- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.961
bosna kullanıcısından alıntı
Valla arkadaşlarım artık her zaman temiz tutmak lazım, malum ne zaman ne olacağımız belli değil.
Evde yapmak en başta size zarar... Kolay mı kocaman göbekle oralara ulaşmak, ben artık ayaklarımı bile zor yıkıyorum :)
Utanmayın, gidin hallediversinler 10 dakikada.
Ben yıllardır yaptırıyorum, alnımın ar damarı çatladı artık
Esas ben ne yapacagım...
Haftaya kontrolum var, temizlik gerekiyor ama sol elim iptal, dort dikis var, doktor su degdirme antibiyotik yazmadım dedi.... Tek elle ne yapılabilir ki?
Kesin kuafore gidecegim... Ama korkuyorum, cok canım yanarsa ne yaparım bilemiyorum...
Offf... Bu arada, ben ODTÜ deki kuafore gidiyorum, bu isle ugrasan 3 bayan var... Durmadan yurtta kalanları yoldukları için, bir alısmıslık olayı var... Tum vucut komple 20 dk da bitiyor ama acısını kuaforden cıkınca hissediyorsun... Seri imalathane gibi calısıyorlar... Bir oda var, orada sedyeye uzanıyorsun, sonra bitiyor... Fiyatı da piyasanın yarısı, ama korkuyorum simdi ya...
Esas ben ne yapacagım...
Haftaya kontrolum var, temizlik gerekiyor ama sol elim iptal, dort dikis var, doktor su degdirme antibiyotik yazmadım dedi.... Tek elle ne yapılabilir ki?
Kesin kuafore gidecegim... Ama korkuyorum, cok canım yanarsa ne yaparım bilemiyorum...
Offf... Bu arada, ben ODTÜ deki kuafore gidiyorum, bu isle ugrasan 3 bayan var... Durmadan yurtta kalanları yoldukları için, bir alısmıslık olayı var... Tum vucut komple 20 dk da bitiyor ama acısını kuaforden cıkınca hissediyorsun... Seri imalathane gibi calısıyorlar... Bir oda var, orada sedyeye uzanıyorsun, sonra bitiyor... Fiyatı da piyasanın yarısı, ama korkuyorum simdi ya...
ağdayla falan uğraşamam...
bi tek düğünümde yaptırmıştım ondada 4 kişi zor zaptetti beni...hayatta yaptırmam hayatttaaa...
son aylarınız yaptırmayın o acı kasılmaları artırıp erken doğuma sebep olabiliyormuş.
Merhaba arkadaşlar a.s.
Özledim sizi, iyisinizdir inş.
İstirahatim devam ediyor, bakalım perşembe alırlar belki alçıyı
Sinpac cım sana da geçmiş olsun, ne oldu?
dert ettiğiniz şeye bakın ya alın aynayı oturun yavaş yavaş yapın valla okdar acıya gerek yok ne derim ben ... artık öyle yapıyorum 1 aya kdar ne güzel görerek alıyordum sonra alamadım göbekten eşime söylemeyede utandım.. eşime söylemeye utanan kişi kuaföre nasıl açacak...
senin haberin olmadı sanırım geçen hafta ayağımı burktumhoşgeldin canım hayırdır ne alçısı?
Hem sinpac senin eline ne oldu?
Geçmiş olsun ikinizede.Son aylara doğru dökülüyormuyuz tek tek ?
senin haberin olmadı sanırım geçen hafta ayağımı burktum
e artık ağır olduğumuz için burkulmada ağır oldu :)
film çekemedikleri için direk alçıya aldılar
ağdayla falan uğraşamam...
bi tek düğünümde yaptırmıştım ondada 4 kişi zor zaptetti beni...hayatta yaptırmam hayatttaaa...
son aylarınız yaptırmayın o acı kasılmaları artırıp erken doğuma sebep olabiliyormuş.
yağmur_26 kullanıcısından alıntı
dert ettiğiniz şeye bakın ya alın aynayı oturun yavaş yavaş yapın valla okdar acıya gerek yok ne derim ben ... artık öyle yapıyorum 1 aya kdar ne güzel görerek alıyordum sonra alamadım göbekten eşime söylemeyede utandım.. eşime söylemeye utanan kişi kuaföre nasıl açacak...
teşekkür ederim bosnacımopuyorumnanaktanYazcım sağol canımcım...
Ben tamamlamak istiyorum artık, nolur nolmaz, son aylara çok eksik kalmasın.
Eşinin ve senin doğumgününüzü kutlarım, oğlunuzla birlikte nice mutlu yıllar dilerim.
kızlar ne sorcam:kedi:artık göbüşler büyüdü malum göremiyoruz özel yerimizi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz..ben hep kendim yapıyordum şimdi pek mümkün olmayacak dışarda da mikrop kaparsam diye korkuyorum...e acil bişey olursa da diye düşünüyor insan..kaldım ööle valla.
ana eline noldu niye dikiş atıldı ya?:1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?