- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.061
Merhaba kızlar. umarım bütün hamişler artı bebişler iyidir. biz de uzun zamandır giremedik. kaynanam ve misafir heyeti hayatımı epey meşgul ediyor çünkü. bu arada doktora gittik. benim minik mercimeğim küçük bir karpuz olma yolunda ilerliyor. 25+2 haftalık 950 gram ve 35 santim olmuşbir dürü de alış veriş yaptık. bebeğin beşiğini ve dolabını aldım. ayın 26 sında gelecekler. her şey tamamlanıp başımdaki horanta gidince ( yani 10 ocak) sizlerle ayrıntılı bir şekilde paylaşacağım. yarın da şeker yüklemem var. sanırım bende şeker de çıkacak. sizleri çok özledim kendinize çook çook iyi bakın.
sevgiler..
evet canım yarında doğum iznine ayrılıyorum galiba 8 hafta kaldıaaa mutlu erkencisin yanii hayırlısı inşallah sevindim senin adına az kalmış ozaman canım yaa bebişine de maşallah
ynur bendede oluyor o magnezyumu düzenli kullanmamaktan kaynaklanıyormuş bende yürüyemiyorum diye rapor almıştım ama benim bebek 1 aydır doğum pozisyonunda belkş ondandırhareketleri aşağılarda hisseden varmı arkadaşlar özellikle yürüken sanki bi tuhaf oluyo çıkıvericekmiş gibi oluyo böyle bi tuhaf sırnaşık şey
amin canım hepimiz inşallah sağlık sıhhatle kavuşuruzmasallah mutlu. ne guzel hayirlisiyla bizden cok once bebisine kavusacaksin. Allah saglikla kurtulmayi nasip etsin canim....
benimde baya öne geldş sanırım yada bebek büyün sata göre 30 bitti ama ultrasona göre dr 32 haftandasın dedi sennde baya sona gelmiş belki aynı anda doğururuzmutluuu! ne güzel, sen erkencisin o zaman, bisi kalmamıs surda, ne kadar heyecanlı..
benim de 27subat-3mart arasıydı, simdi 20sinden sonra alırım diyor dr, heyecan bastı
sağlıklı doğsunda artık herşeye fazla özenmemeye çalışıyırum ama kap süsü ve şeker olsun diyorum ama kşmsemiz yokki kim gelecek diyede düşünğüyorum hastaneye belkş ev mevlütüne olablirslm kızlar ne zamnadır giremedim malum evdeyim artık ama şekerim çıktı dahiliye diyetisyen arası koşturmaktan bir türlü gelemedim ne var yok herkes iidir inşallah bu arada bebek şekeri yapmayı düşünüyomusun yapacaksanız nerde ve nasıl yapacaksınız modelleri gösteririmisiniz
serifemre kullanıcısından alıntı
canım saolasın peki okuldaki bayan neden öle dedi bana ilkokula 2005le değil 2006larla gönder dedi 2006lra daha yakın yaşı dedi birde eğer 2005lerle gönderirsen dilekçe vermen gerek dedi okula gitmesine izin veriyorum diye yaşını doldurmuyor çünkü dedi canım sence nasıl yapmalıyım kızım için hangisi uygun olur?
günaydın fıstıklar:)) evimden kocaman öpğyorum sizleriopuyorumnanaktan
bu hafta evdeyim ya eşim biraz önce işe giderken resti çekti:))eşyalarımı dolabımda istiyorum hiç atletim yok diye:))fazla serdim galibakaydirigubbakcemile2 anlayacağınız evdeyim ama iş çok..ama sabah keyfimi ve sabah sizle muhabbetimi kimse bozamazkaydirigubbakcemile3
ooohhh sefamız olsun aradabir lazım dimi böyle neyse artık güzel bi dinlendikten sonra gene fazla yormadan kendini öyle yap temziliğini ütünü felan bak şimdiden uyaralım öyle kızlarr şunu yaparken böyle oldu kanamm var felan gibi kötü haberler almayalım dikakt lütfennn ...
canım ben tembel oldum zaten:) 10 dk iş yapsam 1 saat yatıyorum:))
şafak kaç yazmamışsın bugün..
Günaydın,
Gününüz güzel geçsin...
Uyuyamıyorum ben. Nasıl yatarsam yatayım, bir yerlerime baskı oluyor.
Dün gece midem çok kötüydü, sağıma yattım midem düzeldi nefesim kesildi, soluma yattım nefesim düzeldi midem bozuldu.
Bayat balık gibiyim bugün, gözlerimi açamıyorum.
canım bend eilk günaydını böyle yaptım gece resmen karnımda çocuk uyuttum yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nereye yatsam battı tekmeledi durmadı zilli çok fena bunarl çokkk bide koca karınla uyumak zor yawww kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım bend eilk günaydını böyle yaptım gece resmen karnımda çocuk uyuttum yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nereye yatsam battı tekmeledi durmadı zilli çok fena bunarl çokkk bide koca karınla uyumak zor yawww kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
aferim canım sana çalışacağımız günler biiz bekliyor boşver tembel ol bişi olmaz :teytey:
şafak bugünde ynurcuğum yazsın diye bekledim ama o da yazmamış :roflol::roflol:
şafak bugün 25 turkbayragiturkbayragi ESKİŞEHİR deyizzzzz çok güzel bir şehir 3 kez gittim bayıldım... mevlam adanayıda yazmayı nasip edecek heheheehhe :):): :teytey::teytey::teytey:
haha hatunlar iki ay kala perte çıktınız beee...
şaka bir yana artık bende ıhlaya ıhlaya uyuyorum yaw..bi baskı var ama nerde bulamıyorum göbüşümdemi acabaaaaaayerim ben onları olsun hiç uyumasamda olur.
Günaydın,
Gününüz güzel geçsin...
Uyuyamıyorum ben. Nasıl yatarsam yatayım, bir yerlerime baskı oluyor.
Dün gece midem çok kötüydü, sağıma yattım midem düzeldi nefesim kesildi, soluma yattım nefesim düzeldi midem bozuldu.
Bayat balık gibiyim bugün, gözlerimi açamıyorum.
aferim canım sana çalışacağımız günler biiz bekliyor boşver tembel ol bişi olmaz :teytey:
şafak bugünde ynurcuğum yazsın diye bekledim ama o da yazmamış :roflol::roflol:
şafak bugün 25 turkbayragiturkbayragi ESKİŞEHİR deyizzzzz çok güzel bir şehir 3 kez gittim bayıldım... mevlam adanayıda yazmayı nasip edecek heheheehhe :):): :teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?