2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dila güle güle kullansın bebeğin. siteleden mi aldın. bu peşin fiyatı mı?
çankya textil sümer sokaktaki mi?

evet canım sümer sokaktaki...aferin sinpac bişey kalmamış alırsın kalanlarıda yavaş yavaş..biz taşıma koltuğunuda aldık daha doğrusu kayınpederim aradı optimumda koltuk bakıyoz gelin seçin hadi diye attıra attıra gittik...
şindiii hemen mail adresini sil bacım ordan yasak...
sitelerde fom bebeden aldım 400 peşin kalanı 5 taksit. kartalcık sokak diye bir sokak komple bebek mobilyası satılıyo o sokakta...hepsi birbirinin aynı aslında.
adamı deli ettim aldım yoksa 1,600 den aşağı inmediler...gidin gezin oradan alırsanız haberim olsunki indirim yaptıralım.

Son düzenleme:
dilacığım aldığın oda takımı pek güzelmiş bizde dün siparişini verdik dolap ve şifonyerimizin...
internette modeli aradım ama bulamadım bir türlü gelince fotoğrafını çekeriz artık bizim odamız çok küçük
o yüzden özel ölçülerde yapılacak

çok güzel gerçekten dilacım güle güle iyi gülerde kullanırsınız inşallah bu arada beşikte aynı benim ki gibi bir sonra ayda inşallah benimki gelecek....

sildim
sen de alıntı yaptıgın yerde editlesene

ben o günleri düşünmek bile istemiyorum canım:)) herkes herşeyi çok bilir karışacak benim ki de iyi biliyorum 1 haftada sepetleyebilirsem ne mutlu bana:))eşimle de konuşmadık bu konuyu hiç geriliyoruz ben de açmıyorum..boşveerrrr bu günleri bi yaşayalım da sıra o günlere gelincedüşünelim yoksa sinirleniyor insan:)

teşekkrüler canım özelden attığın iletiyi okudum şimdi hemen san cevapta atıyorum

hoşgeldin bu arada :)::)

Ben de şimdiden geriliyorum...
Seyyaltaner'in de dediği gibi ben de her fırsatta eşime o dönemde ne kadar hassas olacağımı, bi de annesini çekemeyeceğimi söylüyorum ama pek işe yarıyo gibi görünmüyo... :bbo:

kizlar bende haftasonu Ankarada Ulus cikrikcilara gittim. bi kac eksigini aldim oglumun. ama tabi oralar biraz yorucu oluyor. hem kalabalik hem yokus. sonra suluhan diye bir pasaj var oraya gittim. suluhanda bi sepetci var. bebek sepeti susluyorlar. yatagin yaninda duran besikler gibi cok uzun vadeli degil ama ilk aylar kullanilacak hos bisi. hazirlari var aslinda ama ben metal bisi olsun istemedim. bu tamamen hasirdan orulmus buyuk bir sepet. ayaklari da tekerlekli tahta. siparis verdim, 1 ay sonra teslim edilecek. cok seker olcek. gelince koyucam fotosunu.

canım hep aynı :)) ben de geriliyorum üstelik benim kaynana ebe olup eşime iki ıkınınca fırt der cıkar çocuk gibi laflar edince eşim doğum yapmanın çok kolay bişey olduğunu sanıyor( ben henüz bununla meşgulüm:))
sen de konuşup germe kendini başa gelen çekilir ne yapalım..

HANDECİM, YAZCIM, FTYCİM, HANDECİM, hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
Allahım hepimize hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin...

SİNPAC, çok geçmiş olsun canım.

HİJYENİM, oğlun güle güle kullansın odasını, sağlıklı günlerde mışıl mışıl uykular uyusun...

benim çekemem deme şansım yok biraz vicdanlı olmam gerek çünki gelemek için onLAR ÇOK ÇABA SARFETMıŞ OALCAKALR VE ALMANYADAN YILDA BıR KEZ GELıYROLAR E görümcemde fırsat diye hem annesini görmüş oalcak hem evde yemek işini felanda o halelder nasıl olsa :):) ben sadece hani gelsinbelr beklerim bir hafta tabiki misafirim olsunalr ama o dönemde ben delirirsem bana küsmeye kalkmasınalr sen idare et durumu diye uyardım daha iyi oldu sanki . hem gerilmedik hemde eşim duurm böyle böyle olur anamın huyu ortada bende elimden gelendi yaparım hayatım sen sıkma kendini dedi en azından )::):)

Son düzenleme:
FTY ben de öyle birşey arıyordum. süslemesini kendilerimi yapıyorlar? ne kadara aldın. şimdiden sağlıklı günlerde kullan.

canim butun suslemesini yapiyor. kumasini seciyorsun orda/ istersen kendin kumas gotur. ustune cibinlik yatagini pamuk ya da yunden. ustunun suslemesi. ortusu yastigi yorgani. tam takim olcak yani. 280 dedi once 250 ye indi. kayinvaliden iyi pazarlik yap deyince biraz usteledik 230 da anlastik. ama yilbasindan sonra fiyatlari artacakmis adamin. ona gore dusun.

tünaydın güzel annelerra.s.
herkes iyidir umarım sağlıklı mutlu bi hafta diliyorum minik kuşlarla birlikte

kuju seninde geçmiş doğum gğnğn kutlu olsun,eşin bebeğin,ailen ve sevdiklerin ile nce mutlu senelere cnm,herşey gönlünce olsun inşallah

sağol tatlım benim hepimiz mutlu bir ömür yaşayalım eşimiz ve meleklerimizle

tatlım maşallah bebişine tosuncuk olmuş kuzu yesin onu teyzesi sana özelden msj attım şimdi o değişti bu eşim deli edicek beni yazıcam tekrar o yazdığım geçersiz tatlım

hareketleri aşağılarda hisseden varmı arkadaşlar özellikle yürüken sanki bi tuhaf oluyo çıkıvericekmiş gibi oluyo böyle bi tuhaf sırnaşık şey

bende öyle hissediyorum sordum ogün doktora nerde duruyo dedim normal dedi heryerde hissedersin artık boyu uzadı kilo almaya başladı normal dedi öle işte tuhaf yazdım biraz:kedi:

çok güzel dilacım güle güle kullan güzel uykular uyusun da büyüsün minnoşun

hepsini güle güle kullanın canım nasipse ocak da bizde bitiricez inşallah eksiklerini

valla ben hiçbirşey demiycem hehe diyip geçicem hiç kendimi strese sokamam kalacağı gün sınırlı ne diyosa desin tınn sütümü etkiler sonra zıtlaşırsak daha çok yaparlar hiç gerek yok ben ok diyip geçicem herşeye

tatlım msj atıcam sana özelden şimdi

zaten daha erken hayatım dönmesi için, 33lerde falan dönermiş sırf ters olduğundan sezaryen düşünmüyosun bnceakannehir daha bu hafta çok erken ters die sezaryen düşünmek için

evet canim, normal doğumu hiç düsunmedim ben zaten de- dr boyle giderse zaten sezeryan mecburen, hep poposu asağıda dedi, ondan..

mutluuu! ne güzel, sen erkencisin o zaman, bisi kalmamıs surda, ne kadar heyecanlı..
benim de 27subat-3mart arasıydı, simdi 20sinden sonra alırım diyor dr, heyecan bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…