2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kzlar ben bebegimin hareketlerini cook az hissedioerum canımı acıtırdı tekmeleri 2 3 günbdür mıyıl mıyıl cok az hissedioruuummm korkutuyo beni doktoruma sorsammı????mafoldumben
doğuma az zamöan kaldığı için artık çoğu wakitlerini uyyuyp enerji depolayarak geçirirlermiş. malum doğuma enerji toplamaları lazım
slm hanımlar size bir şey sorcam aranızda balık yağı kapsülü kullanan varmı,varsa markası söylermisiniz?

ben kullanıyorum we en iyisi olduğuna inanıyorum solgar omega 3.. ilaç değil bitkisel kapsül oluyomuş bu zararsız hiç bi yan etkisiz

Egenin ilk eşyaları makieney girdi umarımm sorunsuzz cıkar

elektrikler kesildi bende ipke ongunun kitabını okumaya başladımm elektrikler geldi ama siz koysunuzzz mıhhhh

günaydın kızlar masılsınız?

slm hanımlar size bir şey sorcam aranızda balık yağı kapsülü kullanan varmı,varsa markası söylermisiniz?

ben kullanıyorum..3 günde bir ama pek düzenli kullandığım söylenemez..çoğu zaman unutuyorum...marincap marka....

kızlar ya..sabah kahvaltıdan sonra çok kalbim çarpıyor..aslında her yemekten sonra...böyle kendimi oturduğum yerden kaldıracak güçüm kalmıyor sanki....sizdede oluyormu kalp çarpıntısı?

canım ben çok fazla yersem oluyo herzaman değil sıkıntı veriyo normaldir heralde ama yinede doktoruna bi danış istersen..

kızlar herkese ,iyi haftasonlarıııı...ben ,bebişim,, ,için ,dogalgaz kllancaktm bu ,sene..biz, kendmiz ufoylav idare,, vedioduk..ama dogalgazı ,kullandım, bi ,ara ,hiç ısınamadıgım ,halde hesapladık ,cok, iyi ,ısıtsın ,dersen ,aylık,, 300, 400 ,ü ,gözden ,cıkarmak ,gerek..en ,azından ,belki apartman ,merkezi ,sistem ,olsayd, ısıtrdı ,ama ben ,bu ,faturalaın ,altından ,kaLKAMAM.b yzdn ,sbaya, d,ö,n,d,,k..,hm, sö,yl,, ,kemkl,erimiz ısınır hemde bana DAHA KARLI..böle işte..

günaydııııın güneşli bi trabzon dan selam a.s. Selkie cim bende de arada oluor dr bana artan kan hacminden kaynaklandığını söylemişti korkma yani

canım bizim burda doğal gazda yok sadece bir oda ısınıyo elektrikli soba kullanıyoruz geceleride yatak odasında klima çalışıyo aylık 200 ödüyoruz evin heryeri ısınsa canım yanmıcak odadn çıkınca totoşumuz buz tututyo :bbo: bebek olunca nasıl yapıcaz bilmiyorummmfisfisfis

ebru , benim evim çok büyük canım balkonlarla 172 metre kare
odalar koca koca han gibi yan cehpemizde boş köşede kalıyoz
bu nedenlede ısınamıyoruz
bende bebegin odasına dogalgaz sobası taktırdım birde koltuk var ben orada oturacağım anca çok yabancı bi misafir geldinde saona gecicem bebek odasıa tv koyduk orada oıturucaz ancak şuanda bende yatak odasında duruyorum ilk petek orada da cok ısınıyor ve diğer odaların yan cehpeleri boş yatak odam arada kalıyor bu aya kada ryakmamıştık klima ile ısınıyorduk ama ben o sancıdan dolayı hastaneye yattımda dr bişey tetiklemiş olacak üşüttün belkide dedi .. olabilir 500 tl verdik cuma akşamdan cumartesi sabaha 1 gün bile değil.. yani her ay yaksaydım 100 tl belkide oyle bişi yaşamıcaktık ondan şimdi bizde bi haftadır yakıyoz 1.5 ta ama öyle cayır cayır sıcak yok battaniye altında duruyorum

,,ebrucum aynen canım kahvaltıdan sonra kalbim küt küt bayılacakmıs gibi oluyorum bi carpıntı..agırda yemiorum bi tost yani..belki basınc oluyop kalpte doktorum normal oldugunu söylemişti ama rahatsız ediyo..

bizim klima A sınıfı bana klima çalıştırmadım zamanda elektrik 55 tl geliyo klimayı sürekli acıyordum salonda oturdumda bu aya kadar işte ayda 80 75 felan geliyodu çokta fark ettirmiyodu klima ama geceleri yatak odasına gittimizde titriyodum üşümekten :)
bebek gelince işte ilk 40 gün diğer odaları 1.5 yakıcam bebeğin odsında dogalgaz sobası yanıcak
kendimizi bi toparlayınca gene tek oda yakıcam bebek hastalanmaz umarım.. sonrad ayaz gelir inşallah hepi topu önümüzde 1 ay kış var.. bidaki kışa allah kerim.. sanırım herkez böyle artık ya ucu ucuna geciniyoruz

canım sende soba düş,ü,,,,,,,,nmezmi,sin..elektrikli soba ne kadar ısıtacak yada onu kullanıcaksan mutlaska bi buhar makinesi al odanın nemiiçi,,,,,,n..

gülncim klmay bebege cok cewirme cok saglıklı olduunu düşünmüorum yani uzagında dursun bebikin..işte bu yuzden sobaya karar werdi,,,,,m gerci marttan sonra 3 ay soguk olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…