2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beğenmezsem ben de giydirmicem.
Bizimki laf sokar bir de giydirmeyince.
Benim ördüklerim vardı ama, siz hazır almışsınız. Tabi, siz daha iyi bilirsiniz !!!
Kesesim geliyor kadını kötükedihüso

amann hazır cevap ol kız biraz kaydirigubbakcemile
hazırları alerji yapmıyor, bunlar cok sert de çık işin içindenn :dance::dance::teytey::içelim:

amann hazır cevap ol kız biraz kaydirigubbakcemile
hazırları alerji yapmıyor, bunlar cok sert de çık işin içindenn :dance::dance::teytey::içelim:

Benim cevap verip vermeme durumum, sinir katsayıma göre değişiyor.
Sinirliysem, çok fena cevap veriyorum, ortam buz gibi oluyor, kimse sesini çıkaramıyor.
Sakinsem, hiç sesimi çıkarmıyorum, pis pis bakıyorum sadece...
:lepi:

masallah bebisine canim.

canim cok gecmis olsun. aman dikkat et hamilelikte tansiyon hic sakaya gelmiyor. doktor ne diyorsa onu yap.

kiz sen ne alemsin ha. kayinpederine pantalon mu utulettin.

hee her pazar bana gelip işimden gücümden ediyolar son bikaç haftadır onlar evdeyken iş yapmaya koyuluyorum napim..evde ne pişirse her pazar sarıp getirip bizde yiyo...
güya oğlu olmadan boğazından geçmiyomuş hizmette sınır yokya malum...
bende her işi eşime yaptırıyom geçen eşim sofrayı toplarken sen devam et benim işim var dedim babacığıda ne işin var gel yat biraz dedi oo baba ütü yapıcam banyo yapıcam ortalık toplancak dedim...ver ütüleri ben yapiim dedi...ooh dedim olur valla ben bi tane pantolon çıkardım o hepsini ütülemiş ehe...

kız nie giydirmiosunuz laaan yazıııık tamam yine sewmem kapıma bırakmam ama öle ördükleride atılmazki emek onlar göz nuru allahın gücüne gider(((( üzülürüm ben

kız nie giydirmiosunuz laaan yazıııık tamam yine sewmem kapıma bırakmam ama öle ördükleride atılmazki emek onlar göz nuru allahın gücüne gider(((( üzülürüm ben

Güzel bişiler örerse giydiririz yaw...
Ama bize ördükleri gibi, tüylü ve kaşındıran, sert yünlerden örerse dolap beklerler valla...
Ban bir hırka örmüştü ilk evlendiğimizde, giydiğim zaman hareket edemiyorum içinde, o kadar sert.
Hiç de eziyet edemem çocuğuma, onun gönlü olsun diye...
Bakıciiz, eğer elimize geçerse :)

heyoo ütüyü bitirdim:lepi:sıra geldi evi toparlamaya:))mola verdim ama dinlenme zamanı.
kızlar bebek bakımıyla ilgili kitap bakıyorum öneriniz var mı??

herkese günaydın tünaydın herbişi işte,nasılsınız janlarım hayatımın güzel anlamları arakadaşlarım,sizleri ösledim la iki günde,bebikler nasıl,biz iyiyiz hareketlerimiz sertleşti,keyfimiz iyi çok şükür ,kaynana odamızı da alıyor,ufak tefek almayada başlamış ohhhhhhhhhh çok mutluyumkaydirigubbakcemile2

heyoo ütüyü bitirdim:lepi:sıra geldi evi toparlamaya:))mola verdim ama dinlenme zamanı.
kızlar bebek bakımıyla ilgili kitap bakıyorum öneriniz var mı??

Ohh, ellerine sağlık...

Gülbin Gökçay - Yaşamın İlk 2 Yılında Çocuk Sağlığı ve Bakımı
Ben okudum, faydalı bilgiler var gibi geldi bana.
Bir de bebek doğduktan sonra da başvuru kaynağı olarak kullanılabilir...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bunu düşünmek bile istemem

hemen baktım güzele benziyor alıcam galiba teşkür ederim:))

http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=34221&title=
kızlar kaynnam bu odayı alıcak bu hafta sipariş vericek nasıl sizce

asinaz cok şık bir oda bence:))güle güle kullansın miniğin

http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=34221&title=
kızlar kaynnam bu odayı alıcak bu hafta sipariş vericek nasıl sizce

çok güzel tatlım bence.beyaz benim favorim güle güle kullansın kızçen:lepi:

kaynana kayınpeder mevzularına girilmiş.bizimkiler bebeğin odasını yaptı gerçi kayınpederim sayesinde oluyor bu.kayınvalidem ilk zamanlar bana eee artık yavaş yavaş alın doğana kadar herşeyini demişti unutmadım unutmammmlmaz:

cok haklisin sana bu konuda katiliyorum. mesela kayinvalidemlerin bi akrabasi yelekler ormus ogluma renklerini hic begenmedim ama yine de giydiricem. sonucta emek para harcamis kadin.

aferin kiz sana. ama senin kayinpeder gibi olanlardan cok nadir yani soyliyim sana.
benim kayinpeder de iyidir ama elinden hic bir is gelmez. sofradaki tabagini bile kaldirmaz herseyi kayinvalidem yapar. gerci benim kayinvalide de o konularda iyidir eli cabuktur. onlara gidince banada hicbir is yaptirmiyor evlendigimden beridir. :)))))

herkese selammopuyorumnanaktan..handecim bende tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum benim minnoş daha anneyi anneyi rahatsız etmeye baslamadı benle birlikte uyuyo benle birlikte uyanıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…