2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh maşallah tosun olacak seninki,ben 24+4te gittim,yani senden 5 gün önce 730 gr idikaydirigubbakcemile3 benimki çıtır çerezkaydirigubbakcemile3
ya bu misafir heyeti anlaşmış mı önceden,her hamilenin evinde bi heyetlmaz:

slm kızlar ne zamnadır giremedim malum evdeyim artık ama şekerim çıktı dahiliye diyetisyen arası koşturmaktan bir türlü gelemedim ne var yok herkes iidir inşallah bu arada bebek şekeri yapmayı düşünüyomusun yapacaksanız nerde ve nasıl yapacaksınız modelleri gösteririmisiniz

aaa mutlu erkencisin yanii hayırlısı inşallah sevindim senin adına az kalmış ozaman canım yaa bebişine de maşallah
evet canım yarında doğum iznine ayrılıyorum galiba 8 hafta kaldı

hareketleri aşağılarda hisseden varmı arkadaşlar özellikle yürüken sanki bi tuhaf oluyo çıkıvericekmiş gibi oluyo böyle bi tuhaf sırnaşık şey
ynur bendede oluyor o magnezyumu düzenli kullanmamaktan kaynaklanıyormuş bende yürüyemiyorum diye rapor almıştım ama benim bebek 1 aydır doğum pozisyonunda belkş ondandır
masallah mutlu. ne guzel hayirlisiyla bizden cok once bebisine kavusacaksin. Allah saglikla kurtulmayi nasip etsin canim....
amin canım hepimiz inşallah sağlık sıhhatle kavuşuruz
mutluuu! ne güzel, sen erkencisin o zaman, bisi kalmamıs surda, ne kadar heyecanlı..
benim de 27subat-3mart arasıydı, simdi 20sinden sonra alırım diyor dr, heyecan bastı
benimde baya öne geldş sanırım yada bebek büyün sata göre 30 bitti ama ultrasona göre dr 32 haftandasın dedi sennde baya sona gelmiş belki aynı anda doğururuz
sağlıklı doğsunda artık herşeye fazla özenmemeye çalışıyırum ama kap süsü ve şeker olsun diyorum ama kşmsemiz yokki kim gelecek diyede düşünğüyorum hastaneye belkş ev mevlütüne olablir

günaydınnnn....

uyuyamıyorummmmm..... dün gece ne tarafıma yattıysam o tarafıma tekme yedim en son akrnımı boşa çıakrtıp yüz üstü bile yatmayı denedim yok ya oraya dikiliyor yada tekmeliyor zilli meğer derdi gezmek miş yarım saat evin içinde dolanınca uyudu bende rahat ettim ama sabaha doğru anca uyumuşum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı şimdiden antrenmanlara başladık yani :):):):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım sen bu konuyu bir araştır okula erken başlayan çocukalr ilerde okul hayatından daha çabuk skılıyor diye düşünüyorum ben . iki tane kuzenim de gördüğüm örnek böyle yinede bi araştır konuyu uzmandan bilgi al bence...

günaydın fıstıklar:)) evimden kocaman öpğyorum sizleriopuyorumnanaktan

bu hafta evdeyim ya eşim biraz önce işe giderken resti çekti:))eşyalarımı dolabımda istiyorum hiç atletim yok diye:))fazla serdim galibakaydirigubbakcemile2 anlayacağınız evdeyim ama iş çok..ama sabah keyfimi ve sabah sizle muhabbetimi kimse bozamazkaydirigubbakcemile3

ooohhh sefamız olsun aradabir lazım dimi böyle neyse artık güzel bi dinlendikten sonra gene fazla yormadan kendini öyle yap temziliğini ütünü felan bak şimdiden uyaralım öyle kızlarr şunu yaparken böyle oldu kanamm var felan gibi kötü haberler almayalım dikakt lütfennn ...

günaydın canlar :)) uykusuz ve yorgun bir güne daha günaydın :))) yine işteyiz ne kadar güzel değilmiiiiiii yahdi bakalımmmmmmmm

canım ben tembel oldum zaten:) 10 dk iş yapsam 1 saat yatıyorum:))

şafak kaç yazmamışsın bugün..

Günaydın,

Gününüz güzel geçsin...

Uyuyamıyorum ben. Nasıl yatarsam yatayım, bir yerlerime baskı oluyor.
Dün gece midem çok kötüydü, sağıma yattım midem düzeldi nefesim kesildi, soluma yattım nefesim düzeldi midem bozuldu.
Bayat balık gibiyim bugün, gözlerimi açamıyorum.

canım ben tembel oldum zaten:) 10 dk iş yapsam 1 saat yatıyorum:))

şafak kaç yazmamışsın bugün..

aferim canım sana çalışacağımız günler biiz bekliyor boşver tembel ol bişi olmaz :teytey:

şafak bugünde ynurcuğum yazsın diye bekledim ama o da yazmamış :roflol::roflol:

şafak bugün 25 turkbayragiturkbayragi ESKİŞEHİR deyizzzzz çok güzel bir şehir 3 kez gittim bayıldım... mevlam adanayıda yazmayı nasip edecek heheheehhe :):): :teytey::teytey::teytey:

canım bend eilk günaydını böyle yaptım gece resmen karnımda çocuk uyuttum yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nereye yatsam battı tekmeledi durmadı zilli çok fena bunarl çokkk bide koca karınla uyumak zor yawww kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

haha hatunlar iki ay kala perte çıktınız beee...
şaka bir yana artık bende ıhlaya ıhlaya uyuyorum yaw..bi baskı var ama nerde bulamıyorum göbüşümdemi acabaaaaaa yerim ben onları olsun hiç uyumasamda olur.

benim sıpada aynen böyle canım ne tarafıma dönsem orayı sanki yumrukluyor kalk diye bunlar çok yaramaz olucak doğunca benden söylemesi :)) tatlım şafak görevi senin :)) ondan sonra ortak yazar burdaki herkesi bıktırırız ama :teytey:

Seyyalcim benim bıdık tepinmedi aslında, ufak ufak hareket etti ama uyutmayacak kadar değil.
Midem ve nefesim uyutmuyor beni, göbek büyüdükçe daha uyutmayacak anlaşılan...
Alışmak lazım :)))

Ayyyy, çok az kalmış, ne güzel.
Allah sağlıklı kavuşmanızı nasip etsin ikinize de...
Bugünler çok zor geçer, stres olup sataşmayın sakın adamlara :))

Ben de bütün gece inledim, babaannem gibi oldun deyip durdu eşim de...
Olur valla uyumasak da, yeter ki minikler sağlıklı olsun :)
Şurda 2-2,5 ay sonra zaten uyumayacağız, nolcak ki kaydirigubbakcemile3

Al benden de o kadar canım gece 3 'e kadar kıvrandım lavabo yatak arası koşturdum ayrıca soluma yatıyorum meleğim kıpırdıyor sağıma yatıyorum miğdem yanıyor düz yatıyorum belim ağrıyor nasıl uyudum bilmiyorum inleye inleye bir hal oldum.Eşim bile benim yüzümden doğru düzgün uyuyamadım yan yastık koyuyorum meleğim hareket ediyor acaba bişey mi oldu sıkıştımı diye sorup duruyorum kuru öksürük geliyor kalk sonra miğdem yanıyor haydaaa bir daha koş ...zordu bu gece benim için......

günaydın kızlar
benim uyuyamama sorunum 3 gündür var karnımın altını destekliyorum bacak arasına bir yastık kafayada 2 yastık koyunca süper uyunuyor bu hafta wcyede 2 kere kalkar oldum yinede uykularım iyi doktor 11kg aldığımı söyledi 4kg alırsan 15 le tammlrsın dedi
şimdi döncesi iznimi yzdırmya gidiyorum bebiş 1850 gr olmuş ama iyiyim ben rhat hareket edebiliyorum

maşallah az kaldı canım kavuşmanıza kazasız kavuşun inşallah:)
ama baştan söyliim seyyalcim gelince uyum sorunu yaşayabilir eşin (yakın arkadaşlarımdan biliyorum onlarla da şafak saymıştım) bi kaç hafta anlayışlı olcan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…