- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.341
ya burayada gönderrrrr .... yakınalrda pastane yok annem evde yok ben geç kalktım kahvaltı yapmadım iki tane popkek bitande muzlu süt içtim ama miğdem çok fena . üstüne bide uykum varki sorma ... hiç abone gelemse bende kafamı koyup uyuyabilsemmmmm ..... mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
hepinize günaydın annecikler;
Çok uykum var benim yaaa uyumak istiyorum bugün resmen gece iyi uyudum nedense eşim dün bana sarıldı bebeğim babasına bir tekme attı eşim'' aaaa bu kadar hareketli olduğunu bilmiyordum senin'' dedi bebeğimizi okşadı okşadı bende uyumuşum ....
lmaz: lmaz:
BAK bu da aynısını yapmıs,
yaa faydalı seyler yiyin arkadaslarrrrklava:
ama annerm evde yok ki:
yok be bosnacım hani hiç gelmeseler bende de öyle biş nas olsa nerde uyuyacağım tepemde kamera ile:
Günaydın annişlerrr,
Yine bayağı kaynatmışsınızzzz...Herkes maşallah çok iyi...
Valla benimde canım kaçgündür peynirli sıcak poğaça istiyor ama sağlıksız beslenmemek için ve de kilo almamak için almıyorum inat ettim :)
Evde olanları kıskanıyorum, bende ayaklarımı uzatıp yangelip yatmak istiyorum:umursamaz:
Şu aldığını kıyafetleri, bebek odası takımlarının resimlerini nereden görüyoruz??
Ben daha hiçbirşey almadım yahuuu...
GÜNAYDINC ANIM BAŞLA ARTIK ALMAYA YAVAŞ YAVAŞ BAK ZAMAN YAKLAŞIYOR SIKIŞMA SONRA .. mart annelerinde bebklerin ciicşleri bölümü var ordan ka canım herkesler koydu çok güzel şeyler var :):):)
bosna valla biizmde şu otomatik kapı hiç kapnamıyor sürekli birileri geliyor hele ki 11 den sonra buraya bakmaya bile fırsatım kalmıyor...lmaz:
iyi geceler annecikler...asinazcım benim şeker de 159 çıkmış,doktorum 3 saatlik şeker yüklemesi yapmamız lazım dedi,senden de istedi mi doktorun?ben endişelendim biraz açıkçası ama inşallah bi sorun çıkmaz...
bu arada bebeğin için almayı düşündüğünüz odadan biz de aldık,hem de aynı renk.sadece beşiği ve dolabını aldık ama.zaten çok çekmecesi var,ihtiyacımızı görür,yerimiz dar zaten.resimdekinden çok daha şeker.çok içime sindi yani benim.
iyi geceler herkese...
kızlar hasret börekleri mideye götürüyormuş
yemedin içmedin iki dakkada yetiştirdin yaniklava:
hoşbulduk BOSNA HEPATİT ve PANCUBEN. bebişim ve ben iyiyiz çok şükür.Bosna en son kontrole gittik bebişim büyümüş 30 küsür haftalık görünüyor kilosu 1.5 kiloymuşdoğum martta değil şubatın sonunda görünüyor dedi :bbo: benim kanım çok düşmüş 9.6 olmuş doktorum kan hapını günde 2ye çıkardı ama o da kabızlık yapıyor.o yüzden yine günde 1 içiyorum.kuru üzüme başlayacağım.sen nasılsın valla ben de özledim sizleri.senin bebiş nasıl yok dimi bir problem.
kızlar doktordan geldik bilin bakalım ne oldu bebiş tam 33 haftalık olmauş hafta sonu 1850 gr 42 cmdi bugün 2300 gr 44 cm olmuş çok şaşaırdım bu kadar sürede ne kadar da kilo almış bu arada benim tansiyonum 17 10 çıktı doktor bana tansşyon ilacı başladı
bebek bereketiyle gelir canım eşin iş bulur sen güzel şeyler düşün sağlık olsunda benimde eşimde bugün deri kanserinin bir türü çıktı ışın tedavisi görecek insanın başına herşey geliyor baya üzülüyor ama doktoru yaşam süren kısalmaz iyileşirsin dedi tesellimiz bu yastıkla desteklerseniz güzel uyursunuz ben 1 aydır öyle uyuyırum
merhaba canlar
bugün de benim doğum günüm
ama moralim çok bozuk dün doktora gitmiş idim idara tahlili yazmştı bana kum döktüğüm için kumdan ziyade ikidir idrarımda şeker çıkıyor bu durum doktorumuzu şaşırttı
ani bir kararla üç akşam yemekten sonra çikolatalı gofret ye perşembe 100 gr şeker yüklemesi yapmamız lazım dedi bu gidişle bebeğin anormal bile olur insüline başlamamız gerekebilir dedi :sinifsinif:
çok korktum ben zaten tatlıyı hamileliğimin başından beri sevmiyorum
çayına bile şeker koymayan bir insandım nasıl oldu bilemiyorum :çok üzgünüm:
işte böyle hiç keyfim yok merak ettiğiniz için sağolun
evet canım gerçekten ilginçmiş yatırdığın yer :roflol::roflol::roflol:
:sinifsinif: yüzüklerim artık olmuyor parmakalarıma çok üzülüyorum ama ite tepe yinede takıyorum son ay hiçmi takmıcaz napcaz ya ben yüzüğümü takmadan kendimi kötü hissediyorum :sinifsinif:
geçmiş olsun vick merhem iyi gelmiyormugünaydııın hepinize a.s. ben fış fış eden bi burunla kalktım rinitim var benim yine bişeyden nem kaptım sanırım siz napıyosunuz ooh hasret börek felan canım çekti haaa cokacimcoook
benim yüzükler hala oluyor 11 kg aldığım halde kaydirigubbakcemile2:sinifsinif: yüzüklerim artık olmuyor parmakalarıma çok üzülüyorum ama ite tepe yinede takıyorum son ay hiçmi takmıcaz napcaz ya ben yüzüğümü takmadan kendimi kötü hissediyorum :sinifsinif:
yemedin içmedin iki dakkada yetiştirdin yaniklava:
benim alyansım 2 aydır olmuyor tek taşımı takıyorum sadece yakında buda olmayacak ama öyle görünüyokafamçokkarıştı:sinifsinif: yüzüklerim artık olmuyor parmakalarıma çok üzülüyorum ama ite tepe yinede takıyorum son ay hiçmi takmıcaz napcaz ya ben yüzüğümü takmadan kendimi kötü hissediyorum :sinifsinif:
boşwerin ya çok kötüydü deymez yediğinze:sm_cool:laelaelaelaelaedelikafadulden:icecream:günaydııın hepinize a.s. ben fış fış eden bi burunla kalktım rinitim var benim yine bişeyden nem kaptım sanırım siz napıyosunuz ooh hasret börek felan canım çekti haaa cokacimcoook
hayatım onu zaten hazırlicam bu sadece atıştırmaydı kocam gelene kadarsositosositoyerimsenibenkızzzz :mymeka: yeme ole borek falan, yaglı yaglı miden kaynıcak sonralmaz:
hazırla kendine peynir, yumurta, domates sole guzel bi kahvaltı miniginde sebeplensin beslensin guzelce zemuszemus
ya burayada gönderrrrr .... yakınalrda pastane yok annem evde yok ben geç kalktım kahvaltı yapmadım iki tane popkek bitande muzlu süt içtim ama miğdem çok fena . üstüne bide uykum varki sorma ... hiç abone gelemse bende kafamı koyup uyuyabilsemmmmm ..... mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Hımmm tamam bende bakıyım resimlere..
Sen bilirsin muhtemelen canım, Bulgurlu tarafında Göztepe köprüsünün orada bir mağaza var, e-bebek diye, hatta sitesi de var e-bebek.com...Bu haftasonu oraya gitmeyi düşünüyoruz...Bakalım alalım bizde cicilerrrr :hulya:
:sinifsinif: yüzüklerim artık olmuyor parmakalarıma çok üzülüyorum ama ite tepe yinede takıyorum son ay hiçmi takmıcaz napcaz ya ben yüzüğümü takmadan kendimi kötü hissediyorum :sinifsinif:
masallah mutluyla ikiniz aldiniz basinizi gidiyorsunuz. masallah bebisine canim. sende kendine dikkat et pekmez hatta kara uzumu cekirdekleriyle ye canim.
canim 41 kere masallah bebisine cok hizli ilerliyor. son 2 ay cok kilo alicak bebekler demislerdi zaten demek ki 32. haftadan sonra bebekler hizla buyuyorlar.
tansiyon icinde cok gecmis olsun sana canim.
esine Allah acil sifalar versin. en kisa zamanda iyilesir umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?