2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne sorcam:kedi:artık göbüşler büyüdü malum göremiyoruz özel yerimizi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz..ben hep kendim yapıyordum şimdi pek mümkün olmayacak dışarda da mikrop kaparsam diye korkuyorum...e acil bişey olursa da diye düşünüyor insan..kaldım ööle valla.

kızlar bakın buraya

Bebeğinizin 30-34 haftalar arası hafta başına alacağı kilo (ya da gram ) gebeliğin tüm diğer haftalarından fazladır.Bu nedenle beslenmenize dikkat edin.Ancak en az beslenme kadar ayakta çok uzun süre kalmamanız da önemlidir.Rahimden bebeğe giden kan akımı anne sol yanına yatar durumdayken en fazladır.Yani yediğiniz besinlerin ve oksijenin bebeğinize en ideal şekilde ulaşması için gün içinde en az iki kez yarım saatlik periodlarda sol yanınıza yatarak dinlenmeniz uygun olacaktır.

annem we kardeşim geldi ctesi hawuzlu hana gitmişlerdi yine bişiler almışlar kızıma tulumlar altlı üstlü takımlar, battaniye, hasatne çıkışı o kadar çok oladu ki bizim kız defile yapacak hergün walla:smiley-cool:

hayatım mikrop kapmazsın yapılan şey belli zaten ben kuaförde sir ağdayla aldırıyorum yattığım sedyenin koruyucu pedi tek kullanımlık değişiyor zaten biri girdiğinde e uygulamada zaten ortada korkacak bişi yok yani, tertemiz oluweriyor:)

ayhh sinir oldum alıntı yaptım sonra çok yaptınız diye iptal etti neyse bende böyle yazarımm:))
pencuben geçmiş olsun inşalah doğumdan sonrada devam etmez bu kusmaların yoksa bebekle yarışırsınız valla :))
dila oda takımın çok güzel güle güle kullansın bebişin ..
kujum kız ohhh sefan olsun götür kahveleri boncuk arama boşuna ayetel kürsiyi oku çık .. inşlah hiç bişeycik olmaz..
nilüfercim günaydın benim oğluşumunda ismini yazarmısın silmişsin :) YAGIZ EFE.

HEPATıTCıM, Ben hiç bir zaman kendim yapamadım, dışarda yaptırıyorum.
ılk zamanlar mikrop kapmaktan korktum biraz.
Ama gittiğim yerde herşey tek kullanımlık paketlerde, gözümün önünde açıp kullanıyorlar.
O yüzden çok risk yok diye düşünüyorum.
Bir de temiz olmadığı durumda da mikrop kapma ihtimali var gibi geliyor bana...
Öyle işte...

HASRET BOSNA güle güle kullansın bebi,şleriniz cicilerini..bizde cumartesi kayınvaldemle cıktık alışverişe hastane cıkışını,cıtcıtlı badilerini birde kadife battaniyesini aldı sagolsun..kendiş annemde polar kundak battaniyesini aldı..daha alacagımız cook şeey var bebegimizin yatak işi ocagın ilk haftasına kaldı..wallla cok eglenceli bebek alışverişi cok şirin hepside..

cnm ben utanıyorum kuaföre aldırmaya 1 defa aldırmıştım mecburiyette oda utandıgımdan hiç acı bile duymadım, 10 dk bitti:) ama hijyenm açısından çok temiz kuaförler var sıcak hemde,oraları tercih et hiç bişeycikolmaz.. bakalım utanmada bir yere kadar bende mecbur kuaföre gidicem..mafoldumben

canım bu konuda benimde kafam karışık ewde kendim yapardım temizligimi ama simdi cok zorlanıyorum:kedi: kuaföre de gidemiyorum cünkü utanıyorum ya ne bileyim baskasına aldrmak ..ama bu gidişle kıracam bu inadı gidicem galiba..cünkü acil durumlarda fırsat olmuyo..

bosnacım maşallah bebişin kocaman olmuşş yesin onu teyzesii:))
çicişleride hayırlı olsun allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.:Saruboceq:

kızlar doğru valla ama huylanıyorum işte..son 20 güne dek kendi işimi kendim gördüm de bu ay zor( insanlarla çoktemas etmek istemiyorum eldiven bile kullansalar..huylu oldum valla...iyice bi araştırıp soruşturup ii biyer bulayım bari.. sağolun:))

Valla arkadaşlarım artık her zaman temiz tutmak lazım, malum ne zaman ne olacağımız belli değil.
Evde yapmak en başta size zarar... Kolay mı kocaman göbekle oralara ulaşmak, ben artık ayaklarımı bile zor yıkıyorum :)
Utanmayın, gidin hallediversinler 10 dakikada.
Ben yıllardır yaptırıyorum, alnımın ar damarı çatladı artık kaydirigubbakcemile3

canım aynı:))ama benimki utanmaktan çok huylanmak dad pis pis de gezilmez ki..kimse görmese de ben cok rahatsız oluyorum.mikrop kapcam diye de korkuyorum..bulcaz artık kafamıza göre bir yer ne yapalım:))

çok hoşsun bosnacım yaaakaydirigubbakcemile2

cook haklısın walla bosnacım her an temiz olamk gerekiyo artık helede doguma yaklastıkca..ama bazen küçük tüyleri agda da almıyo ee bu durumdA nası yapıcaz..

haklısın valla.. ben kuaföre gidiyom dermişim:)))
cook haklısın walla bosnacım her an temiz olamk gerekiyo artık helede doguma yaklastıkca..ama bazen küçük tüyleri agda da almıyo ee bu durumdA nası yapıcaz..

kocan alsın onlarıda cımbızla:)))

bosnacım maşallah bebişin kocaman olmuşş yesin onu teyzesii:))
çicişleride hayırlı olsun allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.:Saruboceq:

Sağol Eftelcim, amin...
Yiyin yiyin, kocaman yanakları var valla, yemeye müsait :)

E olur o kadar, piripak olması şart diil canım :)
Temiz olsun yeter...

ANAM KOCAM BECEREMEZ ÖYLE ŞEYLERİ PARCA PİNÇİK EDER BENİİkaydirigubbakcemile3 YA KIZLAR DOKTORUM ERKEK OLDUGU İÇİN 2 KAT DAHA FAZLA UTANIYO İNSAN NAPALIM:kedi:

ayyy koptumm:delikafadulden bak ne anlatim geçen günlerde eltimin kızı kuaförde çalışıyo dedimki bacaklarımı al tmm dedi sir ada varya hazır kartuş yapıştır çek, şimdi benimkide gördü bunu alırken ayy ne var bende alırım bunu dedi,tmm dedim sende alırsın bazı yerleri:)) tmm dedi şimdi kız korkuyo almaya hamile olduğum için benimkide ben alırım dedii.. neyse benimki kenarına yapıştıriş hali var benii öldürdü canımı acıttı bende bagırdım hane tülayda hiç bağırmıyodun bende niye bağırdın diye adam teleşalandıı.. :)) kızardı korktu dedim tmm bırak ben kendim alırım sağol,,cnm yaa birdaha tövbe etti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…