2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar:)
bugün çok iyiyim hamdolsun...gece çok rahat uyudum...
karneleri de verdik artık izne çımış sayılırımkaydirigubbakcemile2
aslında bir haftam daha var 2.dönemin başında çalışacak ama ben gitmeyeceğim zaten memlekette olacağım..değmez çalışmaya...
bir de gece rüymda kızımı gördüm...komik bir rüyaydı aslında..oturuyordum koltukta hareket etmeye başaldı karnımı açıp baktım eli parmakları derimin altından belli oluyordu...sonra biraz alta biraz üste baskı yaptı bi de baktım kucağımda yeni doğmuş ıslak kordonu sarkıyor...annem geldi kordonunu kesti...kızım da o sırada arkasına dönüp beni öptü....çok saçma ama hissettiğim şeyler o kadar güzel ve gerçekti ki...keşke normal doğum o kdar kolay olsakaydirigubbakcemile3

Günaydın Arkdaşlar nasılsınız... benim oğlum geceleri iyi uyumaya başladı buna sevinsem mi? üzülsem mi? karar veremedim. önceden daha çok hareket ederdi ... şimdi eskisi kadar yok
,canımcım bende hissdmiorum ,eskisi kadar hareket etmiyo en azından gece yatmadan önce kontrol etmek gerek..bide benim zillim acayip hareketliydi durmazdı hiç rahat..korkutuyo bazen beni..
güzel haberlerle gel canım..
günaydınlar arkadaşlar,hayırlı cumalar diliyorum,.bu arada işten ayrılmama az kaldı sayılır,.gün sayıyorum.10 şubat son günüm inşşş:lepi: hihoyyyt hihoyyyt
hadi hayırlısı canım..
göz,ünaydın canımm..

valla tatlım bunlar senin kocandan ne sitiyor anlamaış değilim,baştan beri mi böylelerdi eşine karşı

günaydın nehircim bnce batıyo gözlerine mehmetcik damat olarak.. oluır böle bazen takmışlar gülencimin kocişine...

Biri Bendenmii Bahsettii kaydirigubbakcemile2
uyuyamadım yattım dinlendim valla gözlerimide kapadım çok iyi geldi
ıhlamur ıcıyorum
yemeğimide koydum ocaga (türlü ) akşamda bi pilav şişiririm tamam

beknurcum yedtepede rukset hanım warmış onamı gideceksin çok müthiş bi kadın olduunu sölüyolar? yeditepe üniw.hast.de

selamlar hepinizeopuyorumnanaktan.dışarda fırtına var hava tam uyku havası ama biz nedense uyuyamıyoruz.herkes iyidir umarımolumunekankayizsmile.

valla tatlım bunlar senin kocandan ne sitiyor anlamaış değilim,baştan beri mi böylelerdi eşine karşı
yok kıs böyle değildi gayet severlerdi iimdi acaba ben hamileyim tüp bebekle kaldımya eşimde iş güc yapnıyo ben yapıyorum ondan böyle agrım sızım oluyo diyemi sucluyolar bilemiyorum yani ama eşimde biraz yapmıyor hani ben ne yapcamı şaşırdım hafta sonu evi süpür diyorum sonraki gün silerim diyor hafta içi bi türlü yerler silinmiyor tabi

hasret cem fıcıcıoğlumu ne soyadından emin değilim ona gidecekmiş

yaz ; kar falan yokturda orada haaa
bugün istanbula kar bekliyoz
,

iyiyiz yaz sen napıyorsun
aman uyumayın gece hiç uyuyamazsınız
iyiyiz mutlucum ne yapalım kalktık kahvaltımızı ettik bıdığımla size koştuk.aman gece uyuyayımda öğlen durayım.
kızlar sol yanımdan sancı geliyor gibi acaba ayağımıdır bebeğin akıntımda var
yordun mu kendini canım?kasık mı bel mi???
hasret cem fıcıcıoğlumu ne soyadından emin değilim ona gidecekmiş

yaz ; kar falan yokturda orada haaa
bugün istanbula kar bekliyoz
,

yok tatlım kar uğramaz pek buralara.yağmur rüzgar kuru soğuk işte.kışı böyle buranın.kar görmeyi özledim ama.

balıkesır güzell yaa izmire kaç saatsiniz sizz?
kuru sogukta olmaz oralarda pek gerci istanbuldada artık olmuyor öyle aman aman kar 4-5 sene önce muthiş bi kar vardı dizlere kadar

balıkesır güzell yaa izmire kaç saatsiniz sizz?
kuru sogukta olmaz oralarda pek gerci istanbuldada artık olmuyor öyle aman aman kar 4-5 sene önce muthiş bi kar vardı dizlere kadar

izmire 3-4 saat uzaklıktayız canım.balıkesirin merkezini sevmem Allahtan orda değiliz.sahil kesimindeyiz akçay edremit oralardayız.

oyyy hakkettmii yazz
ne3 güzeldir allah bilir oralarr yaa deiz göxzüküyomu evdenn

mutlu kasık orası işte karın büyüdü için korkutmak istemiyorum ama benimde oram agrıyodu ama sürekliydi benim 2 saat falan hiç hafiflemeden şiddetlenerek agrıdı ama gelip giden bi agrı değil sürekli agrıdı agrıdı göbek deliğimden 5 parmak aşadan sagdan kasıga kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…