- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.361
sağol canım bende zayıf diye düşünürken tam tersi oldu
bu arada yüzükler dar geliyorsa çıkarın sonra szeryan durumarında çıkmazsa yüzüğü kesitrmek gerekiyormuş
geçmiş olsun vick merhem iyi gelmiyormu
benim yüzükler hala oluyor 11 kg aldığım halde kaydirigubbakcemile2
oh oh sen bizsiz götür biz napalım
beknur kullanıcısından alıntı
Hımmm tamam bende bakıyım resimlere..
Sen bilirsin muhtemelen canım, Bulgurlu tarafında Göztepe köprüsünün orada bir mağaza var, e-bebek diye, hatta sitesi de var e-bebek.com...Bu haftasonu oraya gitmeyi düşünüyoruz...Bakalım alalım bizde cicilerrrr
seni ok iyi anlıyorum cnaım kocişler gelene kadar sabret sonra baktık hiç olmuyor o zman çıartıcaz napalım ama şimdi sabret yaaa o yüzükler onalrın bize nişanı yawww dursun parmağımızda valla benimki acemilikte parmağı yara olduğu halde çıkartmadı ben şimdi şişti çıkartıcam desem küser :):):):ynur kullanıcısından alıntı
yüzüklerim artık olmuyor parmakalarıma çok üzülüyorum ama ite tepe yinede takıyorum son ay hiçmi takmıcaz napcaz ya ben yüzüğümü takmadan kendimi kötü hissediyorum
hasret 0587
Günaydın Handecim,
Ohh ne güzel olmuş, inşallah bundan sonraki geceleri hep böyle rahat geçirirsin...
Ben de aynı umutlarla yattım ama yine hiç uyuyamadım.
Yatamıyorum garip bir şekilde, yatınca bebeğe zarar verecekmişim gibi geliyor.
Sırtüstü yatınca oksijen gitmeyecek, soluma yatınca da üzerinde baskı olacakmış gibi hislerim var.
Ancak oturur vaziyette, kısa bir süre uyuyabiliyorum.
Deli miyim neyim
kızlar şu doğum parası olayı nedir bilen warmı aramızda muhasebeci arkadaşlarda war ben bağkurluyum yani dükkan falan benm üzerime nasıl faydalanıyorum bilen warmı?
selamlar CANOŞLAR
HAYIRLI günler diliyorum,.son günlerde giremiyorum,malum işlerden,.artık sıkılmaya başladım,.inanın bazen ev hanımlarına özeniyorum,.:lepi:ama napalım mecburen çalışmaya devam:lepi:bu arada cumartesi bebikimi görmüştüm,doktorum bebik yine ters dedi,.inşallah son haftalarda düzelirmafoldumbençünki normal doğum istiyorum,.tekmelerini göbek deliğimin yanında değilde kasıklara yakın yerde hissediyorum,.dönerse hissedecem büyük ihtimalkaydirigubbakcemile3ayaklarımda şişme falan varmı diye baktı,.ALLAHA şükür bi şişlik yok,.hadi size kilomuda söyleyim 70 kilo olmuşummafoldumbenama doktorum normal dedi,.şu ana kadar 10 kilo aldım yani,.neyse zaten kilo sorununu pek dert edinmiyorum,.doktor dönüşünde haktanım için bi güzel alışveriş yaptım,.hastane çıkışı,alt açma bezi vs.aldım,.artı bebik bezini bilem aldım,.ultra primada karar kıldım,.inş kuşuma pişik yapmaz,.değiştirmek zorunda kalmam,.başka bi konuya geçeyim,.geceleri malum artık pek uyuyamıyoruz.ara sıra karnıma ağrı giriyo,.vede en önemlisi her gece insan kabus görürmü,her gece kabus görüyorum,.offfffff,hemde ter içinde uyanıyorum.ne olcık benim bu halimm..mafoldumben mafoldumben
Bosna,
Kafanın altına iki yastık koy, biraz omzunda yastıkların üzerine çıksın...
Soluna dön... Bacak arana bir yastık daha koy...
Üzreine ince birşeyler ört...
Bu pozisyonla inan bana oturuyor gibi uyuyorsun...
Ben öyle uyuyorum...
SELİNUS GEÇMİŞ OLSUN CANIMMM ...
orası bana çok yakın ama girmeye korkuyorum valla bazı şeyler çok pahalı ama acayip cezbediyor ve ister istemez bişilr alınıyor ona göre git yani :):):)
seni ok iyi anlıyorum cnaım kocişler gelene kadar sabret sonra baktık hiç olmuyor o zman çıartıcaz napalım ama şimdi sabret yaaa o yüzükler onalrın bize nişanı yawww dursun parmağımızda valla benimki acemilikte parmağı yara olduğu halde çıkartmadı ben şimdi şişti çıkartıcam desem küser :):):):
tabi tabi götür börekleri sende iyi anne ol ama yaaa bi daha yme öyle şeylerrrr...
Sinpacim,
Sağol canım...
Kafamın altındaki yastık sayısını bu hafta itibariyle 3'e yükselttim.
Bacak arası için bir yastığım, göbüşümün altı için de bir yastığım var.
Toplam 5 yastıkla yatıyorum.
Hatta geçen gece bir tanesini eşimin kafasına vurmuşum kaydirigubbakcemile3
Bunlarla savaşarak bazen oturur gibi, nadiren de soluma dönük sızıyorum işte.
bn tek bacağım kocişimin üstünd uyuyorum inanın çok rahat oluyo bacak altına yastık niyetine çok rahat oluyolarBosna,
Kafanın altına iki yastık koy, biraz omzunda yastıkların üzerine çıksın...
Soluna dön... Bacak arana bir yastık daha koy...
Üzreine ince birşeyler ört...
Bu pozisyonla inan bana oturuyor gibi uyuyorsun...
Ben öyle uyuyorum...
selamlar CANOŞLAR
HAYIRLI günler diliyorum,.son günlerde giremiyorum,malum işlerden,.artık sıkılmaya başladım,.inanın bazen ev hanımlarına özeniyorum,.:lepi:ama napalım mecburen çalışmaya devam:lepi:bu arada cumartesi bebikimi görmüştüm,doktorum bebik yine ters dedi,.inşallah son haftalarda düzelirmafoldumbençünki normal doğum istiyorum,.tekmelerini göbek deliğimin yanında değilde kasıklara yakın yerde hissediyorum,.dönerse hissedecem büyük ihtimalkaydirigubbakcemile3ayaklarımda şişme falan varmı diye baktı,.ALLAHA şükür bi şişlik yok,.hadi size kilomuda söyleyim 70 kilo olmuşummafoldumbenama doktorum normal dedi,.şu ana kadar 10 kilo aldım yani,.neyse zaten kilo sorununu pek dert edinmiyorum,.doktor dönüşünde haktanım için bi güzel alışveriş yaptım,.hastane çıkışı,alt açma bezi vs.aldım,.artı bebik bezini bilem aldım,.ultra primada karar kıldım,.inş kuşuma pişik yapmaz,.değiştirmek zorunda kalmam,.başka bi konuya geçeyim,.geceleri malum artık pek uyuyamıyoruz.ara sıra karnıma ağrı giriyo,.vede en önemlisi her gece insan kabus görürmü,her gece kabus görüyorum,.offfffff,hemde ter içinde uyanıyorum.ne olcık benim bu halimm..mafoldumben mafoldumben
selamlar CANOŞLAR
Sinpacim,
Sağol canım...
Sinpacim,
Sağol canım...
bu arada bazen doğum hikayeleri topiğini okuyorum,gözlerim doluyo,bide korkuyorum,.okadar kötü yazan arkadaşlar varki,.hemen okumaktan vazgeçiyorum.akannehir akannehir akannehir
bu konu baya karışık canım 1.100 alanda var 700 filanda okudum bi kaç yerden ama baya karmaşık bi iş araştırıp bağkurla görüşmen lazım canım onlar daha bilgili bu konuda ssklıyla bağkur farklımı bilmiyorum ben ssklıyım :) artık doğumdan sonra öğrenicem bakalım
seyyalcim benim yüzüğü çıkartmaya niyetim yok benim ama çok sıkmaya başladı boğumcuk oldu parmağım :)) neyse kociş gelsin artık bende kolye ucuna takıcam galiba :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?