- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.321
sağol canım inşallah iyileşecekMutlucum çok geçmiş olsun mevlam eşine acil şifalar versin inşallah.. Ultrasona sık girmke iyi değil diye söylüyorlar ama başka türlüde nasıl sağlıklarını anlayacağız ki bebişlerimizin ?
sağol canım inşallah iyileşecek
bu 20 gün içersinde galiba 5 oldu doktor 3 hafta sonra geldedi şimdi tansiyonum öıkınca 2 haftaya düşürdü bende 3 hafta demiştiniz dedim tamam iki üç gün farketmez dedi bende 3 haftayı bekleyeceğim gerçi güzel oluyor heryerini detaylı anlatıyor bu arada yüzüde aynı bana benzemiş hatta eşimde riyasında görmüş aynı sana benziyor sadece burnu bana benziyormuş dedi
Günaydın arkadaşlar,
Mutlucum bebişi büyütmüşsün, en erken sen doğum yapacaksın sanırım içimizde, hadi hayırlısı olsun...
Eşine çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim canım.
Hijyenim, doğumgünün kutlu olsun.
Şeker konusuna çok takılma, Allah dermansız dert vermesin canım.
Bebekte anomali riski falan, şekerin tedavi edilmediği durumlarda sözkonusu oluyor, birşey çıksa bile sen kontrol altında olacaksın zaten.
İnşallah 100 gr testinde bişey çıkmaz.
günaydın güzel anneler ... güzel bir gün diliyorum hepinize kötü haberlerden uzak ... çok şükür bu aralar iyi gidiyoruz ...
ahanda gelmişiz dadaşlar diyarına :):)):) bugün şafak 25 turkbayragi :lepi::lepi:
ynurcuğum öpüyorum seniii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar günaydın opuyorumnanaktan
umarım iyisinizdir hepiniz..
dun aksam deliksiz bir uyku cektim, lavaboya bile kalkmadım, superdi :kedi:
umarım sızde ıyı dınlenmısnızdır...
gerci hala feci sekilde uykum var ama napalımmm :sinifsinif:
kızlar günaydın opuyorumnanaktan
Günaydın Handecim,
Ohh ne güzel olmuş, inşallah bundan sonraki geceleri hep böyle rahat geçirirsin...
Ben de aynı umutlarla yattım ama yine hiç uyuyamadım.
Yatamıyorum garip bir şekilde, yatınca bebeğe zarar verecekmişim gibi geliyor.
Sırtüstü yatınca oksijen gitmeyecek, soluma yatınca da üzerinde baskı olacakmış gibi hislerim var.
Ancak oturur vaziyette, kısa bir süre uyuyabiliyorum.
Deli miyim neyim
sağol canım inşallah iyileşecek
bu 20 gün içersinde galiba 5 oldu doktor 3 hafta sonra geldedi şimdi tansiyonum öıkınca 2 haftaya düşürdü bende 3 hafta demiştiniz dedim tamam iki üç gün farketmez dedi bende 3 haftayı bekleyeceğim gerçi güzel oluyor heryerini detaylı anlatıyor bu arada yüzüde aynı bana benzemiş hatta eşimde riyasında görmüş aynı sana benziyor sadece burnu bana benziyormuş dedi
Günaydın Handecim,
Ohh ne güzel olmuş, inşallah bundan sonraki geceleri hep böyle rahat geçirirsin...
Ben de aynı umutlarla yattım ama yine hiç uyuyamadım.
Yatamıyorum garip bir şekilde, yatınca bebeğe zarar verecekmişim gibi geliyor.
Sırtüstü yatınca oksijen gitmeyecek, soluma yatınca da üzerinde baskı olacakmış gibi hislerim var.
Ancak oturur vaziyette, kısa bir süre uyuyabiliyorum.
Deli miyim neyim
gunaydin cici annislerrrrrr.
bu hafta benim icin bi garip geciyor. pazartesi butun gun hatta aksam yataga yatana kadar buhranliydim. bir turlu gecmemisti. bugunde dun gece hic uyuyamadim. oyle belli bir sIkıntım da yoktu. ne bel agrisi, ne bicirigin tekmeleri, ne mide yanmasi hicbisi yoktu ama uykum saat 2 de bi kacti geri de gelmedi. tum bu uykusuzluguma ragmen bomba gibi hissediyorum kendimi. :)))))
dun ruyamda bebisimi gordum. miniminnacikti. onu emziriyordum. ama yatirdigim yer cok komikti. kendi gardrobumun icinde bir bolume yatiriyordum. :))))) yazik bebisime yaaa. bundan sonra sIk sık bebekle ilgili garip ruyalar gorulmesi cok normalmis kitapta okudum.
bi günaydında benden olsun kızlar herkes iyi gördüğüm kadaryla bnde iyiyim karnım çok aç yine canım pastaneden bişiler çekiyo kocamın arabayı yükleyip gitmesini bekliorum hemen koşucam börekçiye doğruuuucokacimcoookcokacimcoook
bende hiç kalkmadan uyudum ama 6 buukta kalktım sanırım dayanamayacağım şimdi de 1 saat uyuyacağımkızlar günaydın opuyorumnanaktan
sağol canım genelde erkekler babaya çeker sanırım zemuszemus bizimkiside banacanım geçmiş olsun eşine acil şifalar... seninde izin hayırlı olsun canım darısı bize olsun inşallahhhhhhbebişinede maşallah canım allah sağlık versin tabi bize benzicekler yaaaa kahırlarını çekiyoruz o kadarda kıyak yapsınlar dimi ama sositososito
bi günaydında benden olsun kızlar herkes iyi gördüğüm kadaryla bnde iyiyim karnım çok aç yine canım pastaneden bişiler çekiyo kocamın arabayı yükleyip gitmesini bekliorum hemen koşucam börekçiye doğruuuucokacimcoookcokacimcoook
ya burayada gönderrrrr .... yakınalrda pastane yok annem evde yok ben geç kalktım kahvaltı yapmadım iki tane popkek bitande muzlu süt içtim ama miğdem çok fena . üstüne bide uykum varki sorma ... hiç abone gelemse bende kafamı koyup uyuyabilsemmmmm ..... mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?