2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla mevlute cagırmazsam zırt pırt gelecekler zamanlı zamaansız o yuzden cagırsınlar boşver bı kerecık oluyo

benı ıstemeye 75 kişi geldılerdı ama o konuya gırmıyek kötükedihüso

ayy benımde eftel ben hepsını emınonunde havuzlu handa yaptırdım kapı susumu mesela ben leylek altında ısımlık tasıyordu ondan ısteıdm yok ne gerek varmış yok bılmem ne klasik celenk yapıtrdım
sepet yaptırdım
altın yastıgı
birde seker malzemelerim 44 adet işte hastnede vermek için hepsini 65 tl aldım

canım çok sağol,doğumu yapta gelirsin bi bebişi gezdirmeye....

kavurma tuzluysa o yapmış olabilir..böyle parmağınla bastır bastırdığın yer çukur kalıyor hemen düzelmiyorsa ödemdir o!!

ben en büyük boy pamuk aldım koydum kenara... :)))
ya bend emevlitte onu düşünüyorum eğer kayınvalidemgilde olursa mevlüt 100-150 kişi olur rahat..herpsine yaptıramam..o zaman bende yaptırmma şeker..kendim hallederim yine...şimdi benim eve gelenim gidenimde çok olur o nedenle böyle yaptım...
ama kendi evimde olursa kalabalık bir mevlüt yapmaya niyetim yok sadece konu komşu çağırırım o zaman yaptırırım..50 tane falan...

ay bende ondan korkuyorum..oğlumda bu zamanlarımda düşmüştüm..yine kar vardı yerde...

ebru toplam kaca cıktı anlamadım bana bıda anlat 120 tane bende yapabılırım hayde basla
kız 120 kişi ne demek biliyonmu sen..ohaoldumsmile
kızlar ne mevlütü bu ya? bebek doğuncamı oluyo ne için yapılıyo? catladım meraktan hiç duymamışım..
cnm bebek doğunca okunuyo kimi kırkı çıkınca okutuyo, konu komşu çağrılıyo gelenler hediyeleriyle geliyo tabi.:))
valla mevlute cagırmazsam zırt pırt gelecekler zamanlı zamaansız o yuzden cagırsınlar boşver bı kerecık oluyo

benı ıstemeye 75 kişi geldılerdı ama o konuya gırmıyek kötükedihüso

ne oo padişah kızı felanmısın yoksa:))

yok ne gerek varmışyok bılmme ne kımsede gormemişler ya hevesımı kursama dızdıler sağolsunnlarr

bende şekerimi gösterim

ebru silikon tabancayı nerden aldın

bırde cuubuk demiştin ben cubuk goremedim

canım bende herşeyini yaptım kendim şimdi yapacak bişey bulamıyorum.şekerleri düşündüm ama nedense birtürlü işleme geçiremedim düşüncemi.boşver yaa şu kaynananı bensenin yerinde olsam inat değil mi karşına geçer de yaparımkötükedihüso

haa cokk gaynanam bızde adwet oyle dedi coluk cocuk hepsi geldi
sonra bızden sonra kac kişi evlendi bizi hiç cagırmadılar istemeye giderken bende her fırsatta yapıştırıyom lafı gaynanaya
zaten bende bi gaynana var amann allahımm ya

bebek doğunca mevlüt yapılıyor canım.ister 40 ın çıkınca ister çıkmadan yapıyorsun.

teşkür yazcım sana daopuyorumnanaktan biz de yok galiba ben hiç duymamışım..

kızlar büyük temizlik yapılacak evde halıları falan göndercem yıkamaya erken değil demi..
kimse gelmeden kendi kafama göre yapayım diyorum bir de az daha bekleyeyim..karar veremedim.kafamçokkarıştı

Allahtan bişey olmazsa mutlaka geleceğim ebrucum.
sakın çıkma dışarı sen Allah korusun yaa düşersin falan aman dur yerinde.
birde şu şeker işini bana bir detaylıca anlatır mısın?nasıl yapılıyor?

aynen canım bizim zamanımızda bunlarmı vardı,
hele bi çocuk doğsun , para harcamaya yer arıyonuz felan filan işte offfffffff.

perdeyide söz vermiştim göstericektim ama henüz korniş takmadık takınca çeker gösteririm cnm,eskiden olsa inatla yaparım,ama şu son zamanlar bişey dedikleri zaman ağlamak geliyo içimden tutamıyorum kendimi,

moralim sıfır kızlar hani benim bebişe oda yapılılacakdı yaa kardeşimin iş yerinden firma ayrılığı olmuş bizim bebek odası yattı yanii
gerçi zaten ilk alltı ay bebiş bizim odada kalacaktı ama odası hazır olacaktı
artık yazın biz odasını yaparız aldığımız beşiğin dolabıyla şifonyerini alırız birde rafınıı oğluşum sağlıkla gelsinde

benimde boya felan yapılıcak halılar yıkanıcak,ama temiz kalmaz,
bence evde kimsen yoksa bence yıkattır sonraya ağırlaşıyo insan zor oluyo,
hem ne zaman doguracağımız belli deil..

canım bende şubatın başında göndermeyidüşünüyorum sonra karışanda çok olur geç olunca hem belki son haftalara doğru daha zor olur ...

benim gaynanam mesela kimseye eyvallah etmez en yiisni kendi bildini düşünür
acık acık laf sokmaz altan söyler seni ifrit eder
bi kaç örnek
- bebek eşylarının hepsini bu kendi kafasına göre almış hastane çıkılından bornoz takımına envresime felan neyse bana gösterdi eşim lavaboya gidince dediki begenmedin bişi oldummu yok hepsini begendim saolun kesenize berekt dedim( begenmediklerim oldu) oda zaten kimse karışamaz bana ben begendimi alırım kendi paramla dedi
- bebek eşylaını anne sen yıkama(2 ay önce) ben yıkarım benimkilerle hepsiyle bebe deterjanıyla dedim doguma az kala tamam dedi ( bundan 3 hafta önce) dedim anne sen ne zaman vercen kıyafetleri (güldüm) ayıp olmyuyo dimi hepsini yıkamayı düşnüüyorumda ocak sonu gibi dedim , oda ben yıkadım bile onları dedi ne zaman getirceme karar vermedim dedi
- bi uyku seti alcaktı bende dedim ben bi yerde gördüm organik hemde çok uygun 22 tl dedim ondan al madem çok para verme ben cok güzel nevresimler aldım deidm oda senin begendin adidir benim alacagımda organik hemde markalı dedi (insan dğşünür bu kız bundan istiyo herhalde diye )
-en son bu olay bu bomba
bi kere akrabalarıyla babaanneme geldiler orada biri bana ya gülay giç hamile elbisesi giymiyosun elbiseyle görmek istiyorum seni dedi bende aa bi tane var onuda dr giderken giyorum ayol sokakta bakkalda giyilmez dedim.. aradan 1 hafta gecti bizim eve temizlğe gelmişlerdi annemle (29 haftada) ben yatak odsaına girdim dr gidicektik ay ne giysem falan dedim kendi kendime dediki koca dolapta bi tane elbisen varmışya ne giyceksin onu giyceksin dedi böyle laf sokar bende sen bana lafmı söylemeye calısıyosun dedim hayatımda ilk kez karşılık verdim oda dediki(böyle diyeceğini bildim için cevap vermiyorum ona) kötü niyetlisin ben öyle demek istemedim bi taneik kıyafetin yokmu öyle demedinmi onu giyceksin napcaksın dedi bende ben neden söyledini biliyorum dedim snrada annem geldi sesleri duymuş bişi oldunu anlamış annem gelince demezmi gülayın dolabı cok dagınık şuna bak toplım ben bıgun dedi bende ne münasebet canım dedim dolabım toplu benim dedim sonrada oturdum agladım
(dolabım toplu ancak badılerim öyle magazalardaki gibi katlı değil küçük katlıyorum da çok sıgsın diye ama kesinlike dagnık değilki ki olabilirde insanlık hali)
sonraki gün eşim gitmiş annesine nede gülaya laf söylüyosun falan demeye bende eşime anlatmıştım koca kafalı eşime git de desen demez üstüne basa basa söyleme annane sadede sen bil dedim. anneside hastalanmış bayılmış..
laf kaldıramıyorum gülay bana laf dedi demiş
ama ben ona bişi demedim demiş eşim demedinmi demiş bi tane elbisen var hayır demiş kafamçokkarıştı

üzülme bence canım hayırlsıı olsun zamanla olur nasılsa yanınızda yatacakmış hem gönlüne göre hazırlarsın... gelen eşyaları falan ...

yaa hiç bi serwisi götüremiyoruz kızlar çok zor durumda kaldık eşimde çıkamamış şimdi yokuşları falan geri dönüyor düz ayakları götürebilioruz bu karda milletin su içesi tuttu allahım yaaa hawaya bakmadan bide millet biraz acil olabilirmi falan demiyolarmı boğasım gelio...
lütfen kızlar düşünceli olalım we su falan istemeyin lütfen bu karda ewlere çocukların elleri donuyo karda gidemiyo motorlar:a015:

benim tüllerim perdelerim yıkandı
koltuklar yıkandı
halıları gondermedik serdik gene subatın ılk haftası göndericez
boya falan yapıldı benim 28 haftada

karı sulandırsınlar

vardır tabi,birde ağırlaştık artık herşey zor geliyor....
ebru toplam kaca cıktı anlamadım bana bıda anlat 120 tane bende yapabılırım hayde basla

30 tl falan tuttu herhalde ya...tülü 15 e 15 kare kestik kurdaleleride kurdele olabilecek kadar kestim sonra tüllerim içine 2 badem şekeri koyduk kurdeleyle sıkı sıkı bağladım...sonra silikonlar boncukları yapıştırdım...

canım silikon tabancası bu malzemelerin satıldığı yerde oluyor..ben ordan almıştım....çubukta silikon tabancası için çubuk silikon..tabancanın içine koyuyorsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…