2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allaha şükür biz iyiyiz canım şuan bile kıpır kıpır kerata.Dün gece bir yattım 4 kere üst üste beni tuvalete kaldırttı hareketli maşallah.Bende CUMA gidicem kontrole bakalım benim zıpır kaç kilo olmuş.Görümcemde ogün doğum yapıcak malum benim doktora gidiyo bikaç saat yanında bulunucam hadi hayırlısı.

sağol asi senin bebeğin nasıl
doktor bize gözlerini dudaklarını filan gösterdi gözleri açıktı

yerim ben onu gözlerni tosunum benim
tatlım kızçem iyi ama benimde şekerim biraz yüksek çıktı 153
ve de bebeğim bir hafata gerideymiş,drum bu ay çok iyi beslenip,sağlam protein almamaı söyledi ben de neredeyse tüm günümü mutfakta geçiriyorum,hep vitaminli ve proteinlişeyler hazırlıyorum ,tabi bunları yaparken hep ayakta belim kouyor,belim çok kötü şu an,eşim mesaide gelsin masaj yaptırıcam duramıyorum çünkü
inşallah bu iki hafta sonra gittiğimde bebeğim haftasını yakalamış ve kilo almış olur inşallah teyzesi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyy! normal çıkmış normal çıkmış............. 95 çıkmış şekerim doktor hiçbir sıkıntı yok demiş............. kız hepatit içine mi doğdu ne?
gözün aydın cnm. darısı diğer arkadaşların başına:Saruboceq:
öncelikle dogum günün kutlu olsun cnm..korkma kendini strese sokma inşalah temiz çıkar. hem öyle bişey olsa bilee diyet yaparsan bebege hiçbir zararı olmazz. ALLAH yardımcın olsun..

mutlucum çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versinn..

mutlucum cok geçmiş olsun..be bişlerimizin tarihler de aynı gibi senin kız m erkek miydi

hijyenim doğumgünün kutlu olsun canım sevdiklerinle uzun hayırlı seneler geçirmen dileğiyle.canım üzme kendini Allahın izniyle herşey yoluna girer birşey çıkmaz inşaallah.

Son düzenleme:

iyi geceler annecikler...asinazcım benim şeker de 159 çıkmış,doktorum 3 saatlik şeker yüklemesi yapmamız lazım dedi,senden de istedi mi doktorun?ben endişelendim biraz açıkçası ama inşallah bi sorun çıkmaz...

bu arada bebeğin için almayı düşündüğünüz odadan biz de aldık,hem de aynı renk.sadece beşiği ve dolabını aldık ama.zaten çok çekmecesi var,ihtiyacımızı görür,yerimiz dar zaten.resimdekinden çok daha şeker.çok içime sindi yani benim.

iyi geceler herkese...

Son düzenleme:

tatlım güle güle sağlık ile kullanmak nasip olsun inşallah,siz odayı kurdunuz mu,ama gerçekten güsel di mi ben de çok beğendim ve fiyatıda uygun bence
dr benden ikinci bi yükleme istemedi ister diye beklemiştim ama istemedi,ancak şeker ve karbonhidrattan uzak dur dedi

selam arkadaşlar aranızda 28 haftalık olan var mı,ben 28 artı 3 oldum..2 gündür bebeğimde inanılmaz bi hareketllik var aslında zaten hareketliydi ama 2 gündür garip bişi var sanki canım acıyor,güçlü vuruyor uzun uzun devam ediyor,belime vuruyor agrısı,kasılmalar oluyor arada,anlamadım acaba diyorum normal mi büyüyor mu pozisyon mu değiştiriyor,yarın doktoruma sorucam ama bu konuda deneyimleri olan arkadaşlar bişiler paylaşırsa sevinirim..erken doğumu aklıma getirmek istemiorum henüz çok küçükler çünkü

günaydın güzel anneler ... güzel bir gün diliyorum hepinize kötü haberlerden uzak ... çok şükür bu aralar iyi gidiyoruz ...

ahanda gelmişiz dadaşlar diyarına :):)):) bugün şafak 25 turkbayragi :lepi::lepi:

ynurcuğum öpüyorum seniii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

a.s.günaydın kızlar a.s.
ilk günaydın benden olsun bugün ilk izin günüm kalktık babişi kahvaltı yaptırıp geçirdik tansiyon ilacımı attım şimdi mizüğimizi açıp elişilerimizi öreceğiz :hulya:

asinaz sabahları haşlanmış yumurtanı ye haftada bir gün köfte balık et grubu yersen sütünüde içersen bence bebişin haftasınıda geçer yumurtanı ihmal etme en az haftada 5 gün ye canım birde birisi gelse yardıma annen filan yersin dinlenirsin çok farkediyor
inşallah güzel haberlerle dönersin görümcende bir avazda kurtulur sende 2 ay sonra bebişin pabucunu dama attırırsın
mutlucum cook geçmiş olsun canım allah şifa wersin..bebişin herseyi degiştirecek emin ol ..
inşallah canım sağol
mutlu canım bebeğine maşallah...nasılda büyümüş....maşallah...
sağol canım sen bebişim tombiş diyordun bizimkide sanırım aldı başını gitti bu gidişle normal doğum olurmu merakı sardı beni birdahaki gidişimde bebek doana kadar kaşkg olur onu soracağım

mutlucum çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versinn..
çok sağolun hepinizde destek olduğunuz için
mutlucum cok geçmiş olsun..be bişlerimizin tarihler de aynı gibi senin kız m erkek miydi
sağol canım benim bebişte erkek senin tah doğ ne zaman

anemon hareketleri güçleniyor tabi kasılmalar magnezyum eksikliğinden dedi doktorum düzenli kullan geçiyor

günaydın seyyal inşallah sağsalim eşine kavuşursun

canımcım bende 28+2 yim ve çok şükür aynı şekilde tekmelemeler kaıslamlar ve bel ağrıalrı bende de var yani bebeğim sağlıkla büyüyor diyorum ben çğnki arkadaşalrın anlattığı da doktorun uyarısıda bu yönde idi sen yinede doktoruna sor o sana anlatacaktır tedirgin olma kuzucuğun tosun oluyor :):):)::) opuyorumnanaktan

güzelim ailenizde var mı acaba böyle şekeri olan hani ırsi bişey mi ? ama morqalini bu kadar bozma inşallah bişey olmayacak doktorunun tavsiyelerine uy üzüntü de şekeri yükseltir unutma biraz neşeli ol... doğum günün kutlu olsun sana en güzel doğum günü hediyesi olur inşallah şeker sorunun hallolması :Saruboceq:

Mutlucum çok geçmiş olsun mevlam eşine acil şifalar versin inşallah.. Ultrasona sık girmke iyi değil diye söylüyorlar ama başka türlüde nasıl sağlıklarını anlayacağız ki bebişlerimizin ?

kujucum kocam gelsin askerden alıp size gelecem şu bilgisayarı bi tamir edelim sende rahat et kocanda hergün formatlayıp durmasın garibim :):): )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…