2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2010 mart ta anne olmaya hazırlanıyorum 28 haftalık hamileyim burda bilgilerimizi paylaşalım

hoşş geldinna.s.kaydirigubbakcemile3

dün yazını okuduktan sonra hemen kullanmaya başladım hoş geldiniz canım minik kuzunla aramızagamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Merhabalar!
Sinpac ve Edebiyatçı arkadaşlarım ikinize de çok geçmiş olsun.Yaz cım doğum gününüz kutlu olsun.Hayatınızın en güzel doğum günlerinden birini yaşıyosunuzdur eminim.Allah daha nice doğum günleri nasip etsin sizlere.
Benim bıdığım da bugün çok korkutuyo beni çok az hareket etti çünkü.Biraz kanamam var yine.Dün biraz ev işi yapmıştım hep oluyo zaten yorulunca kanama.Neyse öpüyorum hepinizi benim bol bol dinlenmem lazım iyi geceler annişler.

ayy negüzel canım bebişinle ve eşinle nice mutlu yıllara a.s.

gelmiş geçmiş olsun canım kendinizde bişey yokmuş ya önemli olanda o deilmi

Merhaba ben geldimm...

Dün akşam yemek yaparken parmağımı kestim... Dört dikiş atıldı... Şimdi elim mumya gibi...

geçmiş olsun yaa şimdi nasılsın oyyy dikkat et kendineekaydirigubbakcemile3

bazi arkadaslar bebeklerin hareketlerinin azaldığını yazmislar, endişelenmeyin kizlar,
bebekler en hareketli 24-28. haftalar arasinda oluyormus. sonrasinda yer daraldıkca vıkıl vıkıl kaynasmaları azalıyormus haliyle. ama tekmeleri de daha sert hissetmeye basliyoruz bir yandan.

kizlar bugun göğsümden biraz süt geldi, tisortüm islanmıs, basina gelen var mı?
30.haftamdayım normal midir, netten bir arastirmaya geldim..

bende süt deil sarı bişey geldi ama ondan öncesinde sürekli kenarı beyaz oluyoru o gün dikkatimi çekti sıktım ve sarı bi su geldi sadece sağ göğsümden ucunu hergün silmesem kokuyor sendede oluyormu başında sarı sarı kuruyup kalıyor

selm hrk
yaz nice yıllara
canan geçmiş olsun canım iimsn
bend ende 2 kere geldi 30 haftada

galiba 32 kadar hareketli olurmş

peri ztb hast gşttşnmi

ıslaklığı fark edince göğsümü sıktım, dediğin gibi sarı-beyaz bir renk. göğsüme mikrop kaptırmaktan korktum, pek ellemedim bir daha
doğumdan sonra sütümüz ilk 3-5 gün çok yoğun kıvamlı ve sarımtrak olucakmış zaten, doğum yapan arkadaslar bilirler..

ağız sütü dediler banada bende elimle deil kulak çöpüyle baktım:1rolleyes:

geçmiş olsun canım acil şifalar dikkat et kendine özletme opuyorumnanaktan

aman canımcım yaa ne yaptın bu kadar kanamam var diyosun bide korkutmak gibi olmasın ama benim doktorum kanamn ağrın falan olursa hemen gel dedi lütfen hayatım yapma ev işini yapsanda abartma bu haftalarda çok tehlikeli lmaz: aman diyim yani canımcımm

ağız sütü dediler banada bende elimle deil kulak çöpüyle baktım:1rolleyes:

şekerler bu sıvı benden hiç gelmedi ama hem nette okumuştum hemde tv de izlemiştim
"sadece pamukla silin yada banyo yapın temizlemek için ama göğsünüzü kesinlikle sıkmayın uğraşmayın" dedi doktor yara olabilrmiş ve mikrop kaparmış
dikkat edin yanii canlarım

mutlu; senin de doğumun subata kaydı mı? benim subatın son haftasına geriledi, sezeryan düsündüğüm için (bebek simdilik ters çünkü)

canım benim zaten 27 şubattı ama dün öğrendimki doktor knotrolümüz vardı ben 32 haftalık hamileymişm delikafadulden

doktor 1-2 hafta önden gidiyor demişti sanırım ben üstüne adet gördüm adetim sadece 2 gün sürmştü doktor baktı boyuna kilosuna kafa ve vücut ölçülerine göre 32 hafta çıktı arkadaşlarınla vedalaş seni salı günü doğm iznine ayırayım dedi yani bundan sonra evdeyim bebeş 1850gr 42 cm olmuş hareketleri çok bariz dün uyutmadı beni

Ben yoktum canım çok şükür. Eşim anayoldan giderken (mobilyacılar çarşısı :) ) tali yoldan çıkan biri sol arkadan çarpmış. Kapı falan değişecekmiş.

canım geçmiş olsun..bilirim orayı..Allah korusun...

canım sağol inşallah..

canım geçmiş olsun..acil şifalar....

canım sende yorma kendini..

kızlar merak etmeyin bu haftalarda normal..b4nimde sağ gögsümden az bişey geldi geçen gün...anne sütü görüntü olarak inek sütüne falan benzemiyor zaten....öyle beyaz değil yani...sulandırılmış süt gibi rengi...ilk günlerde rengi sarımsı olur...

kız ilk sen doğuracan o zaman.....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…