- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.881
nehirin kendi gıçını ısıracaklar bu akşam pendiğpin ıssız ormanlarında haberi yoksırnaşık şey ewet annem almış deterjanı dalinin garnül matiğini almış bide dalinin yumuşatıcısını 2 makine yıkandı şuan ew mis gibi koktu...aldınnmıı deterjann
dedim nehir dötünü ısırtırdı herhalde köpekleree haa
ulann gene vajinam batıyoo
ewet walla kocişle çekyata sığışmışız sarılıp birbirimize yan yatarak uyumuşuz 1 saat sonra kociş dedi şişşt kalk lan dedi şişko sırılsıklam olmuşuz terdenkaydirigubbakcemile3 dedim seni şimdi bi terletirdim ama dua et annem waraklinialirimsmile dioki onu bunu bilmemde sen bu saatten sonra hiç bişi yapamazsın, dedim sen öle san sen sahaya ben tribünlere oynarım, aklını alırım akılsız kalırsın gül gül öldük yaaaadelikafaduldenhasret yoksa bilinki kocanın yanındadır
neyse geç kalcam ben hadi bye
dilaaaa ulan yıkandı bile iki makina bitti ewde asacak yer kalmadı daha 2 yada 3 posta daha war yıkanacak ama yumuşatıcı zararsız değilmi dalininki yıkadık walla iyide duruluyo makina ama bişicik olmaz inşallahbilmiyorumkismilelaan hasret bebişin kıyafetlerine yumuşatıcı koyma sakın tamammı o durulama suyunda kalıyoya kanserojen maddelerde kıyafetlere yapışıo..sadece dalinin sıvı deterjanını kullan...
heeeee yaw ben çorap attım normal sarı pembelerle yeşilli bi çoraptı koyu yeşil çiçekli renk wermiş ama allahtan açık renkli iki çoraba geçmiş sadece:bbo:
Bizim taraflı değiller, Isparta lı damadımız opuyorumnanaktan
Ebrucum zaten düşük dereceli yıkayacağın için solma olmaz, beraber atabilirsin bence a.s
doktoruma facebooktan mesaj attım
cerennn :) tebrikklerrrr kaydirigubbakcemile5
dimplehawk, canım ben 3 sene 8 aylık evliyim 8 aylıkta hamileyim canım :)
evlenmedenn ccooookk önce aldıydık ceyizz
Super ya nıkah olmıcak sanırım hahayt hihoyyyt
hadiyin lan ordan ben eylül we erkanın ewlenmesinden yanayım şahsen eylül erkanı sewdiği için yalan söledi we onlar karakter olarak daha uygun birbirine ikiside sessiz sakin anlaşıolar işte,
esinde zamanında söleseydi adam ona sorduğunda şansını kaybetti o gitsin işine baksın bnce.. ben gidiorum bi 5 dakkaya z raporumu falan aliym:hulya: ohhh bugünde bitti çok mutluyum kocişim saolsun geldi de ben rahat ettim yarında sabah 8,30 akşam 9 çalışacak umarım yine kaçabilirkaydirigubbakcemile2
klava: klava: klava: klava:
det orda senı varya oda sınsı sınsı gırdı erkan la esının arasını bozdu
wallahi aşkım için bnde yaparım herşeyi sewiyosam sawaşırım we alırım! esinde aklını kullansaydı.. eylül haketti we bnce onlar mutlu olmalı ama olmayacak gıçımıızıda yırtsak film işite yine esin we erkanı yapacaklar.. maalesef
ya kzlar ben bebegimin hareketlerini cook az hissedioerum canımı acıtırdı tekmeleri 2 3 günbdür mıyıl mıyıl cok az hissedioruuummm korkutuyo beni doktoruma sorsammı????mafoldumben
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sınavı geçtim :dance: :dance:
dualarınız sayesinde.. her şey gönlünüzce oosun... sizi seviyorum Şeniz
vajinamdaki o batmayı sormakk içinnnehirin kendi gıçını ısıracaklar bu akşam pendiğpin ıssız ormanlarında haberi yoksırnaşık şey ewet annem almış deterjanı dalinin garnül matiğini almış bide dalinin yumuşatıcısını 2 makine yıkandı şuan ew mis gibi koktu...
nehirrr bi doysunn bunlarııı senı noel babanın arabasına geyok deyu baglayıp koşturacaakk
ewet walla kocişle çekyata sığışmışız sarılıp birbirimize yan yatarak uyumuşuz 1 saat sonra kociş dedi şişşt kalk lan dedi şişko sırılsıklam olmuşuz terdenkaydirigubbakcemile3 dedim seni şimdi bi terletirdim ama dua et annem waraklinialirimsmile dioki onu bunu bilmemde sen bu saatten sonra hiç bişi yapamazsın, dedim sen öle san sen sahaya ben tribünlere oynarım, aklını alırım akılsız kalırsın gül gül öldük yaaaadelikafadulden ulenn ben uyandımda gotume kadarv terlemışş ıoluyommm gızz kılodannn aaaaa
dilaaaa ulan yıkandı bile iki makina bitti ewde asacak yer kalmadı daha 2 yada 3 posta daha war yıkanacak ama yumuşatıcı zararsız değilmi dalininki yıkadık walla iyide duruluyo makina ama bişicik olmaz inşallahbilmiyorumkismile bende yumuşatıcı ıle yıkıcamm canımm makınem malum emektar :umursamaz:
heeeee yaw ben çorap attım normal sarı pembelerle yeşilli bi çoraptı koyu yeşil çiçekli renk wermiş ama allahtan açık renkli iki çoraba geçmiş sadece:bbo:
benn daa dikkattli olum
ne die lan msj atıyon sapık:roflol:
ohh keşşkee hıcolmasaa nası kıskanc nasııı fesatt yaaSuper ya nıkah olmıcak sanırım hahayt hihoyyyt
anam abime deyuu aldıı sonra malum kocamı cok sevdınden bızee layııkk gorduuyaw 10yıl önceden mi aldın lan makinayı yuhhh 10 yıl hazır kıta bekledin yani.. bari ewlenirken üstüne para werip üst modeliyle deiştirseydiniz:mymeka:
sırt ustu yatmayı deneyın kıslar dıger haftalara gore da az ama da sıddetlı olur kocaman oldularya kzlar ben bebegimin hareketlerini cook az hissedioerum canımı acıtırdı tekmeleri 2 3 günbdür mıyıl mıyıl cok az hissedioruuummm korkutuyo beni doktoruma sorsammı????mafoldumben
seven seas plus içiyorumm demır ve cıvadan arındırrılmışslm hanımlar size bir şey sorcam aranızda balık yağı kapsülü kullanan varmı,varsa markası söylermisiniz?
karlı bir istanbul sabahından herkese günaydın olsun siz kıçınızda pireler uçuşturup yatarken zawallı ben kalktım dükkana bakıorum:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?