2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Laborant ne dedi? Sen ne dedin? Ne olur anlat... Beni sinir eden olursa ben de ona söylerim...

canımm merhaab,
ozlettin kendini merak etmisitm bende seni :kedi:
iyi olmanıza sevindim, sonuclarda iyi cıkar insallah, haber veririsin sonucları

Laborant ne dedi? Sen ne dedin? Ne olur anlat... Beni sinir eden olursa ben de ona söylerim...

yaaa eşim insan gibi saat 17.30'da çıkarsa doktora yetişmez tüh falan dedi. seninki koydu elini beline mahalle karıları gibi "zaten Erkan bey 7'de çıkıyor falan dedi böyle çirkef çirkef. sanki biz ona bir şey söyledik. sonra ben girdim araya (kocamı ezdirecek değilim ya klava: ) "arkadaşım senin problemin ne ?" dedim. bir problemim yok falan dedi bu.. hastayla konuşurken üslubuna dikkat edeceksin. lütfen yapmıyorsun bu işi. biz sana soru falan sormadık. aramızda geçen her konuşmayı üstüne alma dedim. bu davranışın da sonucunu bekle dedim. çünkü bundan önce de azarlayıp duruyor. hasta haklarına şikayet ettim sonra.

cerenora ne oldu bu kadar kızdın?
sonuçların iyi cıkar belki neden yüksek çıkacak diyorsun kii..umarım iyi cıkar..

Mesaim bitiyor arkadaşlarım, hepinize iyi akşamlar...

ben işe daldım vakit epey olmuş:))
iyi akşamlar bosnacım :))

canımm merhaab,
ozlettin kendini merak etmisitm bende seni :kedi:
iyi olmanıza sevindim, sonuclarda iyi cıkar insallah, haber veririsin sonucları

soırma canım ya başımda bir öisafir heyeti var onları def etmeye çalışıyorum. eşim birazdan arayacak sonuçlar için çok heyecanlıyım. delikafadulden

Hmmsss... Klasik hastane sohbetlerinden olmuş...
Sonucun çıktı mı? Hadi bekliyoruz...

sorma canım yaaa dünyanın parasını verip özel hastaneye gidiyorum laborant çocuk gibi azarlıyor. özel değil devlet kurumu da olsa kaldıramam böyle bir şeyi. herkes yaptığı işi hakkıyla yapacak. ben hiçbir velimi azarlamıyorum o da hastaları azarlayamaz. ona kızdım hapatitciğim. bir de ben hızlı kilo alıyorum diye doktor sende kesin çıkacak dedi ondan ümitsizim sonuçlar konusunda. bir de çok şeker tüketiyorum bal falan...cokacimcoook

aman boşver takılma ..çok rastlıyorum ben de böylelerine..biz sonuçlarına bakalım:)) ne bileyim içime iyi çıkacak gibi geldi umarım öyle olur bekliyoruz sonucu yaz canım..

canım hic korkma, cunku ben ayda 4kılo alıyorum toplamda 16 kılo aldım
ama sekerım sınırların altında cıktı, 87 en alt sınır 90,
doktor onun uzerıne, ac kalma ararlarda surekıl ye demeye basladı, bellı olmaz o kaydirigubbakcemile3

kız ne ballısın... ben de bu son yiyişlerim deyip deyip tıkınıyorum kaç gündür kaydirigubbakcemile3

Bende öle olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum ki içerde neler yaşıyo, napıyo ne ediyo :)

oleyyyyyyyyyyyyyyyyy! normal çıkmış normal çıkmış............. 95 çıkmış şekerim doktor hiçbir sıkıntı yok demiş............. kız hepatit içine mi doğdu ne?

aynen öyle. ben bir de sinirlenince tıkanıyorum konuşamıyorum bu kadar şarlayabildim. eşimin aramasınaı bekliyorum ben de...

jnm benim seninle ben aynıymışız hafta olarak yeni farkettim,bu arada olanla riçinde üzüldüm 1 ay önce ben de bi tartışma yaşadım hastaneden ama gerçekten haklıydım sinirden elim ayağım titremişti,ama elimi ayağımı titretenleri ben de güzel titrettim salak şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…