- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.141
çok güzel tatlım bence.beyaz benim favorim güle güle kullansın kızçen:lepi:
kaynana kayınpeder mevzularına girilmiş.bizimkiler bebeğin odasını yaptı gerçi kayınpederim sayesinde oluyor bu.kayınvalidem ilk zamanlar bana eee artık yavaş yavaş alın doğana kadar herşeyini demişti unutmadım unutmammmlmaz:
çok güzel tatlım bence.beyaz benim favorim güle güle kullansın kızçen:lepi:
kaynana kayınpeder mevzularına girilmiş.bizimkiler bebeğin odasını yaptı gerçi kayınpederim sayesinde oluyor bu.kayınvalidem ilk zamanlar bana eee artık yavaş yavaş alın doğana kadar herşeyini demişti unutmadım unutmammmlmaz:
size iyi sohbetler
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=34221&title=
kızlar kaynnam bu odayı alıcak bu hafta sipariş vericek nasıl sizce
yok canım yaaa miğde kanseri olucam walla yemek borusu tahriş olmaktan kanamaya başladı....İlaçlarım olmasa doktora hergün gidesim var ama durum belli miğdeme baskı yapıyor geceleri ve sanırım reflü yada ülser oldum tekrardan
maşallah kızlar bozulmasın aranız
kaynanam da örüyormuşşş ne örüyo bilmiyorum nasıl birşey onu da bilmiyorum:))
bırak örsünler bosnacım ben hiç giydirmeyi düşünmüyorum:1closedeyes: yapma desen kabahat olur çünkü..
heyoo ütüyü bitirdim:lepi:sıra geldi evi toparlamaya:))mola verdim ama dinlenme zamanı.
kızlar bebek bakımıyla ilgili kitap bakıyorum öneriniz var mı??
ya sormayın bana da kaynanamdan kazaklar geldi.. kocisim daha askere falan gittiğine toruna kazaklar tulumlar örmüsler. tövbe tövbe o kadar zevksiz seyler ki anlatamam, modası olmayan seyler. renkler de felaket.. esim bile baygınlık gecirdi gorünce, hiç sesimizi cikarmadan aldık, hemen kaldırdım. zaten evimiz çok sıcak, disarı çıkarken de tulumu var, eskidenmis o kalın kalın kazaklar..
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=34221&title=
kızlar kaynnam bu odayı alıcak bu hafta sipariş vericek nasıl sizce
ben de aylarca baktım, sonunda bi tanesini aldım arkadasim. acık tuzlu ama 0-5yaş arası tüm sorularına cevap var. anlatıcı resimleriyle.. esimle her gece okuyoruz. ismi Dr.Miriam Stoppard, bebek ve çocuk bakımı. inkılap yayınlarından.
canım hepimizin başındaki aynı gibi:)umarım bizler böyle kaynanalar olmayız:Saruboceq:
ben de antalya dayım ne zaman giyecek o örgüleri bilmiyorum...sıcak burası malum.
hehe bir de benimkiler önce görümceminkine ördüklerini kakalayacaklardı ayırmışlar daha ortada bebek falan yokken oğlumuz olacağını duyunca sarıları yollarlar diye düşündüm ben de:)) pintilik de var biraz da:)
hemen bakıyorum canım teşkür:))
ya bu kayinvalideler niye boyle anlamadim valla. benimki de ayni gerci bebekle ilgili herseyini ben alicam demisti ama ilk basta oyle bi sey diyolarki insanin butun hevesini kiriyorlar. once bizden bu kadar gerisi sizin dedi sonra da tamam yapicaz. evlilik hazirliklarindayken de ayniydi.
sarıları kakalamak :))) ay cok güldum ilahi ya. anlıyorum aynen valla. ben de, bunlar da diğer torunlara kalsın diye bi kaç taneyi eleyebildim yanlarında neyseki. boyle süslü süslü örgüler. oğlan bizimki yaw, ne isi olur pırpırlı kazaklarla..
çok kötüyüz galiba kaydirigubbakcemile5
valla bende anlamıyorum canım.şimdide bana sürekli doğumda birşey takmayacaklarını söylüyor odasını yaptılar ya hayır zaten birşey beklemiyorum oğlumun herşeyi tam olsun yeter de böyle söylemeye gerek yok yaniklava:.ben onu bunu bilmem en iyisi bile kendi kanın gibi olmuyor olamaz.
valla bende anlamıyorum canım.şimdide bana sürekli doğumda birşey takmayacaklarını söylüyor odasını yaptılar ya hayır zaten birşey beklemiyorum oğlumun herşeyi tam olsun yeter de böyle söylemeye gerek yok yaniklava:.ben onu bunu bilmem en iyisi bile kendi kanın gibi olmuyor olamaz.
Bak işte diyorum ben, bunların hepsi bir cins...
Takmazsan takma, söylenir mi yani bu...
Bizim ailelerimiz onları oğullarını başlarında taşısınlar, bu maymunların bize ettiklerine bak yaa...
yaaa kırılmayın ama bu kayınvalideler yüzünden sinirleriniz harap olacak ...ama bir tavsiye size onlarında ilk torunları sevinmeleri normal bırakın istediklerini yapsın sizde surat asmadan güzel dille anlatırsınız ...Sizin annelerinize bir başkası yapsa gücünüze gitmez mi bırakın onlarda torun hevesini birazcık alsın....Benim kayınvalide ne iyi ne kötü ikisi arası ama hep arayı orta tutarım ....Netice de onunda evladının çocuğu yani...Onlar bugünleri gördükleri için şükrediyorlar.....
Biraz daha sakin düşünün derim güzel mantıklı şekilde anlattıkça onlarda yola gelecektir herşeyde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?