2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esas ben ne yapacagım...

Haftaya kontrolum var, temizlik gerekiyor ama sol elim iptal, dort dikis var, doktor su degdirme antibiyotik yazmadım dedi.... Tek elle ne yapılabilir ki?

Kesin kuafore gidecegim... Ama korkuyorum, cok canım yanarsa ne yaparım bilemiyorum...

Offf... Bu arada, ben ODTÜ deki kuafore gidiyorum, bu isle ugrasan 3 bayan var... Durmadan yurtta kalanları yoldukları için, bir alısmıslık olayı var... Tum vucut komple 20 dk da bitiyor ama acısını kuaforden cıkınca hissediyorsun... Seri imalathane gibi calısıyorlar... Bir oda var, orada sedyeye uzanıyorsun, sonra bitiyor... Fiyatı da piyasanın yarısı, ama korkuyorum simdi ya...

Benimde gitmem lazım güzellik uzmanıma.Gerçi son aylarda bir azalma oldu ama gidip temizlenmem gerek en kısa zamanda.Zaten göremiyorumda orayı.

heheh katılıyorumm :):):

Canım eğer vücudun alışıksa biraz acısada 5 dk dişimizi sıkınca geçiyor.Benim gittiğim bayan sağolsun yıllardır beni tanıdığı için nazımı çekiyor.Kadın kan ter içinde kalkıyor üzerimden kaydirigubbakcemile3
fazla uğraşmamak için 4-5 seferde çekiyor toptan kurtuluyor benden.Bazen o kadar korkuyorki o sedyeden düşeceğim diye.O yüzden hemen bitirmeye çalışıyor çünkü sabit duramıyorum.Çok fena bir şeyim ben yaaa :)

ana eline noldu niye dikiş atıldı ya?:1shok::1shok:

cok tatlisiniz ya. :)))))
ben her ay doktor kontrolumden bikac gun once sir ile paket ve koltuk alti aldiriyorum. eh bazen aciyor bazen acimiyor durumuma gore. tupun icinde olan siviyi sirf kendim icin yeni paket actirdim onu benim icin kullaniyor sadece. bi de yatak ortusunu mutlaka degistiriyor bazen onceden degistirmis oluyor ama yinede degistirdigini gormedigim icin yeniden degistitdiriyorum. bacaklarimda epilasyonlu oldugu icin sorun yok.
agda isi en rahat mikrop kapilabilecek yer. korkan arkadaslar haklilar. temiz bir yer arastirmasina girin bence kendinizce de onlemler alin. yoksa kocalariniz yolacak sizi :))))

Valla acısa da acımasa yapılacak bu iş, kaçış yok...
Hijyen açısından güvendiğiniz bir yerse, hiç düşünmeyin derim arkadaşlarım.
Öbür türlü eşinize yaptırmaya çalıştığınızda ya da kendiniz uğraştığınızda, canınız hem daha çok yanacak, hem de daha uzun sürecek.
Anaaam, daha ne acılar görücez yaw, 4 tane kıl, yoldurun gitsin kaydirigubbakcemile3

ağdayla falan uğraşamam...
bi tek düğünümde yaptırmıştım ondada 4 kişi zor zaptetti beni...hayatta yaptırmam hayatttaaa...
son aylarınız yaptırmayın o acı kasılmaları artırıp erken doğuma sebep olabiliyormuş.

canlarım ben çıkıyorum bankaya,gicem ordan fatura yatırıcam .. havada çok soğuk çıkasında gelmiyo ama işte mecbur,eyse öptüm sizi grşz..

Merhaba arkadaşlar a.s.
Özledim sizi, iyisinizdir inş.

ıstirahatim devam ediyor, bakalım perşembe alırlar belki alçıyı
Sinpac cım sana da geçmiş olsun, ne oldu?

Ay evet bende öyle bir şeyler duymuştum.Ben çok sıkarım kendimi bu nedenle kan ter içinde kalırım hep.İnş. bu sıkmalar kasılma yaratmaz.5 dk dişimi sıkcam bitecek diye düşününce rahatlıyorum.Ama oraya yatıpta ağda sürülmeye başlanınca bende başlıyorum terlemeye.Ordan çıkıncada kuş gibi hafifim rahatım süper oluyor.Neyse ben gideyim en kısa zamanda.Gerçi doktor kontrolüme var ama bir an önce gidip yaptırayım er veya geç kaçışı yok.Öylede böylede yolunacam işte....

Merhaba arkadaşlar a.s.
Özledim sizi, iyisinizdir inş.

İstirahatim devam ediyor, bakalım perşembe alırlar belki alçıyı
Sinpac cım sana da geçmiş olsun, ne oldu?

hoşgeldin canım hayırdır ne alçısı?
Hem sinpac senin eline ne oldu?
Geçmiş olsun ikinizede.Son aylara doğru dökülüyormuyuz tek tek ?

dert ettiğiniz şeye bakın ya alın aynayı oturun yavaş yavaş yapın valla okdar acıya gerek yok ne derim ben ... artık öyle yapıyorum 1 aya kdar ne güzel görerek alıyordum sonra alamadım göbekten eşime söylemeyede utandım.. eşime söylemeye utanan kişi kuaföre nasıl açacak...

Canım öncedende gittiğim için yıllardır beni tanıyan bir ablam alıyor sağolsun beni.Pek zorlanmıyorum açma konusunda.Mesele hamilelikte hassaslaştığı için hissettiğim acı 2 katına çıkıyor bu yüzden kan ter içinde kalıyorum tepinmekten... Ama öyle veya böyle alınacak sergi açmayacağım,boncukta takmayacağım kaydirigubbakcemile3 5 dk dişimi sıkcam sonra hopp tertemiz çıkcam Allahın izniyle...

hoşgeldin canım hayırdır ne alçısı?
Hem sinpac senin eline ne oldu?
Geçmiş olsun ikinizede.Son aylara doğru dökülüyormuyuz tek tek ?
senin haberin olmadı sanırım geçen hafta ayağımı burktum
e artık ağır olduğumuz için burkulmada ağır oldu :)
film çekemedikleri için direk alçıya aldılar

senin haberin olmadı sanırım geçen hafta ayağımı burktum
e artık ağır olduğumuz için burkulmada ağır oldu :)
film çekemedikleri için direk alçıya aldılar

Ah canım haberim olmadı.Çok geçmiş olsun.Kilo aldğımız için vücut dengemiz bozuluyor tabii.Bu nedenle yürürken falan hep takılıyoruz bir yerlere.Bende öyle sürekli ya bir yerlere takılıyorum sendeliyorum yada son anda bir yerden tutup kurtuluyorum.Hele biri yanlışlıkla yürürken çarptımı tamam bittim.Birileri desteklemezse top gibi yuvarlanacağız valla.Son aylar çok dikkat etmek gerekiyor kızlar.Gerçi söyleyenede bak.kaydirigubbakcemile3

Ağrın fazla olmamıştır inş. Ağrı kesici falan verdilermi bari?Şimdi nasıl iyileştimi biraz.Basabiliyormusun ayağını?

ağda ilk zamanlar acıyor sonra alışınca 3 - 5 seferden sonra sıkıntı olmuyor ve birde tüyler kaşındırmadan yumuşacık çıkıyor .. diğer yöntemler ile hem ormana dönee be sürekli işlem ister :)):) erkek gibi her duşta temizlik 15 günde bir ağda ile pamuk olur pamuk :):):): alış şekerim valla zor değil ....

evliliğin ilk ayalrında eşim ilelde öyle kuförlere güvenmem ben ille ben hallederim dedi ben hiç başka bişey kullanmadığım için öyle çok fazla değil ben alırım iki tane tüy dedi )::):) ve sonunda ağdayı ısıtayım derken suyu üstüne döküp totosunu yaktı :):):): dedim sne delirme ben kendi bildiğim yönteme devam edeyim yıllardır reklam olmadığıma göre bundan sonrada olmam :):):): ) zavalalım totosunun acısına 3 gün oturamadı ve mecburren razı geldi )::):

Yazcım sağol canımcım...
Ben tamamlamak istiyorum artık, nolur nolmaz, son aylara çok eksik kalmasın.

Eşinin ve senin doğumgününüzü kutlarım, oğlunuzla birlikte nice mutlu yıllar dilerim.
teşekkür ederim bosnacımopuyorumnanaktan

ben kendim alıyorum aynayı koyuyorum karşıma hatta bugün kendimi bu işe adadım ağdamı ısıtıyorum:kedi:.öyle çok acı hissedilmiyor alışıyor insan bir süre sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…