- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.881
günaydın kıssslllarrr...
herkes resmini değiştirmiş heralde kim nerde anlayamadım...
neyse hasta olanlara geçmiş olsun eşine kavuşanlara hayırlı olsun bi derdi olanlarada hayırlısıyla atlatmak nasiiibb olsun inşallaahh...
kızımın odasını aldıkkk şundan accık farklı...
http://www.bebekom.com/pictures/kremleton.jpg
Günaydın sevgili Mart anneleri,
Buzz gibi bir İstanbul sabahından, herkese güzel bir hafta diliyorum.
Çok hareketli ve keyifli bir haftasonu geçirdik biz, umarım sizlerden de güzel haberler gelir bugün.
Cumartesi günü kontrolümüz vardı. Bu sefer her zamankinden daha heyecanlıydım ben nedense... Ultrasona başlar başlamaz, hemen oğlumun yüzünü gösterdi doktorumuz. O yüzün güzelliğini, yumuk yumukluğunu anlatamam size :) Bu arada hala aynı babası bizim sıpa :) Biz seyrederken, kolunu yüzüne kapattı oğlum, sonra da bir daha göstermedi. 28+1'de 1340 gr olmuş miniğim, boyu da yaklaşık 41 cm. Gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi doktor, hiç bir problemimiz yok çok şükür... Hala bir hafta önden gidiyor gelişimi, mart başından itibaren doğuma hazır olmalısın dedi. Başı yukarda, poposu aşağıda, ayakları başı ile aynı hizada şu an. Döner mi dedim, daha çok vakit var, inşallah döner dedi.
Bu kadar diyete rağmen ben iki kilo almışım, çok güldü, bir de sana diyet vermesek napacaktın kimbilir diye dalga geçti benimle. Açım ama ben dedim, iki kilo alan kadın aç olamaz dedi :)
4 hafta sonraya randevu verdi yine, ondan sonra 2 haftada bir görücem seni dedi. 4 hafta bekleyemiyorum artık dedim, hepiniz böyle oluyorsunuz sonlara doğru, 3 hafta sonra gel o zaman dedi, 1 hafta kardayım :)
Çıkınca da o sevinçle oğlumun bütün kıyafet alışverişini tamamladık, Kujumun hediyesini aldık, yedik içtik gezdik saatlerce buz gibi havada. Akşama da felç olmuş gibi yatıp kaldım tabi bel ağrısından.
Çok uzun yazdım sanırım, devamını da başka bir mesajda anlatırım artık :)
aynen ben:)) ev de eşime telefonda anneme resmen catıyorum kimse de ses etmiyor bana..iş yerinde de müdürümün tavrına bile alınır oldum...hormonlar canımcım.bundan sonra bir de loğusalık dönemi var bakalım o zaman ne olcaz...gunaydin annisler. umarim iyi bir hafta olur hepimiz icin.
ben bu haftaya pek mutsuz basladim. bilmiyorum neden. dun evde herkese cok alinganlik yaptim sonrada onlari cok kafama taktim. umarim kendime bir an once gelirim de iyi bir hafta olur.....
bnce doktoruna sor cnm burda yanılırsın kimine aç kimine tok dedi doktorlar çünkiHerkeze günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmeyi dilerim..
yarın şeker yüklemesi var ama doktor aç gel tok gel bişi demedi giden arkadaşlar sizce nasıl gideyim...
bosnacım maşallah kuzuna gelişimide gayet iyi ne güzel bi haber bu sabah sabah öleopuyorumnanaktanGünaydın sevgili Mart anneleri,
Çok hareketli ve keyifli bir haftasonu geçirdik biz, umarım sizlerden de güzel haberler gelir bugün.
Cumartesi günü kontrolümüz vardı. Bu sefer her zamankinden daha heyecanlıydım ben nedense... Ultrasona başlar başlamaz, hemen oğlumun yüzünü gösterdi doktorumuz. O yüzün güzelliğini, yumuk yumukluğunu anlatamam size :) Bu arada hala aynı babası bizim sıpa :) Biz seyrederken, kolunu yüzüne kapattı oğlum, sonra da bir daha göstermedi. 28+1'de 1340 gr olmuş miniğim, boyu da yaklaşık 41 cm. Gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi doktor, hiç bir problemimiz yok çok şükür... Hala bir hafta önden gidiyor gelişimi, mart başından itibaren doğuma hazır olmalısın dedi. Başı yukarda, poposu aşağıda, ayakları başı ile aynı hizada şu an. Döner mi dedim, daha çok vakit var, inşallah döner dedi.
Bu kadar diyete rağmen ben iki kilo almışım, çok güldü, bir de sana diyet vermesek napacaktın kimbilir diye dalga geçti benimle. Açım ama ben dedim, iki kilo alan kadın aç olamaz dedi :)
4 hafta sonraya randevu verdi yine, ondan sonra 2 haftada bir görücem seni dedi. 4 hafta bekleyemiyorum artık dedim, hepiniz böyle oluyorsunuz sonlara doğru, 3 hafta sonra gel o zaman dedi, 1 hafta kardayım :)
Çıkınca da o sevinçle oğlumun bütün kıyafet alışverişini tamamladık, Kujumun hediyesini aldık, yedik içtik gezdik saatlerce buz gibi havada. Akşama da felç olmuş gibi yatıp kaldım tabi bel ağrısından.
hareketleri aşağılarda hisseden varmı arkadaşlar özellikle yürüken sanki bi tuhaf oluyo çıkıvericekmiş gibi oluyo böyle bi tuhaf sırnaşık şey
bacım yaa sen doğurucan hala ne kusması beaaa...
çok geçmiş olsun cnm,üzüldüm geeçekten umarım iyisindir ve ağrın sızın çok yoktur inşalah
aman cnm sizde ve bebekte bişi yok ya can sağlığı boşverin haftaya çıkarsınız
hah aldığım takımı buldum kızlar..şifonyerini almadım 3 parça bunun pembe kulplu olanını düşünün...
haftaya gelicek yarın badanasını yapcaz odanın...cumarteside moıbilyaları gelicek kısmetse çeker koyarım resimlerini...
Günaydın arkadaşlar iyi haftalar herkese:))
güle güle kullansın bebeğin canım çok hoş :))
maşallah bosnacım
ilginçtir diyetten sonra ben de kilo aldım...:))
aynen ben:)) ev de eşime telefonda anneme resmen catıyorum kimse de ses etmiyor bana..iş yerinde de müdürümün tavrına bile alınır oldum...hormonlar canımcım.bundan sonra bir de loğusalık dönemi var bakalım o zaman ne olcaz...
hadiii az kalmış canım Allahım düz kavuştursun sizi eşlerinizle.GÜNYADIN GÜZEL AMRT ANNELERİ GÜZEL BİR HAFTA VE GÜZEL HABERLER DİLİYORUM HERKESE.... :lepi:
BU ARADA YNURCUĞUM ARTIK TAM OALRAK 4 HAFTAMIZ KALDI ŞAFAĞIMIZ 27 GAZİANTEBE SELAM :):) turkbayragiturkbayragi
dilacım çokkk güzel.meleğin rahat uykular uyusun sağlıkla kulansın inşaallah .günaydın kıssslllarrr...
herkes resmini değiştirmiş heralde kim nerde anlayamadım...
neyse hasta olanlara geçmiş olsun eşine kavuşanlara hayırlı olsun bi derdi olanlarada hayırlısıyla atlatmak nasiiibb olsun inşallaahh...
kızımın odasını aldıkkk şundan accık farklı...
http://www.bebekom.com/pictures/kremleton.jpg
canım gözün aydın büyümüş erkeğin maşşallah.yerim ben onu utanıyor heralde annesi.aldıklarınızı da güle güle kullansın inşaallah.Günaydın sevgili Mart anneleri,
pancubencim iyi dileklerin ve tebriğin için teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan.herkese iyi haftalar diliyorum hava buz gibi İstanbula kar yağacak diye bekliyoruz bakalım dün aksam çok kötü yağmur yağmıştı.Cmrt ve pazar çok geç saatlere kadar yattım saat 2 -3 gibi kalktım iyiyim çok şükür nezlem de geçti....Dün gece kusmam oldu yine öldüm öldüm dirildim...Gözlerimden yaşlar geldi eşim dayan diyor az kaldı diyor ve beni bekledi canım yaaa(((( Hele kızımız doğsun size neler alıcam neler diyor bide güleyim mi ağlayayım mı anlamadım.Çok şükür bugün iyiyim her nekadar yediklerime çok ama çok dikkat etsem de bu miğde beni öldürecek.....
SİNPAC; Geçmiş olsun dikkat et kendine
YAZ 34; Doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar diliyoru....
EFTEL; Çok güzel olmuş yaaa güle güle kullanmayı nasip etsin...
SEYYAL TANER&YNUR; Az kalmış walla eşlerinizin gelmesine....En kısa zamanda kavuşmanız dileğimleee....
EDEBİYATCI; Sizlere de geçmiş olsun size bisey olmasında ....
Şimdi hangi parçaları aldın? Ne kadar verdin? Nereden aldın..
Bu arada çankaya tekstil süpermiş...
hah aldığım takımı buldum kızlar..şifonyerini almadım 3 parça bunun pembe kulplu olanını düşünün...
haftaya gelicek yarın badanasını yapcaz odanın...cumarteside moıbilyaları gelicek kısmetse çeker koyarım resimlerini...
gittin değilmi?neler aldın? bende ordan alıcam herşeyi...
sitelerden aldım 2 den 1,700 den aşağı takım yok...
yatağı dolabı bide o raflı oyuncak dolabını aldım yandaki şifonyeri almadım hepsine 1,350 verdim bacım...
günaydın tüm güzel mart anneleriopuyorumnanaktan.
bugün benim doğumgünümmm.ve en güzel armağanım içimde :CüvCüv:eminim şaşırtıcı gelecek ama bugün eşimin de doğum günü.bizde ilk öğrendiğimizde çok şaşırmıştık.yani bizim karıkoca doğum günümüz bugünzemuszemus
herkese keyifli pazarlar.
Merhaba ben geldimm...
Dün akşam yemek yaparken parmağımı kestim... Dört dikiş atıldı... Şimdi elim mumya gibi...
canım benim zaten 27 şubattı ama dün öğrendimki doktor knotrolümüz vardı ben 32 haftalık hamileymişm delikafadulden
doktor 1-2 hafta önden gidiyor demişti sanırım ben üstüne adet gördüm adetim sadece 2 gün sürmştü doktor baktı boyuna kilosuna kafa ve vücut ölçülerine göre 32 hafta çıktı arkadaşlarınla vedalaş seni salı günü doğm iznine ayırayım dedi yani bundan sonra evdeyim bebeş 1850gr 42 cm olmuş hareketleri çok bariz dün uyutmadı beni
Günaydın sevgili Mart anneleri,
herkese iyi haftalar diliyorum hava buz gibi İstanbula kar yağacak diye bekliyoruz bakalım dün aksam çok kötü yağmur yağmıştı.Cmrt ve pazar çok geç saatlere kadar yattım saat 2 -3 gibi kalktım iyiyim çok şükür nezlem de geçti....Dün gece kusmam oldu yine öldüm öldüm dirildim...Gözlerimden yaşlar geldi eşim dayan diyor az kaldı diyor ve beni bekledi canım yaaa(((( Hele kızımız doğsun size neler alıcam neler diyor bide güleyim mi ağlayayım mı anlamadım.Çok şükür bugün iyiyim her nekadar yediklerime çok ama çok dikkat etsem de bu miğde beni öldürecek.....
SİNPAC; Geçmiş olsun dikkat et kendine
YAZ 34; Doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar diliyoru....
EFTEL; Çok güzel olmuş yaaa güle güle kullanmayı nasip etsin...
SEYYAL TANER&YNUR; Az kalmış walla eşlerinizin gelmesine....En kısa zamanda kavuşmanız dileğimleee....
EDEBİYATCI; Sizlere de geçmiş olsun size bisey olmasında ....
şşşttt şeyatna uymayınn :):):) bebeini düşünseydin resi,mlerine fwlan bakmayı dene ben öyle yapıyorum streslenince valla işe ayrıyor bi dene :):):) tam akrşımda bi tane var mesela ve beni kızdıran abone olduğunda gözüm ona tkaılyıor içim birden yumuşuyor :):):)
saol canım sanada geçmiş olsun iyi olmana sevindimmm ... keşke miden de düzelse ama sanırım böyle devam edecek mevlam kolayklık versin sanda eşinede :)):):):
Günaydın arkadaşlar iyi haftalar herkese:))
güle güle kullansın bebeğin canım çok hoş :))
maşallah bosnacım
ilginçtir diyetten sonra ben de kilo aldım...:))
aynen ben:)) ev de eşime telefonda anneme resmen catıyorum kimse de ses etmiyor bana..iş yerinde de müdürümün tavrına bile alınır oldum...hormonlar canımcım.bundan sonra bir de loğusalık dönemi var bakalım o zaman ne olcaz...
[COLOR="Blue"][B]hah aldığım takımı buldum kızlar..şifonyerini almadım 3 parça bunun pembe kulplu olanını düşünün...
haftaya gelicek yarın badanasını yapcaz odanın...cumarteside moıbilyaları gelicek kısmetse çeker koyarım resimlerini...[/B][/COLOR][/QUOTE]
canim gule gule kullan cok guzel bir oda takimi secmissiniz. sade ve sik. en guzelini yapmissin. gule gule kullanir insallah kizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?