- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.601
sinpac kaydirigubbakcemile2
günaydınn
kıslarr orgu oruyormusunuz
Örmez olur muyum, bayılıyorum örgüye :hulya:sinpac kaydirigubbakcemile2
günaydınn
kıslarr orgu oruyormusunuz
İnşaallah gülencim, dikkatli ol yerimsenibendimplehawkk
saoll tesekkurr ederızz umarım agrılarımda olmaz artık
Hayırlı cumalar sana ve tüm arkadaşlarımagünaydınlar arkadaşlar,hayırlı cumalar diliyorum,.bu arada işten ayrılmama az kaldı sayılır,.gün sayıyorum.10 şubat son günüm inşşş:lepi: hihoyyyt hihoyyyt
günaydınlar arkadaşlar,hayırlı cumalar diliyorum,.bu arada işten ayrılmama az kaldı sayılır,.gün sayıyorum.10 şubat son günüm inşşş:lepi: hihoyyyt hihoyyyt
ya ona dikkat etmeye gidiyorum canım ama yalnız markete gidiorum bazen onuda alıyım bunuda alıyım ay buda ucuzmuş derken biraz ağır oluyokızlar ağır eşya taşımayın doğum erken olurmuş
Yok ben özellikle ayaklarıma evde çok dikkat ederim..Örme çoraplarım var (bizim babamın köyünde onlara şoşon derler:bayanssulusmile)onları giyerim sürekli...Ama sanırım iş yerinde ayaklarımı üşütmüş olabilirimmm..Burasının altı garaj üflüyo resmen alttan alttan...benimde bugün yürürken oluyor beknur
ama aynı zamanda bı baskı hıssı hissetmiyom sadce iğne batması gibi
acaba üşütüyo olabilirmiyiz sen evde yalınayak dolanıyomusn ben biraz dolanıyorumda ondanda olabilir belki ama rahatsız edici bi durum tabii ..
aman bırak ya bazıları hakketten doktor değil yani o olaydan sonra ben zaten yazmayı bırakmıştım okuyodum sızı sadece
en rahat dönem ikinci dönemdi ha benim ilk sıkıntılarım 30 başladı bebek hareket ettikce wc gıtme ihtiyacı duyuyordumm :)
git bakalım bi belki kendi ilgilenir nan asistanı göreceks ene gerek var zaten ona gitmenin yahuu ben gecen hafta yeditepeden ali osman var ona rapor yazdırmaya gitmiştim ,(başka hastanedede görev alıyor) hem memnun kalırsma onda devam edicektim adam tuttu neden 33 haftada bana gecmek istiyosun dr nerden mezun adı ne bilmem ne memnun değilmisin vs (megersem o tanıyormuş doktorumu kendiside yeditepe uni tüp bebek bölümüne kabul edilmiş araştırmaya koyulmuş yani ufaktan) doktorun yii değilmi vs dedi çok sıkıştırdı bende dedimki
doktorum iyi ama parasını karşılıyamıyorum artık bittik dedim vay efendim beni dövmekten beter etti birde ben sonra kalktım ona muayne oldum eşim dedi ben olsaydım hemen cıkar onu şikayet ederdim adamın muyanesi diğer hastanede 12 tl kendini küçük gördü herhalde bende yeditepede calısıyorum allah allah dedi alman hastanesine gidiyosan paran vardır bıdı bıdı ben zaten aglamaktan beter oldum adam bana bi tokat atmadı yani o derece
onun ıcınde topic acarızz haa
bende cekerım yelek battanıye felan ordum keyıflıı oluyorr
sinpac sen calısıyomusun yoksa sevmıyomusun ormeyı
günaydınlar arkadaşlar,hayırlı cumalar diliyorum,.bu arada işten ayrılmama az kaldı sayılır,.gün sayıyorum.10 şubat son günüm inşşş:lepi: hihoyyyt hihoyyyt
nilü kacıncı haftaya kadr calısıcann
33 artı 6 2420 gr
muhammed ege adı kaydirigubbakcemile2
ısırma tizesi kıyma onlaraaa,ne güzel ilerliyolar yollarındaSenin şu kazlar var ya,
Birgün yakalayıp ıssıracağım onları...
15 şubatta benim son...yaşasınnn...
Napim arkadaşım, daha fazla dayanamıcam sanırım boshayallersmiledimplecim günaydınlar,.demek benden önce çıkacaksın izne,.kıskandım şimcikkkboshayallersmile boshayallersmileboshayallersmile boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?