2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sakın limon götüreyim deme... Limonda da şeker vardır... Şu şişede limon sosu varya ondan yanında götürebilirsin, hazır olanlardan... Ya da yaptırdıgın yerde de olabilir...

Hımmm..bende öle yapıyım ozaman..
Sende yaptırdın dimiiii canım?

kızlar doktordan geldik bilin bakalım ne oldu bebiş tam 33 haftalık olmauş hafta sonu 1850 gr 42 cmdi bugün 2300 gr 44 cm olmuş çok şaşaırdım bu kadar sürede ne kadar da kilo almış bu arada benim tansiyonum 17 10 çıktı doktor bana tansşyon ilacı başladı

15le tamamlarsam yine iyi canım ben 20kg filan olursam diye korkuyordum
darısı bize olsun canım çok şanslısın ne güzel artık evde olucaksın ohhh fıstık gibi :lepi:
ynur darısı sizlere canım ben 30 haftadayız diye hesaplıyordum sata göre ama ultrasona göre 33 çıktı doktor ayrıl istersen dedi
sağol canım ben şuanda 70 kilo oldum sabah iyiyim dedim eşim hastaneye götürdü sadece 2 dk yürüdüm bacaklarımın dermanı kesildi tansiyonum çok yükselmil dinlendiğim halde 17 10 çıktı dr ilaç başladı 3 hafta sonra çağrmıştı 2 hafta sonra gelsen iyi olur dedi
mutlucum bu arada maşallah bebişine tosuncuk olmuş ağırlaştıkça bele baskı yapıyor bebişler ben zor taşıyorum maşallah sana hiç bi şikayetin yok ne güzel inşallah hep böyle gider canım
ynur ben anlamadım 3 günde yarım kilo almış şikayetim yok dedim tansiyonn çıktı canım

bazen oluyor böyle:asigim:
çok sevindim canım gözün aydın:))canın ne çekiyorsa ye yarasın bebişine..

merhaba canlar
bugün de benim doğum günüm
ama moralim çok bozuk dün doktora gitmiş idim idara tahlili yazmştı bana kum döktüğüm için
kumdan ziyade ikidir idrarımda şeker çıkıyor bu durum doktorumuzu şaşırttı
ani bir kararla üç akşam yemekten sonra çikolatalı gofret ye perşembe 100 gr şeker yüklemesi yapmamız lazım dedi
bu gidişle bebeğin anormal bile olur insüline başlamamız gerekebilir dedi
:sinifsinif:

çok korktum ben zaten tatlıyı hamileliğimin başından beri sevmiyorum
çayına bile şeker koymayan bir insandım nasıl oldu bilemiyorum :çok üzgünüm:

işte böyle hiç keyfim yok
merak ettiğiniz için sağolun

ben fark etmiştim. Nilüferşah'ın listesinde hatta bir kişi daha var sanki SAT'ı 22 haziran olan.

gözün aydın cnm çokkk sevindim,hadi geçmiş olsun tatlım:teytey:

çok sağol canım. zaten benim oldum olası sağlık perosneliyle bir problemim var. kocam önceki sevgilim beyin cerrahıydı ondan mı ne :kedi: gerizekalılar insan olmayı beceremeyenler var. bak hemşireler falan çok şeker insanlar. bir tek bu salak böyle..

OIHH hadi gozun aydın, gelsin tatlılarr :teytey:hihoyyyt

yiyelim yiyelim kendimizden geçelim cokacimcoook hihoyyyt zemuszemus delikafadulden

canımm oncelikle dogum gunun kutlu olsunnn alkisalkisalkis
canını sıkma, umarım tahlılın hayırlısıyla temiz cıkar hicbiseycik olmaz, sonucta 50 grm da hicbisey cıkmamıstı, henuz ortada bisi yokken ne kendini ne de bebeini uzme, bak bide bugun dogumgunun lmaz:

sağol canım... temiz kalplisin demek ki ondan opuyorumnanaktan yiyiyorum valla şişitim iyice amaaaan ne zaman yicem bir daha boş ver sefam olsun zemuszemus

canım doğum günün kutlu olsun öncelikle. hiç canını sıkma. doktorlar bazı şeyleri abartıyorlar bu onların mesleği her ihtimali göz önünde bulundurmak. Allah'ın izniyle sapasağlam çıkacak bebişin.. hiç kalbini bozma sen...

sağol tatlım
haklısın ama insan ister istemez üzülüyor malesef

teşekkür ederim seninde gözün aydın canım
bakalım inşallah her şey güzel olur

hijyen nice yıllara canım seneye bebişinle kutlarsın
şekrin belki nprmal çıkar şimdiden üzme kendini önlemini alırsın bende de tansiyon çıktı napalım hamilelikte insanın bünyesi değişiyor bu hormonlardan bebişler iyi olsun yeter
bugün bizim bebişde ağzını açıp kapatıyordu dr amniyon sıvısını yutuyor dedi

sağol canım... temiz kalplisin demek ki ondan opuyorumnanaktan yiyiyorum valla şişitim iyice amaaaan ne zaman yicem bir daha boş ver sefam olsun zemuszemus

...

canım iş yaparkene yazınca yanlış alıntı oldu:kedi:anlamışsın hemen iyi bari :)) kaydirigubbakcemile3
afiyet olsunn bol bol ye yarasın bebişe

kızlar akşam akşam sohbetinizle gönlümü şenlendirdiniz Allah razı olsun... Rabbim hepimize sıhhat, ağız tadı verisn bebişlerle birlikte.. ben gideyim misafir heyetimle ilgileneyim.. oooooooooof off!

Sağol canım evet hepimiz bi şekilde zorluk çekiyoruz
Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…