- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.901
dila güle güle kullansın bebeğin. siteleden mi aldın. bu peşin fiyatı mı?
çankya textil sümer sokaktaki mi?
Çok iyi almışsın be kardeş...
Ben de alacağım ocak başı...
Bana aldığın yerin adresini mail atsana...
Bu arada çankaya tuhafiyeden
küvet
küvet filesi
2 zıbın
bebeport
bebek odası kapı susu
bebek sekeri (patik)
corap
alt acma
guvenli yatıs yastıgı
bel koruma
bornoz takımı
birkac ıvır zıvır daha aldım ama simdi hatırlamıyorum...
onceden 3 hastane cıkısım vardı,
hırkaları falan vardı,
esya cantası
buhar makinası
kendim icin logusa takımları-çamaşırları falan
ev tipi ana kucagı vardı
simdi patikli tulum seti (hastane cıkısı) mothercare 2 adet 2li olanlardan 0-3 ay ve 2 adet 3-6 ay
cıtcıtlı body mothercare 6 lı 1 tane 0-3 1 tane 3-6 ay alacagım
baston tipi puset
oto koltugu ve ana kucagı
odasını
sterizilizator
gogus pompası
emzirme koltugu
ucuz yeleklerden
alacagım...
Az kaldı...
evet canım sümer sokaktaki...aferin sinpac bişey kalmamış alırsın kalanlarıda yavaş yavaş..biz taşıma koltuğunuda aldık daha doğrusu kayınpederim aradı optimumda koltuk bakıyoz gelin seçin hadi diye attıra attıra gittik...
şindiii hemen mail adresini sil bacım ordan yasak...
sitelerde fom bebeden aldım 400 peşin kalanı 5 taksit. kartalcık sokak diye bir sokak komple bebek mobilyası satılıyo o sokakta...hepsi birbirinin aynı aslında.
adamı deli ettim aldım yoksa 1,600 den aşağı inmediler...gidin gezin oradan alırsanız haberim olsunki indirim yaptıralım.
ben eşimi uyardım anneler geldiğinde ablan felanda gelecek ev kalabalık oalcak tama bir hafta susarım ama beni biliyorsun geldimi gelir bana lousalık ta çok zor oluyormuş herkes öyle diyor annenin kalbini kıraım yada sana patlarım felan şimdiden haberin olsun şaşırıp kalma annelede durumu sne idare et dedim Ç:)):)):):) annemin derdi sen değil torunu olacağından kafasında odunda kırsan senle ilgilenmez ama bir hafta bebeğe elini bile süremezsin ve her yaptığın hareketi o öyle olmaz şöyla yap diyecek haberin olsun diyor ya ben asıl bunalra sinirleneceğim öyle değil mi ?klava: klava: klava: sallamamya çalış bir hafta de geçsin diyor nasıl oalcaksa o klava: klava:kötükedihüsokötükedihüso
Günaydın herkese. Bu aralar okul yoğun olduğundan pek giremiyorum. İnşallah herkesin keyfi yerindedir...
Bebek odaları alınmış, sipariş verilmiş.. Bizimki de Ocak başında gelcek inşallah..
Dila güle güle kullanın eşyalarınızı..
Seyyaltaner canım eşine Allah kavuştursun bişey kalmamış...
canim sen su sanirim doguma kusarak gidenler grubundansin. olsun artik yuzdun yuzdun kuyruguna geldin sunun surasinda bisi kalmadi. hayirlisiyla bebisini kucagina alinca bu kusmalarin hepsini unutacaksin en guzeli de bu iste.
hahhahaha evet sanırım öyleyim sizler bayıla bayıla çikolata seversiniz ama benim miğdem ve kızım sevmiyor...AZ da olsa tadını alıyor zilli yaaa....Daha önceden de demiştim ilk 3 ay ne güzel dedim bende yok öyle bisey kusma filan nazara geldim sanırım....:)))) Tam tersi oldu ben son 3 ay devam edecek sanırım....O değilde miğdem parçalanacak gibi oluyor walla boğazım tahriş oldu kanama bile yaptı dün....Geçecek inşallah dikkat ediyorum kendime ve meleğimeee
ben o günleri düşünmek bile istemiyorum canım:)) herkes herşeyi çok bilir karışacak benim ki de iyi biliyorum 1 haftada sepetleyebilirsem ne mutlu bana:))eşimle de konuşmadık bu konuyu hiç geriliyoruz ben de açmıyorum..boşveerrrr bu günleri bi yaşayalım da sıra o günlere gelincedüşünelim yoksa sinirleniyor insan:)
canim sen su sanirim doguma kusarak gidenler grubundansin. olsun artik yuzdun yuzdun kuyruguna geldin sunun surasinda bisi kalmadi. hayirlisiyla bebisini kucagina alinca bu kusmalarin hepsini unutacaksin en guzeli de bu iste.
hahhahaha evet sanırım öyleyim sizler bayıla bayıla çikolata seversiniz ama benim miğdem ve kızım sevmiyor...AZ da olsa tadını alıyor zilli yaaa....Daha önceden de demiştim ilk 3 ay ne güzel dedim bende yok öyle bisey kusma filan nazara geldim sanırım....:)))) Tam tersi oldu ben son 3 ay devam edecek sanırım....O değilde miğdem parçalanacak gibi oluyor walla boğazım tahriş oldu kanama bile yaptı dün....Geçecek inşallah dikkat ediyorum kendime ve meleğimeee
aman canim dikkat et gercekten. gececek gececek. bisicik kalmadi.........
Ben de şimdiden geriliyorum...
Seyyaltaner'in de dediği gibi ben de her fırsatta eşime o dönemde ne kadar hassas olacağımı, bi de annesini çekemeyeceğimi söylüyorum ama pek işe yarıyo gibi görünmüyo... :bbo:
Ben de şimdiden geriliyorum...
Seyyaltaner'in de dediği gibi ben de her fırsatta eşime o dönemde ne kadar hassas olacağımı, bi de annesini çekemeyeceğimi söylüyorum ama pek işe yarıyo gibi görünmüyo... :bbo:
FTY ben de öyle birşey arıyordum. süslemesini kendilerimi yapıyorlar? ne kadara aldın. şimdiden sağlıklı günlerde kullan.
kuju seninde geçmiş doğum gğnğn kutlu olsun,eşin bebeğin,ailen ve sevdiklerin ile nce mutlu senelere cnm,herşey gönlünce olsun inşallah
Günaydın sevgili Mart anneleri,
Buzz gibi bir İstanbul sabahından, herkese güzel bir hafta diliyorum.
Çok hareketli ve keyifli bir haftasonu geçirdik biz, umarım sizlerden de güzel haberler gelir bugün.
Cumartesi günü kontrolümüz vardı. Bu sefer her zamankinden daha heyecanlıydım ben nedense... Ultrasona başlar başlamaz, hemen oğlumun yüzünü gösterdi doktorumuz. O yüzün güzelliğini, yumuk yumukluğunu anlatamam size :) Bu arada hala aynı babası bizim sıpa :) Biz seyrederken, kolunu yüzüne kapattı oğlum, sonra da bir daha göstermedi. 28+1'de 1340 gr olmuş miniğim, boyu da yaklaşık 41 cm. Gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi doktor, hiç bir problemimiz yok çok şükür... Hala bir hafta önden gidiyor gelişimi, mart başından itibaren doğuma hazır olmalısın dedi. Başı yukarda, poposu aşağıda, ayakları başı ile aynı hizada şu an. Döner mi dedim, daha çok vakit var, inşallah döner dedi.
Bu kadar diyete rağmen ben iki kilo almışım, çok güldü, bir de sana diyet vermesek napacaktın kimbilir diye dalga geçti benimle. Açım ama ben dedim, iki kilo alan kadın aç olamaz dedi :)
4 hafta sonraya randevu verdi yine, ondan sonra 2 haftada bir görücem seni dedi. 4 hafta bekleyemiyorum artık dedim, hepiniz böyle oluyorsunuz sonlara doğru, 3 hafta sonra gel o zaman dedi, 1 hafta kardayım :)
Çıkınca da o sevinçle oğlumun bütün kıyafet alışverişini tamamladık, Kujumun hediyesini aldık, yedik içtik gezdik saatlerce buz gibi havada. Akşama da felç olmuş gibi yatıp kaldım tabi bel ağrısından.
Çok uzun yazdım sanırım, devamını da başka bir mesajda anlatırım artık :)
hareketleri aşağılarda hisseden varmı arkadaşlar özellikle yürüken sanki bi tuhaf oluyo çıkıvericekmiş gibi oluyo böyle bi tuhaf sırnaşık şey
hah aldığım takımı buldum kızlar..şifonyerini almadım 3 parça bunun pembe kulplu olanını düşünün...
haftaya gelicek yarın badanasını yapcaz odanın...cumarteside moıbilyaları gelicek kısmetse çeker koyarım resimlerini...
Çok iyi almışsın be kardeş...
Ben de alacağım ocak başı...
Bana aldığın yerin adresini mail atsana...
Bu arada çankaya tuhafiyeden
küvet
küvet filesi
2 zıbın
bebeport
bebek odası kapı susu
bebek sekeri (patik)
corap
alt acma
guvenli yatıs yastıgı
bel koruma
bornoz takımı
birkac ıvır zıvır daha aldım ama simdi hatırlamıyorum...
onceden 3 hastane cıkısım vardı,
hırkaları falan vardı,
esya cantası
buhar makinası
kendim icin logusa takımları-çamaşırları falan
ev tipi ana kucagı vardı
simdi patikli tulum seti (hastane cıkısı) mothercare 2 adet 2li olanlardan 0-3 ay ve 2 adet 3-6 ay
cıtcıtlı body mothercare 6 lı 1 tane 0-3 1 tane 3-6 ay alacagım
baston tipi puset
oto koltugu ve ana kucagı
odasını
sterizilizator
gogus pompası
emzirme koltugu
ucuz yeleklerden
alacagım...
Az kaldı...
ben o günleri düşünmek bile istemiyorum canım:)) herkes herşeyi çok bilir karışacak benim ki de iyi biliyorum 1 haftada sepetleyebilirsem ne mutlu bana:))eşimle de konuşmadık bu konuyu hiç geriliyoruz ben de açmıyorum..boşveerrrr bu günleri bi yaşayalım da sıra o günlere gelincedüşünelim yoksa sinirleniyor insan:)
HANDECİM, YAZCIM, FTYCİM, HANDECİM, hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
Allahım hepimize hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin...
SİNPAC, çok geçmiş olsun canım.
HİJYENİM, oğlun güle güle kullansın odasını, sağlıklı günlerde mışıl mışıl uykular uyusun...
zaten daha erken hayatım dönmesi için, 33lerde falan dönermiş sırf ters olduğundan sezaryen düşünmüyosun bnceakannehir daha bu hafta çok erken ters die sezaryen düşünmek için
canim ne kadar guzel denk gelmis boyle. cok sekersiniz. esinin ve senin dogum gunun kutlu olsun :))))).
doktor 1-2 hafta önden gidiyor demişti sanırım ben üstüne adet gördüm adetim sadece 2 gün sürmştü doktor baktı boyuna kilosuna kafa ve vücut ölçülerine göre 32 hafta çıktı arkadaşlarınla vedalaş seni salı günü doğm iznine ayırayım dedi yani bundan sonra evdeyim bebeş 1850gr 42 cm olmuş hareketleri çok bariz dün uyutmadı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?