- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.241
Sakın limon götüreyim deme... Limonda da şeker vardır... Şu şişede limon sosu varya ondan yanında götürebilirsin, hazır olanlardan... Ya da yaptırdıgın yerde de olabilir...
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy! normal çıkmış normal çıkmış............. 95 çıkmış şekerim doktor hiçbir sıkıntı yok demiş............. kız hepatit içine mi doğdu ne?
15le tamamlarsam yine iyi canım ben 20kg filan olursam diye korkuyordummaşallah bebeşine canım sende 15 kg ile tamamlamana gerek yok ki bebek beslensin yeter ...Ablam tam 10 kilo aldı ve doğumunu gerçekleştirdi.2 yeğenim 4,100 gr doğdu düşün yani...Beslenmesine dikkat edersen sadece bebek alır kiloyu
ynur darısı sizlere canım ben 30 haftadayız diye hesaplıyordum sata göre ama ultrasona göre 33 çıktı doktor ayrıl istersen dedidarısı bize olsun canım çok şanslısın ne güzel artık evde olucaksın ohhh fıstık gibi :lepi:
sağol canım ben şuanda 70 kilo oldum sabah iyiyim dedim eşim hastaneye götürdü sadece 2 dk yürüdüm bacaklarımın dermanı kesildi tansiyonum çok yükselmil dinlendiğim halde 17 10 çıktı dr ilaç başladı 3 hafta sonra çağrmıştı 2 hafta sonra gelsen iyi olur dedibosnacım senin de günün güzel geçsinopuyorumnanaktan
artık 3. döneme girdik..bebekler iyice rahatsız ediyor bizi.senle ben 60 kilo olamadan bu kadar ağırlaştık bebekler 4 kilo falan doğacak heralde bu kadar zorlanıyozkaydirigubbakcemile3 ben 4.5 kilo aldım ama tosbaa gibi hissediyom kendimilülülülülülü
iznin hayırlı olsun canım darısı başıma:))az kaldı benim de..rahat hareket ediyorum deme dikkat et kendine.
ynur ben anlamadım 3 günde yarım kilo almış şikayetim yok dedim tansiyonn çıktı canımmutlucum bu arada maşallah bebişine tosuncuk olmuş ağırlaştıkça bele baskı yapıyor bebişler ben zor taşıyorum maşallah sana hiç bi şikayetin yok ne güzel inşallah hep böyle gider canım
Ah canım ya, senin de çok zor geçmiş gecen...
Şu miden biraz düzelse artık...
Bazen ben de sıkışıyor mu acaba diye korkuyorum.
Mutlucum ne güzel, kocaman olmuş senin bıdık, maaşallah...
Ben çok uzun zamandır gecede en az iki defa kalkıyorum tuvalete, demek ki büyüdükçe bu sayı daha da artacak.
Hadi hayırlı olsun iznin...
/QUOTE]
bende ne dersem başıma geliyor kalkmıyorum derken gecede 2 ye çıktı uykuya dalmam zorlaştı
bebek bereketiyle gelir canım eşin iş bulur sen güzel şeyler düşün sağlık olsunda benimde eşimde bugün deri kanserinin bir türü çıktı ışın tedavisi görecek insanın başına herşey geliyor baya üzülüyor ama doktoru yaşam süren kısalmaz iyileşirsin dedi tesellimiz bucanım tebrikelr yöntemizn süpermiş ::lepi:
bebğinede maşşalah ...
inşallah istediğin kilo ile kapatırsın başarılarının devamını diliyorum şekercim alkisalkisalkis hihoyyyt a.s.
ben başaramadım yani bunu cokacimcoookcokacimcoookyasakkelime
izninde hayırlı olsun canım
canlarım çok haklısınız uyum problemi elbette olacak birde benim eşim geldiğinde iş arayacak düşün elimizde sınırlı bir para var önümüzde doğum ve bebk hazırlıkları ev masrafları benim maaşım tırt zaten yetmez yani iş stresi iş arama başka bi sıkıntıdır. o yüzden geldiğinde ben şimdiden kendmi hazırlmaya çalışıyorum ona destek oalbilmek için oda farkında tüm sorunlrın söylüyoruz birbirimize karşı dikaktli olma konusunda uyarıyoruz hep birbirimizi ...
neyse meleğimiz bize keyif versin uyum versin inşallah vereliniortakvereliniortak
yastıkla desteklerseniz güzel uyursunuz ben 1 aydır öyle uyuyırum
yağmur kaç çıktı tansiyonun nasıl anladın çıktığınıGünaydın Kızlar Doktordan geldi tansiyon için yatmam gerektiğini söyledi 2 gün misafir edelim dedi... eşim iyi oalcaksa yat dedi of ya hiç yatmak istemiyorum... neyse bana dua edin kızlar hepinize hayrılı günler
bende tüketiyorum merak etme güzel çıkarsorma canım yaaa dünyanın parasını verip özel hastaneye gidiyorum laborant çocuk gibi azarlıyor. özel değil devlet kurumu da olsa kaldıramam böyle bir şeyi. herkes yaptığı işi hakkıyla yapacak. ben hiçbir velimi azarlamıyorum o da hastaları azarlayamaz. ona kızdım hapatitciğim. bir de ben hızlı kilo alıyorum diye doktor sende kesin çıkacak dedi ondan ümitsizim sonuçlar konusunda. bir de çok şeker tüketiyorum bal falan...cokacimcoook
bu arada hijyenimin hiç sesi soluğu yok hayırdır
HİJYEN bi sorun vs yoktr inşallah cnm
jnm benim seninle ben aynıymışız hafta olarak yeni farkettim,bu arada olanla riçinde üzüldüm 1 ay önce ben de bi tartışma yaşadım hastaneden ama gerçekten haklıydım sinirden elim ayağım titremişti,ama elimi ayağımı titretenleri ben de güzel titrettim salak şeyler
jnm benim seninle ben aynıymışız hafta olarak yeni farkettim,bu arada olanla riçinde üzüldüm 1 ay önce ben de bi tartışma yaşadım hastaneden ama gerçekten haklıydım sinirden elim ayağım titremişti,ama elimi ayağımı titretenleri ben de güzel titrettim salak şeyler
gözün aydın cnm çokkk sevindim,hadi geçmiş olsun tatlım:teytey:
OIHH hadi gozun aydın, gelsin tatlılarr :teytey:hihoyyyt
merhaba canlar
bugün de benim doğum günüm
ama moralim çok bozuk dün doktora gitmiş idim idara tahlili yazmştı bana kum döktüğüm için
kumdan ziyade ikidir idrarımda şeker çıkıyor bu durum doktorumuzu şaşırttı
ani bir kararla üç akşam yemekten sonra çikolatalı gofret ye perşembe 100 gr şeker yüklemesi yapmamız lazım dedi
bu gidişle bebeğin anormal bile olur insüline başlamamız gerekebilir dedi
:sinifsinif:
çok korktum ben zaten tatlıyı hamileliğimin başından beri sevmiyorum
çayına bile şeker koymayan bir insandım nasıl oldu bilemiyorum :çok üzgünüm:
işte böyle hiç keyfim yok
merak ettiğiniz için sağolun
bazen oluyor böyle:asigim:
çok sevindim canım gözün aydın:))canın ne çekiyorsa ye yarasın bebişine..
merhaba canlar
bugün de benim doğum günüm
ama moralim çok bozuk dün doktora gitmiş idim idara tahlili yazmştı bana kum döktüğüm için
kumdan ziyade ikidir idrarımda şeker çıkıyor bu durum doktorumuzu şaşırttı
ani bir kararla üç akşam yemekten sonra çikolatalı gofret ye perşembe 100 gr şeker yüklemesi yapmamız lazım dedi
bu gidişle bebeğin anormal bile olur insüline başlamamız gerekebilir dedi
:sinifsinif:
çok korktum ben zaten tatlıyı hamileliğimin başından beri sevmiyorum
çayına bile şeker koymayan bir insandım nasıl oldu bilemiyorum :çok üzgünüm:
işte böyle hiç keyfim yok
merak ettiğiniz için sağolun
canımm oncelikle dogum gunun kutlu olsunnn alkisalkisalkis
canını sıkma, umarım tahlılın hayırlısıyla temiz cıkar hicbiseycik olmaz, sonucta 50 grm da hicbisey cıkmamıstı, henuz ortada bisi yokken ne kendini ne de bebeini uzme, bak bide bugun dogumgununlmaz:
sağol canım... temiz kalplisin demek ki ondan opuyorumnanaktan yiyiyorum valla şişitim iyice amaaaan ne zaman yicem bir daha boş ver sefam olsun zemuszemus
canım doğum günün kutlu olsun öncelikle. hiç canını sıkma. doktorlar bazı şeyleri abartıyorlar bu onların mesleği her ihtimali göz önünde bulundurmak. Allah'ın izniyle sapasağlam çıkacak bebişin.. hiç kalbini bozma sen...
kızlar doktordan geldik bilin bakalım ne oldu bebiş tam 33 haftalık olmauş hafta sonu 1850 gr 42 cmdi bugün 2300 gr 44 cm olmuş çok şaşaırdım bu kadar sürede ne kadar da kilo almış bu arada benim tansiyonum 17 10 çıktı doktor bana tansşyon ilacı başladı
15le tamamlarsam yine iyi canım ben 20kg filan olursam diye korkuyordum
ynur darısı sizlere canım ben 30 haftadayız diye hesaplıyordum sata göre ama ultrasona göre 33 çıktı doktor ayrıl istersen dedi
sağol canım ben şuanda 70 kilo oldum sabah iyiyim dedim eşim hastaneye götürdü sadece 2 dk yürüdüm bacaklarımın dermanı kesildi tansiyonum çok yükselmil dinlendiğim halde 17 10 çıktı dr ilaç başladı 3 hafta sonra çağrmıştı 2 hafta sonra gelsen iyi olur dedi
ynur ben anlamadım 3 günde yarım kilo almış şikayetim yok dedim tansiyonn çıktı canım
Ah canım ya, senin de çok zor geçmiş gecen...
Şu miden biraz düzelse artık...
Bazen ben de sıkışıyor mu acaba diye korkuyorum.
Mutlucum ne güzel, kocaman olmuş senin bıdık, maaşallah...
Ben çok uzun zamandır gecede en az iki defa kalkıyorum tuvalete, demek ki büyüdükçe bu sayı daha da artacak.
Hadi hayırlı olsun iznin...
/QUOTE]
bende ne dersem başıma geliyor kalkmıyorum derken gecede 2 ye çıktı uykuya dalmam zorlaştı
bebek bereketiyle gelir canım eşin iş bulur sen güzel şeyler düşün sağlık olsunda benimde eşimde bugün deri kanserinin bir türü çıktı ışın tedavisi görecek insanın başına herşey geliyor baya üzülüyor ama doktoru yaşam süren kısalmaz iyileşirsin dedi tesellimiz bu
yastıkla desteklerseniz güzel uyursunuz ben 1 aydır öyle uyuyırum
yağmur kaç çıktı tansiyonun nasıl anladın çıktığını
bende tüketiyorum merak etme güzel çıkar
Merhaba mutlucum,
Çok sevindim bebeğinin 33 haftalık oldğnaaaa :)
Desene mutlu sona bayağı bir hızlı yaklaştın bileeeeee :)
sen bu gidişle Mart değil sanırım Şubat annesi olucaksın kaydirigubbakcemile5
Bu arada eşin için de geçmiş olsun canım yaa üzülme sakın olur mu?? bak doktorda iyi şeyler söylemiş ztn...
bazen oluyor böyle:asigim:
çok sevindim canım gözün aydın:))canın ne çekiyorsa ye yarasın bebişine..
sağol canım... temiz kalplisin demek ki ondan opuyorumnanaktan yiyiyorum valla şişitim iyice amaaaan ne zaman yicem bir daha boş ver sefam olsun zemuszemus
...
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy! normal çıkmış normal çıkmış............. 95 çıkmış şekerim doktor hiçbir sıkıntı yok demiş............. kız hepatit içine mi doğdu ne?
OIHH hadi gozun aydın, gelsin tatlılarr :teytey:hihoyyyt
hijyen nice yıllara canım seneye bebişinle kutlarsın
şekrin belki nprmal çıkar şimdiden üzme kendini önlemini alırsın bende de tansiyon çıktı napalım hamilelikte insanın bünyesi değişiyor bu hormonlardan bebişler iyi olsun yeter
bugün bizim bebişde ağzını açıp kapatıyordu dr amniyon sıvısını yutuyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?