- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.281
mmf çıktı bir çeşit deri kanseri 1 yıl gemiye gitti yurtdışına filan stresten sandık 1 yıldır doktora gidiyordu gemiden döndü düzelmedi ama yaşam süresi hayat standardını değiştirmiyor ama adı kanser üzüldük pztesi ışın tedavisi başlanacak tedaviyi aldığı günler güneş gözlüğü takacak
mmf çıktı bir çeşit deri kanseri 1 yıl gemiye gitti yurtdışına filan stresten sandık 1 yıldır doktora gidiyordu gemiden döndü düzelmedi ama yaşam süresi hayat standardını değiştirmiyor ama adı kanser üzüldük pztesi ışın tedavisi başlanacak tedaviyi aldığı günler güneş gözlüğü takacak
yok canım 33 olduk o zaman düzelteyim onu ben herşeyi yiyorum geceleri süt üçtüm kalkınca wcye ondanmı büyüdüki
doğuncada sütün etkisiyle hızla kilo alırmış ama ben sabah kalktığımda ağzımda kan kokusu hissettim dişler çürümesin diye içiyorun
nan hasret :mymeka:
nerdeydin sen butun gun yoktun hic
ıyilik saplık sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik??
ınşallah iyisindir görüşemedik uzun zamandır...
hosgeldin canım benim,
yoklugun hemen farkediliyorr ozletme kendini kaydirigubbakcemile5
merhaba canım her gittiğimde doktor farklı hafta farklı kilo söylüyor bende tahmini kilomu dedim 150 aşağı yukarı dedei galiba bu gidişle ocak sonu diyecek nşallah erken doğmaz o kadar alıştıramadım kendimi
eşim için doktor iyi şeyler söyledi ama internetten araştırdık moralimiz bozuldu doktor bakmayın dedi sizinkisi hastalığın teşhis edilemeyeceği kadar erken devre dedi ama adı kanser işte üzülüyor eşim ben en olumlu şeyleri düşünmeye çalışıyorum
selam selkie hastalıkalrla uğraşıyoruz işte sen nasılsın
canım geçmiş olsun..
yeni yaşında kutlu olsunopuyorumnanaktan mutlu yıllarr
kum dökmekten başlayayım ben üç kez falan yaşadım bunu hamilelik boyunca korkma sakın bol su iç ama soğuk olmasın..yürüyüş yapmaya çalış bir de..
şekere gelince sen glikoz yüklemesi yaptırmamışmıydın..neyse ondan da korkma hemen ha deyince anomali falan olmaz bebekte gerekirse insülin kullanırsın canım sonuçta şeker hastası olan ve gebe kalan bir sürü kadın var gebelikleri boyunca da insülin kullanıyorlar.bebeğin için ve senin için gerekli derse dr kullan..zaten su ve yürüyüş herşeye deva:)) ama stres yoklmaz: şekeri de yükseltebilir çünkü..
çok geçmiş olsun.için de rahat olsun tatlım..
kızlar doktordan geldik bilin bakalım ne oldu bebiş tam 33 haftalık olmauş hafta sonu 1850 gr 42 cmdi bugün 2300 gr 44 cm olmuş çok şaşaırdım bu kadar sürede ne kadar da kilo almış bu arada benim tansiyonum 17 10 çıktı doktor bana tansşyon ilacı başladı
maşallah çabuk büyüttün bebişi sen:))
tansiyonuna dikkat et canım ya önemli konu o..
hoş geldin şekerim...iyiyiz biz temizlik yapıyoz sözde 10 dk çalışıp sonra yatıyozkaydirigubbakcemile3 sen de iyisindir umarımmopuyorumnanaktan
iyiyim ben çok şükür..bu aralar çok iştahım açık..öyle bir sıkıntım var annemde burda çeşit çeşit yapıp yediriyor....zaten çok kilo adım...gıdım çıktı vallahi....kara kara düşünüyorum nasıl vereceğim diye...:kedi: onun haricinde çok iyiyim..sizi özlüyorum rada..annem sıkılmasın diye bilgisayarada giremiyorum...arada bakıyorum ançak...
Hımmm..bende öle yapıyım ozaman..
Sende yaptırdın dimiiii canım?
merhaba canlar
bugün de benim doğum günüm
ama moralim çok bozuk dün doktora gitmiş idim idara tahlili yazmştı bana kum döktüğüm için
kumdan ziyade ikidir idrarımda şeker çıkıyor bu durum doktorumuzu şaşırttı
ani bir kararla üç akşam yemekten sonra çikolatalı gofret ye perşembe 100 gr şeker yüklemesi yapmamız lazım dedi
bu gidişle bebeğin anormal bile olur insüline başlamamız gerekebilir dedi
:sinifsinif:
çok korktum ben zaten tatlıyı hamileliğimin başından beri sevmiyorum
çayına bile şeker koymayan bir insandım nasıl oldu bilemiyorum :çok üzgünüm:
işte böyle hiç keyfim yok
merak ettiğiniz için sağolun
kızlar hepinizde çok sağolun teşekkür ederim Allah kimseye dermansız dert vermesin
herşey boş sizlerde küşük şeyleri kafanıza takmayın
iç canım galiba faydası var şimdi anneme dedim ya 1 ayda nasıl 1kg 2400 oldu dedi nasıl besledin dedi halbuki beni de annem beslediMutlucum, eşine acil şifalar dilerim, inşallah tedavi olumlu yanıt verir, bu arada senin bebeğin maşallahı var yaa, imrendim doğrusu, benim kızda kilo alsa biraz, gece süt içmeyi bende deneyecem :))
sağol canım inşallah iyileşecek düzelecekHİJYENİM canım ya doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara.Bukadar üzülme canım ya vardır herşeyin bir çağrısı diyetini falan yaparsın hemen kalbini bozma birsürü şeker hastası doğum yapıyoda bişey oluyomu korkma canım içini ferah tut.
ANAAAA MUTLU03 kız maşallah kocaman olmuş bebiş ilk doğum yapacak sensin galiba.Eşin içinde üzüldüm canım.Umarım herşey düzelir bebek ona çok güzel bir moral olacak çarçabuk iyileşecek eminim.
BEKNURCUM nerelerdeydin sen yaa özlettin kendini bende merak ediyodum bu kız nerelerde diye.
mutlucum şimdi okudum eşine çok geçmiş olsun inşallah tedavi sonuç verir çifte mutluluk yaşarsınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?