorsun sende kendini tanıtsana bak şimdi merak ettim :asigim::asigim::asigim:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?