2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah hemde 41 kere Canım yaaa walla o kadar da göstermiyordu miniğin ama görmeyeli artık iyi beslemişsin ee yediklerinden artık oda besleniyor öyle düşün....Heryin yolunda olması süperrrr

QUOTE=bosna;10579516]Günaydın sevgili Mart anneleri,

Buzz gibi bir İstanbul sabahından, herkese güzel bir hafta diliyorum.

Çok hareketli ve keyifli bir haftasonu geçirdik biz, umarım sizlerden de güzel haberler gelir bugün.

Cumartesi günü kontrolümüz vardı. Bu sefer her zamankinden daha heyecanlıydım ben nedense... Ultrasona başlar başlamaz, hemen oğlumun yüzünü gösterdi doktorumuz. O yüzün güzelliğini, yumuk yumukluğunu anlatamam size :) Bu arada hala aynı babası bizim sıpa :) Biz seyrederken, kolunu yüzüne kapattı oğlum, sonra da bir daha göstermedi. 28+1'de 1340 gr olmuş miniğim, boyu da yaklaşık 41 cm. Gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi doktor, hiç bir problemimiz yok çok şükür... Hala bir hafta önden gidiyor gelişimi, mart başından itibaren doğuma hazır olmalısın dedi. Başı yukarda, poposu aşağıda, ayakları başı ile aynı hizada şu an. Döner mi dedim, daha çok vakit var, inşallah döner dedi.

Bu kadar diyete rağmen ben iki kilo almışım, çok güldü, bir de sana diyet vermesek napacaktın kimbilir diye dalga geçti benimle. Açım ama ben dedim, iki kilo alan kadın aç olamaz dedi :)

4 hafta sonraya randevu verdi yine, ondan sonra 2 haftada bir görücem seni dedi. 4 hafta bekleyemiyorum artık dedim, hepiniz böyle oluyorsunuz sonlara doğru, 3 hafta sonra gel o zaman dedi, 1 hafta kardayım :)

Çıkınca da o sevinçle oğlumun bütün kıyafet alışverişini tamamladık, Kujumun hediyesini aldık, yedik içtik gezdik saatlerce buz gibi havada. Akşama da felç olmuş gibi yatıp kaldım tabi bel ağrısından.

Çok uzun yazdım sanırım, devamını da başka bir mesajda anlatırım artık :)[/QUOTE]

Çok güzel hayırlı ve uğurlu olsun ....Güle güle büyümeyi nasip etsin miniğin ....

günaydın canım mobilyanınz güzel ve sade üzerine de güzel dekoratif oyuncakalrla çok şeker bi oda oalcağından eminim sğlıcakal ve güle güle kullanmayı nsip etsin mevlam..

canım sana katılıyorum bende kendimi aynen sne gibi hissedfiyorum bu hafta bi geçse... 3 çarşı sonra burda değiller mi bi bu hafta 26&27 aralık 2&3 ocak 9&10 ocak sonra valla yerim çarşısını diyeceğim :):):):

canım amin amin sağlıkla bi gelsinelrde dün aklımı aldı eşşek en son kapatırken ben annemi arayıp otobüse bineceğim dedi sonra kaynanamla konuştum 10 gün oldu aramadı felan dedi şaşırdım anne bugün çarşıda idi en son seni arayıp binecekti dedim yok aramadı dedi sen dur ben bi ulaşayım dedim oda pimpirikleindi normlade biizmki nöbete giderke bile arra haber verir bölüğe girince haber veriri ben rahat rahat duruyordum öyle daha gitmemiştir diye birliği ardım çarşıcılar geldi abla ismail küpeli yok dedi ayakalrımın bağı çözüldü resmen bendeki tüm numaraları denerken en son bi yerden ulaştım kendine meğer gelir gelemz komutan kapmış kıyafetlerini bile değiştirmeden karargaha bilgisayar başına oturtmuşlar nasıl bir oh çekti msesini duuynca anlatamam ....,,

canım bence daha çok dinlen kanama olduğuna göre çok dikakt etmen gerek bbebeğinin erken doğumuna sebep olma dikakt et kendine aman ... hasret0587 canım söyledikelrine aynen katılıyorummm

eleman içinde boşver o gelemzse yenisi gelir belki geç kalmıştır :):): ama inşallah biri olurda dinlenirsi nsende

seyyalcim askerlik işte hep yüreğimiz ağzımızda rahatlar şükür ama çok düşkün olduğumuz için hep aklımız onlarda neyseki az kaldı bizde dün ilk kavgamızı yaptık askere gittiğinden buyana ilk kez tartıştık acayip dokundu sorma bütün gece uyuyamadım zaman azaldıkça sinirler geriliyor allahım sabırlar versin hepimize inşallah :Saruboceq:

Herkeze günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmeyi dilerim..
yarın şeker yüklemesi var ama doktor aç gel tok gel bişi demedi giden arkadaşlar sizce nasıl gideyim...

bak canım en iyi sonucu almak isityorısan akşam en kötü ihtiamlel saat 12 den sonra birşey yeme ve sabah sekiz gibi git aç akrna daha iyi sağlıklı sonuç alırsın benim fikrim ve tecrübeme göre :):):)

,,

canım maşşalah paşana ne güzel anlatmışsınnn ne güzel bi heyecan bizde 28 aralıkta gideceğiz ama bu iki boyutlu oalcak 4 boyutlu için 9 ocak randevumz:lepi: daha çok var meleğimi görm4eye ...

gunaydin annisler. umarim iyi bir hafta olur hepimiz icin.
ben bu haftaya pek mutsuz basladim. bilmiyorum neden. dun evde herkese cok alinganlik yaptim sonrada onlari cok kafama taktim. umarim kendime bir an once gelirim de iyi bir hafta olur.....

herkese iyi haftalar diliyorum hava buz gibi İstanbula kar yağacak diye bekliyoruz bakalım dün aksam çok kötü yağmur yağmıştı.Cmrt ve pazar çok geç saatlere kadar yattım saat 2 -3 gibi kalktım iyiyim çok şükür nezlem de geçti....Dün gece kusmam oldu yine öldüm öldüm dirildim...Gözlerimden yaşlar geldi eşim dayan diyor az kaldı diyor ve beni bekledi canım yaaa (((( Hele kızımız doğsun size neler alıcam neler diyor bide güleyim mi ağlayayım mı anlamadım.Çok şükür bugün iyiyim her nekadar yediklerime çok ama çok dikkat etsem de bu miğde beni öldürecek.....

SİNPAC; Geçmiş olsun dikkat et kendine
YAZ 34; Doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar diliyoru....
EFTEL; Çok güzel olmuş yaaa güle güle kullanmayı nasip etsin...
SEYYAL TANER&YNUR; Az kalmış walla eşlerinizin gelmesine....En kısa zamanda kavuşmanız dileğimleee....
EDEBİYATCI; Sizlere de geçmiş olsun size bisey olmasında ....

bosnacım daha netleştiremedim ya tam karar verdim tamam dişimi sıkıp devam edicem diyorum ama sabah bi uyanıyorum dökülüyor her yerim işe geliyorum herkes hasta bu cumartesi yazdırmam gerek raporu canım öyle yada böyle eşim gelene kadar devam edicem galiba yani çalışabilir raporumun üç haftasını kullanıp onu aktarıcam tabi cumartesiye kadar bi değişiklik olmazsa :)))

ayy canım benim kıyamam sana biz askerliğin başında yapmıştık o yüzden şimdi rahatız :)):): arada bir olamsa olmaz biliyorsun şimdi barışır daha bir sırnaşırsınız sıkma canını çok normal bunalr o iyice gerildi sen iyice gerildin alttna almaya çalışın oda uyuamamıştır yazık gerçekten çok sıkıntılı bir halelri oluyor mevlam kolaylık versin .. tabi sanada ... ama kendini sıkıntıya sokma geçer bunalr geçer ... kesin basit bi sorundur :):):)

bacım yaa sen doğurucan hala ne kusması beaaa...

gunaydin annisler. umarim iyi bir hafta olur hepimiz icin.
ben bu haftaya pek mutsuz basladim. bilmiyorum neden. dun evde herkese cok alinganlik yaptim sonrada onlari cok kafama taktim. umarim kendime bir an once gelirim de iyi bir hafta olur.....

şşşttt şeyatna uymayınn :):):) bebeini düşünseydin resi,mlerine fwlan bakmayı dene ben öyle yapıyorum streslenince valla işe ayrıyor bi dene :):):) tam akrşımda bi tane var mesela ve beni kızdıran abone olduğunda gözüm ona tkaılyıor içim birden yumuşuyor :):):)

saol canım sanada geçmiş olsun iyi olmana sevindimmm ... keşke miden de düzelse ama sanırım böyle devam edecek mevlam kolayklık versin sanda eşinede :)):):):

canım ne güzel haberlerle gelmişsin bir haftada karlısın ohhh ne güzel maşallah oğluşun tosuncuk olmuş bian önce zaman geçse gelselerde mıncırsak artık bıdıklarımızı yaaaa Şeniz

Ynurcum teşekkür ederim...
Valla ben de sabırsızlanıyorum artık :) Ama duymasın minikler, zamanında gelsinler :)

hareketleri aşağılarda hisseden varmı arkadaşlar özellikle yürüken sanki bi tuhaf oluyo çıkıvericekmiş gibi oluyo böyle bi tuhaf sırnaşık şey

bosnacım sen karar verdinmi izinine sonuna kadar işe devammı ediceksin?

Verdim galiba.
Bir aksilik olmazsa 35. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum canım ben.
İşyeri problem çıkarırsa, yıllık iznimin iki haftasını alıp erken çıkarım, 37. haftaya kadar dayanamazmışım gibi geliyor.
Ya 5 Şubat'ta ya da 12 Şubat'ta çıkarım diye planlıyorum şimdilik, bakalım ilerleyen günler ne gösterecek...

oh tek değilmişim ya bende sinir oluyorum canım kendilerine yolmu açıyorlar ne anlamadım korkuyorum bazen yoksa açılmamı var filan diye cumartesi kontrol var inşallah unutmamda sorarım

korkma korkma sürekli yer değiştiriyolar alanlarıda daraldı malum nereye denk gelirse demiyoki anneme lazım o...

kızlar günaydınnnn opuyorumnanaktan
BOSNACIM gozun aydın, masallah kuzuna kocaman olmus...
DILACIM, odanızı cok begendim gule gule buyusun icinde insallahhh
PANCUBENCIM, sana da cok gecmıs olsun cok dıkkat et kendine :1hug:
kızlar heryerde ındirim var aklınızda olsun... chicco da 40 % indirim var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…