- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.101
Günaydın Kızlar Doktordan geldi tansiyon için yatmam gerektiğini söyledi 2 gün misafir edelim dedi... eşim iyi oalcaksa yat dedi of ya hiç yatmak istemiyorum... neyse bana dua edin kızlar hepinize hayrılı günler
canım şu tatlı meselesine ço kgüldüm :):): allah kolaylık versin geçecek sabredin :):):
:):):)
günaydın kızlar doktordan geldi tansiyon için yatmam gerektiğini söyledi 2 gün misafir edelim dedi... Eşim iyi oalcaksa yat dedi of ya hiç yatmak istemiyorum... Neyse bana dua edin kızlar hepinize hayrılı günler
günaydın kızlar hepinize opuyorumnanaktan
bizimde artık sorunlarımız iyice basladı fisfisfis,
geceleri uyuyamama, mide yanması vs. Vs..
Beni soracak olursanız bizde sabahı sabah ettik, ne zaman dalsam bu sefer oglusum kıpır kıpır uyutmadı dun gece fisfisfis
Günaydın Kızlar Doktordan geldi tansiyon için yatmam gerektiğini söyledi 2 gün misafir edelim dedi... eşim iyi oalcaksa yat dedi of ya hiç yatmak istemiyorum... neyse bana dua edin kızlar hepinize hayrılı günler
geceleri uyuyamama, mide yanması vs. vs..
beni soracak olursanız bizde sabahı sabah ettik, ne zaman dalsam bu sefer oglusum kıpır kıpır uyutmadı dun gece fisfisfis
günaydın güzel mart anneleri hepinizi çoookkkk öpüyoruzz oğlumlaopuyorumnanaktan.
artık uykusuz geceler başladı sanırım.olsun onlar iyi olsun da ben razıyım neyapayım
geceleri uyuyamama, mide yanması vs. vs..
beni soracak olursanız bizde sabahı sabah ettik, ne zaman dalsam bu sefer oglusum kıpır kıpır uyutmadı dun gece fisfisfis
hepatit bende fıtık varya sırt üstü yatamıyorum hiç..ama öyle yatmasamda kalkamıyorum kocişim yardım ediyo geçen günm kayın pederim sana vinç lazım dedi aşkolsun baba deddim e yalanmı kalkamıyon dedi...
kocamın bütün pantolonlarını ona ütülettim bitanede kendiminkini ütülettim muhtemelen onun öcünü aldı...
sabahçılar kervanına hoşgeldin gülüm
ahh ahhh walla çok zor dönem bu dönem sabırlıklar diliyorum hepimizeeee
canım senin su mide problemine de cok uzuluyorum, keske bir tedavisi olsa da bole cekmesen...
dayanıcaz artık herseye bu minişler icin napalım.. :kedi:
YAGMURCUM sana da cok gecmıs olsun, yat dınlen ıyıce...
hoşgeldiniz canım biz de öpüyoruz siziopuyorumnanaktan
hoşgeldiniz canım siz de deopuyorumnanaktan son 2 ay böyle gececek herkeste ayn dert :))
canım yaa fıtık daha da zorlaştırır kolaylık versin..
kayınpederine de alınma bak yardım etmiş.benimki hamile kaldığımdan beri bir kere arayıp ne hayırlı olsun dedi ne de nasılsın dedi:) doğunca torunum diye gelirse diyeceğim iki çift lafolacak onakötükedihüso
sağol hayatım..kayınpederim iyidir ya herkes korkar ondan ben çok severim oda beni sever oğluna sarılmamıştır bana sarıldığı gibi...hevesliler şimdi ilk torunya..kayınvalidem için aynı şeyleri söyliyemiiiiciimmmmm...
sağol hayatım..kayınpederim iyidir ya herkes korkar ondan ben çok severim oda beni sever oğluna sarılmamıştır bana sarıldığı gibi...hevesliler şimdi ilk torunya..kayınvalidem için aynı şeyleri söyliyemiiiiciimmmmm...
Ben de ben de ben deeee :lepi:
Benim kayınpederim ütü falan yapmaz ama iyidir, ben severim.
Karısı için hislerimse çok farklı kaydirigubbakcemile3
Daha bir çöp almadı kadın yaw...
Hırka örüyormuş !!!
Ben de ben de ben deeee :lepi:
Benim kayınpederim ütü falan yapmaz ama iyidir, ben severim.
Karısı için hislerimse çok farklı kaydirigubbakcemile3
Daha bir çöp almadı kadın yaw...
Hırka örüyormuş !!!
Merhaba kızlar. umarım bütün hamişler artı bebişler iyidir. biz de uzun zamandır giremedik. kaynanam ve misafir heyeti hayatımı epey meşgul ediyor çünkü. bu arada doktora gittik. benim minik mercimeğim küçük bir karpuz olma yolunda ilerliyor. 25+2 haftalık 950 gram ve 35 santim olmuşbir dürü de alış veriş yaptık. bebeğin beşiğini ve dolabını aldım. ayın 26 sında gelecekler. her şey tamamlanıp başımdaki horanta gidince ( yani 10 ocak) sizlerle ayrıntılı bir şekilde paylaşacağım. yarın da şeker yüklemem var. sanırım bende şeker de çıkacak. sizleri çok özledim kendinize çook çook iyi bakın.
sevgiler..
hepatit bende fıtık varya sırt üstü yatamıyorum hiç..ama öyle yatmasamda kalkamıyorum kocişim yardım ediyo geçen günm kayın pederim sana vinç lazım dedi aşkolsun baba deddim e yalanmı kalkamıyon dedi...
kocamın bütün pantolonlarını ona ütülettim bitanede kendiminkini ütülettim muhtemelen onun öcünü aldı...
Evet artık çok dikkat etmemiz lazım arkadaşım ..Ah canım haberim olmadı.Çok geçmiş olsun.Kilo aldğımız için vücut dengemiz bozuluyor tabii.Bu nedenle yürürken falan hep takılıyoruz bir yerlere.Bende öyle sürekli ya bir yerlere takılıyorum sendeliyorum yada son anda bir yerden tutup kurtuluyorum.Hele biri yanlışlıkla yürürken çarptımı tamam bittim.Birileri desteklemezse top gibi yuvarlanacağız valla.Son aylar çok dikkat etmek gerekiyor kızlar.Gerçi söyleyenede bak.kaydirigubbakcemile3
Ağrın fazla olmamıştır inş. Ağrı kesici falan verdilermi bari?Şimdi nasıl iyileştimi biraz.Basabiliyormusun ayağını?
tşk a.s.Geçmiş olsunnnn:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?