2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı haberlerle gelirsin inşallajh canım ... sıkma canını herşeyin hayırlısıboshayallersmile

İnşallah canım,
ben giyerim gece terlik, akşamları da şoşonkaydirigubbakcemile2
Bizde kısalara çetik deriz...Kimileri patik der...Benim babamın dedeleri de selanikten göç etmişler zamanında, Kırklareline...(sende o taraflıydın diye hatırlıyorum)

evet yaşasınnnnnnnnnnnn,.bir an önce gelsin şu günlerrrrkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :lepi: :lepi: :lepi:
bende izine çıkmak istiyoruuuummm

hayırlı haberlerle gelirsin inşallajh canım ... sıkma canını herşeyin hayırlısıboshayallersmile
saol canım inşallah..haberleri veririm sizeeeee

kızlar ben 10 aralıktan beri evdeyim kaydirigubbakcemile
sıkıldın mı mutlucum?

evet bende yunanistan dogumluyum orda buyudum bazen esıme bısı dıyom oda ne demek o dıyor mesela babannem ayakkabıya hala potin dıyor :kedi:

bende gıyım artıkınn

beknur bende izne çıkmak istiyorum demişsin,.sen izne çıkmıyomusun yoksammmmmmmm:1shok: eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kıslar sistit yaşayan varmıı
idrar tahliliim ve kültürüm temiz çıktı ancak nette gebelikte vajinada agrı yazınca enfk ve sistit yazıyorda bu tahlillerde cıkmama ihtimali varmı

sıkılmadım beknur çok güzel oluyor ye iç yat kalk komşyua yürüyüşe git

bende izne çıktım ama haftayada gelecem iş yerindeki eleman izinli sınavalrı varmış. benimde işime gelir evde çok canı sıkılır heralde insanın 1 hafta zor gelir evde kalmak ama şubat hayırlısıyla geçer inşallah... sonra oğlumla zamandaa nasıl geçtiğini anlamayız heralde kaydirigubbakcemile3

azıcık uyucamm gelcemm
dimplehawk gelince konuşcaz belki tanıdıkız

güzel oluyor en azından iş sıkıntısı telefonlar stres yok

evet bende yunanistan dogumluyum orda buyudum bazen esıme bısı dıyom oda ne demek o dıyor mesela babannem ayakkabıya hala potin dıyor :kedi:

bende gıyım artıkınn
Giy valla, ne hastalık gelirse başımıza ayakları üşütmekle geliyo..
yok idrar yolu iltihabı yok böbrekler, bağırsaklarda gaz hepsi ayaklardan kaynaklı...
Benim babanneminde var öle değişik kelimeleri..mesela kopriva der ısırgan otuna..kelebeğe peperuga der :)
Bizde ailece bir araya geldiğimizde bazı şeylerin isimlerini farklı konuşuyoruz...
Bende kocama decoderlik yapıyorum sonra bakıyo zavallım bunlar ne diyolar diyeee :)

beknur bende izne çıkmak istiyorum demişsin,.sen izne çıkmıyomusun yoksammmmmmmm:1shok: eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
canımçıkıcam ama benim tahminim 1,5 ayım var martın ilk haftası çıkıcam..
37 haftaya kadar çalışabilir raporu alcama ama işyerinde doğurmassam iyidir hee..
Ya şaka bi yana da ondan çok korkuyorum biliyomusun? işyerinde bişi olcakta apar topar hastaneye gidicez diyeee...:gitme:

Son düzenleme:
beknur bizim bir abla vardı valla son güne haftasına kadar işe gitti ve o hafta ayrılacaktı ki bankadan çıkmış iş yerien donüyor ağrısı tutmuş pat. aramış ben eve uğrayıp gelirim diye tmam demişler eve gitmesiyle suyu boşalmış ve direk hastaneye :) sonra doğum olmuştu.... bizim patronda dün diyor sene evde kalamazsın. gelirsin diyor burdan götürrür doktora merak etme diyor ,

inşaallah daha fazla ilerlemez bolca c vitamini al canımcım korusun seni.
sağol cvanım..kendime dikkast etmeye çalışıyorum...
inşallah olmazsın cnm

amin canım inşallah...

ebrucum hemen ıhlamur zencefil kaynat ben en ufak bogaz agrım baslasa hemen kaynatıorum ertesi güne iyiyim..
d
ünden beri bende zencefil ıhlamur kuşburnu kaynatıp içiyorum..biraz daha rahatım canım sağol....

canım sağol!!!!!!!

Patronlar hep böyle manyak oluyor demekki canım...
Benim kuzende iş yerinde açılma oluyor hiç farketmiyo suyu geliyor apar topar hastaneye kız pıt diye doğuruyorrr :)

sıkılmadım beknur çok güzel oluyor ye iç yat kalk komşyua yürüyüşe git
ohhh ne güsell valla...ya ben evde kalmayı istiyorum ama bi yönden istemiyorum çünkü hep aklım miğdemde oluyo çok yiiyorumm :)

kıslar sistit yaşayan varmıı
idrar tahliliim ve kültürüm temiz çıktı ancak nette gebelikte vajinada agrı yazınca enfk ve sistit yazıyorda bu tahlillerde cıkmama ihtimali varmı
valla bende var, ama öle batma yapmıordu...ama sistit idrar tahlilinde muhakkak çıkar canım epitel lokosit hücre görüldü falan filan yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…