- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.201
ya bende az kaldı az kaldı diye diye sabrediyorum vallaha kaydirigubbakcemile2
ayyy canım benim yaaa..neden gece bulantı ve kusma oluyormuş kiii???
hoşbulduk BOSNA HEPATİT ve PANCUBEN. bebişim ve ben iyiyiz çok şükür.Bosna en son kontrole gittik bebişim büyümüş 30 küsür haftalık görünüyor kilosu 1.5 kiloymuşdoğum martta değil şubatın sonunda görünüyor dedi :bbo: benim kanım çok düşmüş 9.6 olmuş doktorum kan hapını günde 2ye çıkardı ama o da kabızlık yapıyor.o yüzden yine günde 1 içiyorum.kuru üzüme başlayacağım.sen nasılsın valla ben de özledim sizleri.senin bebiş nasıl yok dimi bir problem.
hoşbulduk bosna hepatit ve pancuben. Bebişim ve ben iyiyiz çok şükür.bosna en son kontrole gittik bebişim büyümüş 30 küsür haftalık görünüyor kilosu 1.5 kiloymuşDoğum martta değil şubatın sonunda görünüyor dedi :bbo: Benim kanım çok düşmüş 9.6 olmuş doktorum kan hapını günde 2ye çıkardı ama o da kabızlık yapıyor.o yüzden yine günde 1 içiyorum.kuru üzüme başlayacağım.sen nasılsın valla ben de özledim sizleri.senin bebiş nasıl yok dimi bir problem.
Kızlaaar ben geldiiimmm....
ve sizi çok ama çoook ösledim..
Çok uzun zamadır giremedim...Bazı çok girilen siteleri yasaklamışlardı (ama açtılar yoğun ısrarlarım neticesinde)...İşyerimde çok kötü günler yaşadım..Beni çok bunalttı büyükbaşlar..hep sabrettim..Az kalsın bebeğime birşey olucak diye korktum...
Ama şimdi iyiyim, zamanda buldum girmek için..Bir bakıyım dedim ne alemdesiniz...
Bgn benim tam olarak dolu dolu 6 aylık olduuu :)
Sizin nasıl gidiyor bebişler???
maşallah ezgim bebeğin kocaman olmuşcanım sağlıklı olsun da şubatta doğsun.. kan ilaçlarını ihmal etme sakın..kuru üzüm de işe yarar ama ilaca destek olarak alırsın.
maşallah bebeğine dikkat et kendine oldumu 9,6 evet düşük biraz pekmez yee özellikle oda iyi gelir
canım benim doktorda hemogram ıstedi, ama ne zamandır gıdemedım gostermeye, bazı degerler cok dusuk gozukuo, sen anlıyorsan sana solesem soler mısın bana fisfisfis
CANIM hosgeldin ozlettin kendini opuyorumnanaktan:kedi:
Kaç defadır yazıyorum, sonra kopuyorum siteden, çok sinir oldum.
Ezgim, Beknur, maaşallah bebişlerinize, kocaman olmuşlar, Allah nazardan saklasın.
Beknurcum benim sıpa da çok kıpırdak, bazen canımı acıtıyor hatta, ama o zamanlarda bile çok mutlu oluyorum ben :)
Ezgim aman kan ilaçlarını ihmal etme, benim doktorum da bu hafta ısrarla söyledi, benim için önemli olan tek ilaç demir hapıdır, diğerleri sonradan gelir diye. Bir an önce düzelir inşallah...
Amin canım Allah seninkini de nazarlardan korusun..Evet siteden bende kopuyorum tekrar bağlanıyorum
Benimkisi de öyle valla yaaa, özellikle yemeklerden sonra ve geceleri basıyor tekmeyi :)
ya rahatsız oluyo yada hoşuna gidiyo yemek gelinceeeekaydirigubbakcemile3
tam yazıcam net ağırlaştı....
HB(HEMOGLOBİN)
HTC/HEMOTOKRİT)
WBC(ERİTROSİT SAYISI)
PLTPİLATİN)
bunların değerlerini yazarmısın bana
Hoşbulduk canımcım, Hı hııı bende sizi çoook ösledim gerçekten...
Aklım hep buradaydı ztn...acaba napıolar ne ediyolar nasıl gidio diyeee
Senin nasıl gidiyo tatlım?
bjizimde iyi ne olsun, zaten hepimizin sorunları aynı hayatım yaa kaydirigubbakcemile3 ama olsunn meleklerimiz icin herseye degerrr :dance:
bir an evvel, izine ayrılıp oglusumla evimizde keyif yapmak istiorummm:icecream:
Tecrübeli anne adayları,
Aranızda sanırım benden başka şeker yüklemesi yaptırmayan kalmamıştır..Benimkisi de haftaya olucak yani 27+4 iken öle denk geldi...Nasıl oluyor bana özetlermisiniz? sanırım bazıları yanında limon götürüp limon sıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam???
YAZICAM ama yarın degerler evde kalmıs canım :bbo:fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?