- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.641
,canımcım bende hissdmiorum ,eskisi kadar hareket etmiyo en azından gece yatmadan önce kontrol etmek gerek..bide benim zillim acayip hareketliydi durmazdı hiç rahat..korkutuyo bazen beni..Günaydın Arkdaşlar nasılsınız... benim oğlum geceleri iyi uyumaya başladı buna sevinsem mi? üzülsem mi? karar veremedim. önceden daha çok hareket ederdi ... şimdi eskisi kadar yok
güzel haberlerle gel canım..Merhaba kızlar günaydın,
Bende bugün saat 16:00 da doktor randevum var...İlk defa deniycem bu doktoru Yeditepe Hastanesinde bakalım inşallah doktordan da hastaneden de memnun kalırım..
Ya korkuyorum abuk sabuk bişiler sölerde canımı sıkar diye (bazı doktorlar felaket tellalı gibi ya bilirsiniz)
hadi hayırlısı canım..günaydınlar arkadaşlar,hayırlı cumalar diliyorum,.bu arada işten ayrılmama az kaldı sayılır,.gün sayıyorum.10 şubat son günüm inşşş:lepi: hihoyyyt hihoyyyt
göz,ünaydın canımm..merhaba arkadaşlar:)
bugün çok iyiyim hamdolsun...gece çok rahat uyudum...
karneleri de verdik artık izne çımış sayılırımkaydirigubbakcemile2
aslında bir haftam daha var 2.dönemin başında çalışacak ama ben gitmeyeceğim zaten memlekette olacağım..değmez çalışmaya...
bir de gece rüymda kızımı gördüm...komik bir rüyaydı aslında..oturuyordum koltukta hareket etmeye başaldı karnımı açıp baktım eli parmakları derimin altından belli oluyordu...sonra biraz alta biraz üste baskı yaptı bi de baktım kucağımda yeni doğmuş ıslak kordonu sarkıyor...annem geldi kordonunu kesti...kızım da o sırada arkasına dönüp beni öptü....çok saçma ama hissettiğim şeyler o kadar güzel ve gerçekti ki...keşke normal doğum o kdar kolay olsakaydirigubbakcemile3
ay aman ya aman
babam geldi
suyun bitmiş memet niye almıyo dedi( en son eşim sabah işe giderken bakkal kapalı oldu için babama aldırmıştık içmeye suyu)
sadece işe gelip gitmekle olmuyo allah allahh dedi
yedik yine lafı
hayret bişey ya bıktım artık valla bi dogurucam şu cocugu cıldırıcam artık
Patronlar hep böyle manyak oluyor demekki canım...
Benim kuzende iş yerinde açılma oluyor hiç farketmiyo suyu geliyor apar topar hastaneye kız pıt diye doğuruyorrr :)
ohhh ne güsell valla...ya ben evde kalmayı istiyorum ama bi yönden istemiyorum çünkü hep aklım miğdemde oluyo çok yiiyorumm :)
valla bende var, ama öle batma yapmıordu...ama sistit idrar tahlilinde muhakkak çıkar canım epitel lokosit hücre görüldü falan filan yazar
yok kıs böyle değildi gayet severlerdi iimdi acaba ben hamileyim tüp bebekle kaldımya eşimde iş güc yapnıyo ben yapıyorum ondan böyle agrım sızım oluyo diyemi sucluyolar bilemiyorum yani ama eşimde biraz yapmıyor hani ben ne yapcamı şaşırdım hafta sonu evi süpür diyorum sonraki gün silerim diyor hafta içi bi türlü yerler silinmiyor tabivalla tatlım bunlar senin kocandan ne sitiyor anlamaış değilim,baştan beri mi böylelerdi eşine karşı
Patronlar hep böyle manyak oluyor demekki canım...
Benim kuzende iş yerinde açılma oluyor hiç farketmiyo suyu geliyor apar topar hastaneye kız pıt diye doğuruyorrr :)
ohhh ne güsell valla...ya ben evde kalmayı istiyorum ama bi yönden istemiyorum çünkü hep aklım miğdemde oluyo çok yiiyorumm :)
bende yiyorum canım ama son ay fazla kilo almıyorsun bebiş tombişleşiyor
gız hasret gülen niye uyumadınız sişz bakemgünaydın nehircim bnce batıyo gözlerine mehmetcik damat olarak.. oluır böle bazen takmışlar gülencimin kocişine...
iyiyiz yaz sen napıyorsunselamlar hepinizeopuyorumnanaktan.dışarda fırtına var hava tam uyku havası ama biz nedense uyuyamıyoruz.herkes iyidir umarımolumunekankayizsmile.
aman uyumayın gece hiç uyuyamazsınız
kızlar sol yanımdan sancı geliyor gibi acaba ayağımıdır bebeğin akıntımda var
iyiyiz mutlucum ne yapalım kalktık kahvaltımızı ettik bıdığımla size koştuk.aman gece uyuyayımda öğlen durayım.iyiyiz yaz sen napıyorsun
aman uyumayın gece hiç uyuyamazsınız
yordun mu kendini canım?kasık mı bel mi???kızlar sol yanımdan sancı geliyor gibi acaba ayağımıdır bebeğin akıntımda var
hasret cem fıcıcıoğlumu ne soyadından emin değilim ona gidecekmiş
yaz ; kar falan yokturda orada haaa
bugün istanbula kar bekliyoz,
kızlar ben 10 aralıktan beri evdeyim kaydirigubbakcemile
balıkesır güzell yaa izmire kaç saatsiniz sizz?
kuru sogukta olmaz oralarda pek gerci istanbuldada artık olmuyor öyle aman aman kar 4-5 sene önce muthiş bi kar vardı dizlere kadar
kızlar dün evi süpürdüm sildim mutfak dolabı sildim yetişebildiğim kadar bel değil ön taraf kasık üstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?