2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu kayinvalideler niye boyle anlamadim valla. benimki de ayni gerci bebekle ilgili herseyini ben alicam demisti ama ilk basta oyle bi sey diyolarki insanin butun hevesini kiriyorlar. once bizden bu kadar gerisi sizin dedi sonra da tamam yapicaz. evlilik hazirliklarindayken de ayniydi.

sağol cnm benim,ayy kız benim de kayınbabam şeker adamdır

canim gecmis olsun, benim senin kadar diil heralde ama dediğin gibi ne yesem 15 dak sonra kıvranmaya baslıyorum... nasıl bir yanmadır bu :bbo: gaviscon ve nurse harvey surup'la yasiyorum.
insallah daha fazla ilaca ihtiyaç duymayız..

ya sormayın bana da kaynanamdan kazaklar geldi.. kocisim daha askere falan gittiğine toruna kazaklar tulumlar örmüsler. tövbe tövbe o kadar zevksiz seyler ki anlatamam, modası olmayan seyler. renkler de felaket.. esim bile baygınlık gecirdi gorünce, hiç sesimizi cikarmadan aldık, hemen kaldırdım. zaten evimiz çok sıcak, disarı çıkarken de tulumu var, eskidenmis o kalın kalın kazaklar..

heyoo ütüyü bitirdim:lepi:sıra geldi evi toparlamaya:))mola verdim ama dinlenme zamanı.
kızlar bebek bakımıyla ilgili kitap bakıyorum öneriniz var mı??

ben de aylarca baktım, sonunda bi tanesini aldım arkadasim. acık tuzlu ama 0-5yaş arası tüm sorularına cevap var. anlatıcı resimleriyle.. esimle her gece okuyoruz. ismi Dr.Miriam Stoppard, bebek ve çocuk bakımı. inkılap yayınlarından.

canım hepimizin başındaki aynı gibi:)umarım bizler böyle kaynanalar olmayız:Saruboceq:
ben de antalya dayım ne zaman giyecek o örgüleri bilmiyorum...sıcak burası malum.

hehe bir de benimkiler önce görümceminkine ördüklerini kakalayacaklardı ayırmışlar daha ortada bebek falan yokken oğlumuz olacağını duyunca sarıları yollarlar diye düşündüm ben de:)) pintilik de var biraz da:)

tünaydın mart anneleri,,,
11 de çıktım evden yeni geldim banka fatura çarşı derken işim yeni bitti bende bittim yanee..
gece yatma sorunları başladı. artık uyuyamıyorum sabah eşim gittikten sonra uyuyorum...
hasta olanlara acil şifalar diliyorum geçmişi okuyamadım fazla..
güzel haberlerle gelen anneler gözleri aydın...

sarıları kakalamak :))) ay cok güldum ilahi ya. anlıyorum aynen valla. ben de, bunlar da diğer torunlara kalsın diye bi kaç taneyi eleyebildim yanlarında neyseki. boyle süslü süslü örgüler. oğlan bizimki yaw, ne isi olur pırpırlı kazaklarla..
çok kötüyüz galiba kaydirigubbakcemile5

valla bende anlamıyorum canım.şimdide bana sürekli doğumda birşey takmayacaklarını söylüyor odasını yaptılar ya hayır zaten birşey beklemiyorum oğlumun herşeyi tam olsun yeter de böyle söylemeye gerek yok yaniklava:.ben onu bunu bilmem en iyisi bile kendi kanın gibi olmuyor olamaz.

demi ama:))boşver saftirkçe herşeyi kabullenmekten iyidir canım yaa:))kafamız calışıyor en azından..kötüyüz belki ama öööle düşündürene bak sen:jeyyar:

en azından söylemişler şunu yapcaz yapmıcaz diye canım sallama hiç:)benimkiler insanın yüzüne bakıverirkaydirigubbakcemile3bişey de diyemezsin iyi kötü alıyolar ya sen ona bak
allah muhtac etmesin diyorum hep hiçbirimizi:Saruboceq:

benim kaynanada diyo.. hastane çiçegini yaptın artık oğlumla bende bişey almayız hastaneye, yok öyle yağma dedim oğlunda sende altın almadan gelmeyin yanıma, bana her defasında diyoki kaynanam, bizde kız tarafı yapar bebeğin yatağını .. ya sinir oluyorumm ben onada al demiyorum ama benim aileme laf söyleyince dayanamıyorum..klava:

Bak işte diyorum ben, bunların hepsi bir cins...
Takmazsan takma, söylenir mi yani bu...
Bizim ailelerimiz onları oğullarını başlarında taşısınlar, bu maymunların bize ettiklerine bak yaa...

yaaa kırılmayın ama bu kayınvalideler yüzünden sinirleriniz harap olacak ...ama bir tavsiye size onlarında ilk torunları sevinmeleri normal bırakın istediklerini yapsın sizde surat asmadan güzel dille anlatırsınız ...Sizin annelerinize bir başkası yapsa gücünüze gitmez mi bırakın onlarda torun hevesini birazcık alsın....Benim kayınvalide ne iyi ne kötü ikisi arası ama hep arayı orta tutarım ....Netice de onunda evladının çocuğu yani...Onlar bugünleri gördükleri için şükrediyorlar.....
Biraz daha sakin düşünün derim güzel mantıklı şekilde anlattıkça onlarda yola gelecektir herşeyde....

Bak işte diyorum ben, bunların hepsi bir cins...
Takmazsan takma, söylenir mi yani bu...
Bizim ailelerimiz onları oğullarını başlarında taşısınlar, bu maymunların bize ettiklerine bak yaa...

:jeyyar: BENİM annemle babam onların ogullarını el ustunde tutuolar, oglum dıolar baska bısı demıolar, babam bile yazık onun sevdıgı yemekleri yapmayacalısyıor, hastalanıyor ailesinden cok ilgileniyorlar, benim gunahım neydi, nan hamile kaldım kalalı bi kere telefon acıp kzıım nasılsın die halimi hatırımı sormadı :1ninca:
cocuk dogunca da yakamdan dusmez, ama bende aptal degilim yani, hersey bi yere kadar bana nasıl gelirse oyle bulur valla :jeyyar:klava:

merhaba arkadaşlar

pancubene sonuna kadar katılıyorum...
ha herkes laftan anlamaz ayrı ama insanlar bizi onlardan ne kadar beklentimiz varsa o kadar üzüyor ya da kızdırıyor...
en iyisi beklenti içinde olmamak...biz kayınvalidemle henüz hiçbir şey konuşmadık desem yeridir...
şunu yaptım bunu yaptım ya da yaparım yapmam demiyor ben de sormuyorum ve beklemiyorum...
sonuçta tek oğlundan ilk kez torun sahibi olacak....ona kalmış bir şey...
kendi oğluna ve onun yavrusuna verdiği gösterir ne yaptığı...hiç takmam...
sonuçta benim ailem az çok bir şeyler yapıyor ve bunu yeterince mutlu ediyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…