- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.381
senden böyle haberler almak ne güzel ...Haktan için alışverişlerde tamam kilo da yerinde bende en son 69 kg dum dün tartıldım 68,5 kg olmuşum sanırım kusmalarımdan dolayı....ama meleğim çok iyi çok şükür....selamlar CANOŞLAR
HAYIRLI günler diliyorum,.son günlerde giremiyorum,malum işlerden,.artık sıkılmaya başladım,.inanın bazen ev hanımlarına özeniyorum,.:lepi:ama napalım mecburen çalışmaya devam:lepi:bu arada cumartesi bebikimi görmüştüm,doktorum bebik yine ters dedi,.inşallah son haftalarda düzelirmafoldumbençünki normal doğum istiyorum,.tekmelerini göbek deliğimin yanında değilde kasıklara yakın yerde hissediyorum,.dönerse hissedecem büyük ihtimalkaydirigubbakcemile3ayaklarımda şişme falan varmı diye baktı,.ALLAHA şükür bi şişlik yok,.hadi size kilomuda söyleyim 70 kilo olmuşummafoldumbenama doktorum normal dedi,.şu ana kadar 10 kilo aldım yani,.neyse zaten kilo sorununu pek dert edinmiyorum,.doktor dönüşünde haktanım için bi güzel alışveriş yaptım,.hastane çıkışı,alt açma bezi vs.aldım,.artı bebik bezini bilem aldım,.ultra primada karar kıldım,.inş kuşuma pişik yapmaz,.değiştirmek zorunda kalmam,.başka bi konuya geçeyim,.geceleri malum artık pek uyuyamıyoruz.ara sıra karnıma ağrı giriyo,.vede en önemlisi her gece insan kabus görürmü,her gece kabus görüyorum,.offfffff,hemde ter içinde uyanıyorum.ne olcık benim bu halimm..mafoldumben mafoldumben
asinaz
kusseb
kuju
yaz
bosna
fty
seyyal hepinize teşekkürler canlar bugün daha iyi moralim
Seyyalciğim akrabada var mı diye sormuşsun annemde hipoglisemi var amcalarım şeker hastası...
Herkese Günaydın a.s.
asinaz
kusseb
kuju
yaz
bosna
fty
seyyal hepinize teşekkürler canlar bugün daha iyi moralim
Seyyalciğim akrabada var mı diye sormuşsun annemde hipoglisemi var amcalarım şeker hastası...
Herkese Günaydın a.s.
canım ailede olunca bizlerde d nüksetme ihtimali yüksek oluyor tabi bende de babnnede var mesela ve doktorum hımm sende d eolabilir o zaman demişti ... neyse inşallah sadece hamilelik ile ilgilidir ve dikakt ettikçe atlatırsın canımm... tekrar tekrar dua edeli msana :):):
bn tek bacağım kocişimin üstünd uyuyorum inanın çok rahat oluyo bacak altına yastık niyetine çok rahat oluyolar
süpersin hasret bazen bende atıyorum güzel oluyor yastık filan koymuyorum ben ilerleyen zamanlarda belki
Geçmişi vakit buldukça okuyorum dikkat et kendine bozma moralini kum döküyorsan bol bol su da iç ama suyu zar zor içiyorum demiştin...Gebelik zamanından ailelerde de şeker varsa çıkar canım idrarda da çıkması normal ...Dikkat et kendine ve DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNN tekrardan geçte olsa:lepi::lepi::içelim:
denemedim ama sanmam akıyor sadece çünkü datlum :ecrin_bebek:
evet Bosna ve Seyyal'cim biraz pahalı bir yere benziyor o e-bebek denen yer en iyisi muhmutpaşaya gideriz bizde yahu opuyorumnanaktan
Bu arada birşey sorucam kızlaaarr "Baby Shower" yapmayı düşünüyormusunuz???
Ben düşünüyorum aslında çokta mantıklı birşey ama biz Türklere biraz ters sanırım
günaydın güzeller a.s.
gece sıfır uyku gözümü bile kırpmadım yaa o yüzden yeni uyandım kahvaltı edicem şimdi sonra geçmişe bakım tekrar yazarım artık
herkes iyidir umarım şimdilik öpüyorum kahvaltıdan sonra görüşürüz gerçi bu öğle yemeği oldu ama ne yapalım hadi öptümmm:1hug:
arkadişler,benim bi sorunum var:1rolleyes: :1rolleyes:aşırı akıntım oluyo,sizlerdede varmı bu durum,.günlük pedlerden kullanmak istiyorum,.onlarda mantara sebebiyet veriyomuş diye duydum,.off,ne yapsam acepppCADIARZU CADIARZU :bbo:
arkadişler,benim bi sorunum var:1rolleyes: :1rolleyes:aşırı akıntım oluyo,sizlerdede varmı bu durum,.günlük pedlerden kullanmak istiyorum,.onlarda mantara sebebiyet veriyomuş diye duydum,.off,ne yapsam acepppCADIARZU CADIARZU :bbo:
kuju_25 kullanıcısından alıntı
günaydın güzeller
gece sıfır uyku gözümü bile kırpmadım yaa o yüzden yeni uyandım kahvaltı edicem şimdi sonra geçmişe bakım tekrar yazarım artık
herkes iyidir umarım şimdilik öpüyorum kahvaltıdan sonra görüşürüz gerçi bu öğle yemeği oldu ama ne yapalım hadi öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?