- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.861
günaydın kıssslllarrr...
herkes resmini değiştirmiş heralde kim nerde anlayamadım...
neyse hasta olanlara geçmiş olsun eşine kavuşanlara hayırlı olsun bi derdi olanlarada hayırlısıyla atlatmak nasiiibb olsun inşallaahh...
kızımın odasını aldıkkk şundan accık farklı...
http://www.bebekom.com/pictures/kremleton.jpg
canım süpermiş kuzunun odası güle güle kullanın inşallah bebikine fosur fosur uyumak nasip etsin allahım kaydirigubbakcemile2
günaydın kıssslllarrr...
herkes resmini değiştirmiş heralde kim nerde anlayamadım...
neyse hasta olanlara geçmiş olsun eşine kavuşanlara hayırlı olsun bi derdi olanlarada hayırlısıyla atlatmak nasiiibb olsun inşallaahh...
kızımın odasını aldıkkk şundan accık farklı...
http://www.bebekom.com/pictures/kremleton.jpg
ynur günaydınnnnnnn herkeslere yorgun, uykusuz ve keyifsiz bir hafta başladı benim için kendimi hiç iyi hissetmiyorum(( seyyalcım yedik askerliği dimi canım bizimkiler iki çarşı daha yapıcaklar sonraki çarşıda burdalar allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah
dilruba44 kullanıcısından alıntı
Merhabalar!
Sinpac ve Edebiyatçı arkadaşlarım ikinize de çok geçmiş olsun.Yaz cım doğum gününüz kutlu olsun.Hayatınızın en güzel doğum günlerinden birini yaşıyosunuzdur eminim.Allah daha nice doğum günleri nasip etsin sizlere.
Benim bıdığım da bugün çok korkutuyo beni çok az hareket etti çünkü.Biraz kanamam var yine.Dün biraz ev işi yapmıştım hep oluyo zaten yorulunca kanama.Neyse öpüyorum hepinizi benim bol bol dinlenmem lazım iyi geceler annişler.
Herkeze günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmeyi dilerim..
yarın şeker yüklemesi var ama doktor aç gel tok gel bişi demedi giden arkadaşlar sizce nasıl gideyim...
,,
seyyalcim askerlik işte hep yüreğimiz ağzımızda rahatlar şükür ama çok düşkün olduğumuz için hep aklımız onlarda neyseki az kaldı bizde dün ilk kavgamızı yaptık askere gittiğinden buyana ilk kez tartıştık acayip dokundu sorma bütün gece uyuyamadım zaman azaldıkça sinirler geriliyor allahım sabırlar versin hepimize inşallah :Saruboceq:
herkese iyi haftalar diliyorum hava buz gibi İstanbula kar yağacak diye bekliyoruz bakalım dün aksam çok kötü yağmur yağmıştı.Cmrt ve pazar çok geç saatlere kadar yattım saat 2 -3 gibi kalktım iyiyim çok şükür nezlem de geçti....Dün gece kusmam oldu yine öldüm öldüm dirildim...Gözlerimden yaşlar geldi eşim dayan diyor az kaldı diyor ve beni bekledi canım yaaa(((( Hele kızımız doğsun size neler alıcam neler diyor bide güleyim mi ağlayayım mı anlamadım.Çok şükür bugün iyiyim her nekadar yediklerime çok ama çok dikkat etsem de bu miğde beni öldürecek.....
SİNPAC; Geçmiş olsun dikkat et kendine
YAZ 34; Doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar diliyoru....
EFTEL; Çok güzel olmuş yaaa güle güle kullanmayı nasip etsin...
SEYYAL TANER&YNUR; Az kalmış walla eşlerinizin gelmesine....En kısa zamanda kavuşmanız dileğimleee....
EDEBİYATCI; Sizlere de geçmiş olsun size bisey olmasında ....
gunaydin annisler. umarim iyi bir hafta olur hepimiz icin.
ben bu haftaya pek mutsuz basladim. bilmiyorum neden. dun evde herkese cok alinganlik yaptim sonrada onlari cok kafama taktim. umarim kendime bir an once gelirim de iyi bir hafta olur.....
pancuben herkese iyi haftalar diliyorum hava buz gibi İstanbula kar yağacak diye bekliyoruz bakalım dün aksam çok kötü yağmur yağmıştı.Cmrt ve pazar çok geç saatlere kadar yattım saat 2 -3 gibi kalktım iyiyim çok şükür nezlem de geçti....Dün gece kusmam oldu yine öldüm öldüm dirildim...Gözlerimden yaşlar geldi eşim dayan diyor az kaldı diyor ve beni bekledi canım yaaa(((( Hele kızımız doğsun size neler alıcam neler diyor bide güleyim mi ağlayayım mı anlamadım.Çok şükür bugün iyiyim her nekadar yediklerime çok ama çok dikkat etsem de bu miğde beni öldürecek.....
YAZ 34; Doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar diliyoru....
SEYYAL TANER&YNUR; Az kalmış walla eşlerinizin gelmesine....En kısa zamanda kavuşmanız dileğimleee....
canım ne güzel haberlerle gelmişsin bir haftada karlısın ohhh ne güzel maşallah oğluşun tosuncuk olmuş bian önce zaman geçse gelselerde mıncırsak artık bıdıklarımızı yaaaa Şeniz
Maşallah hemde 41 kere Canım yaaa walla o kadar da göstermiyordu miniğin ama görmeyeli artık iyi beslemişsin ee yediklerinden artık oda besleniyor öyle düşün....Heryin yolunda olması süperrrr
Pancubenim çook teşekkür ederim...
O kadar az yemek yediğim halde, güzel beslenmiş bıdık cidden.
bak canım en iyi sonucu almak isityorısan akşam en kötü ihtiamlel saat 12 den sonra birşey yeme ve sabah sekiz gibi git aç akrna daha iyi sağlıklı sonuç alırsın benim fikrim ve tecrübeme göre :):):)
,,
canım maşşalah paşana ne güzel anlatmışsınnn ne güzel bi heyecan bizde 28 aralıkta gideceğiz ama bu iki boyutlu oalcak 4 boyutlu için 9 ocak randevumz:lepi: daha çok var meleğimi görm4eye ...
Sağol Seyyalcim, darısı başınıza inşallah canım.
herkese iyi haftalar diliyorum hava buz gibi İstanbula kar yağacak diye bekliyoruz bakalım dün aksam çok kötü yağmur yağmıştı.Cmrt ve pazar çok geç saatlere kadar yattım saat 2 -3 gibi kalktım iyiyim çok şükür nezlem de geçti....Dün gece kusmam oldu yine öldüm öldüm dirildim...Gözlerimden yaşlar geldi eşim dayan diyor az kaldı diyor ve beni bekledi canım yaaa(((( Hele kızımız doğsun size neler alıcam neler diyor bide güleyim mi ağlayayım mı anlamadım.Çok şükür bugün iyiyim her nekadar yediklerime çok ama çok dikkat etsem de bu miğde beni öldürecek.....
Canım çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin.
Az kaldı gerçekten ama inşallah doğumdan önce geçer.
bosnacım daha netleştiremedim ya tam karar verdim tamam dişimi sıkıp devam edicem diyorum ama sabah bi uyanıyorum dökülüyor her yerim işe geliyorum herkes hasta bu cumartesi yazdırmam gerek raporu canım öyle yada böyle eşim gelene kadar devam edicem galiba yani çalışabilir raporumun üç haftasını kullanıp onu aktarıcam tabi cumartesiye kadar bi değişiklik olmazsa :)))
Ynur sabahları kalkmak çok zor gerçekten canım, biliyorum.
Ben de her sabah dayanamayacağım ben diyorum ama Allah kuvvet veriyor sonra...
Hakkında hayırlısı...
hareketleri aşağılarda hisseden varmı arkadaşlar özellikle yürüken sanki bi tuhaf oluyo çıkıvericekmiş gibi oluyo böyle bi tuhaf sırnaşık şey
bosnacım sen karar verdinmi izinine sonuna kadar işe devammı ediceksin?
benimki hep orda bee....deli oluyorum bazen.
oh tek değilmişim ya bende sinir oluyorum canım kendilerine yolmu açıyorlar ne anlamadım korkuyorum bazen yoksa açılmamı var filan diye cumartesi kontrol var inşallah unutmamda sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?