- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.081
günaydın kızlar
benim uyuyamama sorunum 3 gündür var karnımın altını destekliyorum bacak arasına bir yastık kafayada 2 yastık koyunca süper uyunuyor bu hafta wcyede 2 kere kalkar oldum yinede uykularım iyi doktor 11kg aldığımı söyledi 4kg alırsan 15 le tammlrsın dedi
şimdi döncesi iznimi yzdırmya gidiyorumbebiş 1850 gr olmuş ama iyiyim ben rhat hareket edebiliyorum
günaydın kızlar
benim uyuyamama sorunum 3 gündür var karnımın altını destekliyorum bacak arasına bir yastık kafayada 2 yastık koyunca süper uyunuyor bu hafta wcyede 2 kere kalkar oldum yinede uykularım iyi doktor 11kg aldığımı söyledi 4kg alırsan 15 le tammlrsın dedi
şimdi döncesi iznimi yzdırmya gidiyorumbebiş 1850 gr olmuş ama iyiyim ben rhat hareket edebiliyorum
Günaydın,
Gününüz güzel geçsin...
Uyuyamıyorum ben. Nasıl yatarsam yatayım, bir yerlerime baskı oluyor.
Dün gece midem çok kötüydü, sağıma yattım midem düzeldi nefesim kesildi, soluma yattım nefesim düzeldi midem bozuldu.
Bayat balık gibiyim bugün, gözlerimi açamıyorum.
günaydın kızlar
Al benden de o kadar canım gece 3 'e kadar kıvrandım lavabo yatak arası koşturdum ayrıca soluma yatıyorum meleğim kıpırdıyor sağıma yatıyorum miğdem yanıyor düz yatıyorum belim ağrıyor nasıl uyudum bilmiyorum inleye inleye bir hal oldum.Eşim bile benim yüzümden doğru düzgün uyuyamadım yan yastık koyuyorum meleğim hareket ediyor acaba bişey mi oldu sıkıştımı diye sorup duruyorum kuru öksürük geliyor kalk sonra miğdem yanıyor haydaaa bir daha koş ...zordu bu gece benim için......
günaydın kızlar
maşallah az kaldı canım kavuşmanıza kazasız kavuşun inşallah:)
ama baştan söyliim seyyalcim gelince uyum sorunu yaşayabilir eşin (yakın arkadaşlarımdan biliyorum onlarla da şafak saymıştım) bi kaç hafta anlayışlı olcan:))
benim sıpada aynen böyle canım ne tarafıma dönsem orayı sanki yumrukluyor kalk diye bunlar çok yaramaz olucak doğunca benden söylemesi :)) tatlım şafak görevi senin :)) ondan sonra ortak yazar burdaki herkesi bıktırırız ama :teytey:
bosna Alıntı:
SEYYALTANER kullanıcısından alıntı
canım bend eilk günaydını böyle yaptım gece resmen karnımda çocuk uyuttum yaa nereye yatsam battı tekmeledi durmadı zilli çok fena bunarl çokkk bide koca karınla uyumak zor yawww
Seyyalcim benim bıdık tepinmedi aslında, ufak ufak hareket etti ama uyutmayacak kadar değil.
Midem ve nefesim uyutmuyor beni, göbek büyüdükçe daha uyutmayacak anlaşılan...
Alışmak lazım :)))
Alıntı:
SEYYALTANER kullanıcısından alıntı
aferim canım sana çalışacağımız günler biiz bekliyor boşver tembel ol bişi olmaz
şafak bugünde ynurcuğum yazsın diye bekledim ama o da yazmamış
şafak bugün 25 ESKİŞEHİR deyizzzzz çok güzel bir şehir 3 kez gittim bayıldım... mevlam adanayıda yazmayı nasip edecek heheheehhe :):):
Ayyyy, çok az kalmış, ne güzel.
Allah sağlıklı kavuşmanızı nasip etsin ikinize de...
Bugünler çok zor geçer, stres olup sataşmayın sakın adamlara :))
Alıntı:
dila06 kullanıcısından alıntı
haha hatunlar iki ay kala perte çıktınız beee...
şaka bir yana artık bende ıhlaya ıhlaya uyuyorum yaw..bi baskı var ama nerde bulamıyorum göbüşümdemi acabaaaaaa yerim ben onları olsun hiç uyumasamda olur.
Ben de bütün gece inledim, babaannem gibi oldun deyip durdu eşim de...
Olur valla uyumasak da, yeter ki minikler sağlıklı olsun :)
Şurda 2-2,5 ay sonra zaten uyumayacağız, nolcak ki
haha hatunlar iki ay kala perte çıktınız beee...
şaka bir yana artık bende ıhlaya ıhlaya uyuyorum yaw..bi baskı var ama nerde bulamıyorum göbüşümdemi acabaaaaaayerim ben onları olsun hiç uyumasamda olur.
Al benden de o kadar canım gece 3 'e kadar kıvrandım lavabo yatak arası koşturdum ayrıca soluma yatıyorum meleğim kıpırdıyor sağıma yatıyorum miğdem yanıyor düz yatıyorum belim ağrıyor nasıl uyudum bilmiyorum inleye inleye bir hal oldum.Eşim bile benim yüzümden doğru düzgün uyuyamadım yan yastık koyuyorum meleğim hareket ediyor acaba bişey mi oldu sıkıştımı diye sorup duruyorum kuru öksürük geliyor kalk sonra miğdem yanıyor haydaaa bir daha koş ...zordu bu gece benim için......
canım senin mide iyileşmedi mi hala yaa..
korkma sıkışmıyorlar ama bazı pozisyonları sevmiyor sıpalar şimdiden hayatımıza el koyuyorlar:))doğsunlar sağlıkla acısını çıkartırız kaydirigubbakcemile3
yok canım yaaa miğde kanseri olucam walla yemek borusu tahriş olmaktan kanamaya başladı....İlaçlarım olmasa doktora hergün gidesim var ama durum belli miğdeme baskı yapıyor geceleri ve sanırım reflü yada ülser oldum tekrardan
günaydın kızlar
hepatit kullanıcısından alıntı
maşallah az kaldı canım kavuşmanıza kazasız kavuşun inşallah:)
ama baştan söyliim seyyalcim gelince uyum sorunu yaşayabilir eşin (yakın arkadaşlarımdan biliyorum onlarla da şafak saymıştım) bi kaç hafta anlayışlı olcan:))
bosna Alıntı:
Aaa bak Hepatitciğim doğru bir konuya parmak basmış...
Gerçekten her iki tarafta da kısa süreli bir uyum problemi yaşanabilir.
Ama sebebini bilince fazla önemsemiyor insan, çabucak geçip gidiyor.
Hem şimdi sizin odaklanacağınız çok güzel bir konu var
bosnacım senin de günün güzel geçsinopuyorumnanaktan
artık 3. döneme girdik..bebekler iyice rahatsız ediyor bizi.senle ben 60 kilo olamadan bu kadar ağırlaştık bebekler 4 kilo falan doğacak heralde bu kadar zorlanıyozkaydirigubbakcemile3 ben 4.5 kilo aldım ama tosbaa gibi hissediyom kendimilülülülülülü
iznin hayırlı olsun canım darısı başıma:))az kaldı benim de..rahat hareket ediyorum deme dikkat et kendine.
ayyyy biz onlara düeşilmde bıksınalr yawwww bişecik olmaz kaydirigubbakcemile3 onlarda razılar bak bize hatırlatmaya bile başladıalr saolsunalr ne güzel arkadşalrımız var süperler :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
bebekler evet çok yaramzlar ikisini yan yana düşünemiyorum ben ankaraya geldiğimizde buluşuruz mesela bi laışveriş merkezinde düşünsene sen bi yandan oğlum dur ben bi yandan kzım dur derken konuşmaya fırsat kalmaz herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla canım çeşit ne olursa olsun sonuç aynı uykusuzuz -tatlicadiarzu- ama meleklerimzie de değer dilanın da dediği gibi yerim ben onları Şeniz
stres ve kavgaya gelince biz başta yaptık bi tane anlayttmıştım burda da sonra öğrendik askerlik ile ilgili mayınlı bölgelerimizi basmıyoruz inşallah bi sorunda olmaz o suusyor zaten ben huysuzlanınca hatta yöntem şu aşkım bi öpücük ver rahatlayalım diyoruz )::):) ahize öpmekten dudak öpmek nasıl bişi unututk yani :):):): :roflol::roflol::roflol:
kız sen dalga gececeğine kendine bak kaydirigubbakcemile2 ben sırt üstü yatınca ara sıra kendim kalkabiliyorum sen yapabiliyor musunzemuszemus lülülülülülü
canım senin mide iyileşmedi mi hala yaa..
korkma sıkışmıyorlar ama bazı pozisyonları sevmiyor sıpalar şimdiden hayatımıza el koyuyorlar:))doğsunlar sağlıkla acısını çıkartırız kaydirigubbakcemile3
Sorma Hepatitcim ya, kilo alsam ondan diyecem, 55 kiloyum ama yuvarlanıp duruyorum ordan oraya...
Benim sıpa bir hafta önde zaten, hafif bir tosunluk durumu var yani :)
deli kız sen de kaydirigubbakcemile3
Ben kalkıyoruuummm :lepi:
Ama çok garip sesler çıkarmak zorunda kalıyorum bu sırada :))
yok canım yaaa miğde kanseri olucam walla yemek borusu tahriş olmaktan kanamaya başladı....İlaçlarım olmasa doktora hergün gidesim var ama durum belli miğdeme baskı yapıyor geceleri ve sanırım reflü yada ülser oldum tekrardan
allah korusun be, o nasıl laf öyle...
Reflüdür canımcım o, aslında ilaçların biraz iyi gelmesi lazım.
Ama senin midende daha önceden de rahatsızlık olduğu için, daha şiddetli yaşıyorsun sanırım...
Allah sabır versin valla...
bosnacım çok güldüm yaa garip sesler haa:roflol:süper :))
benim sıpa da ööle önden önden gidiyor.içime sığamayıp patlatcak beni sanıyorum bazen( neyse ki şekerden etkilenmemişş..bu arada diyet nasıl gidiyor senin ben bu ara zorlanmaya başladım nerde tatlı var çikolata var gözime takılıyor (
dün göbişimi ve bebişimi okşarken tuhaf bişey oldu benim oğluşum öyle bi yerini sürttüki avcumun içinde hisstetim resmen hem çok korktum hemde çok mutlu oldumresmen bi kemik ya bacağının yada kolunun kemiğiydi çok garipti ya her eve bi ultrason aleti lazım ya ben dün buna karar verdim hihoyyyt
Hepatitcim diyeti hiç sorma canım yaa, sapıtmak üzereyim.
Karnımın gurultusunu yan masadan duyuyorlar :))
Ben normalde tatlıyı çok sevmezdim.
Şimdi sürekli gözümün önünde uçuyor, hiç yiyemediğim şerbetli tatlılar bile ağzımı sulandırıyor.
Benim haftada bir sütlü tatlı hakkım var ya, nasıl bekliyorum o günler anlatamam sana.
Eşim diyor ki, tatlı bittikten sonra çok uzun süre yalanıp yutkunuyormuşum kaydirigubbakcemile3
Canım bu aralar bana da çok sık oluyor o...
Tam elimin altında minicik ve sert birşey hissediyorum, topuk mu diz mi dirsek mi artık...
Nasıl içim kanatlanıyor anlatamam, ne güzel ne eşsiz bir duygu bu...
Ne kadar şanslıyız bunu yaşayabildiğimiz için, Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun...
Günaydın Kızlar Doktordan geldi tansiyon için yatmam gerektiğini söyledi 2 gün misafir edelim dedi... eşim iyi oalcaksa yat dedi of ya hiç yatmak istemiyorum... neyse bana dua edin kızlar hepinize hayrılı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?