- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.821
2010 mart ta anne olmaya hazırlanıyorum 28 haftalık hamileyim burda bilgilerimizi paylaşalım
rica ederim canım,için rahatladıysa ne mutlu bana,biran önce kullanmaya başla bence,ben başladım.daha önce yazmamamın özel bir nedeni yok,ne biliyim,okuyordum yazılanları sürekli ama.neyse bundan sonra katılırım aranıza.ben de 28. haftamdayım.erkek oğlum :))) olacak inşallah
dün yazını okuduktan sonra hemen kullanmaya başladım hoş geldiniz canım minik kuzunla aramızagamyoncuiremsu:ecrin_bebek:
Bu arada egk ve gökcebayrakdar aramıza hoşgeldiniza.s.
günaydın tüm güzel mart anneleriopuyorumnanaktan.
bugün benim doğumgünümmm.ve en güzel armağanım içimde :CüvCüv:eminim şaşırtıcı gelecek ama bugün eşimin de doğum günü.bizde ilk öğrendiğimizde çok şaşırmıştık.yani bizim karıkoca doğum günümüz bugünzemuszemus
herkese keyifli pazarlar.
Herkes geziyor sanırım. Burada da çok güzel bir hava var ama biz çıkamıyoruz. Arabamıza çarptılar, kapının önünde tamiri bekliyor. Sözde bu haftasonu alışverişe çıkacaktık, eve kapandık...
Merhaba ben geldimm...
Dün akşam yemek yaparken parmağımı kestim... Dört dikiş atıldı... Şimdi elim mumya gibi...
kizlar bugun göğsümden biraz süt geldi, tisortüm islanmıs, basina gelen var mı?
30.haftamdayım normal midir, netten bir arastirmaya geldim..
bend ende 2 kere geldi 30 haftadakizlar bugun göğsümden biraz süt geldi, tisortüm islanmıs, basina gelen var mı?
bazi arkadaslar bebeklerin hareketlerinin azaldığını yazmislar, endişelenmeyin kizlar,
bebekler en hareketli 24-28. haftalar arasinda oluyormus. sonrasinda yer daraldıkca vıkıl vıkıl kaynasmaları azalıyormus haliyle. ama tekmeleri de daha sert hissetmeye basliyoruz bir yandan.
bende süt deil sarı bişey geldi ama ondan öncesinde sürekli kenarı beyaz oluyoru o gün dikkatimi çekti sıktım ve sarı bi su geldi sadece sağ göğsümden ucunu hergün silmesem kokuyor sendede oluyormu başında sarı sarı kuruyup kalıyor
ıslaklığı fark edince göğsümü sıktım, dediğin gibi sarı-beyaz bir renk. göğsüme mikrop kaptırmaktan korktum, pek ellemedim bir daha
doğumdan sonra sütümüz ilk 3-5 gün çok yoğun kıvamlı ve sarımtrak olucakmış zaten, doğum yapan arkadaslar bilirler..
selm hrk
bend ende 2 kere geldi 30 haftada
ağız sütü dediler banada bende elimle deil kulak çöpüyle baktım:1rolleyes:
selam annisler nasılsınız pek kimse yok ama neyse bizde 2 gündür esimle ugrasıyoruz karın agrısından kıvranıyordu zavallım 2 gündür sonunda bugün nedenini bulabildi doktorlar. apandist ameliyatı oldu simdi iyi cok sükür bikac gün hastanede kalacak. bizde haberler böyle iste bende biraz uzanıp dinlenmek istiyorum. kendinize iyi bakın herkese iyi aksamlar
Merhabalar!
Sinpac ve Edebiyatçı arkadaşlarım ikinize de çok geçmiş olsun.Yaz cım doğum gününüz kutlu olsun.Hayatınızın en güzel doğum günlerinden birini yaşıyosunuzdur eminim.Allah daha nice doğum günleri nasip etsin sizlere.
Benim bıdığım da bugün çok korkutuyo beni çok az hareket etti çünkü.Biraz kanamam var yine.Dün biraz ev işi yapmıştım hep oluyo zaten yorulunca kanama.Neyse öpüyorum hepinizi benim bol bol dinlenmem lazım iyi geceler annişler.
ağız sütü dediler banada bende elimle deil kulak çöpüyle baktım:1rolleyes:
mutlu; senin de doğumun subata kaydı mı? benim subatın son haftasına geriledi, sezeryan düsündüğüm için (bebek simdilik ters çünkü)
Ben yoktum canım çok şükür. Eşim anayoldan giderken (mobilyacılar çarşısı :) ) tali yoldan çıkan biri sol arkadan çarpmış. Kapı falan değişecekmiş.
canım sağol inşallah..çok teşşekkür ederim selkiecim.evet öyle bir tesadüfki her duyan çok şaşırıyor ki ilk öğrendiğimizde biz de çok garipsemiş ve inanmak için kimliklerimizi göstermiştik birbirimize.
daha gerçekleşmesede şimdiden hayırlı olsun canım araban.Allah kaza bela vermesinopuyorumnanaktan.
selam annisler nasılsınız pek kimse yok ama neyse bizde 2 gündür esimle ugrasıyoruz karın agrısından kıvranıyordu zavallım 2 gündür sonunda bugün nedenini bulabildi doktorlar. apandist ameliyatı oldu simdi iyi cok sükür bikac gün hastanede kalacak. bizde haberler böyle iste bende biraz uzanıp dinlenmek istiyorum. kendinize iyi bakın herkese iyi aksamlar
Merhabalar!
Sinpac ve Edebiyatçı arkadaşlarım ikinize de çok geçmiş olsun.Yaz cım doğum gününüz kutlu olsun.Hayatınızın en güzel doğum günlerinden birini yaşıyosunuzdur eminim.Allah daha nice doğum günleri nasip etsin sizlere.
Benim bıdığım da bugün çok korkutuyo beni çok az hareket etti çünkü.Biraz kanamam var yine.Dün biraz ev işi yapmıştım hep oluyo zaten yorulunca kanama.Neyse öpüyorum hepinizi benim bol bol dinlenmem lazım iyi geceler annişler.
ıslaklığı fark edince göğsümü sıktım, dediğin gibi sarı-beyaz bir renk. göğsüme mikrop kaptırmaktan korktum, pek ellemedim bir daha
doğumdan sonra sütümüz ilk 3-5 gün çok yoğun kıvamlı ve sarımtrak olucakmış zaten, doğum yapan arkadaslar bilirler..
canım benim zaten 27 şubattı ama dün öğrendimki doktor knotrolümüz vardı ben 32 haftalık hamileymişm delikafadulden
doktor 1-2 hafta önden gidiyor demişti sanırım ben üstüne adet gördüm adetim sadece 2 gün sürmştü doktor baktı boyuna kilosuna kafa ve vücut ölçülerine göre 32 hafta çıktı arkadaşlarınla vedalaş seni salı günü doğm iznine ayırayım dedi yani bundan sonra evdeyim bebeş 1850gr 42 cm olmuş hareketleri çok bariz dün uyutmadı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?