2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada benimde özellikle sol gögsümden geliyo sarımsı bi sıvı hemde bayadır geliyo benimkisi ama ben hic sıkmıyorum. doktora gösterdim muayene etti normal dedi, eger kanlı olursa sorun var demektir dedi. ben sürekli pecete pamuk gibi bisey koyuyorum gögsümün ucuna yoksa camasırım leke oluyo ince giyersem dısına bile cıkıyo (

aaa mutlu erkencisin yanii hayırlısı inşallah sevindim senin adına az kalmış ozaman canım yaa bebişine de maşallah

ayy negüzel canım bebişinle ve eşinle nice mutlu yıllara a.s.[/COLOR

selm hrk
yaz nice yıllara
canan geçmiş olsun canım iimsn
canım arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum iyiki varsınızopuyorumnanaktan.evet bu son iki kişi doğumgünümüz.inşaallah artık bebeğimde olacak aramızda.Allah hepimize yavrularımızla uzun mutlu hayırlı ömürler nasip etsin.

geçmiş olsun cnm,umarım eşinin sağlığı iyidir,ameliyat güzel geçmiştir ve herşey yolundadır inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

GÜNYADIN GÜZEL AMRT ANNELERİ GÜZEL BİR HAFTA VE GÜZEL HABERLER DİLİYORUM HERKESE.... :lepi:

BU ARADA YNURCUĞUM ARTIK TAM OALRAK 4 HAFTAMIZ KALDI ŞAFAĞIMIZ 27 GAZİANTEBE SELAM :):) turkbayragiturkbayragi

selam kızlar herkese günaydın off bizim yeni aldığımız eleman bu sabah gelmedi henüz, kaçtı sanırım(( yine 1 eleman kaldık we ben yine gözlerim kapanırcasına uykum warken burdayım

ya sana ne demeli bilmiyorum şimdi bu sabah huysuzluğumu senden çıkarıcam o olucak yani kız sen delüümüsün bide ne kadar doğal bişeymiş gibi sölüyosun zaten hep oluyomuş muş kanama yorulunca iyi dewam et o zaman! dikkat edip kendine çeki düzen wermn için bi talihsizlikmi yaşaman gerek mazallahklava: aaa lütfen ama bırak ewin pis olsun yaa senin bebeğinmi önemli ewinmi çağır birini yapsın haftada bir
kizlar bugun göğsümden biraz süt geldi, tisortüm islanmıs, basina gelen var mı?
30.haftamdayım normal midir, netten bir arastirmaya geldim..
normal cnm o, benim 1,2 aydır geliyor ama sıkınca geliyor ne güzel işte o bizim sütümüzyerimseniben
mutlu; senin de doğumun subata kaydı mı? benim subatın son haftasına geriledi, sezeryan düsündüğüm için (bebek simdilik ters çünkü)

zaten daha erken hayatım dönmesi için, 33lerde falan dönermiş sırf ters olduğundan sezaryen düşünmüyosun bnceakannehir daha bu hafta çok erken ters die sezaryen düşünmek için

günaydınnnnnnn herkeslere yorgun, uykusuz ve keyifsiz bir hafta başladı benim için kendimi hiç iyi hissetmiyorum (( seyyalcım yedik askerliği dimi canım bizimkiler iki çarşı daha yapıcaklar sonraki çarşıda burdalar allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah turkbayragi

günaydın kıssslllarrr...
herkes resmini değiştirmiş heralde kim nerde anlayamadım...
neyse hasta olanlara geçmiş olsun eşine kavuşanlara hayırlı olsun bi derdi olanlarada hayırlısıyla atlatmak nasiiibb olsun inşallaahh...
kızımın odasını aldıkkk şundan accık farklı...
http://www.bebekom.com/pictures/kremleton.jpg

Herkeze günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmeyi dilerim..
yarın şeker yüklemesi var ama doktor aç gel tok gel bişi demedi giden arkadaşlar sizce nasıl gideyim...

Günaydın sevgili Mart anneleri,

Buzz gibi bir ıstanbul sabahından, herkese güzel bir hafta diliyorum.

Çok hareketli ve keyifli bir haftasonu geçirdik biz, umarım sizlerden de güzel haberler gelir bugün.

Cumartesi günü kontrolümüz vardı. Bu sefer her zamankinden daha heyecanlıydım ben nedense... Ultrasona başlar başlamaz, hemen oğlumun yüzünü gösterdi doktorumuz. O yüzün güzelliğini, yumuk yumukluğunu anlatamam size :) Bu arada hala aynı babası bizim sıpa :) Biz seyrederken, kolunu yüzüne kapattı oğlum, sonra da bir daha göstermedi. 28+1'de 1340 gr olmuş miniğim, boyu da yaklaşık 41 cm. Gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi doktor, hiç bir problemimiz yok çok şükür... Hala bir hafta önden gidiyor gelişimi, mart başından itibaren doğuma hazır olmalısın dedi. Başı yukarda, poposu aşağıda, ayakları başı ile aynı hizada şu an. Döner mi dedim, daha çok vakit var, inşallah döner dedi.

Bu kadar diyete rağmen ben iki kilo almışım, çok güldü, bir de sana diyet vermesek napacaktın kimbilir diye dalga geçti benimle. Açım ama ben dedim, iki kilo alan kadın aç olamaz dedi :)

4 hafta sonraya randevu verdi yine, ondan sonra 2 haftada bir görücem seni dedi. 4 hafta bekleyemiyorum artık dedim, hepiniz böyle oluyorsunuz sonlara doğru, 3 hafta sonra gel o zaman dedi, 1 hafta kardayım :)

Çıkınca da o sevinçle oğlumun bütün kıyafet alışverişini tamamladık, Kujumun hediyesini aldık, yedik içtik gezdik saatlerce buz gibi havada. Akşama da felç olmuş gibi yatıp kaldım tabi bel ağrısından.

Çok uzun yazdım sanırım, devamını da başka bir mesajda anlatırım artık :)

Son düzenleme:
Herkeze günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmeyi dilerim..
yarın şeker yüklemesi var ama doktor aç gel tok gel bişi demedi giden arkadaşlar sizce nasıl gideyim...

açla tok arası...canım erken kalk kahvaltını yap çok doyuurmadan karnını...kusmayacak şekilde gideceksin.

canım süpermiş kuzunun odası güle güle kullanın inşallah bebikine fosur fosur uyumak nasip etsin allahım kaydirigubbakcemile2

ben onun poposunu yerimmmmmm...maşşaalllaaahhh

canım ne güzel haberlerle gelmişsin bir haftada karlısın ohhh ne güzel maşallah oğluşun tosuncuk olmuş bian önce zaman geçse gelselerde mıncırsak artık bıdıklarımızı yaaaa Şeniz

Amaninnn, çok güzelmiş odası...
Sağlıklı günlerde, güle güle kullansın minik :)

Ah canım ya, hava soğuk, karın büyük, koca askerde, günlerden pazartesi, Allah kolaylık versin... Karar verdin mi izin işine?

ben onun poposunu yerimmmmmm...maşşaalllaaahhh

Sağol Dilacım...
Ye valla, çok güzeldi zaten, tostoparlak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…