2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaar ben geldiiimmm....
ve sizi çok ama çoook ösledim..
Çok uzun zamadır giremedim...Bazı çok girilen siteleri yasaklamışlardı (ama açtılar yoğun ısrarlarım neticesinde)...ışyerimde çok kötü günler yaşadım..Beni çok bunalttı büyükbaşlar..hep sabrettim..Az kalsın bebeğime birşey olucak diye korktum...
Ama şimdi iyiyim, zamanda buldum girmek için..Bir bakıyım dedim ne alemdesiniz...
Bgn benim tam olarak dolu dolu 6 aylık olduuu :)
Sizin nasıl gidiyor bebişler???

Kızlar ne haber nasılsınız umarım herkes iyidir.ben ve bebişim de iyi. hepinize selamlar zemuszemus

BEKNUR,EZGİM HOŞGELDİNİZ.....laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

çok duygusallaştm yaa okuyunca...canım dağına göre kar verir derler.sana da çok yük düşmüşşş..güçlenmişsin.bebeğin çok şansl böyle bir annesi olacağıı için

süper çözümm:))annenin yöntemine bayıldım yaa..benim sorunum öpmeyi geçtim kaynanam görümcemin cocuğuna kendi ağzından çıkarıp yemek veriyorduklava:önce ona engel olmam lazım dr la konuşmayı düşünüyorum eşime söylesin diye:))
kaynanana da sen söylesen kötü olur eşini örgütlemen lazım :jeyyar:bizim çocuğumuz faln de kimseye güvenmedik filan de ne biliim ayart işte kocanı..

hoşgeldin canım maşallah bebikine allah bağışlasın dikkat et canım kendine bebeğini düşün işyerleri hep öyle napıcaz allah kuvvet versin bizlere :hulya: topiğimizde herkesin uyuyamama şikayeti var canım bu aralar bebişler büyüdükçe kemiklendikçe zorlanıyoruz ben ve seyyal hala asker yolu bekliyoruz turkbayragi allaha şükür topiğimizde ufak kazaların soğuk algınlıklarının dışında herkes iyi hihoyyyt artık çok özletmezsin galiba kendi

arkadaşalar kaynanm bebeği bir öper suratının yarısını ağzına alırr öööööğğğğğ .....

ama almanyada bir bebek öpme yüüznden mikrop kapıp vefat etmiş yavrucak ve almanyada kadınlar yürüyüş yapmışlar yeni doğan ebbekelri öğpmeyin diye ... nasıl dayanacağım bilmyiorum ama bacağını poposunu öperiz diyordu geçen telefonda ne yalan söyliyim bebğe üzüldüm ama oalya da sevindim ... en azından ben biş idemeden o bi çözüm buldu ....

sizlerde bu olayı internetten araştırıp evde okutun yada ilaçlı şözümde güzel bir çözüm ...

kızlar benim kaynanam hep diyorum ya aramız iyi olduğu sürece iyidir kötü olursa çok beterdir sürekli dua ediyorum mevlam aramıza soğukluk vermesin diye aman nolur sizde dua edin bize : :Saruboceq:

düşünün düğünde bana aldığı iki takım uyku setini tartıştık diye almanyaya geri götürdü :)::) o kadar betredir yani :):):

hoşgeldin beknur özlettin kendiniopuyorumnanaktan

ben ciddiyim kızlar öyle herkese bebeği öptürmeyin alerji olur zor geçer ellerinizi yıkamadan da ne emzirin ve de sevin nede sevdirin....

BEKNUR,EZGİM HOŞGELDİNİZ.....laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Merhabalar cnmcım,
Nasılsın? Okudum yazdıklarını ve sana kelimesi kelimesine katılıyorum,
bizde 3 kızkardeşiz biliyomusun?? ve acaip birbirimize bağlıyız bizdeeee...kaydirigubbakcemile3
nasıl gidiyo hamilelik canım???

canım hoş geldin bebeğin sağlıcakla büyüsün :):)):): pis patronalrına da selamalrımız ilet klava:klava:

asinaz24 ya benim dötüm başım belim sırtım,omzum herbiyerim ağrıyor

yanlız değisin canım yanlız değilsin :içelim::içelim::içelim:

Kızlar ne haber nasılsınız umarım herkes iyidir.ben ve bebişim de iyi. hepinize selamlar zemuszemus

hoşgeldin sevindik iyi oldupuna:))

maşallah canım:) benim eşim de yay ben ikizler:)bizim evde tantana çok olacak galibakaydirigubbakcemile3eşim şimdiden diyo benim otoritem olacak diye bazen sert sert konuşuyo bebişle akıllım hemen anlar sanıyodelikafadulden

Beknurcum, Ezgicim hoşgeldiniz...
Çok uzun zamandır yoktunuz ikiniz de, özlettiniz kendinizi ve bebiklerinizi...
Nasıl haberler görüşmeyeli?

ben ciddiyim kızlar öyle herkese bebeği öptürmeyin alerji olur zor geçer ellerinizi yıkamadan da ne emzirin ve de sevin nede sevdirin....

Kesinlikle katılıyorum.
Öpmesinler...
Öyle bacağını, poposunu da öpmesin kimse.
Hatta yeni doğduğunda herkes kucağına da almasın, daha bağışıklık sistemi ne kadar gelişmiş ki onların, nasıl korusunlar kendilerini.
Yavrumu kimselere oyuncak diye doğurmuyorum ben!!!

Hoşbulduk Tatlım,
Amin Allah herkesin bebikini korusun...
valla öle artık daha çok bebeğimi düşünüyorum..Daha az sinirlenmeye çalışıyorum...
ya sormayın valla yaa bende de var acaip bir uyku problemi...Hem belimin ağrısından uyuyamıyorum, hemde bebikimin tekmelerini yemekten..Dün gece tekmelemekten resmen uyandırdı...
Bunun dışında birkaç problemim daha var
Çok fazla akıntım oluyor...Dün korktum erken mi geliyor diye..Resmen afedersiniz küçük tuvaletimi yapıyorum gibi baya çok geldi böyle su gibi ama bir daha olmadı siz de aynı sorun oluyor mu yoksa doktorumumu arama gerekiyor??? Arada ağrımda oluyor kasıklarımda ve karnımda...

Birde toplamda 8 kilo aldım ve almaya da devam ediyorum :)...

YUVARLANIP GİDİYORUM CANIMCIM SENDE DİKKAT ET KENDİNE STRES İYİ BİSEY DEĞİL ARTIK SON 3 AY İZİNİNİ DÜŞÜN ...NE GÜZELLL ALLAH AYIRMASIN BİRBİRİMİZİ.... BENİM HAMİLELİK ZOR BU AYLARDA 1,5 AYDIR GECE BULANTI VE KUSMA MAALESEF AMA İYİYİZ YİNE DE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.

Beknurcum, Ezgicim hoşgeldiniz...
Çok uzun zamandır yoktunuz ikiniz de, özlettiniz kendinizi ve bebiklerinizi...
Nasıl haberler görüşmeyeli?

ben iyiyim çok şükür..Bebikte iyi..Bu aralar çok yaramas oldu ( bana da bak daha doğmadan şikayetlere başladım)..geceleri uyumuyorda uyutmuyorda :)
Sen nasılsın nasıl bebişin???

Ya bende az kaldı az kaldı diye diye sabrediyorum vallaha kaydirigubbakcemile2
Ayyy canım benim yaaa..neden gece bulantı ve kusma oluyormuş kiii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…