- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.941
evet yaa hamılelık zormuş
canım e bebekte unı baby ıslak mendıl 12 paket 39 tl
tanesı 3.3 tl gelıyo ondan alıcam
asşlında bez molfix alıcaktrım da ekonomik dıye ama bezler kalın oldundan cocun apış araları acık oluyormuş onuda rıske atmamak ıcın prima aldım inceymiş ondan bi yenıdogan bi tanede 2 numara yeter simdilik
canbebenın ıslak mendıllerı cok ıslak ya ben unı baby bıtınce huggıes albilirinm denicem gene zaten yazın yıkıcam poposunu ama kısın usuturum dıye yıkamam nisana kadar
bi çocuk dünyaya getırmek hıc kolay degılmış hicc
ya kaymakmı zorluyordur..ya domateslede yapsam kahvaltıyı meyveylede yapsam yine çarpıntı oluyor...ama dediğiniz gibi kan haçmi fazla geliyor olabilir...çünkü sürekli ateş gibiyim...çok sıcaklıyorum...evin içinde askılıyla atletle dolaşıyorum..çorap falan pek tutamıyorum ayaklarımda....sıkıntı basıyor,,,boğuluyor gibi oluyorum kalın giyindiğim zaman....
en zor dönemdeyiz zaten şu anda ...oğlumdada çok şişmiştim ondayken tansiyon problemim vardı 19 dan aşağı inmiyordu tansiyonum.birde ödem olmuştum çok fazla.her tarafım şişmişti..bundada böyle sıkılıyorum...ama şunu anladım her bebeğin gebeliği farklı oluyormuş...
yandaki kemikleremi baskı yaptı ciciko
:) ayy ebruu onud doguncaa görücezz
ne bilim ben öyle duydum kız bacak araları acık oluyomuş kalın bezlerden primada en inceymiş suanda dimi
ıslak pamukla nasl silincek nasıl pamuk
kızlar sağolun cıkınca bakıcam artık hangisi gözüme iyi gelirse..erken değildir umarım almak için..
valla ben de vücudumu tanıyamıyorum..bi değişik oldu hamilelikle beraber:)sen de dikkat et ama selkie üşüyme kendini soğukmuş oralar..gerçi senin oğlan da var koşturmaaktan da sıcaklanıyorsundur sen:))
kaymağa da dikkat et canım yaa sırf yağ o..bende cok severim aslında hele bizim oranın manda kaymağı olursa mmmmhh boshayallersmile ağzım sulandı kapattım bu konuyu:))
Selam kızlar nasılsınız ya bu gece kızım sureklı sag sol yanlarıma baskı yaptı sırt ustu yattıgımdada mıdeme yukarıya cıktı bı turlu uyuyamadım bıde esım ıse gıttıkten sonra sureklı sıcrıp uyandım sanırım korku ıle uyuyorum ya gozlerım sızlıyor cokk mafoldumben
kızlar bebek şekerlerine bakıyorumda sizin düşündüğünüz bişiler varmı ?
hoşgeldin canımm:))bundan sonra böyle valla ne yapalım bir noktacım..kabus görmüşündğr de hatırlamıyosundur muhtemlen .ben de de aynı sıkıntılar oluyor zaman yaklaştıkca endişeleniyoruz sıkıntılar artıyor..
Tskler canım a.s.a.s.
ya resmen paronayak oldum ya goslerımı acıyorum odada gezen bırı falan warmı dıye bakıp yatıyorum bazende esım saat 8 de ıse gıdıyor kıs malum hawa karanlık oluyor ben ısıgı acıp yatıyorum akannehir
kızlaaaar ellerim çok acıyor
parmaklarımda bir ağrı war , ellerimi yumruk yapamıyorum yaparsam çok fena canım yanıyor, bişey tutup çekemiorum we şu an parmaklarım dolma gibi nerdeyse 5 beden kalınlaşmış
kızlaaaar ellerim çok acıyor
parmaklarımda bir ağrı war , ellerimi yumruk yapamıyorum yaparsam çok fena canım yanıyor, bişey tutup çekemiorum we şu an parmaklarım dolma gibi nerdeyse 5 beden kalınlaşmış
meraba kızlar, iyi bir hafta sonu diliyorum herkese.
cerenero
gözün aydın cnm, dün kalktıgımda cuma selası okunuyodu ilk aklıma sen geldin senin için dua ettim, Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..
kızlar bu deterjan konusu kafama takıldı ben dalan sabun tozu aldım, nasıl sizce kullanan varmı.
kızlar eve gelen misafirlere ikram etmek için şekerlerimiz...mevliüte ayrı şeker yatıracağım ama....
buda sokaktan bir görüntü,,:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?