2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktanface miz ortak doğum günümüzde aynı olunca mesajlar karışıyor.çiçek çok güzel olmuş eline sağlık.
nice mutlu yıllara canım dünde benim doğum günümdü seneye bu zamanlar bebişlerimizle birlikte kutlarız inşallahhh

inşaallah kujucum sağol.aynı burçtanız demekki.seninde geçmiş doğumgünün kutlu olsun ozaman canım benimopuyorumnanaktan.

bizde bu gün 1 gibi çıktık evden ..eşim araba bakmaya götürdü bizi...:) doğum hediyesi arabamı yenileyecekmiş...:) benim arabam küçük biraz bebekten sonra sığamayacağız ona,uzun yollarda..o nedenle... :)

bu saat oldu yeni biraz hareketlenmeye başladı şükür..biraz yorgunum ..onun etkisi olabilirmi acaba..berbat bir gece geçirdim....

seninkidemi durgun..ne oldu acaba bizim bebiklere...

tya hiç böyle durgun olmazdı...bol tekme atoyordu hatta futbolcu olçak diye düşünmeye başlamıştım.. :)

canım ikinizinde doğum günü kutluy olsun..nasıl tesadüf etmiş ayol ikinizde aynı gün...

herkese merhaba kızlar....
insalllah bebeklerim erken gelmezse bende martta doğum yapıcam ama kısmet artıkkk..umarım yanlıslıkla şubat annelerine kaymayız yavrularımla....
canım hoşgeldin...bebeğin hayıtlı olsun...
Merhaba ben geldimm...

Dün akşam yemek yaparken parmağımı kestim... Dört dikiş atıldı... Şimdi elim mumya gibi...

naptın canım yaaa. geçmiş olsun....

ay çoook güzel olmuş....

sinpac çok geçmiş olsun
edebiyatçı sizede geçmiş olsun
biz yine gezmeye gittik yeni geldim öle bi okudum geçmişi, çok yoruldum we uykum geldi off ya noluyo bana arabayla dışarı gittik yemek yedik 100metre yürüdük sanki kmlerce yol almışım ben iyice formdan düştüm nerdeyse uyuyacağım kızlar

canlarım benim iyi bakın kendinize bende 3 gündür evden dışarı adım atmadım bakalım geçiriyoruz zamanlarımızı :)) evdekilerle ay şu zaman bir biteydi . bebeklerinize iyi bakın öpüyorum kocaman

çok teşşekkür ederim selkiecim.evet öyle bir tesadüfki her duyan çok şaşırıyor ki ilk öğrendiğimizde biz de çok garipsemiş ve inanmak için kimliklerimizi göstermiştik birbirimize.

daha gerçekleşmesede şimdiden hayırlı olsun canım araban.Allah kaza bela vermesinopuyorumnanaktan.

canım çoook sağol yaa valla içimi rahatlattın arkadaşım neden girmiyorsun sende kendini tanıtsana bak şimdi merak ettim :asigim::asigim::asigim:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

forma şöyle bir bakayım dedim almış başını gitmiş.
SıNCAP VE EDEBıYATCI ÇOOOK GEÇMıŞ OLSUN.
YAZ34 EŞıN VE SENıN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NıCE MUTLU YILLARA.
VE DOKTORDAN GELEN ARKADAŞLAR HEPıNıZıN GÖZÜ AYDIN.UMARIM HEP BÖYLE GÜZEL HABERLER ALIRSINIZ.

ne güzel bi raslantı,çok şanslısın :) Allah size hep beraber yaşayacağınız nice yıllar nasip etsin , sağlıkla,huzurla ve hayırlısıyla...bebeksiz son doğumgünü diye düşününce çok tuhaf di mi,bundan sonra en az 3 kişi olacaksınız doğumgünlerinde inşallah

canım çoook sağol yaa valla içimi rahatlattın arkadaşım neden girmiyorsun sende kendini tanıtsana bak şimdi merak ettim :asigim::asigim::asigim:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

rica ederim canım,için rahatladıysa ne mutlu bana,biran önce kullanmaya başla bence,ben başladım.daha önce yazmamamın özel bir nedeni yok,ne biliyim,okuyordum yazılanları sürekli ama.neyse bundan sonra katılırım aranıza.ben de 28. haftamdayım.erkek oğlum :))) olacak inşallah

selam annisler nasılsınız pek kimse yok ama neyse bizde 2 gündür esimle ugrasıyoruz karın agrısından kıvranıyordu zavallım 2 gündür sonunda bugün nedenini bulabildi doktorlar. apandist ameliyatı oldu simdi iyi cok sükür bikac gün hastanede kalacak. bizde haberler böyle iste bende biraz uzanıp dinlenmek istiyorum. kendinize iyi bakın herkese iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…