- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.921
canım sende soba düş,ü,,,,,,,,nmezmi,sin..elektrikli soba ne kadar ısıtacak yada onu kullanıcaksan mutlaska bi buhar makinesi al odanın nemiiçi,,,,,,n..
yok canım salonda klima
bebegın odasında dogalgaz sobası taktırdıkk
cocukların ılk bi sene hasta olmamaları gerekmışş
canım ben solgarın omega 3 kullanıyorum tamamen doğalmış....
benimde mide bulantılarım ve uyku hali geri geldi ekşime oluyo midemde sizdede varmı?:sinifsinif:
canım ben çok fazla yersem oluyo herzaman değil sıkıntı veriyo normaldir heralde ama yinede doktoruna bi danış istersen..
günaydııııın güneşli bi trabzon dan selam a.s. Selkie cim bende de arada oluor dr bana artan kan hacminden kaynaklandığını söylemişti korkma yani
,,ebrucum aynen canım kahvaltıdan sonra kalbim küt küt bayılacakmıs gibi oluyorum bi carpıntı..agırda yemiorum bi tost yani..belki basınc oluyop kalpte doktorum normal oldugunu söylemişti ama rahatsız ediyo..
günaydın kızlar masılsınız?
ben kullanıyorum..3 günde bir ama pek düzenli kullandığım söylenemez..çoğu zaman unutuyorum...marincap marka....
kızlar ya..sabah kahvaltıdan sonra çok kalbim çarpıyor..aslında her yemekten sonra...böyle kendimi oturduğum yerden kaldıracak güçüm kalmıyor sanki....sizdede oluyormu kalp çarpıntısı?
kızlar herkese ,iyi haftasonlarıııı...ben ,bebişim,, ,için ,dogalgaz kllancaktm bu ,sene..biz, kendmiz ufoylav idare,, vedioduk..ama dogalgazı ,kullandım, bi ,ara ,hiç ısınamadıgım ,halde hesapladık ,cok, iyi ,ısıtsın ,dersen ,aylık,, 300, 400 ,ü ,gözden ,cıkarmak ,gerek..en ,azından ,belki apartman ,merkezi ,sistem ,olsayd, ısıtrdı ,ama ben ,bu ,faturalaın ,altından ,kaLKAMAM.b yzdn ,sbaya, d,ö,n,d,,k..,hm, sö,yl,, ,kemkl,erimiz ısınır hemde bana DAHA KARLI..böle işte..
canım bizim burda doğal gazda yok sadece bir oda ısınıyo elektrikli soba kullanıyoruz geceleride yatak odasında klima çalışıyo aylık 200 ödüyoruz evin heryeri ısınsa canım yanmıcak odadn çıkınca totoşumuz buz tututyo :bbo: bebek olunca nasıl yapıcaz bilmiyorummmfisfisfis
günaydın selkiecim:)
kalp carpıntısı bende de oluyor nadiren ama.kahvaltıda fazla kacırırsam ve ya biraz ağır bişeyler yersem kendimi tutamayıp:)) ağırlaşıyoruz iyice artık normal sanki.tansiyon falan yok değil mi sen de..o da etkiler ya
kızlar bebek bakım ürünlerinizi aldınız mı ne aldınız...?? ben sebamed düşünüyorum aslında mustela alasım var da cok pahalıı(
günaydın selkiecim:)
kalp carpıntısı bende de oluyor nadiren ama.kahvaltıda fazla kacırırsam ve ya biraz ağır bişeyler yersem kendimi tutamayıp:)) ağırlaşıyoruz iyice artık normal sanki.tansiyon falan yok değil mi sen de..o da etkiler ya
canım nasıl kolayınıza gelcekse..sobanın da keyfi başka olur boshayallersmile
cok mu üşüyorsun leylacım sen:)) ben cok bunalıyorum bazen acıyorum camları falan bu gün de güneş var ya klima opuyo beni resmen..sizin faturada sağlam geliyomuş ben de sabah aldım da :))
günaydın canım...ven çok ağırlaştım zatende....tansiyon yok...öyle çrpıntı olduğu zaman tansiyon aletim var hemen ölçüyorum..en yüksek 14 -7 çıktı tansiyonum şu zaman kadar ama kalbim 140 a kadar çıkıyor.....
canım ben nivea aldım..oğlumdada kullanmıştım nivea çok memnun kalmıştım..özellikle pişik kremi çok güzel.etkili...
Ben johnson baby aldım , neyle başlarsak öyle gidermiş ötekilerin üstünden gelebilcemi sanmuıyorum çünkü
parana göre al canım ya iyi gelmezse değiş sebamedde iyi tartışmasız
sabahları ve akşamları özellikle canım belli olmuyo bazen hararet basıyo menopozlu gibi oldum valla eşim bile şaşırıyo durumuma üşüyüncede tirtir titriyorum bi dengesizlik var ama :bbo:kan değerlerimde normal sanırım bünyeden:uhm:
kızzıımm sen ye kaymakları:)) sor istersen dr a canım kaymak ağır geliyor olabilir..
selinius da demiş ya kan basıncı-hacmi artıyor sonucta hem bebek hemde kendi dolasım sistemimiz var sen daha cok etkileniyorsun galiba.progesteron hormonu da carpıntı yapıyor..bu hamilelik te amma zormuş haa benim de heryrim tutuluyor sürekli totom başım heryeim ağrıyor..çin malı cıktım ben de delikafadulden
benim nivea ürünlerine alerjim var elime el kremini süreyim kabarıp kasınmaya başlıyo hemen(çok narin cldim var ya bebeğe gecmişse diye alamıyorum neivea (
johnson ın fiyatları nasıl?? yeni doğduunda hiç deilse 3 ay sebamed kullaniim diyom..
bu ara hepsi normal canım:))
normalde onun setıde cok ucuz degıl sebamed 180 cıkmış bı arkadasınm almış
ben bıme gelmıştı 17 tl butyun hepsını aldım yagını kremını nemlendırıcvısını sampuanını sabununu ıslak mendılı sık sık ındıreme gırıyo baştan nasıl başlarsan oyle gider canım ben chıcco alcaktım bezi sonra dedıler alma alışıyo dıye almadım prima aldım
buarda abenimde nivbeaya aleerjım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?