- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.121
Beğenmezsem ben de giydirmicem.
Bizimki laf sokar bir de giydirmeyince.
Benim ördüklerim vardı ama, siz hazır almışsınız. Tabi, siz daha iyi bilirsiniz !!!
Kesesim geliyor kadını kötükedihüso
amann hazır cevap ol kız biraz kaydirigubbakcemile
hazırları alerji yapmıyor, bunlar cok sert de çık işin içindenn :dance::dance::teytey::içelim:
masallah bebisine canim.
canim cok gecmis olsun. aman dikkat et hamilelikte tansiyon hic sakaya gelmiyor. doktor ne diyorsa onu yap.
kiz sen ne alemsin ha. kayinpederine pantalon mu utulettin.
kız nie giydirmiosunuz laaan yazıııık tamam yine sewmem kapıma bırakmam ama öle ördükleride atılmazki emek onlar göz nuru allahın gücüne gider(((( üzülürüm ben
heyoo ütüyü bitirdim:lepi:sıra geldi evi toparlamaya:))mola verdim ama dinlenme zamanı.
kızlar bebek bakımıyla ilgili kitap bakıyorum öneriniz var mı??
kız nie giydirmiosunuz laaan yazıııık tamam yine sewmem kapıma bırakmam ama öle ördükleride atılmazki emek onlar göz nuru allahın gücüne gider(((( üzülürüm ben
hee her pazar bana gelip işimden gücümden ediyolar son bikaç haftadır onlar evdeyken iş yapmaya koyuluyorum napim..evde ne pişirse her pazar sarıp getirip bizde yiyo...
güya oğlu olmadan boğazından geçmiyomuş hizmette sınır yokya malum...
bende her işi eşime yaptırıyom geçen eşim sofrayı toplarken sen devam et benim işim var dedim babacığıda ne işin var gel yat biraz dedi oo baba ütü yapıcam banyo yapıcam ortalık toplancak dedim...ver ütüleri ben yapiim dedi...ooh dedim olur valla ben bi tane pantolon çıkardım o hepsini ütülemiş ehe...
kuşum vijdana mı geldinkaydirigubbakcemile3 ne yapıyon kız nasıl
Kızlar size bir soru sorcam.Sanırım yenizelanda da olmuş bu olay.Adamın biri çocuğu ve eşiyle beraber sele kapılmış sadece birini kurtarabilecek gücü varmış ve eşini kurtarmış.Bu soruyu ünlülere falanda sormuşlar çoğunluk çocuğum demiş azınlık eşim demiş.Peki siz olsaydınız sadece birini kurtarabilecek gücünüz yada durumunuz olsaydı.(Çünkü o poziyonda çok önemli hangisinin size daha yakın konumda olacağı falan) kimi kurtarırdınız?Politik cevap yok anlaşalım.Tek cevap ok.
Ohh, ellerine sağlık...
Gülbin Gökçay - Yaşamın İlk 2 Yılında Çocuk Sağlığı ve Bakımı
Ben okudum, faydalı bilgiler var gibi geldi bana.
Bir de bebek doğduktan sonra da başvuru kaynağı olarak kullanılabilir...
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=34221&title=
kızlar kaynnam bu odayı alıcak bu hafta sipariş vericek nasıl sizce
hee her pazar bana gelip işimden gücümden ediyolar son bikaç haftadır onlar evdeyken iş yapmaya koyuluyorum napim..evde ne pişirse her pazar sarıp getirip bizde yiyo...
güya oğlu olmadan boğazından geçmiyomuş hizmette sınır yokya malum...
bende her işi eşime yaptırıyom geçen eşim sofrayı toplarken sen devam et benim işim var dedim babacığıda ne işin var gel yat biraz dedi oo baba ütü yapıcam banyo yapıcam ortalık toplancak dedim...ver ütüleri ben yapiim dedi...ooh dedim olur valla ben bi tane pantolon çıkardım o hepsini ütülemiş ehe...
herkese selammopuyorumnanaktan..handecim bende tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum benim minnoş daha anneyi anneyi rahatsız etmeye baslamadı benle birlikte uyuyo benle birlikte uyanıyo..günaydın kızlar hepinize opuyorumnanaktan
bizimde artık sorunlarımız iyice basladı fisfisfis,
geceleri uyuyamama, mide yanması vs. vs..
beni soracak olursanız bizde sabahı sabah ettik, ne zaman dalsam bu sefer oglusum kıpır kıpır uyutmadı dun gece fisfisfis
hayatta gelmem onlara karsı vicdana valla :dilcikar:
bize cektirirlerken dusunsunlerrr :mymeka:
orduleride bisi benzese bari, kaskatı sey, cocuga giydirsen astronot gibi olur valla kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?