- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.021
Simenay nerede?
Hediyesi bende...
Acaba kargo mu yapsam?
benim eski sevgilimin soyadıda özdemirdi...
kazanlıydı..sen doktor bulabildinmi?inatrla gitmedinya benimkine ne diyeyim ben sana...
Simenay nerede?
Hediyesi bende...
Acaba kargo mu yapsam?
Canım en sonunda kendime evime yakınlardan bir doktor buldum.Şimdilikk bundan memnunum.Bir sorun çıkmazsa bu girecek sanırım doğuma.Eğer bununlada anlaşamasaydım inan gidecektim seninkine aklımdaydı.Yinede aklımda ne olur ne olmaz.Önümüzde 2 ay var.O zamana neler değişir bilemiyoruz tabii.
Bu arada benim kızda sağ göğsümün altına dayıyor kafasını düşünün ne sırt kalıyor ne kaburga.Hele kaburga kemiklerime vurdukça batıyor acıyor her yerim.Yan yatıncada kızıyor.Artık vücudumun her yeri onun oldu.Bana bir yer bırakmadı sağolsun....
canım benim önemli olan senin rahatın vede bebeğinin sağlığı...
böyle şansa bırakma derim ama sen bilirsin tabiki...
dün eşim yatarken bana cücüyü özledim dedi düşün bebekten ziyade doktoru özlemiş...
ne güzel bayağı sevmişsiniz doktoru.Haklısın canım bu işleri şansa bırakmaya gelmiyor.Ne olur ne olmaz ben sana şimdi özelden msn adresimi vercem kaydet beni.Her ihtimale karşı ne olur ne olmaz senin doktorun bilgileride olsun bende ok.
ok canım eklerim...
pek msn kullanmıyorum ben sana iş mailimi vereyim ordan daha rahat ulaşırsın..
her ihtimale karşı msn dende eklicem....
ama sen yine araştır...
özellikle kadın olacak diye bir takıntın yoksa tabi
cüneyt genç
Kızlar size bir soru sorcam.Sanırım yenizelanda da olmuş bu olay.Adamın biri çocuğu ve eşiyle beraber sele kapılmış sadece birini kurtarabilecek gücü varmış ve eşini kurtarmış.Bu soruyu ünlülere falanda sormuşlar çoğunluk çocuğum demiş azınlık eşim demiş.Peki siz olsaydınız sadece birini kurtarabilecek gücünüz yada durumunuz olsaydı.(Çünkü o poziyonda çok önemli hangisinin size daha yakın konumda olacağı falan) kimi kurtarırdınız?Politik cevap yok anlaşalım.Tek cevap ok.
Canım aynı( patlayacak gibi oluyorum sandalyenin tepesine tünedim olmuyor yan duruyorum olmuyor...üstelik kamera takılıyor daireye oturamam da artık böyle ( sanırı 2 ay kadar çekicez bunu sıpalar büyüdükçe biz yamulucazkaydirigubbakcemile3
Canım,
Kesik kendiliğinden kapanacaksa, bırak üzerindeki kan kurusun kabuk bağlasın...
Derinse veya eklem yerindeyse hastaneye gitmen lazım, üzerine bastırmazsan eğer yani kendi kendine kanarsa, kendiliğinden pıhtılaşır... Mikrop kapma ihtimali azalır...
Mikrobu üzerine örttüğün selpak, kağıt havlu vb. şeylerden kapıyor... Bu yüzden hiçbirşey örtmemek daha iyi... Sadece akan kan etrafı batırmasın diye, akan kanın etrafı batırmasını engelleyici bir şeyi elinin altına koyabilirsin...
Eğer yara büyükse (allah vermesin trafik kazası gibi) Yaranın üzerine mutlaka ıslak gazlı streil bezle baskı yapman lazım... Yaralı yer kalbin üstüne çıkmalı...(yukarı kaldır) ve fışkırarak kanıyorsa turnike yapmalısın...
ay yok giyemem ben içime külotlu corap filan boğulurum ya da ortalıkta soyunmaya başlarımheralde-tatlicadiarzu- allahtan çok soğuk olmuyor burası nem var sadece olsa da ben bu ateşle giyemezdim galibadelikafadulden
Simenay nerede?
Hediyesi bende...
Acaba kargo mu yapsam?
Kızlar size bir soru sorcam.Sanırım yenizelanda da olmuş bu olay.Adamın biri çocuğu ve eşiyle beraber sele kapılmış sadece birini kurtarabilecek gücü varmış ve eşini kurtarmış.Bu soruyu ünlülere falanda sormuşlar çoğunluk çocuğum demiş azınlık eşim demiş.Peki siz olsaydınız sadece birini kurtarabilecek gücünüz yada durumunuz olsaydı.(Çünkü o poziyonda çok önemli hangisinin size daha yakın konumda olacağı falan) kimi kurtarırdınız?Politik cevap yok anlaşalım.Tek cevap ok.
Biliyorum bu doktoru canım.Eskişehir yolundaki hastanede görev yapıyordu değilmi?
cok zor bir soru ama ben bebegimi kurtarırdım heralde benneyaptımki
allah ole bir durumla karsı karsıya bırakmasın hicbirimizi... :1no2: cok zor olurdu eminim..
evet canım mesadaydı...
ikisindende vazgeçmez peşlerinden giderdim....onu düşündüm olmadı öbürünü düşündüm olmadı.
çok zor bir soru :S düşünmek istemiyom bile...
bosnacım bu sıpa beni ateşli bir hatun yaptı:))benim memlekette soğuk istanbuu da bilirim ama var ya son 5-10 gündür yanıyom resmennnn...kaydirigubbakcemile2 bi ayaklarım üşüyo sonra geçiyo..
dikkat et tabi soğuk alma sakın.
kızlar mesai bittiii:)) haftanın kalanında izinliyim ben.eşime bakıcam evde..epey nazlanacak gibi duruyor..işim var anlayacağınız
herkeşi öpeyrumm opuyorumnanaktan iyi akşamlar
Öleceksek beraber ölelim durumu değilmi? Bende hep böyle durumlarda acaba her şeyden kendimden bile vazgeçip peşlerinden gidermiyim diyorum.Sanırım yapacak bir şey yok.Ne o ne diğeri.Hep beraber ölelim... :gitme:
kizlar boyle seyler dusunerek kendinizi niye geriyorsunuz bosu bosuna. aaaa aaaa. Allah kimsenin basina boyle bir durum vermesin.
mesailer yavastan bitiyor. benimki de bitti cikiyorum artik. yarin gorusuruzzzz.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?