- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.621
Merhaba kızlar günaydın,
Bende bugün saat 16:00 da doktor randevum var...İlk defa deniycem bu doktoru Yeditepe Hastanesinde bakalım inşallah doktordan da hastaneden de memnun kalırım..
Ya korkuyorum abuk sabuk bişiler sölerde canımı sıkar diye (bazı doktorlar felaket tellalı gibi ya bilirsiniz)
mutlu dogumdan sonra ıse baslıcanmı
İnşallah canım,inşallahh ınzee cıkıncaa yaparsınn haftaya cıkıyormusunn ,
beknur ; ama her dr bır olmaz ılgılenır senınkı inşallahh canımm buarada bende gece öyle kaskım terlık gıyım demem yalınayak gıdıyom wc ,
benımde ayamda suanda soson var kırmıızıı :) bizde cetık derız kısalara
bende izine çıkmak istiyoruuuummmevet yaşasınnnnnnnnnnnn,.bir an önce gelsin şu günlerrrrkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :lepi: :lepi: :lepi:
saol canım inşallah..haberleri veririm sizeeeeehayırlı haberlerle gelirsin inşallajh canım ... sıkma canını herşeyin hayırlısıboshayallersmile
sıkıldın mı mutlucum?kızlar ben 10 aralıktan beri evdeyim kaydirigubbakcemile
Biz de Yunanistan göçmeniyiz kaydirigubbakcemile5 İskeçe yerimsenibenevet bende yunanistan dogumluyum orda buyudum bazen esıme bısı dıyom oda ne demek o dıyor mesela babannem ayakkabıya hala potin dıyor :kedi:
bende gıyım artıkınn
Sıkılınır mı yaa zemuszemus kaydirigubbakcemile5sıkılmadım beknur çok güzel oluyor ye iç yat kalk komşyua yürüyüşe git
sıkılmadım beknur çok güzel oluyor ye iç yat kalk komşyua yürüyüşe git
bende izne çıktım ama haftayada gelecem iş yerindeki eleman izinli sınavalrı varmış. benimde işime gelir evde çok canı sıkılır heralde insanın 1 hafta zor gelir evde kalmak ama şubat hayırlısıyla geçer inşallah... sonra oğlumla zamandaa nasıl geçtiğini anlamayız heraldekaydirigubbakcemile3
Giy valla, ne hastalık gelirse başımıza ayakları üşütmekle geliyo..evet bende yunanistan dogumluyum orda buyudum bazen esıme bısı dıyom oda ne demek o dıyor mesela babannem ayakkabıya hala potin dıyor :kedi:
bende gıyım artıkınn
canımçıkıcam ama benim tahminim 1,5 ayım var martın ilk haftası çıkıcam..beknur bende izne çıkmak istiyorum demişsin,.sen izne çıkmıyomusun yoksammmmmmmm:1shok: eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
sağol cvanım..kendime dikkast etmeye çalışıyorum...inşaallah daha fazla ilerlemez bolca c vitamini al canımcım korusun seni.
inşallah olmazsın cnm
debrucum hemen ıhlamur zencefil kaynat ben en ufak bogaz agrım baslasa hemen kaynatıorum ertesi güne iyiyim..
herkese iyi geceler;
asinazcım hayırdır geçmiş olsun cnm sağ tarafında sancı varmış kızcenin ayakları olabilir canım dikkat et ani hareketlerde bulunma
ebru sen nasılsın nasıl gidiyor?
ben bir göz atayım dedim fazla kimse yok bugün
Selkie tekrardan geçmiş olsun eşine
Gülencim güzel haberlerle gelmişsin +- 100 gr yanılma payları oluyor bebeğin duruş şekline göre
Patronlar hep böyle manyak oluyor demekki canım...beknur bizim bir abla vardı valla son güne haftasına kadar işe gitti ve o hafta ayrılacaktı ki bankadan çıkmış iş yerien donüyor ağrısı tutmuş pat. aramış ben eve uğrayıp gelirim diye tmam demişler eve gitmesiyle suyu boşalmış ve direk hastaneye :) sonra doğum olmuştu.... bizim patronda dün diyor sene evde kalamazsın. gelirsin diyor burdan götürrür doktora merak etme diyor ,
ohhh ne güsell valla...ya ben evde kalmayı istiyorum ama bi yönden istemiyorum çünkü hep aklım miğdemde oluyo çok yiiyorumm :)sıkılmadım beknur çok güzel oluyor ye iç yat kalk komşyua yürüyüşe git
valla bende var, ama öle batma yapmıordu...ama sistit idrar tahlilinde muhakkak çıkar canım epitel lokosit hücre görüldü falan filan yazarkıslar sistit yaşayan varmıı
idrar tahliliim ve kültürüm temiz çıktı ancak nette gebelikte vajinada agrı yazınca enfk ve sistit yazıyorda bu tahlillerde cıkmama ihtimali varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?