2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mutlucum çok geçmiş olsun mevlam eşine acil şifalar versin inşallah.. Ultrasona sık girmke iyi değil diye söylüyorlar ama başka türlüde nasıl sağlıklarını anlayacağız ki bebişlerimizin ?
sağol canım inşallah iyileşecek
bu 20 gün içersinde galiba 5 oldu doktor 3 hafta sonra geldedi şimdi tansiyonum öıkınca 2 haftaya düşürdü bende 3 hafta demiştiniz dedim tamam iki üç gün farketmez dedi bende 3 haftayı bekleyeceğim gerçi güzel oluyor heryerini detaylı anlatıyor bu arada yüzüde aynı bana benzemiş hatta eşimde riyasında görmüş aynı sana benziyor sadece burnu bana benziyormuş dedi

Günaydın arkadaşlar,

Mutlucum bebişi büyütmüşsün, en erken sen doğum yapacaksın sanırım içimizde, hadi hayırlısı olsun...
Eşine çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim canım.

Hijyenim, doğumgünün kutlu olsun.
Şeker konusuna çok takılma, Allah dermansız dert vermesin canım.
Bebekte anomali riski falan, şekerin tedavi edilmediği durumlarda sözkonusu oluyor, birşey çıksa bile sen kontrol altında olacaksın zaten.
ınşallah 100 gr testinde bişey çıkmaz.

benim doktorum da bana benzetti kızımı resminde de gözlerinin iriliği gerçekten benziyor ama bakalım doğana kadar daha ne değişiklikler yaşayacak yavrucum benim :asigim: mevlam sağlıkla versin onları bize :Saruboceq: artık 90 dan aşağı düştük aslında onalrı bekleme konuusnda da :):))

günaydın bosna
bebeişlerimiz büyüyor inşalla en erken benimkisi doğacak ben size anlatırım artık :CüvCüv:

iyi dilekleriniz için teşekkür ederşm hepinize

kızlar günaydın opuyorumnanaktan
umarım iyisinizdir hepiniz..
dun aksam deliksiz bir uyku cektim, lavaboya bile kalkmadım, superdi :kedi:
umarım sızde ıyı dınlenmısnızdır...
gerci hala feci sekilde uykum var ama napalımmm :sinifsinif:

hadi canım az kaldı :lepi:
biraz daha sabırrr kaydirigubbakcemile5

ne güzel canım o uykuyu bende perşembe gecesi yaşamıştım çok iyi gelmişti ama akşama kadarda gene uyuklamıştım :):):) :roflol:

şafak azaldı evet ama azaldıkaça insan sabırsızlanıyor :):):)

Son düzenleme:

Günaydın Handecim,
Ohh ne güzel olmuş, inşallah bundan sonraki geceleri hep böyle rahat geçirirsin...

Ben de aynı umutlarla yattım ama yine hiç uyuyamadım.
Yatamıyorum garip bir şekilde, yatınca bebeğe zarar verecekmişim gibi geliyor.
Sırtüstü yatınca oksijen gitmeyecek, soluma yatınca da üzerinde baskı olacakmış gibi hislerim var.
Ancak oturur vaziyette, kısa bir süre uyuyabiliyorum.
Deli miyim neyim

günaydın güzel annelerrrrrr zemuszemus seyyalcim bende seni öpüyorum canım turkbayragi güzel, sağlıklı bi gün diliyorum hepinize canlar hihoyyyt

buda büyük bi başarı canım alkışlıyorum seni oturur vaziyette uyumak herkesin yapabileceği bişey değil :lepi: bu yaramazlar zaman azaldıkça bizi uykusuzluğa alıştırmaya çalışıyorlar bence canım bunlar iyi günlerimiz galiba

canım geçmiş olsun eşine acil şifalar... seninde izin hayırlı olsun canım darısı bize olsun inşallahhhhhh bebişinede maşallah canım allah sağlık versin tabi bize benzicekler yaaaa kahırlarını çekiyoruz o kadarda kıyak yapsınlar dimi ama sositososito

kaydirigubbakcemile3:roflol: cidden komikmis canım benim oturur vaziyette uyuyabilmek buyuk basarı, minişler herseyi yaptırıolar valla,
umarım hepimiz sorunsuz geceler geciririz ama zor gozukuo :umursamaz:

gunaydin cici annislerrrrrr.
bu hafta benim icin bi garip geciyor. pazartesi butun gun hatta aksam yataga yatana kadar buhranliydim. bir turlu gecmemisti. bugunde dun gece hic uyuyamadim. oyle belli bir sIkıntım da yoktu. ne bel agrisi, ne bicirigin tekmeleri, ne mide yanmasi hicbisi yoktu ama uykum saat 2 de bi kacti geri de gelmedi. tum bu uykusuzluguma ragmen bomba gibi hissediyorum kendimi. :)))))
dun ruyamda bebisimi gordum. miniminnacikti. onu emziriyordum. ama yatirdigim yer cok komikti. kendi gardrobumun icinde bir bolume yatiriyordum. :))))) yazik bebisime yaaa. bundan sonra sIk sık bebekle ilgili garip ruyalar gorulmesi cok normalmis kitapta okudum.

hepinize günaydın annecikler;
Çok uykum var benim yaaa uyumak istiyorum bugün resmen gece iyi uyudum nedense eşim dün bana sarıldı bebeğim babasına bir tekme attı eşim'' aaaa bu kadar hareketli olduğunu bilmiyordum senin'' dedi bebeğimizi okşadı okşadı bende uyumuşum ....

bi günaydında benden olsun kızlar herkes iyi gördüğüm kadaryla bnde iyiyim karnım çok aç yine canım pastaneden bişiler çekiyo kocamın arabayı yükleyip gitmesini bekliorum hemen koşucam börekçiye doğruuuucokacimcoookcokacimcoook

evet canım gerçekten ilginçmiş yatırdığın yer :roflol::roflol::roflol:

uykusuzluğa alışıyor artık vücutlar sanırım ahhh ahhh nerde o gesabahlara kadar oturup keyif yaptığım sabahta 12 lere kadar uyuduğum günler

ya burayada gönderrrrr .... yakınalrda pastane yok annem evde yok ben geç kalktım kahvaltı yapmadım iki tane popkek bitande muzlu süt içtim ama miğdem çok fena . üstüne bide uykum varki sorma ... hiç abone gelemse bende kafamı koyup uyuyabilsemmmmm ..... mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

bende hiç kalkmadan uyudum ama 6 buukta kalktım sanırım dayanamayacağım şimdi de 1 saat uyuyacağım

sağol canım genelde erkekler babaya çeker sanırım zemuszemus bizimkiside bana

hasret fazla tuzlu şeyler tüketme çok canın çekerse bile az yemeğe çalış

kızzzz :mymeka: yeme ole borek falan, yaglı yaglı miden kaynıcak sonra lmaz:
hazırla kendine peynir, yumurta, domates sole guzel bi kahvaltı miniginde sebeplensin beslensin guzelce zemuszemus

lmaz:lmaz:
BAK bu da aynısını yapmıs,
yaa faydalı seyler yiyin arkadaslarrrr klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…