- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.001
Yok yaw, o kadar acımadı...
İlk defa elimi bu kadar derinden kestim...
Bıcağı yeni almıştım... İlk kullanışımda zaten başıma geldi... Yoksa bu kadar derin olmazdı kesik...
Zaten 4 dikiş, hemen bitiyor...
Ağda daha çok acıtıyor...
kızlar,
oturamıyorum ben...
Karnım boğazıma kadar şişmiş gibi geliyor, nefes alamıyorum.
Koltukta yamuk yumuk uzandım şimdi, öyle çalışıyorum.
Artık hep böyle mi olacak ki?
Teşekkür ederim kızlar...
Olay şöyle oldu:
Yeni bıçak almıştım... Eşimle de hafif gerilmiştik... Sinirimle karnıbahar yapmaya giriştim...
Kök kısmını kesmeye çalışırken, karnıbahar kaydı... Normalde de ikiye bölüp öyle keserim ama neyse... O hızla bıçağı sol elimin işaret parmağına sapladım...
Eklem yerinde ve derin kesikler zor kapanır, ondan hastaneye gittim... Bu arada antibiyotik almamak için kesiğin üstünü silmedim, elimin altında havlu ile gittim... Aklınızda bulunsun, açık yaralarda, kanın üstü silinmez yoksa mikrop kapar.... Kanayan yara mikrop kapmaz...Çok kanarsa da, turnike yapılır...
Doktor da yara temiz, mikrop kapmamış, antibiyotik vermeyeyim, dikeyim dedi... 4 adet oya gibi güzel dikiş attı... Üstünü de sardı... Şimdi sol işaret parmağım sargılı...
önceden şikayet ederdin kilo alamıyorum diye şimdide şişdimde oturamıyorum diyorsun sabret cicim
Kızlar,
Oturamıyorum ben...
Karnım boğazıma kadar şişmiş gibi geliyor, nefes alamıyorum.
Koltukta yamuk yumuk uzandım şimdi, öyle çalışıyorum.
Artık hep böyle mi olacak ki?
ağda ilk zamanlar acıyor sonra alışınca 3 - 5 seferden sonra sıkıntı olmuyor ve birde tüyler kaşındırmadan yumuşacık çıkıyor .. diğer yöntemler ile hem ormana dönee be sürekli işlem ister :)):) erkek gibi her duşta temizlik 15 günde bir ağda ile pamuk olur pamuk :):):): alış şekerim valla zor değil ....
Bir karıbaharla kavga ettim... Bende 4 dikiş var, ama karnıbaharın ölüsünün üzerinde kaşarla dolapta pişmiş bir şekilde yatıyor... :hooray::hooray:
Canım tekrar geçmiş olsun...
Ben anlamadım şimdi, azıcık detay ver, nasıl silmedin de elinin altında havluyla gittin?
Kesiğe hiç birşey değdirmedin yani öyle mi?
Öğreneyim de, ben sürekli doğruyorum çünkü kendimi bu aralar...
Canım aynı( patlayacak gibi oluyorum sandalyenin tepesine tünedim olmuyor yan duruyorum olmuyor...üstelik kamera takılıyor daireye oturamam da artık böyle ( sanırı 2 ay kadar çekicez bunu sıpalar büyüdükçe biz yamulucazkaydirigubbakcemile3
Canım tekrar geçmiş olsun...
Ben anlamadım şimdi, azıcık detay ver, nasıl silmedin de elinin altında havluyla gittin?
Kesiğe hiç birşey değdirmedin yani öyle mi?
Öğreneyim de, ben sürekli doğruyorum çünkü kendimi bu aralar...
Aaaa geçmiş olsun canım yaa. Kötü karnıbahar kötükedihüso
aynen ya iş yerinde kaç şekle giriyorum bende içime giyiyorum kilotlu çorap sıcak tutuyor ama bazen bunalıyorum bende çıkartıyorum :)))))) ya birde kasığıma vurunca sandelyeden düşecek gibi oluyorum... kaydirigubbakcemile3
Evet alışınca kıllar yumuşuyor ve azaılıyor haliyle çekilen acıda azalıyor.Birde ayda bir gidiliyor rahat oluyor hem...
aynen ya iş yerinde kaç şekle giriyorum bende içime giyiyorum kilotlu çorap sıcak tutuyor ama bazen bunalıyorum bende çıkartıyorum :)))))) ya birde kasığıma vurunca sandelyeden düşecek gibi oluyorum... kaydirigubbakcemile3
kız bacım o arkadaşın soyadı özdemirmiş gerçekten bi anlat bakayım detayları....
canım kilodan değil yaw, 55,5 kiloyum zaten hala :)
içimde bi şişlik var gibi sanki, gaz mı bebek mi bilmiyorum ama, bugün sığmıyor içime resmen :)
Sandalyeden düşmek mi :roflol:
Süpersin yağmur...
Üniversitede labda düşmüştüm... Sandalyeyi geriye kağırtırken düşmüştüm.... Gerçekten karizma diye bişi kalmıyor... sırnaşık şey
Şimdi gözümün önüne geldi de, koca karınla düşmek muha ha haaaaaaa
sen benim oturuş şeklimi falan görsen zaten ölürsün gülmekten harbi ya bazen farkında olmadan ucuna kadar geliyorum sandeyenin düşersem baya gülerler heralde
hepatit eskişehirde havalar öyle antalya gibi olmuyor canım yaa kuru ayaz oluyor bir de ne zman güneş olacak ne zaman yağacak belli değil...
aaaa benimkide özdemir.Ama kızlık soy ismim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?