- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.981
ağda ilk zamanlar acıyor sonra alışınca 3 - 5 seferden sonra sıkıntı olmuyor ve birde tüyler kaşındırmadan yumuşacık çıkıyor .. diğer yöntemler ile hem ormana dönee be sürekli işlem ister :)):) erkek gibi her duşta temizlik 15 günde bir ağda ile pamuk olur pamuk :):):): alış şekerim valla zor değil ....
Bir karıbaharla kavga ettim... Bende 4 dikiş var, ama karnıbaharın ölüsünün üzerinde kaşarla dolapta pişmiş bir şekilde yatıyor... :hooray::hooray:
yok anam sağol...hiç almayayım ben...
canım çok kıymetlidir...
çok fazla tüyüm yok o sebeple çok rahatım jiletle...
benim için problem olmuyor ağda kadar temiz oluyorum yani.sen devam et dayanıyn madem bana yemez.
Bir karıbaharla kavga ettim... Bende 4 dikiş var, ama karnıbaharın ölüsünün üzerinde kaşarla dolapta pişmiş bir şekilde yatıyor... :hooray::hooray:
cok tatlisiniz ya. :)))))
ben her ay doktor kontrolumden bikac gun once sir ile paket ve koltuk alti aldiriyorum. eh bazen aciyor bazen acimiyor durumuma gore. tupun icinde olan siviyi sirf kendim icin yeni paket actirdim onu benim icin kullaniyor sadece. bi de yatak ortusunu mutlaka degistiriyor bazen onceden degistirmis oluyor ama yinede degistirdigini gormedigim icin yeniden degistitdiriyorum. bacaklarimda epilasyonlu oldugu icin sorun yok.
agda isi en rahat mikrop kapilabilecek yer. korkan arkadaslar haklilar. temiz bir yer arastirmasina girin bence kendinizce de onlemler alin. yoksa kocalariniz yolacak sizi :))))
yok anam sağol...hiç almayayım ben...
canım çok kıymetlidir...
çok fazla tüyüm yok o sebeple çok rahatım jiletle...
benim için problem olmuyor ağda kadar temiz oluyorum yani.sen devam et dayanıyn madem bana yemez.
senin haberin olmadı sanırım geçen hafta ayağımı burktum
e artık ağır olduğumuz için burkulmada ağır oldu :)
film çekemedikleri için direk alçıya aldılar
dila bu arada son trimestere girdik sanırım :dance:
manyak...lan ne beceriksiz karısın beaaa...
tüh yaa ee uyuşturdularmı dikiş atarken nasıl acımıştır bee tüh tüh..
la bi doğuraydık sağ salim...
kız bacım o arkadaşın soyadı özdemirmiş gerçekten bi anlat bakayım detayları....
Onun çalıştığı odada benim dönemimden uzman bir arkadaşım vardı... Vardı diyorum çünkü canıma tak etti arkadaşın kıskançlığı, konuşmuyorum artık... Konuşmamak, onunla dostluğumdan daha mutlu etti beni öyle söyleyeyim...
Senin arkadaş ilk başladığında, halen o benim arkadaşla görüşüyordum ben... O arkadaş anlatıyordu... Çok dişli, çok kurnaz diye... Ama bizim kız da onu katlayacak düzeyde manyaktır... Onun için hani iyi desem bilmem, kötü desem onu da bilmem... Ama bizim kıza bulaştığına göre dişlice birşey olmalı...
Kızlar,
Oturamıyorum ben...
Karnım boğazıma kadar şişmiş gibi geliyor, nefes alamıyorum.
Koltukta yamuk yumuk uzandım şimdi, öyle çalışıyorum.
Artık hep böyle mi olacak ki?
Merhaba arkadaşlar a.s.
Özledim sizi, iyisinizdir inş.
İstirahatim devam ediyor, bakalım perşembe alırlar belki alçıyı
Sinpac cım sana da geçmiş olsun, ne oldu?
hoşgeldin canım hayırdır ne alçısı?
Hem sinpac senin eline ne oldu?
Geçmiş olsun ikinizede.Son aylara doğru dökülüyormuyuz tek tek ?
çok geçmiş olsun canım.... ama intikamını almışsın kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun sinpac..a.s.
haaaaaa anladım...arkadaşımla sözlendiler dün..
hayırlısı olsun ya...
benim anladığım kadarıyla iyi bi kız fena değil.sen istihbarat topla bakalım.
bosnacım sorma yaa pantolonlarım sıktı mahvoldum üstümü başımı yırtmak geliyo içimden...
ayakkabılarım herşeyim dar geliyo...
kaburgalarım ağrıyo işte başladı hurmalar tırmalamaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?