- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.921
HANDECİM, YAZCIM, FTYCİM, HANDECİM, hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
Allahım hepimize hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin...
SİNPAC, çok geçmiş olsun canım.
HİJYENİM, oğlun güle güle kullansın odasını, sağlıklı günlerde mışıl mışıl uykular uyusun...
çok teşekkür ediyorum canım opuyorumnanaktanevet çok enteresan ama bir okadarda güzel bir tesadüf bizim için.
aa yazcım douğm günün kutlu olsuunnnn..bebişin ve kojanla bir ömür mutluluklar inşalllaahh...face e giremiyorum ne zamandır hiç haberim olmadı.ya kızlar bu hediyelerin kargo paralarını bizmi ödüyoruz yoksa alanmı?
Dün annemle babam hadi kahvaltıya gidelim diye bizi evden çıkarttılar.
Önce bir yerde kahvaltı ettik, sonra eve dönüyoruz diye kandırıp başka yollara saptılar.
Baktım ki e-bebek'e gittik.
Daha önce ordan almayı düşündüğümüz pusetle park yataktan bahsetmiştim ben.
Söylerlerse kabul etmeyiz diye bizi tuzağa düşürdüler.
Sonuç olarak oğlumun puseti ile ana kucağı-oto koltuğunu ve park yatağını anneannesi ile dedesi aldılar dün...
Park yatak Chicco'nun Lullaby LX modeli, arabamız da Chicco For Me.
Şimdilik hepsi kutularında durduğu için fotoğraf ekleyemiyorum.
Sinpacim, sizin aldıklarınızı da sağlıklı günlerde, güle güle kullansın minik kızın :)
bugün apartmanda kahve günümüz var 1de oraya gidicem azcik dedikodu yapalım bizim hatunlarla annem tutturdu nazar boncuksuz dolaşma diye şimdi evde araki bulasın nazar boncuğu arıyorum kaydirigubbakcemile3
:)
ohh kujucum valla caylar, gunler , kahveler iyisiniz valla
bizde burda calısalım cok moralım bozuk yaaa cok agırlastım ben, cok zorlanıyorum calısırken, oyle zor geliyor ki ise gelmek mafoldumben
aa yazcım douğm günün kutlu olsuunnnn..bebişin ve kojanla bir ömür mutluluklar inşalllaahh...face e giremiyorum ne zamandır hiç haberim olmadı.ya kızlar bu hediyelerin kargo paralarını bizmi ödüyoruz yoksa alanmı?
canım güle güle kullanın inşallah ne güzel sürpriz yapmışlar
bugün apartmanda kahve günümüz var 1de oraya gidicem azcik dedikodu yapalım bizim hatunlarla annem tutturdu nazar boncuksuz dolaşma diye şimdi evde araki bulasın nazar boncuğu arıyorum kaydirigubbakcemile3
ohh kujucum valla caylar, gunler , kahveler iyisiniz valla
bizde burda calısalım cok moralım bozuk yaaa cok agırlastım ben, cok zorlanıyorum calısırken, oyle zor geliyor ki ise gelmek mafoldumben
valla haklısın canım sizin işiniz zor ben düşünüyorum şimdi sabah kalk işe git çok zor geliyor
Allah yardımcınız olsun kusura bakmayın valla böyle de yazıyorum buraya düşüncesizce
Sağol canım benim...
Çok özendim yaaa :kedi:
Handecim ben de zorlanıyorum canım yaaa.
Bugün çok soğuk diye içime külotlu çorap giydim, dışarda iyiydi ama burada sıktı, pişirdi.
Karnım büyüdü, rahat oturamıyorum.
Nasıl geçecek 1,5 ay daha bilmiyorum...
Dün annemle babam hadi kahvaltıya gidelim diye bizi evden çıkarttılar.
Önce bir yerde kahvaltı ettik, sonra eve dönüyoruz diye kandırıp başka yollara saptılar.
Sonuç olarak oğlumun puseti ile ana kucağı-oto koltuğunu ve park yatağını anneannesi ile dedesi aldılar dün...
Sinpacim, sizin aldıklarınızı da sağlıklı günlerde, güle güle kullansın minik kızın :)
günaydın güzel mart anneleriii ..opuyorumnanaktan
canım güle güle kullansın bebeğin cicilerini.eee hazırlıklar bir bir tamamlanıyor artık:hulya:Dün annemle babam hadi kahvaltıya gidelim diye bizi evden çıkarttılar.
çok teşşekkürler dilacım opuyorumnanaktan iyi dileklerin senin içinde geçerli olsun canım.evet dün benim ve eşimin doğumgünüydü.aa yazcım douğm günün kutlu olsuunnnn..bebişin ve kojanla bir ömür mutluluklar inşalllaahh...face e giremiyorum ne zamandır hiç haberim olmadı.ya kızlar bu hediyelerin kargo paralarını bizmi ödüyoruz yoksa alanmı?
Sağol canım benim...
Çok özendim yaaa :kedi:
Handecim ben de zorlanıyorum canım yaaa.
Bugün çok soğuk diye içime külotlu çorap giydim, dışarda iyiydi ama burada sıktı, pişirdi.
Karnım büyüdü, rahat oturamıyorum.
Nasıl geçecek 1,5 ay daha bilmiyorum...
günaydın tatlım hoşgeldingünaydın güzel mart anneleriii ..opuyorumnanaktan
yooook canım benim ne demek, yazıcaksın tabi ki de, nazar boncugunu takmayı unutma :1hug:
bende hic bilmiyorum canım, gun gun sayıyorum zaten artık, gece uyunmaz, sabah kalkılmaz, gunudz de vakıt gecmez...
zor nefes alıyorum nefes darlıgı basladı... bide bizim oglan kıpır kıpr sagolsun, gece yine 4 te dikti beni ayaga, 1 saat nasıl tepindi anlatamam, sikayet etmiyorum cok housma gitti ama :kedi: bugun cok zorlanıyorumm, dayanamıyorum artık aglamak ıstıyorum valla mafoldumben:a015:
bu arada canım gozden kacmıs, gule gule kullansın bebisin cicislerini...
bizde aldık puseti ve anakucagımızı maxima marka cok guzel ve kullanıslı...
bu arada kaynanan gelmedi mi sizinlee sositososito
canım güle güle kullansın bebeğin cicilerini.eee hazırlıklar bir bir tamamlanıyor artık:hulya:
çok teşşekkürler dilacım opuyorumnanaktan iyi dileklerin senin içinde geçerli olsun canım.evet dün benim ve eşimin doğumgünüydü.
gelin beraber gidelim diycem kaş yapayım derken göz çıkarmış olucam valla üzüldüm yazmasaydım keşkelmaz:
günaydın tatlım hoşgeldin
valla üzüldüm handecim :sinifsinif:
aradım aradım perdenin üzerinde vardı bi tane onu buldum taktım
neyse tatlılarım biz gidiyoruz şimdikk sonra görüşürüz öptümm hepiniziopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?