2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım öncelikle geçmiş çoook geçmiş olsun .. sen doğuma hazılrık oldu sanırım bu dikişler :):):

kızlar,
oturamıyorum ben...
Karnım boğazıma kadar şişmiş gibi geliyor, nefes alamıyorum.
Koltukta yamuk yumuk uzandım şimdi, öyle çalışıyorum.
Artık hep böyle mi olacak ki?

önceden şikayet ederdin kilo alamıyorum diye şimdide şişdimde oturamıyorum diyorsun sabret cicim

Canım tekrar geçmiş olsun...
Ben anlamadım şimdi, azıcık detay ver, nasıl silmedin de elinin altında havluyla gittin?
Kesiğe hiç birşey değdirmedin yani öyle mi?
Öğreneyim de, ben sürekli doğruyorum çünkü kendimi bu aralar...

Kızlar,
Oturamıyorum ben...
Karnım boğazıma kadar şişmiş gibi geliyor, nefes alamıyorum.
Koltukta yamuk yumuk uzandım şimdi, öyle çalışıyorum.
Artık hep böyle mi olacak ki?

Canım aynı( patlayacak gibi oluyorum sandalyenin tepesine tünedim olmuyor yan duruyorum olmuyor...üstelik kamera takılıyor daireye oturamam da artık böyle( sanırı 2 ay kadar çekicez bunu sıpalar büyüdükçe biz yamulucazkaydirigubbakcemile3

Evet alışınca kıllar yumuşuyor ve azaılıyor haliyle çekilen acıda azalıyor.Birde ayda bir gidiliyor rahat oluyor hem...

Canım,

Kesik kendiliğinden kapanacaksa, bırak üzerindeki kan kurusun kabuk bağlasın...

Derinse veya eklem yerindeyse hastaneye gitmen lazım, üzerine bastırmazsan eğer yani kendi kendine kanarsa, kendiliğinden pıhtılaşır... Mikrop kapma ihtimali azalır...

Mikrobu üzerine örttüğün selpak, kağıt havlu vb. şeylerden kapıyor... Bu yüzden hiçbirşey örtmemek daha iyi... Sadece akan kan etrafı batırmasın diye, akan kanın etrafı batırmasını engelleyici bir şeyi elinin altına koyabilirsin...

Eğer yara büyükse (allah vermesin trafik kazası gibi) Yaranın üzerine mutlaka ıslak gazlı streil bezle baskı yapman lazım... Yaralı yer kalbin üstüne çıkmalı...(yukarı kaldır) ve fışkırarak kanıyorsa turnike yapmalısın...

aynen ya iş yerinde kaç şekle giriyorum bende içime giyiyorum kilotlu çorap sıcak tutuyor ama bazen bunalıyorum bende çıkartıyorum :)))))) ya birde kasığıma vurunca sandelyeden düşecek gibi oluyorum... kaydirigubbakcemile3

Artık her kurum için personel sayısının 1/50 si Kızılay tarafından ilkyardım kursuna alınıyor... Çevrende duyarsan gönüllü olmanı öğrenirim... Aslında herkese öneririm... Yaralı taşıma, ilk yardım, bebek ilk yardımı, çocuk ilkyardımı, kalp masajı, suni tenefüs falan öğreniyorsun... Üstelik sertifika veriyorlar, yani olmaz olmaz ama olursa; çaresiz kalmaz insan...

ay yok giyemem ben içime külotlu corap filan boğulurum ya da ortalıkta soyunmaya başlarımheralde-tatlicadiarzu- allahtan çok soğuk olmuyor burası nem var sadece olsa da ben bu ateşle giyemezdim galibadelikafadulden

Evet alışınca kıllar yumuşuyor ve azaılıyor haliyle çekilen acıda azalıyor.Birde ayda bir gidiliyor rahat oluyor hem...

bak o huyum kötü ben ayda biri bekleyemiyorum orda görüdümmü gidiyorum :):):) şimdilerde kız kızıyor ama abla hamilesin sen bir ayı bekle diye onu bekliyorum ama gerçekten rahat bişey ağda ben de kızımı ilk seferden itibaren alıştırmayı düşünüyorum yani :):): = )

Sandalyeden düşmek mi :roflol:
Süpersin yağmur...

Üniversitede labda düşmüştüm... Sandalyeyi geriye kağırtırken düşmüştüm.... Gerçekten karizma diye bişi kalmıyor... sırnaşık şey

Şimdi gözümün önüne geldi de, koca karınla düşmek muha ha haaaaaaa

sen benim oturuş şeklimi falan görsen zaten ölürsün gülmekten harbi ya bazen farkında olmadan ucuna kadar geliyorum sandeyenin düşersem baya gülerler heralde

hepatit eskişehirde havalar öyle antalya gibi olmuyor canım yaa kuru ayaz oluyor bir de ne zman güneş olacak ne zaman yağacak belli değil...

Ben de tam tersi yayılıyorum sandalyeye...

Aman dikkat et kendine yaw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…