- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.841
canım benim zaten 27 şubattı ama dün öğrendimki doktor knotrolümüz vardı ben 32 haftalık hamileymişm delikafadulden
doktor 1-2 hafta önden gidiyor demişti sanırım ben üstüne adet gördüm adetim sadece 2 gün sürmştü doktor baktı boyuna kilosuna kafa ve vücut ölçülerine göre 32 hafta çıktı arkadaşlarınla vedalaş seni salı günü doğm iznine ayırayım dedi yani bundan sonra evdeyim bebeş 1850gr 42 cm olmuş hareketleri çok bariz dün uyutmadı beni
forma şöyle bir bakayım dedim almış başını gitmiş.
SİNCAP VE EDEBİYATCI ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN.
YAZ34 EŞİN VE SENİN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE MUTLU YILLARA.
VE DOKTORDAN GELEN ARKADAŞLAR HEPİNİZİN GÖZÜ AYDIN.UMARIM HEP BÖYLE GÜZEL HABERLER ALIRSINIZ.
ne güzel bi raslantı,çok şanslısın :) Allah size hep beraber yaşayacağınız nice yıllar nasip etsin , sağlıkla,huzurla ve hayırlısıyla...bebeksiz son doğumgünü diye düşününce çok tuhaf di mi,bundan sonra en az 3 kişi olacaksınız doğumgünlerinde inşallah
Merhabalar!
Sinpac ve Edebiyatçı arkadaşlarım ikinize de çok geçmiş olsun.Yaz cım doğum gününüz kutlu olsun.Hayatınızın en güzel doğum günlerinden birini yaşıyosunuzdur eminim.Allah daha nice doğum günleri nasip etsin sizlere.
Benim bıdığım da bugün çok korkutuyo beni çok az hareket etti çünkü.Biraz kanamam var yine.Dün biraz ev işi yapmıştım hep oluyo zaten yorulunca kanama.Neyse öpüyorum hepinizi benim bol bol dinlenmem lazım iyi geceler annişler.
ayy negüzel canım bebişinle ve eşinle nice mutlu yıllara a.s.[/COLOR
canım arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum iyiki varsınızopuyorumnanaktan.evet bu son iki kişi doğumgünümüz.inşaallah artık bebeğimde olacak aramızda.Allah hepimize yavrularımızla uzun mutlu hayırlı ömürler nasip etsin.selm hrk
yaz nice yıllara
canan geçmiş olsun canım iimsn
Merhaba ben geldimm...
Dün akşam yemek yaparken parmağımı kestim... Dört dikiş atıldı... Şimdi elim mumya gibi...
Nasıl çarptılar?
Geçmiş olsun... Size birşey olmadı di mi? Hasar çok mu?
nasıl olmuş kızlarr?
Eki Görüntüle 31399
selam annisler nasılsınız pek kimse yok ama neyse bizde 2 gündür esimle ugrasıyoruz karın agrısından kıvranıyordu zavallım 2 gündür sonunda bugün nedenini bulabildi doktorlar. apandist ameliyatı oldu simdi iyi cok sükür bikac gün hastanede kalacak. bizde haberler böyle iste bende biraz uzanıp dinlenmek istiyorum. kendinize iyi bakın herkese iyi aksamlar
geçmiş olsun cnm,umarım eşinin sağlığı iyidir,ameliyat güzel geçmiştir ve herşey yolundadır inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya sana ne demeli bilmiyorum şimdi bu sabah huysuzluğumu senden çıkarıcam o olucak yaniMerhabalar!
Sinpac ve Edebiyatçı arkadaşlarım ikinize de çok geçmiş olsun.Yaz cım doğum gününüz kutlu olsun.Hayatınızın en güzel doğum günlerinden birini yaşıyosunuzdur eminim.Allah daha nice doğum günleri nasip etsin sizlere.
Benim bıdığım da bugün çok korkutuyo beni çok az hareket etti çünkü.Biraz kanamam var yine.Dün biraz ev işi yapmıştım hep oluyo zaten yorulunca kanama.Neyse öpüyorum hepinizi benim bol bol dinlenmem lazım iyi geceler annişler.
normal cnm o, benim 1,2 aydır geliyor ama sıkınca geliyor ne güzel işte o bizim sütümüzyerimsenibenkizlar bugun göğsümden biraz süt geldi, tisortüm islanmıs, basina gelen var mı?
30.haftamdayım normal midir, netten bir arastirmaya geldim..
mutlu; senin de doğumun subata kaydı mı? benim subatın son haftasına geriledi, sezeryan düsündüğüm için (bebek simdilik ters çünkü)
Herkeze günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmeyi dilerim..
yarın şeker yüklemesi var ama doktor aç gel tok gel bişi demedi giden arkadaşlar sizce nasıl gideyim...
günaydın kıssslllarrr...
herkes resmini değiştirmiş heralde kim nerde anlayamadım...
neyse hasta olanlara geçmiş olsun eşine kavuşanlara hayırlı olsun bi derdi olanlarada hayırlısıyla atlatmak nasiiibb olsun inşallaahh...
kızımın odasını aldıkkk şundan accık farklı...
http://www.bebekom.com/pictures/kremleton.jpg
Günaydın sevgili Mart anneleri,
Buzz gibi bir İstanbul sabahından, herkese güzel bir hafta diliyorum.
Çok hareketli ve keyifli bir haftasonu geçirdik biz, umarım sizlerden de güzel haberler gelir bugün.
Cumartesi günü kontrolümüz vardı. Bu sefer her zamankinden daha heyecanlıydım ben nedense... Ultrasona başlar başlamaz, hemen oğlumun yüzünü gösterdi doktorumuz. O yüzün güzelliğini, yumuk yumukluğunu anlatamam size :) Bu arada hala aynı babası bizim sıpa :) Biz seyrederken, kolunu yüzüne kapattı oğlum, sonra da bir daha göstermedi. 28+1'de 1340 gr olmuş miniğim, boyu da yaklaşık 41 cm. Gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi doktor, hiç bir problemimiz yok çok şükür... Hala bir hafta önden gidiyor gelişimi, mart başından itibaren doğuma hazır olmalısın dedi. Başı yukarda, poposu aşağıda, ayakları başı ile aynı hizada şu an. Döner mi dedim, daha çok vakit var, inşallah döner dedi.
Bu kadar diyete rağmen ben iki kilo almışım, çok güldü, bir de sana diyet vermesek napacaktın kimbilir diye dalga geçti benimle. Açım ama ben dedim, iki kilo alan kadın aç olamaz dedi :)
4 hafta sonraya randevu verdi yine, ondan sonra 2 haftada bir görücem seni dedi. 4 hafta bekleyemiyorum artık dedim, hepiniz böyle oluyorsunuz sonlara doğru, 3 hafta sonra gel o zaman dedi, 1 hafta kardayım :)
Çıkınca da o sevinçle oğlumun bütün kıyafet alışverişini tamamladık, Kujumun hediyesini aldık, yedik içtik gezdik saatlerce buz gibi havada. Akşama da felç olmuş gibi yatıp kaldım tabi bel ağrısından.
Çok uzun yazdım sanırım, devamını da başka bir mesajda anlatırım artık :)
Günaydın sevgili Mart anneleri,
Buzz gibi bir İstanbul sabahından, herkese güzel bir hafta diliyorum.
Çok hareketli ve keyifli bir haftasonu geçirdik biz, umarım sizlerden de güzel haberler gelir bugün.
Cumartesi günü kontrolümüz vardı. Bu sefer her zamankinden daha heyecanlıydım ben nedense... Ultrasona başlar başlamaz, hemen oğlumun yüzünü gösterdi doktorumuz. O yüzün güzelliğini, yumuk yumukluğunu anlatamam size :) Bu arada hala aynı babası bizim sıpa :) Biz seyrederken, kolunu yüzüne kapattı oğlum, sonra da bir daha göstermedi. 28+1'de 1340 gr olmuş miniğim, boyu da yaklaşık 41 cm. Gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi doktor, hiç bir problemimiz yok çok şükür... Hala bir hafta önden gidiyor gelişimi, mart başından itibaren doğuma hazır olmalısın dedi. Başı yukarda, poposu aşağıda, ayakları başı ile aynı hizada şu an. Döner mi dedim, daha çok vakit var, inşallah döner dedi.
Bu kadar diyete rağmen ben iki kilo almışım, çok güldü, bir de sana diyet vermesek napacaktın kimbilir diye dalga geçti benimle. Açım ama ben dedim, iki kilo alan kadın aç olamaz dedi :)
4 hafta sonraya randevu verdi yine, ondan sonra 2 haftada bir görücem seni dedi. 4 hafta bekleyemiyorum artık dedim, hepiniz böyle oluyorsunuz sonlara doğru, 3 hafta sonra gel o zaman dedi, 1 hafta kardayım :)
Çıkınca da o sevinçle oğlumun bütün kıyafet alışverişini tamamladık, Kujumun hediyesini aldık, yedik içtik gezdik saatlerce buz gibi havada. Akşama da felç olmuş gibi yatıp kaldım tabi bel ağrısından.
Çok uzun yazdım sanırım, devamını da başka bir mesajda anlatırım artık :)
günaydın kıssslllarrr...
herkes resmini değiştirmiş heralde kim nerde anlayamadım...
neyse hasta olanlara geçmiş olsun eşine kavuşanlara hayırlı olsun bi derdi olanlarada hayırlısıyla atlatmak nasiiibb olsun inşallaahh...
kızımın odasını aldıkkk şundan accık farklı...
http://www.bebekom.com/pictures/kremleton.jpg
günaydınnnnnnn herkeslere yorgun, uykusuz ve keyifsiz bir hafta başladı benim için kendimi hiç iyi hissetmiyorum(( seyyalcım yedik askerliği dimi canım bizimkiler iki çarşı daha yapıcaklar sonraki çarşıda burdalar allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah turkbayragi
ben onun poposunu yerimmmmmm...maşşaalllaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?