2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bebeşine canım sende 15 kg ile tamamlamana gerek yok ki bebek beslensin yeter ...Ablam tam 10 kilo aldı ve doğumunu gerçekleştirdi.2 yeğenim 4,100 gr doğdu düşün yani...Beslenmesine dikkat edersen sadece bebek alır kiloyu

darısı bize olsun canım çok şanslısın ne güzel artık evde olucaksın ohhh fıstık gibi :lepi:

bosnacım senin de günün güzel geçsinopuyorumnanaktan
artık 3. döneme girdik..bebekler iyice rahatsız ediyor bizi.senle ben 60 kilo olamadan bu kadar ağırlaştık bebekler 4 kilo falan doğacak heralde bu kadar zorlanıyozkaydirigubbakcemile3 ben 4.5 kilo aldım ama tosbaa gibi hissediyom kendimilülülülülülü

iznin hayırlı olsun canım darısı başıma:))az kaldı benim de..rahat hareket ediyorum deme dikkat et kendine.

mutlucum bu arada maşallah bebişine tosuncuk olmuş ağırlaştıkça bele baskı yapıyor bebişler ben zor taşıyorum maşallah sana hiç bi şikayetin yok ne güzel inşallah hep böyle gider canım

Ah canım ya, senin de çok zor geçmiş gecen...
Şu miden biraz düzelse artık...
Bazen ben de sıkışıyor mu acaba diye korkuyorum.

Mutlucum ne güzel, kocaman olmuş senin bıdık, maaşallah...
Ben çok uzun zamandır gecede en az iki defa kalkıyorum tuvalete, demek ki büyüdükçe bu sayı daha da artacak.
Hadi hayırlı olsun iznin...

Aaa bak Hepatitciğim doğru bir konuya parmak basmış...
Gerçekten her iki tarafta da kısa süreli bir uyum problemi yaşanabilir.
Ama sebebini bilince fazla önemsemiyor insan, çabucak geçip gidiyor.
Hem şimdi sizin odaklanacağınız çok güzel bir konu var

ayyyy biz onlara düeşilmde bıksınalr yawwww bişecik olmaz kaydirigubbakcemile3 onlarda razılar bak bize hatırlatmaya bile başladıalr saolsunalr ne güzel arkadşalrımız var süperler :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
bebekler evet çok yaramzlar ikisini yan yana düşünemiyorum ben ankaraya geldiğimizde buluşuruz mesela bi laışveriş merkezinde düşünsene sen bi yandan oğlum dur ben bi yandan kzım dur derken konuşmaya fırsat kalmaz herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla canım çeşit ne olursa olsun sonuç aynı uykusuzuz -tatlicadiarzu- ama meleklerimzie de değer dilanın da dediği gibi yerim ben onları Şeniz

stres ve kavgaya gelince biz başta yaptık bi tane anlayttmıştım burda da sonra öğrendik askerlik ile ilgili mayınlı bölgelerimizi basmıyoruz inşallah bi sorunda olmaz o suusyor zaten ben huysuzlanınca hatta yöntem şu aşkım bi öpücük ver rahatlayalım diyoruz )::):) ahize öpmekten dudak öpmek nasıl bişi unututk yani :):):): :roflol::roflol::roflol:

kız sen dalga gececeğine kendine bak kaydirigubbakcemile2 ben sırt üstü yatınca ara sıra kendim kalkabiliyorum sen yapabiliyor musunzemuszemus lülülülülülü

canım senin mide iyileşmedi mi hala yaa..
korkma sıkışmıyorlar ama bazı pozisyonları sevmiyor sıpalar şimdiden hayatımıza el koyuyorlar:))doğsunlar sağlıkla acısını çıkartırız kaydirigubbakcemile3

yok canım yaaa miğde kanseri olucam walla yemek borusu tahriş olmaktan kanamaya başladı....İlaçlarım olmasa doktora hergün gidesim var ama durum belli miğdeme baskı yapıyor geceleri ve sanırım reflü yada ülser oldum tekrardan

seyyalcim biz değilde onlar baya adeptasyon sorunu yaşıcak gibi geliyor banada yüzlerce adamın içinden gelicekler sonuçta düşünemiyorum bile hallerini yine bize çok iş düşicek canım hayırlısı bakalım hihoyyyt canım sen ankaraya gelde yaramazları bırakırız benim babalarına nasılsa az çektiler hamilelik nazı yoktu bişey yoktu mecbur bakıcaklar dimi ama bizde biraz kafa dinleriz ohhhh :içelim:

allah korusun canım deme öyle kanser falan.. uzak olsun..
senin sıpa iyi çektirdi sana..ilaçlarını almaktan başka bişey yapamazsın dayancaz zorluklara..az kaldı sen de dayan biraz..elden de bişey gelmiyor ki valla bişey yapamayınca ancak dua edebiliyor insan geçsin diye..allah şifa versin canım ne diyeyim

canım tebrikelr yöntemizn süpermiş ::lepi:
bebğinede maşşalah ...
inşallah istediğin kilo ile kapatırsın başarılarının devamını diliyorum şekercim alkisalkisalkis hihoyyyt a.s.
ben başaramadım yani bunu cokacimcoookcokacimcoookyasakkelime
izninde hayırlı olsun canım

canlarım çok haklısınız uyum problemi elbette olacak birde benim eşim geldiğinde iş arayacak düşün elimizde sınırlı bir para var önümüzde doğum ve bebk hazırlıkları ev masrafları benim maaşım tırt zaten yetmez yani iş stresi iş arama başka bi sıkıntıdır. o yüzden geldiğinde ben şimdiden kendmi hazırlmaya çalışıyorum ona destek oalbilmek için oda farkında tüm sorunlrın söylüyoruz birbirimize karşı dikaktli olma konusunda uyarıyoruz hep birbirimizi ...

neyse meleğimiz bize keyif versin uyum versin inşallah vereliniortakvereliniortak

Sorma Hepatitcim ya, kilo alsam ondan diyecem, 55 kiloyum ama yuvarlanıp duruyorum ordan oraya...
Benim sıpa bir hafta önde zaten, hafif bir tosunluk durumu var yani :)

deli kız sen de kaydirigubbakcemile3

Ben kalkıyoruuummm :lepi:
Ama çok garip sesler çıkarmak zorunda kalıyorum bu sırada :))

bosnacım çok güldüm yaa garip sesler haa:roflol:süper :))
benim sıpa da ööle önden önden gidiyor.içime sığamayıp patlatcak beni sanıyorum bazen( neyse ki şekerden etkilenmemişş..bu arada diyet nasıl gidiyor senin ben bu ara zorlanmaya başladım nerde tatlı var çikolata var gözime takılıyor(

dün göbişimi ve bebişimi okşarken tuhaf bişey oldu benim oğluşum öyle bi yerini sürttüki avcumun içinde hisstetim resmen hem çok korktum hemde çok mutlu oldum resmen bi kemik ya bacağının yada kolunun kemiğiydi çok garipti ya her eve bi ultrason aleti lazım ya ben dün buna karar verdim hihoyyyt

Allah korusun be, o nasıl laf öyle...
Reflüdür canımcım o, aslında ilaçların biraz iyi gelmesi lazım.
Ama senin midende daha önceden de rahatsızlık olduğu için, daha şiddetli yaşıyorsun sanırım...
Allah sabır versin valla...

evet canım büyük bir ihtimalle öyle sabrediyoruz bakalım bu zilli için canım yaaa nasılda tekmeler atıyor o atınca aman boşver diyorum kusarsam kusayım diyorum yeter ki ona bisey olmasın....meleklerimize bisey olmasın rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize

Hepatitcim diyeti hiç sorma canım yaa, sapıtmak üzereyim.
Karnımın gurultusunu yan masadan duyuyorlar :))
Ben normalde tatlıyı çok sevmezdim.
Şimdi sürekli gözümün önünde uçuyor, hiç yiyemediğim şerbetli tatlılar bile ağzımı sulandırıyor.
Benim haftada bir sütlü tatlı hakkım var ya, nasıl bekliyorum o günler anlatamam sana.
Eşim diyor ki, tatlı bittikten sonra çok uzun süre yalanıp yutkunuyormuşum kaydirigubbakcemile3

Canım bu aralar bana da çok sık oluyor o...
Tam elimin altında minicik ve sert birşey hissediyorum, topuk mu diz mi dirsek mi artık...
Nasıl içim kanatlanıyor anlatamam, ne güzel ne eşsiz bir duygu bu...
Ne kadar şanslıyız bunu yaşayabildiğimiz için, Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun...

Günaydın Kızlar Doktordan geldi tansiyon için yatmam gerektiğini söyledi 2 gün misafir edelim dedi... eşim iyi oalcaksa yat dedi of ya hiç yatmak istemiyorum... neyse bana dua edin kızlar hepinize hayrılı günler

canım şu tatlı meselesine ço kgüldüm :):): allah kolaylık versin geçecek sabredin :):):

ynurcuğum dediğiniz gibi onu ben iki hafta önce hisseetim annem çok dikakt et sakın bastırayım felan deme dedi ama hani tarifi imkansız bişey bosnacım seninde dediğin gibi eşsiz bişey yaaaa ben nasılda özleyeceğim içimdeki hallerini sırf bunun için hemen arkasından hamiel kalabilirm sanki öyle gel,iyor :):):)

canım bak herşeyd olduğu gibi hamilelik döneminde tnasiyonda da büyük riskler var aslında o yüzden mutlaka yat dinlen bırak bilgisayarı felanda bebeğin için yat.. hastanede yatman gerekiyorsa orda yat ki iyi olasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…