- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.981
kızlar ne mevlütü bu ya? bebek doğuncamı oluyo ne için yapılıyo? catladım meraktan hiç duymamışım..
herkese iyi haftasonları şekerler.hepiniz iyisiniz umarımopuyorumnanaktan.
canımcım bende nıvea aldım şampuanı pişik kremi birde tercihen nemlendirici losyon yada yağ.doktorlar bu üçünün yeterli olduğunu söylüyor.ıslak mendilide johnsons baby aldım indirim vardı çok güzel kokuyor ve onunda ürünlerinin iyi olduğunu duydum.sebamed çok güzel ama fiyatı yüksek biraz.
canım tuzlu falan mı yedin?neden şiştin ki böyle?ödem oldun heralde.
şekerler çok güzel görünüyor canım ayy ben daha hiç bakmadım bile bunlara.
ahhh ah istanbulum karını bile özledimsenağlama
ya bilmiorum ben hamilelğin en başından beri hiç değiştrmedim tuz oranını neden oldu bilmiorum uyandım ki böyleler sabahta wardıo ama bu kadar rahatsız edici değildi:çok üzgünüm: canım yanıyorr uleeen:gitme:
canım ellerinde şişme dervam ederse doktorunu aramalısın
ebrucum haa tamam napalım pamuklu suyla sileriz bizde o zaman canım normal pamuk nerdeyse bi kerede gider koca koca pamuk almak lazım nası yaopacazkiinee
evet pıtırcık sana dedim bir nokta nerene baskı yaptı diyomm
birine bişi da dicektim unuttum alıntı yaoaydım keşke
bende şekerlerim hastanede dagıtmak için cubuk şeklinde mavi kalpli kristal emzik var kurdalesinde ıt ıs a boy
şekerli değil lavantalı yaptım bozmasınlardıye
ama yazısına ne yazıcam bilmiyom
kızım dr son aylarında tuzu keseceksin demişti bana , ilk aylar gibi deil şimdiki ay, valla şişersin doğuramazsın,dikkat et.
aminn Allah onları korusun.sakın çıkma karın altı buz,gece buzlanma olmuş bende balkondan karları atim dedim yere çakılcaktım.aman dikkat edelim kıçımız kırık doğururuz sona ALLAH korusun..
kız 120 kişi ne demek biliyonmu sen..ohaoldumsmileebru toplam kaca cıktı anlamadım bana bıda anlat 120 tane bende yapabılırım hayde basla
cnm bebek doğunca okunuyo kimi kırkı çıkınca okutuyo, konu komşu çağrılıyo gelenler hediyeleriyle geliyo tabi.:))kızlar ne mevlütü bu ya? bebek doğuncamı oluyo ne için yapılıyo? catladım meraktan hiç duymamışım..
valla mevlute cagırmazsam zırt pırt gelecekler zamanlı zamaansız o yuzden cagırsınlar boşver bı kerecık oluyo
benı ıstemeye 75 kişi geldılerdı ama o konuya gırmıyek kötükedihüso
ohh baya çıkmış hemde uyguna gelmiş.
ya bende bişeyler oldu ilk başlarda bir hevesliydim.
kapı süsümü, hastane çiçegi,ipden perdemi, avizemi yaptım .
şimdi bir boşvermişlik gibi bişey oldu buna aileninde desteği varmı sizce
kaynanam çok üstüme gelmişti soğudum açıkcası..
bebek doğunca mevlüt yapılıyor canım.ister 40 ın çıkınca ister çıkmadan yapıyorsun.
Allahtan bişey olmazsa mutlaka geleceğim ebrucum.canım çok sağol,doğumu yapta gelirsin bi bebişi gezdirmeye....
kavurma tuzluysa o yapmış olabilir..böyle parmağınla bastır bastırdığın yer çukur kalıyor hemen düzelmiyorsa ödemdir o!!
ben en büyük boy pamuk aldım koydum kenara... :)))
ya bend emevlitte onu düşünüyorum eğer kayınvalidemgilde olursa mevlüt 100-150 kişi olur rahat..herpsine yaptıramam..o zaman bende yaptırmma şeker..kendim hallederim yine...şimdi benim eve gelenim gidenimde çok olur o nedenle böyle yaptım...
ama kendi evimde olursa kalabalık bir mevlüt yapmaya niyetim yok sadece konu komşu çağırırım o zaman yaptırırım..50 tane falan...
ay bende ondan korkuyorum..oğlumda bu zamanlarımda düşmüştüm..yine kar vardı yerde...
aynen canım bizim zamanımızda bunlarmı vardı,yok ne gerek varmışyok bılmme ne kımsede gormemişler ya hevesımı kursama dızdıler sağolsunnlarr
bende şekerimi gösterim
ebru silikon tabancayı nerden aldın
bırde cuubuk demiştin ben cubuk goremedim
canım bende herşeyini yaptım kendim şimdi yapacak bişey bulamıyorum.şekerleri düşündüm ama nedense birtürlü işleme geçiremedim düşüncemi.boşver yaa şu kaynananı bensenin yerinde olsam inat değil mi karşına geçer de yaparımkötükedihüso
teşkür yazcım sana daopuyorumnanaktan biz de yok galiba ben hiç duymamışım..
kızlar büyük temizlik yapılacak evde halıları falan göndercem yıkamaya erken değil demi..
kimse gelmeden kendi kafama göre yapayım diyorum bir de az daha bekleyeyim..karar veremedim.kafamçokkarıştı
teşkür yazcım sana daopuyorumnanaktan biz de yok galiba ben hiç duymamışım..
kızlar büyük temizlik yapılacak evde halıları falan göndercem yıkamaya erken değil demi..
kimse gelmeden kendi kafama göre yapayım diyorum bir de az daha bekleyeyim..karar veremedim.kafamçokkarıştı
moralim sıfır kızlar hani benim bebişe oda yapılılacakdı yaa kardeşimin iş yerinden firma ayrılığı olmuş bizim bebek odası yattı yanii
gerçi zaten ilk alltı ay bebiş bizim odada kalacaktı ama odası hazır olacaktı
artık yazın biz odasını yaparız aldığımız beşiğin dolabıyla şifonyerini alırız birde rafınıı oğluşum sağlıkla gelsinde
karı sulandırsınlaryaa hiç bi serwisi götüremiyoruz kızlar çok zor durumda kaldık eşimde çıkamamış şimdi yokuşları falan geri dönüyor düz ayakları götürebilioruz bu karda milletin su içesi tuttu allahım yaaa hawaya bakmadan bide millet biraz acil olabilirmi falan demiyolarmı boğasım gelio...
lütfen kızlar düşünceli olalım we su falan istemeyin lütfen bu karda ewlere çocukların elleri donuyo karda gidemiyo motorlar:a015:
ohh baya çıkmış hemde uyguna gelmiş.
ya bende bişeyler oldu ilk başlarda bir hevesliydim.
kapı süsümü, hastane çiçegi,ipden perdemi, avizemi yaptım .
şimdi bir boşvermişlik gibi bişey oldu buna aileninde desteği varmı sizce
kaynanam çok üstüme gelmişti soğudum açıkcası..
ebru toplam kaca cıktı anlamadım bana bıda anlat 120 tane bende yapabılırım hayde basla
yok ne gerek varmışyok bılmme ne kımsede gormemişler ya hevesımı kursama dızdıler sağolsunnlarr
bende şekerimi gösterim
ebru silikon tabancayı nerden aldın
bırde cuubuk demiştin ben cubuk goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?