- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.841
eşim arıyo böyle sessiz sessiz diyom ne oldu bişimi sorcan evet diyor agrın vamrı diyo ne zaman ar4asa o zaman oluyor allahım evet diyom :)n moreli bozuluyo adamcazında napımm
bazen diyo dötünde agrıyomu ne tesadüfki dötümde agrıyo ne bicim hamileysem artıkın agrımayan yanım yok ayaklaırm bile agrıy
kızlar annem geldi almış dalin deterjanı ama sıwı almamış granül almış olsun yumuşatıcıda almış hemde bi bidon dalinin:)
artık kendimede kullanırımbayanssulusmile şimdi ayırıyoruz küçükleri yıkicaz hadi ben kaçtım yaw ne kadar çok warmış dökünce belli oldu 2,3 makine açılır tahminim
kaydirigubbakcemile3benim eşim de ulan bi günde bi yerin ağrımasın der güler
ayy nerde gız kaynanannkızlarrrr kaynım geliyomuş beni almaya kalmadım ev deohhhhhh,bu arada kar çok bastırır ve yerler tutarsa çözülene kadar kayınvalidemdeyiz,hadi öptüm sizleri,muhabbetinizden geri kalmak zor geliyor valla,Allaha emanet olun bebekleriniz ile canlarım görüşmek üzere
:gitme: :gitme::gitme: valla ya adam artık yuh dicek iyiki bi hamilekaydirigubbakcemile3benim eşim de ulan bi günde bi yerin ağrımasın der güler
laan hasret bebişin kıyafetlerine yumuşatıcı koyma sakın tamammı o durulama suyunda kalıyoya kanserojen maddelerde kıyafetlere yapışıo..sadece dalinin sıvı deterjanını kullan...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben benim adama kuruyorum bu cümleyi...ama ben ''defolu çıktın..bir günde bir yerin ağrımasın!seni annene iade edeceğim yoksa derim''adama dokunsam bir yeri ağrıyor...hamile olan benmiyim omu anlamadım...?
Olmazsa ben de kapitoneden dikerim, dikiş makinem var, ayarlarım bişeyler a.stoprak dedıı banada ha benımde haberım yoktu bıdakı dr kontrolunden donuste gene gıdıcem(4 subat) inşşallahh
benimkilerde dfurmadı yapıştırıncada ne esprisi kalcak kaynanam ortu dıkerım dedıydı ama ses cıkmadı bırak da aldıklarınıda getırmedı bı hastane cıkısı onda bende cantamı hazırlıcam kendı aldımı koyucam sonra surat nah on karışş off
kesınn tanıdıkız bızz soyadıbız şahin veya şlahinler olmsın babama sorarımm
sen nerde calısıyosunn
bizimkilerde yaslılar ama gelıyolar ananemle dedem geldi işte dedem cıkış yapcak pazar salı tekrar doncek
ulenn kendine maşallahh de , adamada çüşşş de şakkıdı
hemde ne çüşşşş!evlendiğimizin ilk senesinden itibaren adamın sürekli bir yeri ağrıyor....hor kullandım sanırım adamı...:))))))))
Tamam ben de söylerim bakalımBizimde soyadımız hacı canım sende sorarsın bakalım babam gelir herhalde bu akşam ( tabi bana pazarlık toplarlarsa ) o kadar laftyan sonra bide toplamazlarmış oturup gene aglarımm haa
dükkanıda söylerim bizimde temizlikci dükkanımız var onuda söylersin iskeçeliler genelde tanıyor birbirlerinii
ooo hamaratt gördümm senii , benimde işlerin bi ucundan tutucam benim bu agrılar böyle devam edecek baksanıza nerdeyse hepimizde böyle kasık agrıları oluyor şekerleirmi yapım ,i hafta sonu kıyafetleri makineye atıcamm.. ütüyüde ben yapmam artıkınn :)
gaynanan duymasınn kötükedihüso
Bizim taraflı değiller, Isparta lı damadımız opuyorumnanaktandimplehawk , sen kimlere evlendin
Ebrucum zaten düşük dereceli yıkayacağın için solma olmaz, beraber atabilirsin bence a.skzla acil ,cv ,bbişin ,giysilini ,atcam ,simdi ,makiny ,dalinin ,d,eterjanını a,ld,,m, ,,b,eyaz sarı pembe agırelıklı ,,,,,,,,beyazları ayırmam ,gereki,,rmi amA pembeler solacak kadar koyu degil toz pembe saaRI FALAN..ACELE CVP
,t,es,kkü,,r,ler, tatlısım ,,atıyorum, simd,i,,, makineye,,
Bizim taraflı değiller, Isparta lı damadımız opuyorumnanaktan
Ebrucum zaten düşük dereceli yıkayacağın için solma olmaz, beraber atabilirsin bence a.s
Yıkansın bakalım fıstığın cicileri, rica ederim opuyorumnanaktan,t,es,kkü,,r,ler, tatlısım ,,atıyorum, simd,i,,, makineye,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?