2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım her gittiğimde doktor farklı hafta farklı kilo söylüyor bende tahmini kilomu dedim 150 aşağı yukarı dedei galiba bu gidişle ocak sonu diyecek nşallah erken doğmaz o kadar alıştıramadım kendimi
eşim için doktor iyi şeyler söyledi ama internetten araştırdık moralimiz bozuldu doktor bakmayın dedi sizinkisi hastalığın teşhis edilemeyeceği kadar erken devre dedi ama adı kanser işte üzülüyor eşim ben en olumlu şeyleri düşünmeye çalışıyorum

kızlar nabersiniz?annem burda pek takılamıyorum..nasılsınız bir yaramazlık yokm inşallah....öptüm hepinizi..........
selam selkie hastalıkalrla uğraşıyoruz işte sen nasılsın

Hijyenim,
Geçmiş olsun canım inşallah normal çıkar değerlerin, bak arkadaşların da dediği gibi, diğer 50 gr lıkta normal çıkmışşş

Canım herşeyin başı üzüntü stres işte,
şimdi o bunu duyduğunda daha da kafasına elinde olmadan takıp üzülürse, iyileşme sürecini uzatabilir..Ama her işte bir hayır vardır, belkide bebeğiniz, ilaç olsun diye moral kaynağı olsun diye babasına, bu kadar erken gelmeye uğraşıyordurkaydirigubbakcemile5
Gerçekten olabilirde Allah derdinize derman olsun diye gönderiyordur belkide...

canım geçmiş olsun..
yeni yaşında kutlu olsunopuyorumnanaktan mutlu yıllarr
kum dökmekten başlayayım ben üç kez falan yaşadım bunu hamilelik boyunca korkma sakın bol su iç ama soğuk olmasın..yürüyüş yapmaya çalış bir de..
şekere gelince sen glikoz yüklemesi yaptırmamışmıydın..neyse ondan da korkma hemen ha deyince anomali falan olmaz bebekte gerekirse insülin kullanırsın canım sonuçta şeker hastası olan ve gebe kalan bir sürü kadın var gebelikleri boyunca da insülin kullanıyorlar.bebeğin için ve senin için gerekli derse dr kullan..zaten su ve yürüyüş herşeye deva:)) ama stres yok lmaz: şekeri de yükseltebilir çünkü..
çok geçmiş olsun.için de rahat olsun tatlım..

inşallah öyle olur canım baya öne geldi doğum izne ayrıldım yada ultrasona göre büyük bende evde 10 hafta filan beklersem diyede düşünmeye başladım
eşimin hastalığının nedeni belli değil stres tetiklemiyormuş ama tabi olumlu düşünürse daha çanuk iyileşir

selam canlarum geçmiş uzamış gitmiş pek okuyamadım
hijyenim doğum günün kutlu olsun kocanla we bebeğinle bir ömür mutlu ol inşallaha.s.
mutlucum doğurdun doğuracan kız sen bir anda 34 hafta yazıyo tickerinda 32 yazması gerekio 32+0dan 32+6ya kadar 33 kabul edilio 33 dediysen 34 hftalıkmı hamilesin yani?
we bebeğine ne yedinde o kadar şişko yaptın söle bizde yiyelimcokacimcoook

mutlucum ,
haberim yoktu esinle ilgili sorun ne cok gecmıs olsun fisfisfis

mmf çıktı bir çeşit deri kanseri 1 yıl gemiye gitti yurtdışına filan stresten sandık 1 yıldır doktora gidiyordu gemiden döndü düzelmedi ama yaşam süresi hayat standardını değiştirmiyor ama adı kanser üzüldük pztesi ışın tedavisi başlanacak tedaviyi aldığı günler güneş gözlüğü takacak

yok canım 33 olduk o zaman düzelteyim onu ben herşeyi yiyorum geceleri süt üçtüm kalkınca wcye ondanmı büyüdüki
doğuncada sütün etkisiyle hızla kilo alırmış ama ben sabah kalktığımda ağzımda kan kokusu hissettim dişler çürümesin diye içiyorun

mutlu canım eşine Allahtan şifa diliyorum
inşallah tedavi sonucunda iyileşmiş olur..
sağolun hepinizde inşallah olumlu sonuçlanır tekrarlanmaz

canım birde annem vardı hiç iş yaptırmadı şimdi gitti belki bebiş ondan büyümüştür işede gitmemiştim 10 gün raporluydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…