2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese hanımlar.güzel huzurlu birgün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan.
dün gece uykumdan öyle bir kasık ağrısı ile uyandım ki doğuruyorum sandım.benim adet sancılarım komalık olurdu buda okadar değil ama yakın bişey çok korktumakannehir.
bebeğim dün akşam babasına şov yaptı zaten aralarından şimdiden su sızmıyor.
nilüferşah aldıklarınızı güle güle giysin haktan.

senden böyle haberler almak ne güzel ...Haktan için alışverişlerde tamam kilo da yerinde bende en son 69 kg dum dün tartıldım 68,5 kg olmuşum sanırım kusmalarımdan dolayı....ama meleğim çok iyi çok şükür....
EEE yıl sonu Muhasebe işleri yoğun olur bende bazen kasıklarıma yakın yerde hissediyorum ve bazen ağrıda oluyor aksamları maşallah miğdemin üstünde resmen tepin Allah Tepin

canım ailede olunca bizlerde d nüksetme ihtimali yüksek oluyor tabi bende de babnnede var mesela ve doktorum hımm sende d eolabilir o zaman demişti ... neyse inşallah sadece hamilelik ile ilgilidir ve dikakt ettikçe atlatırsın canımm... tekrar tekrar dua edeli msana :):):

Geçmişi vakit buldukça okuyorum dikkat et kendine bozma moralini kum döküyorsan bol bol su da iç ama suyu zar zor içiyorum demiştin...Gebelik zamanından ailelerde de şeker varsa çıkar canım idrarda da çıkması normal ...Dikkat et kendine ve DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNN tekrardan geçte olsa:lepi::lepi::içelim:

inşallah sağol tatlım a.s.

teşekkür ederim canım gündüz suyu zorla içiyorum gece uyanınca suya saldırıyorum
bakalım yarın düğümler çözülecek...

evet Bosna ve Seyyal'cim biraz pahalı bir yere benziyor o e-bebek denen yer en iyisi muhmutpaşaya gideriz bizde yahu opuyorumnanaktan

Bu arada birşey sorucam kızlaaarr "Baby Shower" yapmayı düşünüyormusunuz???
Ben düşünüyorum aslında çokta mantıklı birşey ama biz Türklere biraz ters sanırım

günaydın güzeller a.s.
gece sıfır uyku gözümü bile kırpmadım yaa o yüzden yeni uyandım kahvaltı edicem şimdi sonra geçmişe bakım tekrar yazarım artık
herkes iyidir umarım şimdilik öpüyorum kahvaltıdan sonra görüşürüz gerçi bu öğle yemeği oldu ama ne yapalım hadi öptümmm:1hug:

E-bebek kıyafet için pahalı valla...
Kıyafet almak istiyorsan İdil Baby'yi tavsiye ederim canım.
Yeri biraz uzak, E5 üzerinde, Güzelyalı'da.
Şimdi yılbaşı nedeniyle kendi ürünlerinde %20 indirim de yapıyorlar.
Ben birkaç pijama ve tulumunu oradan aldım, gayet kaliteliler.
Bir de Mothercare'den çok aldım, hep çok pahalı diye duymuştum ama piyasaya göre çok uçuk değildi fiyatları.
Kadıköy'de ismi bilinmeyen birçok markadan daha ucuza tulum-body aldım ben mesela, şu 3'lü olanlardan.
Aklında bulunsun...

oy oy günaydınlar:))) bende sendenim yeni uyandım kocacığımı bekliyorum öğlene yemeğe gelecek bende onunla yerim.. kaynanam börek çörek hamur işi yapıyor bugün 10.gün ocağın 12. gidecekler :) az kaldı

HİJYENİM ,canımcım doğumgünün kutlu olsun,.inşallah seneye bebikinle güzelmi güzel bi doğumgünü geçirirsinz.öpüyorummmm:1hug: :1hug:

arkadişler,benim bi sorunum var:1rolleyes: :1rolleyes:aşırı akıntım oluyo,sizlerdede varmı bu durum,.günlük pedlerden kullanmak istiyorum,.onlarda mantara sebebiyet veriyomuş diye duydum,.off,ne yapsam acepppCADIARZU CADIARZU :bbo:

akıntım fazla yok benim ama sana bir tavsiye ben tuvalet kağıdı koyuyorum ve tuvalete her gittiğimde de değiştiriyorum.Günlük pedler nem yapıyor ve kaşıntıya sebebiyet veriyor bende o yüzden kullanmıyorum ... Akıntın sarı ise iltihaplanmış olabilir beyazsa korkma o bende de var ama 1 damla filan gibi....

Ah kardeş,
Ben de dertliyim...
İç çamaşırı ve pantolon dayanmıyor...

bende evde olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…