2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kocişim yine bana izin werdi kahwaltıdan sonra uyumuşum 3 saatohaoldumsmile daha uyurdum bana kalsa da kalk dedi kar çok bastırdı çocuklar zorlanıyo motorla su dağıtmakta sen bak ta dükkana ben arabayla çıkayım dedi we gitti harbiden kar çok bastırmış kızlar ya allah sokakta kalanlara yardım etsin ewi barkı olmayanlara, kedicikeler, köpeklere sokakta yatıp kalkmak zorunda kalan tüm canlılara...

sende uyuma o zamn güzelim bu kadar şikayetçiysen zombi gibi dolaş ortalıkta

canım ödem olmuşsun...tuzumu kaçırdın..maden suyumu içtin..maden suyu içince benim ellerim şişer....ne yapabilirsin bilmiyorum ama ayaklarım şiştiği zaman dr göğüs bolgene yakın ayaklarını kaldırıp dinlen demişti...sende ellerini fazla aşağıya sallamagöğüs hizanda falan tut belki işe yarar....

herkese iyi haftasonları şekerler.hepiniz iyisiniz umarımopuyorumnanaktan.

kızlar bebek bakım ürünlerinizi aldınız mı ne aldınız...?? ben sebamed düşünüyorum aslında mustela alasım var da cok pahalıı(
canımcım bende nıvea aldım şampuanı pişik kremi birde tercihen nemlendirici losyon yada yağ.doktorlar bu üçünün yeterli olduğunu söylüyor.ıslak mendilide johnsons baby aldım indirim vardı çok güzel kokuyor ve onunda ürünlerinin iyi olduğunu duydum.sebamed çok güzel ama fiyatı yüksek biraz.
canım tuzlu falan mı yedin?neden şiştin ki böyle?ödem oldun heralde.
kızlar eve gelen misafirlere ikram etmek için şekerlerimiz...mevliüte ayrı şeker yatıracağım ama....

buda sokaktan bir görüntü,,:))))))
şekerler çok güzel görünüyor canım ayy ben daha hiç bakmadım bile bunlara.
ahhh ah istanbulum karını bile özledimsenağlama

cnm tuzumu fazla kaçırdın?

ya bilmiorum ben hamilelğin en başından beri hiç değiştrmedim tuz oranını neden oldu bilmiorum uyandım ki böyleler sabahta wardıo ama bu kadar rahatsız edici değildi:çok üzgünüm: canım yanıyorr uleeen:gitme:

ben kullanıyorum canım cok da memnunum.

cok ciciler selkie..sokaktaki görüntü de :lepi:süper kar görmeyeli epey oldu da:))
bu arada ne mevlütü ??cocuk için mevlütmüoluyor?

teşekkür ederim cnm, içimde tereddüt vardı hep..
selkie şekerleri senmi yaptın kaç para tuttu,
ben daha eminönüne gidecem malzemeler için ama havalar soğudu işim zor.

amin canııım!!!!

sağol canım...ya şimdi daha hızlandı kar...göz gözü görmüyo şu anda..:))dışarda çalışmak zorunda olanların allah yardımcısı o0lsun...uzun zamandır böyle kar görmemiştik...aklıma ne geldi oğlum 2 yaşlarında faşandı kar yağmıştı bahçeye indirdim iyice giydirip ,oğlum korkmuştu kardan....kapıdan içeri kaçmıştı :))))))) şimdide deliriyor anne aşağa inelim kar topu poynayalım diye..ama çok soğuk indrimedim ..rüzgarda var çok ..rüzgar kesilirse bi 15 dakika indirirm belki...

bebek 40 çıkınca bebek me vlüdü yapılır bizde onun için ayrı şeker yaptıracağım...bazıları hemen yaptırıyor mevlüdünü....

Son düzenleme:
canım ellerinde şişme dervam ederse doktorunu aramalısın

ebrucum haa tamam napalım pamuklu suyla sileriz bizde o zaman canım normal pamuk nerdeyse bi kerede gider koca koca pamuk almak lazım nası yaopacazkiinee

evet pıtırcık sana dedim bir nokta nerene baskı yaptı diyomm

birine bişi da dicektim unuttum alıntı yaoaydım keşke
bende şekerlerim hastanede dagıtmak için cubuk şeklinde mavi kalpli kristal emzik var kurdalesinde ıt ıs a boy
şekerli değil lavantalı yaptım bozmasınlardıye
ama yazısına ne yazıcam bilmiyom

teşekkür ederim cnm, içimde tereddüt vardı hep..
selkie şekerleri senmi yaptın kaç para tuttu,
ben daha eminönüne gidecem malzemeler için ama havalar soğudu işim zor.

canım ben yaptım,,2 metre tül aldım...2 tl...akide şekeri...yarım kilo ama hepsini kullanmama gerek kalmadı 12 tl... kurdele 2 adet açılmamış rulo,kaç metreydi hatırlamıyorum...4 tl....üstündeki boncuklar...100 yane falandı...1 tl.....silikon 1 çubuk 1 tl...silikon tabancası 5 tl...

100 adet şeker oldu...

slm kızlar nasılsınız
üç gündür giremedim perşembe anneme gittim eve geldiğimde bilgisayarımız çökmüş yineeee
eşim uğraştı yapmaya olmadı neyse iki gündür uğraşıyo idarelik yaptı bişeyler pazartesi yine götürecek iş yerinde yapmaya çalışacak geçmişe bakim dedim ama üç gün girmeyince imkanı yok bitiremem
herkes iyidir umarım hava çok soğuk evler bile zor ısınıyor Allah dışarıda kalanlara yardım etsin

kızım dr son aylarında tuzu keseceksin demişti bana , ilk aylar gibi deil şimdiki ay, valla şişersin doğuramazsın,dikkat et.

aminn Allah onları korusun.sakın çıkma karın altı buz,gece buzlanma olmuş bende balkondan karları atim dedim yere çakılcaktım.aman dikkat edelim kıçımız kırık doğururuz sona ALLAH korusun..

bilmiorum anaannem kawurma yapmış yollamış onu yiorum kaç gündür biraz tuzlu gibi o yapmış olabilirmi yoksa yediklerim hep aynı ama çok rahatsız edici nasıl anlicam ödem olduğumu..

ben mevlutte dagıtmak ıcın yapmıcam galba ya emın degılım belkı tul alırım metreyle badem sekerı kurdele bırde nazar boncugu gıbı yapabılırım benım mevlut 120 kişi felan olur yetiştiremem galba

bilmiorum anaannem kawurma yapmış yollamış onu yiorum kaç gündür biraz tuzlu gibi o yapmış olabilirmi yoksa yediklerim hep aynı ama çok rahatsız edici nasıl anlicam ödem olduğumu..

parmağınla bastır hayatım o bölge beyazlaşıyor mu bak?kavurma yapmış olabilir hasretcim dikkat et yeme biraz istersen tuzu bir süre kes yada çok az kullan.

ebru toplam kaca cıktı anlamadım bana bıda anlat 120 tane bende yapabılırım hayde basla

yuhhh konferans mı veriyorsun tatlım 120 kişi akannehirozaman yapma tabi şeker falan hakkından gelemezsin.
benim en fazla 20 kişi olacak herkesi çağırmayacak kayınvalidem anlaşma yaptıkkaydirigubbakcemile5.

bebek dogunca oluyo canım hem bebek gormeye gelenlerı bı kerede cıkarıyosun pilavlı oluyor hakıka kurbanıyla yapılıyor bvızım bebek dogunca kesılen kurbanlayanı hem kuran okunuyor canım

ohh baya çıkmış hemde uyguna gelmiş.
ya bende bişeyler oldu ilk başlarda bir hevesliydim.
kapı süsümü, hastane çiçegi,ipden perdemi, avizemi yaptım .
şimdi bir boşvermişlik gibi bişey oldu buna aileninde desteği varmı sizce
kaynanam çok üstüme gelmişti soğudum açıkcası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…