2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

att att bende battanıye oruyodum yarım kalmıştı ufak ufak gene devam etcem ormeye

dimplehawkk
saoll tesekkurr ederızz umarım agrılarımda olmaz artık

günaydınlar arkadaşlar,hayırlı cumalar diliyorum,.bu arada işten ayrılmama az kaldı sayılır,.gün sayıyorum.10 şubat son günüm inşşş:lepi: hihoyyyt hihoyyyt

onun ıcınde topic acarızz haa
bende cekerım yelek battanıye felan ordum keyıflıı oluyorr

sinpac sen calısıyomusun yoksa sevmıyomusun ormeyı

nilü kacıncı haftaya kadr calısıcann

33 artı 6 2420 gr

muhammed ege adı kaydirigubbakcemile2

dimplehawkk
saoll tesekkurr ederızz umarım agrılarımda olmaz artık
İnşaallah gülencim, dikkatli ol yerimseniben
günaydınlar arkadaşlar,hayırlı cumalar diliyorum,.bu arada işten ayrılmama az kaldı sayılır,.gün sayıyorum.10 şubat son günüm inşşş:lepi: hihoyyyt hihoyyyt
Hayırlı cumalar sana ve tüm arkadaşlarıma
Benim de 30 Ocak son :dance: kaydirigubbakcemile5

kızlar ağır eşya taşımayın doğum erken olurmuş
ya ona dikkat etmeye gidiyorum canım ama yalnız markete gidiorum bazen onuda alıyım bunuda alıyım ay buda ucuzmuş derken biraz ağır oluyo
ama eşya kaldırmıyorum kesinlikle...

Yok ben özellikle ayaklarıma evde çok dikkat ederim..Örme çoraplarım var (bizim babamın köyünde onlara şoşon derler:bayanssulusmile)onları giyerim sürekli...Ama sanırım iş yerinde ayaklarımı üşütmüş olabilirimmm..Burasının altı garaj üflüyo resmen alttan alttan...

Ayyy salak mı neee..Komplexli bunlar resmen...Valla bugün en ufak ağzını açsın benimki de...hemen terk ederim orayı şikayet ederim hastaneye...umurum değil benim verdiğim para ile maaş alıyolar sonuçta fazla fazlaaaa...

onun ıcınde topic acarızz haa
bende cekerım yelek battanıye felan ordum keyıflıı oluyorr

sinpac sen calısıyomusun yoksa sevmıyomusun ormeyı

Örgü örmeyi çooook seviyorum:hulya:
Ama malesef gündüz iş,
Akşam da ayaklarımı uzatıp kalıyorum...
Kıpırdayacak halim bile olmuyor...

nilü kacıncı haftaya kadr calısıcann

33 artı 6 2420 gr

muhammed ege adı kaydirigubbakcemile2

gülencim günaydınlar,.37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım,.beş günde geçen yıldan iznim vardı,.onuda kullanacam,bir an önce çıksamda tempellik yapsamboshayallersmileboshayallersmile
Senin şu kazlar var ya,
Birgün yakalayıp ıssıracağım onları...
ısırma tizesi kıyma onlaraaa,ne güzel ilerliyolar yollarında :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :roflol::roflol:

inşallahh ınzee cıkıncaa yaparsınn haftaya cıkıyormusunn ,

beknur ; ama her dr bır olmaz ılgılenır senınkı inşallahh canımm buarada bende gece öyle kaskım terlık gıyım demem yalınayak gıdıyom wc ,
benımde ayamda suanda soson var kırmıızıı :) bizde cetık derız kısalara

inşallahh ınzee cıkıncaa yaparsınn haftaya cıkıyormusunn ,

beknur ; ama her dr bır olmaz ılgılenır senınkı inşallahh canımm buarada bende gece öyle kaskım terlık gıyım demem yalınayak gıdıyom wc ,
benımde ayamda suanda soson var kırmıızıı :) bizde cetık derız kısalara

Ben azıcık mutfaga gidiyorum baklaım makineyi felan boşaltıcam bulaşıklaır makineye atıcam ama yavai yavaşş gelcem yine

dimplecim günaydınlar,.demek benden önce çıkacaksın izne,.kıskandım şimcikkkboshayallersmile boshayallersmileboshayallersmile boshayallersmile

dimplecim günaydınlar,.demek benden önce çıkacaksın izne,.kıskandım şimcikkkboshayallersmile boshayallersmileboshayallersmile boshayallersmile
Napim arkadaşım, daha fazla dayanamıcam sanırım boshayallersmile
Çok soğudum, çok sıkıldım ve biran önce hazırlıklara başlamak istiyorum :teytey:
Senin de az kalmış :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…