- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.941
kızlar ne sorcam:kedi:artık göbüşler büyüdü malum göremiyoruz özel yerimizi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz..ben hep kendim yapıyordum şimdi pek mümkün olmayacak dışarda da mikrop kaparsam diye korkuyorum...e acil bişey olursa da diye düşünüyor insan..kaldım ööle valla.
kızlar ne sorcam:kedi:artık göbüşler büyüdü malum göremiyoruz özel yerimizi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz..ben hep kendim yapıyordum şimdi pek mümkün olmayacak dışarda da mikrop kaparsam diye korkuyorum...e acil bişey olursa da diye düşünüyor insan..kaldım ööle valla.
canım bu konuda benimde kafam karışık ewde kendim yapardım temizligimi ama simdi cok zorlanıyorum:kedi: kuaföre de gidemiyorum cünkü utanıyorum ya ne bileyim baskasına aldrmak ..ama bu gidişle kıracam bu inadı gidicem galiba..cünkü acil durumlarda fırsat olmuyo..kızlar ne sorcam:kedi:artık göbüşler büyüdü malum göremiyoruz özel yerimizi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz..ben hep kendim yapıyordum şimdi pek mümkün olmayacak dışarda da mikrop kaparsam diye korkuyorum...e acil bişey olursa da diye düşünüyor insan..kaldım ööle valla.
bosnacım maşallah bebişin kocaman olmuşşHEPATİTCİM, Ben hiç bir zaman kendim yapamadım, dışarda yaptırıyorum.
İlk zamanlar mikrop kapmaktan korktum biraz.
Ama gittiğim yerde herşey tek kullanımlık paketlerde, gözümün önünde açıp kullanıyorlar.
O yüzden çok risk yok diye düşünüyorum.
Bir de temiz olmadığı durumda da mikrop kapma ihtimali var gibi geliyor bana...
Öyle işte...
hayatım mikrop kapmazsın yapılan şey belli zaten ben kuaförde sir ağdayla aldırıyorum yattığım sedyenin koruyucu pedi tek kullanımlık değişiyor zaten biri girdiğinde e uygulamada zaten ortada korkacak bişi yok yani, tertemiz oluweriyor:)
HEPATİTCİM, Ben hiç bir zaman kendim yapamadım, dışarda yaptırıyorum.
İlk zamanlar mikrop kapmaktan korktum biraz.
Ama gittiğim yerde herşey tek kullanımlık paketlerde, gözümün önünde açıp kullanıyorlar.
O yüzden çok risk yok diye düşünüyorum.
Bir de temiz olmadığı durumda da mikrop kapma ihtimali var gibi geliyor bana...
Öyle işte...
canım bu konuda benimde kafam karışık ewde kendim yapardım temizligimi ama simdi cok zorlanıyorum:kedi: kuaföre de gidemiyorum cünkü utanıyorum ya ne bileyim baskasına aldrmak ..ama bu gidişle kıracam bu inadı gidicem galiba..cünkü acil durumlarda fırsat olmuyo..
Valla arkadaşlarım artık her zaman temiz tutmak lazım, malum ne zaman ne olacağımız belli değil.
Evde yapmak en başta size zarar... Kolay mı kocaman göbekle oralara ulaşmak, ben artık ayaklarımı bile zor yıkıyorum :)
Utanmayın, gidin hallediversinler 10 dakikada.
Ben yıllardır yaptırıyorum, alnımın ar damarı çatladı artık kaydirigubbakcemile3
cook haklısın walla bosnacım her an temiz olamk gerekiyo artık helede doguma yaklastıkca..ama bazen küçük tüyleri agda da almıyo ee bu durumdA nası yapıcaz..Valla arkadaşlarım artık her zaman temiz tutmak lazım, malum ne zaman ne olacağımız belli değil.
Evde yapmak en başta size zarar... Kolay mı kocaman göbekle oralara ulaşmak, ben artık ayaklarımı bile zor yıkıyorum :)
Ben yıllardır yaptırıyorum, alnımın ar damarı çatladı artık kaydirigubbakcemile3
cook haklısın walla bosnacım her an temiz olamk gerekiyo artık helede doguma yaklastıkca..ama bazen küçük tüyleri agda da almıyo ee bu durumdA nası yapıcaz..
haklısın valla.. ben kuaföre gidiyom dermişim:)))Valla arkadaşlarım artık her zaman temiz tutmak lazım, malum ne zaman ne olacağımız belli değil.
cook haklısın walla bosnacım her an temiz olamk gerekiyo artık helede doguma yaklastıkca..ama bazen küçük tüyleri agda da almıyo ee bu durumdA nası yapıcaz..
bosnacım maşallah bebişin kocaman olmuşşyesin onu teyzesii:))
çicişleride hayırlı olsun allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.:Saruboceq:
YOK ANAM BEN ONLARIDA BIRAKMIOPRUM KALANLARIDA ARTIK TÜY DÖKÜCÜ KREM KULLANIRIM ACıL DURUMLARDA..NAPALIM..HıÇ TARZIM DEGı,L AMAkaydirigubbakcemile3o kadarıda olsun bea sende heesositososito
ANAM KOCAM BECEREMEZ ÖYLE ŞEYLERı PARCA PıNÇıK EDER BENııkaydirigubbakcemile3 YA KIZLAR DOKTORUM ERKEK OLDUGU ıÇıN 2 KAT DAHA FAZLA UTANIYO ıNSAN NAPALIM:kedi:haklısın valla.. ben kuaföre gidiyom dermişim:)))
kocan alsın onlarıda cımbızla:)))
ANAM KOCAM BECEREMEZ ÖYLE ŞEYLERİ PARCA PİNÇİK EDER BENİİkaydirigubbakcemile3 YA KIZLAR DOKTORUM ERKEK OLDUGU İÇİN 2 KAT DAHA FAZLA UTANIYO İNSAN NAPALIM:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?