2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

acık renklileri atabilirsin ebru bişicik olmaz kısa programda yıkatta ,
kadifeleride penyelerle yıkayabilirmiyizz acabaa

haaa artık zaten nerde bulcan bizim taraflıı :) bende trakyalı aldım :)

bende seviyorum canım ama sıkıntın olunca insanın eli varmıyor morel bozuklundan gerci burda sızlerle baya oyalıyorum kendimi derkenn gene vajinamda batma olduu tühh anasınıı yaa

almışlar pazarlık bana iyi olmuş gecen hafra bu saatlerde başladıydı agrı 18:15 evden hastaeneye zor atmıştık kendimizi bi bu günü gecirsem allahım eşimde baya gec gelir birinede gel diyemiyom umarım kimsede gelmez kuzen yegen felan yatak odamda rahatımı bozmasınlar aman
buarada ne biicm yagmur yagıyo ya

Bence kadifelerle penyeleri yıkayabiliriz, tozu gitsin diye kısa program yaptığımız için sorun olacağını sanmam

Bence de bulmak zor bizim taraflı aklinialirimsmile

Batma konusunda pek fikrim yok gülencim, inş. geçer çabucak bilmiyorumkismile

CANM BNıM,insallah ,bişi,,,olm,,a,,,z,, ,,h,e,,,psini,atıyorum,, karışık, b,ebek ,giysi,, ,programı, v,ar ,bende,, bakalım ,ya, ,rezil, edec,em, ,

ay zaten uzun sürse dayanamam ara ara oluyor biiğne batıyor cıkıyor gibi hemencik geciyor rahatsız edici bi his allahım ya yine oldu bu mesajı yazarken

acaba azmı su içiyorum yarabbim ya
bu gecen haftadan sonra cıktı ppühh yaa

hava karardıı

ayy yeni makinelerde bebe programıdamı var taa benimkii ne kadar eski bilmem 4 senedir kullanıyom hemen hemende bi makine alana 55 ekran tv hediye idi ozman aldıydıkk taa 10-13 senelik makine hassası bilem yok kısa azıyor mıhh

Merhaba arkadaşlar amma sohbet etmişsiniz oku oku bitmedi...Ebru ben de kırmızıları atarken tedirgin oldum ama bebek giysisi olduğu için akan boyadan kullanılmamış o yüzden hiç birinin rengi atmadı.Zaten hassas programda yıkanıyorlar...Ben yumuşatıcı kullanmadım her ihtimale karşı bir de kurutması zor olmasın diye 2 kez sıktırdım...Cicilerimizin büyük çoğunluğu yıkandı ütülendi masanın üzerinde bekliyorlar...Yarın inşallah onları yerleştireceğim.Fotolarını çekip koymaya çalışırım.Bir de dolapların içine annem kapitone diktirmiş aklınızda bulunsun kızlar güzel duruyor...Kardan kıştan konuşmuşsunuz benim aklıma garip garip düşünceler geliyor...Bu karda kışta suyum gelirse sanccı gelirse dr. nasıl gideceğim diye...ıyyy allah korusun...

nevin aybı sekılde benımde onlar aklımdaa allahımm

sen napton bı fotonu koy bak ben fotomu koydum gobüşlere bak öküz oldum ben

nevin aybı sekılde benımde onlar aklımdaa allahımm

sen napton bı fotonu koy bak ben fotomu koydum gobüşlere bak öküz oldum ben

İnsanın aklına geliyor valla her ihtimal...Odamızı yerleştireyim göbeğimi de koyarım Gülencim...Göbek çok yakışmış Gülen , sen hamilelik öncesi zayıftın süper olmuş göbek o yüzden...

canm bebek giysisi 50 derece diyodu bende 30 derece hızlı yıkamaya attım zaten kirli degillerr ..bende 3 4 sene önce aldım makınem westel memnunum ama..bu arada sendemi ekledin göbüşü bende eklicembi bakim sana

toprakcım bi tek kırmızıları atmadım solar diye keske atsaydım yeni gördüm yazını..ayyy daha ütüliceem dimi minicik minicik..kurusunlarda..

Olsun artık onları ayrı atrasın canım...Kuruması epey zor oluyor o yüzden kalorifer üzerlerine koydum cicilerimizi..

ebruu koy koy bende sana bakarım :)

nevin çok kılo aldım o gördün gibi değilim sen nasıl oldun sende pek cıtı pıtıydınn anamm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sınavı geçtim :dance: :dance:

dualarınız sayesinde.. her şey gönlünüzce oosun... sizi seviyorum Şeniz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sınavı geçtim :dance: :dance:

dualarınız sayesinde.. her şey gönlünüzce oosun... sizi seviyorum Şeniz

amanın çok sevindin valla hadi gözün aydın canım.
Ay kızlar bak dedim kızıma resmini internete verdim herkes beğendi dedim bide yorumlarınızı okudum hemen barıştık hadi öptüm hepinizi byyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…