2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3benim eşim de ulan bi günde bi yerin ağrımasın der güler

laan hasret bebişin kıyafetlerine yumuşatıcı koyma sakın tamammı o durulama suyunda kalıyoya kanserojen maddelerde kıyafetlere yapışıo..sadece dalinin sıvı deterjanını kullan...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben benim adama kuruyorum bu cümleyi...ama ben ''defolu çıktın..bir günde bir yerin ağrımasın!seni annene iade edeceğim yoksa derim''adama dokunsam bir yeri ağrıyor...hamile olan benmiyim omu anlamadım...?

ayy nerde gız kaynanann
sevindirikk gördümm senii :) senin yerine kendimi koydumda :) uyy tövbbee
:gitme: :gitme::gitme: valla ya adam artık yuh dicek iyiki bi hamile
laan hasret bebişin kıyafetlerine yumuşatıcı koyma sakın tamammı o durulama suyunda kalıyoya kanserojen maddelerde kıyafetlere yapışıo..sadece dalinin sıvı deterjanını kullan...

ya dila benimmakinem cok kötü koku bırakıyor yumuşatıcı koymayınca ama

ulenn kendine maşallahh de , adamada çüşşş de şakkıdı

bide benim makine kendinden gecmiş herhalşde ben yumuşatıcıyı bazen önceden koyuyom deterjanla bir hepsini aynı anda alıp götürüyo deli

Olmazsa ben de kapitoneden dikerim, dikiş makinem var, ayarlarım bişeyler a.s
Soyadımız Şahin evet, sor bakalım babana, dükkanımızı da söyle bilir belki

Ben uğur mumcu mh. de çalışıyorum sankonun ilerisi

Bizimde soyadımız hacı canım sende sorarsın bakalım babam gelir herhalde bu akşam ( tabi bana pazarlık toplarlarsa ) o kadar laftyan sonra bide toplamazlarmış oturup gene aglarımm haa

dükkanıda söylerim bizimde temizlikci dükkanımız var onuda söylersin iskeçeliler genelde tanıyor birbirlerinii

ooo hamaratt gördümm senii , benimde işlerin bi ucundan tutucam benim bu agrılar böyle devam edecek baksanıza nerdeyse hepimizde böyle kasık agrıları oluyor şekerleirmi yapım ,i hafta sonu kıyafetleri makineye atıcamm.. ütüyüde ben yapmam artıkınn :)

eftell ., araya karıştı foxtaki damat nası oynuyodu gördünn demi

babam geldii , emniyete gitmişlerdi annemle oturma izni almaya simdik sorucam bakalımm

Tamam ben de söylerim bakalım
Anne baba kıyamaz evladına, getirirler herşeyini merak etme :)

Ben kendi işimi kendim yapmaya bayılırım, hele dikiş, örgü, dekorasyonla ilgilenmek benim için büyük zevk
Ben de izne ayrılayım, yıkama, ütüleme, yerleştirme, dekore etme hepsini halledeceğim inş. a.s

kzla acil ,cv ,bbişin ,giysilini ,atcam ,simdi ,makiny ,dalinin ,d,eterjanını a,ld,,m, ,,b,eyaz sarı pembe agırelıklı ,,,,,,,,beyazları ayırmam ,gereki,,rmi amA pembeler solacak kadar koyu degil toz pembe saaRI FALAN..ACELE CVP

dimplehawk , sen kimlere evlendin
Bizim taraflı değiller, Isparta lı damadımız opuyorumnanaktan
Ebrucum zaten düşük dereceli yıkayacağın için solma olmaz, beraber atabilirsin bence a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…