2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar hepinize opuyorumnanaktan
bizimde artık sorunlarımız iyice basladı fisfisfis,
geceleri uyuyamama, mide yanması vs. vs..
beni soracak olursanız bizde sabahı sabah ettik, ne zaman dalsam bu sefer oglusum kıpır kıpır uyutmadı dun gece fisfisfis

canım geçmiş olsun...

canım şu tatlı meselesine ço kgüldüm :):): allah kolaylık versin geçecek sabredin :):):
:):):)

canım sorma geçen gün markette çikolata reyonuna takılıp kaldım eşim kolumdan cekiştiriyo:)) dayancaz artıkın ...

benim sıpa da sanki resim yapıyomuş gibi biyerlerini gezdiriyo içimde çok net hissediyorum yada bi yerini dayıyo...acıtıyor bile:))güçlenmiş diyorum bende işte can acısına sevinebileceğimiz nadide bir durum:)) benim annem de elini çok karnına götürme çok bastırma deyip duruyo canım daha yumuşak ya kemikleri falan zarar verebilirmiş basınç onlara..özellikle kafasına sonuçta doğduklarında bile bıngıldak var onlarda kemikleşmiyo kafatası falan hemen..

geçmiş olsun canım daha önceden de var mıydı tansiyon şuan kaç tansiyonun en iyisi yat dinlenmiş olursun hem tekrardan geçmiş olsun

sabahçılar kervanına hoşgeldin gülüm
ahh ahhh walla çok zor dönem bu dönem sabırlıklar diliyorum hepimizeeee

günaydın güzel mart anneleri hepinizi çoookkkk öpüyoruzz oğlumlaopuyorumnanaktan.
artık uykusuz geceler başladı sanırım.olsun onlar iyi olsun da ben razıyım neyapayım

Yağmurcum yatman gerekiyorsa yatmalısın bence, tansiyon hafife alınacak bir durum değil.
Çok geçmiş olsun...

Son trimesterin bütün belirtilerini gösteren, literatüre uygun hamileleriz.
Hepinizi ve kendimi tebrik ederim kaydirigubbakcemile3

hepatit bende fıtık varya sırt üstü yatamıyorum hiç..ama öyle yatmasamda kalkamıyorum kocişim yardım ediyo geçen günm kayın pederim sana vinç lazım dedi aşkolsun baba deddim e yalanmı kalkamıyon dedi...
kocamın bütün pantolonlarını ona ütülettim bitanede kendiminkini ütülettim muhtemelen onun öcünü aldı...

canım çok geçmiş olsun senin ve bebeğin için gerekli ise tabiki yatacaksın.dilerim herşey yoluna girer yağmurcum.

günaydın güzel mart anneleri hepinizi çoookkkk öpüyoruzz oğlumlaopuyorumnanaktan.
artık uykusuz geceler başladı sanırım.olsun onlar iyi olsun da ben razıyım neyapayım

hoşgeldiniz canım biz de öpüyoruz siziopuyorumnanaktan

hoşgeldiniz canım siz de deopuyorumnanaktan son 2 ay böyle gececek herkeste ayn dert :))

canım yaa fıtık daha da zorlaştırır kolaylık versin..
kayınpederine de alınma bak yardım etmiş.benimki hamile kaldığımdan beri bir kere arayıp ne hayırlı olsun dedi ne de nasılsın dedi:) doğunca torunum diye gelirse diyeceğim iki çift lafolacak onakötükedihüso

sabahçılar kervanına hoşgeldin gülüm
ahh ahhh walla çok zor dönem bu dönem sabırlıklar diliyorum hepimizeeee

canım senin su mide problemine de cok uzuluyorum, keske bir tedavisi olsa da bole cekmesen...
dayanıcaz artık herseye bu minişler icin napalım.. :kedi:
YAGMURCUM sana da cok gecmıs olsun, yat dınlen ıyıce...

herkese günaydın yeni geldim kızlr dün gece bebişimin cicilrini yüklüodum babamız bırakmadı hadi hadi die uyuttu bizi zorla birazdan dewam edicem şimdi kahwaltı hazırlamaya ewe iniorum we hepinizi kocaman öpüorum canlar

canım senin su mide problemine de cok uzuluyorum, keske bir tedavisi olsa da bole cekmesen...
dayanıcaz artık herseye bu minişler icin napalım.. :kedi:
YAGMURCUM sana da cok gecmıs olsun, yat dınlen ıyıce...

HELE BİR DOĞUM YAPAYIM YİNE DAHİLİYE DOKTORUMA GÖZÜKÜCEM YAA REFLÜ YADA ÜLSER DE OLABİLİR İLAÇLAR OLMASA HAMİLE OLASAYDIM ENDOSKOPİYE ÇOKTAN GİRMİŞTİM MİĞDEM AMA BU HAMİLELİKLE ALAKALI İŞTE MİĞDEME BASKI YAPIYOR MELEĞİM AZ DA YAĞLI OLSA MAHVOLUYOR İŞTE SABRETCEM ARTIK YAA :gitme::gitme::gitme:MELEĞİM İÇİN DEĞERRRR

sağol hayatım..kayınpederim iyidir ya herkes korkar ondan ben çok severim oda beni sever oğluna sarılmamıştır bana sarıldığı gibi...hevesliler şimdi ilk torunya..kayınvalidem için aynı şeyleri söyliyemiiiiciimmmmm...

Ben de ben de ben deeee :lepi:
Benim kayınpederim ütü falan yapmaz ama iyidir, ben severim.
Karısı için hislerimse çok farklı kaydirigubbakcemile3
Daha bir çöp almadı kadın yaw...
Hırka örüyormuş !!!

maşallah kızlar bozulmasın aranız
kaynanam da örüyormuşşş ne örüyo bilmiyorum nasıl birşey onu da bilmiyorum:))
bırak örsünler bosnacım ben hiç giydirmeyi düşünmüyorum:1closedeyes: yapma desen kabahat olur çünkü..

kızım zaten var ya kayınpederler MELEK gibi , ne varsa o cadı kaynanalarda var kötükedihüsoklava:
hem kocalarının hem de ogullarının akıllarını celıyorlar klava:

amnnnnn orerlerdse orsunler sanki cok giydiricem de :dilcikar:

masallah bebisine canim.

canim cok gecmis olsun. aman dikkat et hamilelikte tansiyon hic sakaya gelmiyor. doktor ne diyorsa onu yap.

kiz sen ne alemsin ha. kayinpederine pantalon mu utulettin.

Beğenmezsem ben de giydirmicem.
Bizimki laf sokar bir de giydirmeyince.
Benim ördüklerim vardı ama, siz hazır almışsınız. Tabi, siz daha iyi bilirsiniz !!!
Kesesim geliyor kadını kötükedihüso

Merhaba arkadaşlar
Evde olmak güzel ama işlerini yapamadıktan, gezemedikten sonra sıkılıyor insan
Ben de fırsattan istifade bebişime kapşonlu, araba desenli bir yelek örüyorum, bittiğinde paylaşırım inş. sizinle
Evet artık çok dikkat etmemiz lazım arkadaşım ..
Ağrım ilk burkulduğunda 2-3 saat şiddetli oldu ondan sonra geçti şükür, birkaç gündür de arada ağrıyor ama buna şükür
Ağrı kesici verdi ama ben şimdiye kadar hiçbişey için kullanmadım, mecbur olmadıkça da kullanmak istemiyorum inş.
Perşembe kontrolde anlaşılacak artık iyileşip iyileşmediği inş. herşey yolundadır
Ayağıma basmamam gerekiyor, lavaboya falan değneklerle gidiyorum
Geçmiş olsunnnn:1hug:
tşk a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…