2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız, abone gelmeyince kafayı koyup uyuyabiliyo musun sen işyerinde kaydirigubbakcemile3
Ben de sipariş gelmese diyorum, uyuyamıyoruz ama hiç olmazsa boş gözlerle bakardık etrafa kaydirigubbakcemile3

Yerim onu ben, maaşallah...
Artık babalarını da tanıyor bu sıpalar...
Benim oğlum da babası elini koyup konuşmaya başladığı zaman kuduruyor, tekme yumruk Allah ne verdiyse patlatıveriyor.
Bayılıyorum :asigim:

Günaydın annişlerrr,
Yine bayağı kaynatmışsınızzzz...Herkes maşallah çok iyi...
Valla benimde canım kaçgündür peynirli sıcak poğaça istiyor ama sağlıksız beslenmemek için ve de kilo almamak için almıyorum inat ettim :)
Evde olanları kıskanıyorum, bende ayaklarımı uzatıp yangelip yatmak istiyorum:umursamaz:

Şu aldığını kıyafetleri, bebek odası takımlarının resimlerini nereden görüyoruz??
Ben daha hiçbirşey almadım yahuuu...

ama annerm evde yok ki :

yok be bosnacım hani hiç gelmeseler bende de öyle biş nas olsa nerde uyuyacağım tepemde kamera ile :

Olsun kız, içimiz uyurdu o zaman kaydirigubbakcemile3

Bir yandan telefon çalıyor, bir yandan mail atıyorlar, msn'den yazan, tepemde bekleyen, bırak uyumayı tuvalete bile zor gidiyorum...

GÜNAYDINC ANIM BAŞLA ARTIK ALMAYA YAVAŞ YAVAŞ BAK ZAMAN YAKLAŞIYOR SIKIŞMA SONRA .. mart annelerinde bebklerin ciicşleri bölümü var ordan ka canım herkesler koydu çok güzel şeyler var :):):)

bosna valla biizmde şu otomatik kapı hiç kapnamıyor sürekli birileri geliyor hele ki 11 den sonra buraya bakmaya bile fırsatım kalmıyor... lmaz:

günaydııın hepinize a.s. ben fış fış eden bi burunla kalktım rinitim var benim yine bişeyden nem kaptım sanırım siz napıyosunuz ooh hasret börek felan canım çekti haaa cokacimcoook

:sinifsinif: yüzüklerim artık olmuyor parmakalarıma çok üzülüyorum ama ite tepe yinede takıyorum son ay hiçmi takmıcaz napcaz ya ben yüzüğümü takmadan kendimi kötü hissediyorum :sinifsinif:

Hımmm tamam bende bakıyım resimlere..
Sen bilirsin muhtemelen canım, Bulgurlu tarafında Göztepe köprüsünün orada bir mağaza var, e-bebek diye, hatta sitesi de var e-bebek.com...Bu haftasonu oraya gitmeyi düşünüyoruz...Bakalım alalım bizde cicilerrrr :hulya:

Canım Ankara da nereden aldın? Ne kadar verdin?

masallah mutluyla ikiniz aldiniz basinizi gidiyorsunuz. masallah bebisine canim. sende kendine dikkat et pekmez hatta kara uzumu cekirdekleriyle ye canim.

canim 41 kere masallah bebisine cok hizli ilerliyor. son 2 ay cok kilo alicak bebekler demislerdi zaten demek ki 32. haftadan sonra bebekler hizla buyuyorlar.
tansiyon icinde cok gecmis olsun sana canim.
esine Allah acil sifalar versin. en kisa zamanda iyilesir umarim.

canim dogum gunun kutlu olsun. a.s.
hamilelliklerinde insulin kullanan cok kisi duydum. hic merak etme hersey duzelir. belki sorun bile yoktur. Sıkma canini hemen.

evet canım gerçekten ilginçmiş yatırdığın yer :roflol::roflol::roflol:

ay nasil kiydiysam onu orda yatirmaya. oyuncak gibi. :kedi: mafoldumben :roflol::roflol:

:sinifsinif: yüzüklerim artık olmuyor parmakalarıma çok üzülüyorum ama ite tepe yinede takıyorum son ay hiçmi takmıcaz napcaz ya ben yüzüğümü takmadan kendimi kötü hissediyorum :sinifsinif:

benim de yuzugum bazen rahat cikiyor parmagimda bazen cikmiyor. esime soyledim yakinda yuzugu mecburen cikaricam diye. tamam bende cikaririm o zaman diyor essek sevgilim benim :))) klava: :dilcikar:

günaydııın hepinize a.s. ben fış fış eden bi burunla kalktım rinitim var benim yine bişeyden nem kaptım sanırım siz napıyosunuz ooh hasret börek felan canım çekti haaa cokacimcoook
geçmiş olsun vick merhem iyi gelmiyormu
benim yüzükler hala oluyor 11 kg aldığım halde kaydirigubbakcemile2
yemedin içmedin iki dakkada yetiştirdin yaniklava:

oh oh sen bizsiz götür biz napalım

benim alyansım 2 aydır olmuyor tek taşımı takıyorum sadece yakında buda olmayacak ama öyle görünüyokafamçokkarıştı
boşwerin ya çok kötüydü deymez yediğinze:sm_cool:laelaelaelaelaedelikafadulden:icecream:
kızzzz :mymeka: yeme ole borek falan, yaglı yaglı miden kaynıcak sonra lmaz:
hazırla kendine peynir, yumurta, domates sole guzel bi kahvaltı miniginde sebeplensin beslensin guzelce zemuszemus
hayatım onu zaten hazırlicam bu sadece atıştırmaydı kocam gelene kadarsositosositoyerimseniben

boşwer boşwer yemeyin siz ben kaka anneyim siz cici anne olun:roflol:

Biz 3 kere gittik :)
Kıyafetler falan biraz pahalı ama park yatağımızı ve pusetimizi oradan aldık.
Aslında girip, bebeğin bütün ihtiyaçlarını alıp çıkmak mümkün, ama kredi kartını orada bırakmak lazım :)

Ben de geceleri artık hiç takamıyorum.
Sabah kalkında takıyorum, öğleden sonra sıkmaya başlıyor.
Yakında alyanslarımızla vedalaşmamız gerekecek Ynurcum.

sağol canım bende zayıf diye düşünürken tam tersi oldu
bu arada yüzükler dar geliyorsa çıkarın sonra szeryan durumarında çıkmazsa yüzüğü kesitrmek gerekiyormuş

Canım, hastanede serum falan takacaklar... Ellerin şişiyor... Yüzük olan parmaklar morarıyor ve çıkmıyor... Sen normale dönene kadar yüzük ve parmak mor geziyorsun... Onun için ben yüzüğümü çıkardım kolyeme taktım... Böylesi daha iyi...

kızlar şu doğum parası olayı nedir bilen warmı aramızda muhasebeci arkadaşlarda war ben bağkurluyum yani dükkan falan benm üzerime nasıl faydalanıyorum bilen warmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…