2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım

cok cok geçmiş olsun canım benim, umarım bir an evvel atlatırsınız. :1no2:
tedavide cok iyi gelir insallah :Saruboceq:
icini sakın sıkma ferah tut, hem bak cok onceden ogrenmıssınız fisfisfis

yaw bnmde her gece başucumda sütüm duruyo bnm kızımda tontiş olsuuuuuunnnn

nan hasret :mymeka:
nerdeydin sen butun gun yoktun hic

ahh canım merakmı ettin bakem beni:1hug::teselli: burdaydım cnm resim yükledim kızımın ciclerini biide eşim yok bu gün dükkanda tektim, siparişerde yoğundu yıllardır görmediğim bi arkadaşım geldi onla konuştuk öyle yani bide millet ütüden mütüden bahsediodu sıkıldım işteopuyorumnanaktan

mutlucum çok geçmiş olsun canım diliyorum eşin bir an önce iyileşir tedavisi iyi sonuçlar verir .

Son düzenleme:
ıyilik saplık sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik??
ınşallah iyisindir görüşemedik uzun zamandır...

hosgeldin canım benim,
yoklugun hemen farkediliyorr ozletme kendini kaydirigubbakcemile5

canım eşine çok geçmiş olsun..umarım bir an önce iyileşir...sende içini ferah tutmaya çalış...

Son düzenleme:
slm kızlar iyi akşamlar hepinize
sabah bilgisayarın azizliğine uğradım eşim geldi akşam format attı geçmişe bi bakayım dedim ama çok uzun kardeşim bizde o yüzden fazla takılamıycam okuyamadım geçmişi
şimdilik öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere iyi akşamlar tekraropuyorumnanaktan

kızlar hepinizde çok sağolun teşekkür ederim Allah kimseye dermansız dert vermesin
herşey boş sizlerde küşük şeyleri kafanıza takmayın

jnm burası ve bizler ne için varız anlatki ferahlıyasın sormsak seni söylemicen hiç,öyla kabuğana çelkilip tek başına üzülmek ile olmaz,kapanma içine canını da sıkma bak görürsün ne sana ne de oğluna hiçbişi olmıcak ben buna çok inanıyorum

kızlar hepinizde çok sağolun teşekkür ederim Allah kimseye dermansız dert vermesin
herşey boş sizlerde küşük şeyleri kafanıza takmayın

Mutlucum, eşine acil şifalar dilerim, inşallah tedavi olumlu yanıt verir, bu arada senin bebeğin maşallahı var yaa, imrendim doğrusu, benim kızda kilo alsa biraz, gece süt içmeyi bende deneyecem :))

HıJYENıM canım ya doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara.Bukadar üzülme canım ya vardır herşeyin bir çağrısı diyetini falan yaparsın hemen kalbini bozma birsürü şeker hastası doğum yapıyoda bişey oluyomu korkma canım içini ferah tut.
ANAAAA MUTLU03 kız maşallah kocaman olmuş bebiş ilk doğum yapacak sensin galiba.Eşin içinde üzüldüm canım.Umarım herşey düzelir bebek ona çok güzel bir moral olacak çarçabuk iyileşecek eminim.
BEKNURCUM nerelerdeydin sen yaa özlettin kendini bende merak ediyodum bu kız nerelerde diye.

mutlucum bebeğine maşallah eşine geçmiş olsun yazılanlardan anladım
hijyennim geçmiş olsun canım ama sıkma canını inşallah bi problem çıkmaz ve doğum günün kutlu olsun canımcım üzülme noluur

Mutlucum, eşine acil şifalar dilerim, inşallah tedavi olumlu yanıt verir, bu arada senin bebeğin maşallahı var yaa, imrendim doğrusu, benim kızda kilo alsa biraz, gece süt içmeyi bende deneyecem :))
iç canım galiba faydası var şimdi anneme dedim ya 1 ayda nasıl 1kg 2400 oldu dedi nasıl besledin dedi halbuki beni de annem besledi

sağol canım inşallah iyileşecek düzelecek
bebiş şubat 27 gibi doğacaktı ama şimdi 33 görünüyor sanırım 15ine geriledi

sizin bebişler nasıl

mutlucum geçmiş olsun tatlım,Rabbim tez zamanda şifalar bversin su gibi akıp gitsin eşinin rahatsızlığı inaşşallah bebeğine de maşşşallah

mutlucum şimdi okudum eşine çok geçmiş olsun inşallah tedavi sonuç verir çifte mutluluk yaşarsınız canım

inşallah canım tedaviye yanıt veririmiş ama tedavi süresi belli değil sonra tekrarlayacakmı ne olacak ama ömür boyu gözlem altında olacak
hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza ben bu aralar çok ultrasona girdim inşallak kötü sonuçlareı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…