2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok anam sağol...hiç almayayım ben...
canım çok kıymetlidir...
çok fazla tüyüm yok o sebeple çok rahatım jiletle...
benim için problem olmuyor ağda kadar temiz oluyorum yani.sen devam et dayanıyn madem bana yemez.

iş yerinde bakım var internet koptu yetişemedim size..

yazcım ben de senin gibiydim ama olmayacak artıkın..göbüşten oturamıyom da çok rahat..
hem acıdan kim korkar ki etrafta onca mikroorganizma varkene:))virüsler bakteriler....-tatlicadiarzu-

Bir karıbaharla kavga ettim... Bende 4 dikiş var, ama karnıbaharın ölüsünün üzerinde kaşarla dolapta pişmiş bir şekilde yatıyor... :hooray::hooray:

manyak...lan ne beceriksiz karısın beaaa...
tüh yaa ee uyuşturdularmı dikiş atarken nasıl acımıştır bee tüh tüh..
la bi doğuraydık sağ salim...

:lepi: :lepi: :lepi: dila ya katılıyorum ben canım datludur acıya gelemem ben ama yaptıranlara da hayranlık duymuyo diilim opuyorumnanaktan

çok haklısın cnaım ben de kuaförümle analştım kuzenim ankarada kuaför yılalrdır o bana ağda kartuşalrını bana o gönderiyor bezi felan ben kendim veriyorum öyle bi derdim de olmuyor ki zaten gittiğim yerde temiz saolsunalr :):):

ayy canım benim snen rahatsan tabiki öyle yap :):) senin için demiştim ama iştre senin gibiler şanslı fazla derdi olmuyor öyle

ohhhh kızlar şeker yükleme testim 110 çıktı normal sanırım nasıl rahatladım bilemezsiniz demirim felan da iyi çıkmış da şu hemogramı merak ediyorum kanım kaç çıkacak

manyak...lan ne beceriksiz karısın beaaa...
tüh yaa ee uyuşturdularmı dikiş atarken nasıl acımıştır bee tüh tüh..
la bi doğuraydık sağ salim...

Yok yaw, o kadar acımadı...
İlk defa elimi bu kadar derinden kestim...
Bıcağı yeni almıştım... İlk kullanışımda zaten başıma geldi... Yoksa bu kadar derin olmazdı kesik...
Zaten 4 dikiş, hemen bitiyor...
Ağda daha çok acıtıyor...

kız bacım o arkadaşın soyadı özdemirmiş gerçekten bi anlat bakayım detayları....

Onun çalıştığı odada benim dönemimden uzman bir arkadaşım vardı... Vardı diyorum çünkü canıma tak etti arkadaşın kıskançlığı, konuşmuyorum artık... Konuşmamak, onunla dostluğumdan daha mutlu etti beni öyle söyleyeyim...

Senin arkadaş ilk başladığında, halen o benim arkadaşla görüşüyordum ben... O arkadaş anlatıyordu... Çok dişli, çok kurnaz diye... Ama bizim kız da onu katlayacak düzeyde manyaktır... Onun için hani iyi desem bilmem, kötü desem onu da bilmem... Ama bizim kıza bulaştığına göre dişlice birşey olmalı...

Kızlar,
Oturamıyorum ben...
Karnım boğazıma kadar şişmiş gibi geliyor, nefes alamıyorum.
Koltukta yamuk yumuk uzandım şimdi, öyle çalışıyorum.
Artık hep böyle mi olacak ki?

Kızlar,
Oturamıyorum ben...
Karnım boğazıma kadar şişmiş gibi geliyor, nefes alamıyorum.
Koltukta yamuk yumuk uzandım şimdi, öyle çalışıyorum.
Artık hep böyle mi olacak ki?

haaaaaa anladım...arkadaşımla sözlendiler dün..
hayırlısı olsun ya...
benim anladığım kadarıyla iyi bi kız fena değil.sen istihbarat topla bakalım.
bosnacım sorma yaa pantolonlarım sıktı mahvoldum üstümü başımı yırtmak geliyo içimden...
ayakkabılarım herşeyim dar geliyo...
kaburgalarım ağrıyo işte başladı hurmalar tırmalamaya.

Merhaba arkadaşlar a.s.
Özledim sizi, iyisinizdir inş.

İstirahatim devam ediyor, bakalım perşembe alırlar belki alçıyı
Sinpac cım sana da geçmiş olsun, ne oldu?

hoşgeldin canım hayırdır ne alçısı?
Hem sinpac senin eline ne oldu?
Geçmiş olsun ikinizede.Son aylara doğru dökülüyormuyuz tek tek ?

çok geçmiş olsun canım.... ama intikamını almışsın kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun sinpac..a.s.

Teşekkür ederim kızlar...

Olay şöyle oldu:

Yeni bıçak almıştım... Eşimle de hafif gerilmiştik... Sinirimle karnıbahar yapmaya giriştim...
Kök kısmını kesmeye çalışırken, karnıbahar kaydı... Normalde de ikiye bölüp öyle keserim ama neyse... O hızla bıçağı sol elimin işaret parmağına sapladım...

Eklem yerinde ve derin kesikler zor kapanır, ondan hastaneye gittim... Bu arada antibiyotik almamak için kesiğin üstünü silmedim, elimin altında havlu ile gittim... Aklınızda bulunsun, açık yaralarda, kanın üstü silinmez yoksa mikrop kapar.... Kanayan yara mikrop kapmaz...Çok kanarsa da, turnike yapılır...

Doktor da yara temiz, mikrop kapmamış, antibiyotik vermeyeyim, dikeyim dedi... 4 adet oya gibi güzel dikiş attı... Üstünü de sardı... Şimdi sol işaret parmağım sargılı...

Off Dilacım ya, sabah içime giydiğim çorabı falan çıkarttım.
Hem de genel müdürün odasında...
İki beden büyük aldığım pantolon, göbeğime hop diye oturdu, sıkıp duruyor.
Sütyen etimle kaynaştı kanımca...
Bir tek ayaklarım rahat, o da ayağıma koca kar botlarımı giydim, ondan...
Bu hurmalar daha 2,5 ay tırmalayacak bizi, çok eğlenicez anlaşılan hep beraber kaydirigubbakcemile3
Daha 1,5 ay nasıl çalışıcam beeennn mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…