- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.001
yaa hiç bi serwisi götüremiyoruz kızlar çok zor durumda kaldık eşimde çıkamamış şimdi yokuşları falan geri dönüyor düz ayakları götürebilioruz bu karda milletin su içesi tuttu allahım yaaa hawaya bakmadan bide millet biraz acil olabilirmi falan demiyolarmı boğasım gelio...
lütfen kızlar düşünceli olalım we su falan istemeyin lütfen bu karda ewlere çocukların elleri donuyo karda gidemiyo motorlar:a015:
ağlama hali bende de var yaa.ama kaynanam bişey dese ağlamam pat yapıştırırım cevabı.bak mesela bende böyle değildim ama nedense çok tahammülsüz oldum.aynen canım bizim zamanımızda bunlarmı vardı,
hele bi çocuk doğsun , para harcamaya yer arıyonuz felan filan işte offfffffff.
perdeyide söz vermiştim göstericektim ama henüz korniş takmadık takınca çeker gösteririm cnm,eskiden olsa inatla yaparım,ama şu son zamanlar bişey dedikleri zaman ağlamak geliyo içimden tutamıyorum kendimi,
canım hayırlısı olsun bebeğin sağlıkla gelsinde yaparsınız yavaş yavaş.moralim sıfır kızlar hani benim bebişe oda yapılılacakdı yaa kardeşimin iş yerinden firma ayrılığı olmuş bizim bebek odası yattı yanii
gerçi zaten ilk alltı ay bebiş bizim odada kalacaktı ama odası hazır olacaktı
artık yazın biz odasını yaparız aldığımız beşiğin dolabıyla şifonyerini alırız birde rafınıı oğluşum sağlıkla gelsinde
yaa hiç bi serwisi götüremiyoruz kızlar çok zor durumda kaldık eşimde çıkamamış şimdi yokuşları falan geri dönüyor düz ayakları götürebilioruz bu karda milletin su içesi tuttu allahım yaaa hawaya bakmadan bide millet biraz acil olabilirmi falan demiyolarmı boğasım gelio...
lütfen kızlar düşünceli olalım we su falan istemeyin lütfen bu karda ewlere çocukların elleri donuyo karda gidemiyo motorlar:a015:
benim gaynanam mesela kimseye eyvallah etmez en yiisni kendi bildini düşünür
acık acık laf sokmaz altan söyler seni ifrit eder
bi kaç örnek
- bebek eşylarının hepsini bu kendi kafasına göre almış hastane çıkılından bornoz takımına envresime felan neyse bana gösterdi eşim lavaboya gidince dediki begenmedin bişi oldummu yok hepsini begendim saolun kesenize berekt dedim( begenmediklerim oldu) oda zaten kimse karışamaz bana ben begendimi alırım kendi paramla dedi
- bebek eşylaını anne sen yıkama(2 ay önce) ben yıkarım benimkilerle hepsiyle bebe deterjanıyla dedim doguma az kala tamam dedi ( bundan 3 hafta önce) dedim anne sen ne zaman vercen kıyafetleri (güldüm) ayıp olmyuyo dimi hepsini yıkamayı düşnüüyorumda ocak sonu gibi dedim , oda ben yıkadım bile onları dedi ne zaman getirceme karar vermedim dedi
- bi uyku seti alcaktı bende dedim ben bi yerde gördüm organik hemde çok uygun 22 tl dedim ondan al madem çok para verme ben cok güzel nevresimler aldım deidm oda senin begendin adidir benim alacagımda organik hemde markalı dedi (insan dğşünür bu kız bundan istiyo herhalde diye )
-en son bu olay bu bomba
bi kere akrabalarıyla babaanneme geldiler orada biri bana ya gülay giç hamile elbisesi giymiyosun elbiseyle görmek istiyorum seni dedi bende aa bi tane var onuda dr giderken giyorum ayol sokakta bakkalda giyilmez dedim.. aradan 1 hafta gecti bizim eve temizlğe gelmişlerdi annemle (29 haftada) ben yatak odsaına girdim dr gidicektik ay ne giysem falan dedim kendi kendime dediki koca dolapta bi tane elbisen varmışya ne giyceksin onu giyceksin dedi böyle laf sokar bende sen bana lafmı söylemeye calısıyosun dedim hayatımda ilk kez karşılık verdim oda dediki(böyle diyeceğini bildim için cevap vermiyorum ona) kötü niyetlisin ben öyle demek istemedim bi taneik kıyafetin yokmu öyle demedinmi onu giyceksin napcaksın dedi bende ben neden söyledini biliyorum dedim snrada annem geldi sesleri duymuş bişi oldunu anlamış annem gelince demezmi gülayın dolabı cok dagınık şuna bak toplım ben bıgun dedi bende ne münasebet canım dedim dolabım toplu benim dedim sonrada oturdum agladım
(dolabım toplu ancak badılerim öyle magazalardaki gibi katlı değil küçük katlıyorum da çok sıgsın diye ama kesinlike dagnık değilki ki olabilirde insanlık hali)
sonraki gün eşim gitmiş annesine nede gülaya laf söylüyosun falan demeye bende eşime anlatmıştım koca kafalı eşime git de desen demez üstüne basa basa söyleme annane sadede sen bil dedim. anneside hastalanmış bayılmış..
laf kaldıramıyorum gülay bana laf dedi demiş
ama ben ona bişi demedim demiş eşim demedinmi demiş bi tane elbisen var hayır demiş kafamçokkarıştı
üzülme bence canım hayırlsıı olsun zamanla olur nasılsa yanınızda yatacakmış hem gönlüne göre hazırlarsın... gelen eşyaları falan ...
ağlama hali bende de var yaa.ama kaynanam bişey dese ağlamam pat yapıştırırım cevabı.bak mesela bende böyle değildim ama nedense çok tahammülsüz oldum.
canım hayırlısı olsun bebeğin sağlıkla gelsinde yaparsınız yavaş yavaş.
bende çok acıyorum kuryelere falan ya.yazık motor tepesinde elleri kesiliyordur iliklerine kadar yiyorlar soğuğu.
yagmur zaten o gun ben ona laf dedım dıye agladım pişman oldum dedim koca kadın geldi bana temizliğe ben kalktım laf dedim ona dıye birde bizde anne olcaz ya ne bilim seviyorum ben kaynanamı ama o beni hiç sevmiyor mafoldumben
benim gaynanam mesela kimseye eyvallah etmez en yiisni kendi bildini düşünür
acık acık laf sokmaz altan söyler seni ifrit eder
bi kaç örnek
- bebek eşylarının hepsini bu kendi kafasına göre almış hastane çıkılından bornoz takımına envresime felan neyse bana gösterdi eşim lavaboya gidince dediki begenmedin bişi oldummu yok hepsini begendim saolun kesenize berekt dedim( begenmediklerim oldu) oda zaten kimse karışamaz bana ben begendimi alırım kendi paramla dedi
- bebek eşylaını anne sen yıkama(2 ay önce) ben yıkarım benimkilerle hepsiyle bebe deterjanıyla dedim doguma az kala tamam dedi ( bundan 3 hafta önce) dedim anne sen ne zaman vercen kıyafetleri (güldüm) ayıp olmyuyo dimi hepsini yıkamayı düşnüüyorumda ocak sonu gibi dedim , oda ben yıkadım bile onları dedi ne zaman getirceme karar vermedim dedi
- bi uyku seti alcaktı bende dedim ben bi yerde gördüm organik hemde çok uygun 22 tl dedim ondan al madem çok para verme ben cok güzel nevresimler aldım deidm oda senin begendin adidir benim alacagımda organik hemde markalı dedi (insan dğşünür bu kız bundan istiyo herhalde diye )
-en son bu olay bu bomba
bi kere akrabalarıyla babaanneme geldiler orada biri bana ya gülay giç hamile elbisesi giymiyosun elbiseyle görmek istiyorum seni dedi bende aa bi tane var onuda dr giderken giyorum ayol sokakta bakkalda giyilmez dedim.. aradan 1 hafta gecti bizim eve temizlğe gelmişlerdi annemle (29 haftada) ben yatak odsaına girdim dr gidicektik ay ne giysem falan dedim kendi kendime dediki koca dolapta bi tane elbisen varmışya ne giyceksin onu giyceksin dedi böyle laf sokar bende sen bana lafmı söylemeye calısıyosun dedim hayatımda ilk kez karşılık verdim oda dediki(böyle diyeceğini bildim için cevap vermiyorum ona) kötü niyetlisin ben öyle demek istemedim bi taneik kıyafetin yokmu öyle demedinmi onu giyceksin napcaksın dedi bende ben neden söyledini biliyorum dedim snrada annem geldi sesleri duymuş bişi oldunu anlamış annem gelince demezmi gülayın dolabı cok dagınık şuna bak toplım ben bıgun dedi bende ne münasebet canım dedim dolabım toplu benim dedim sonrada oturdum agladım
(dolabım toplu ancak badılerim öyle magazalardaki gibi katlı değil küçük katlıyorum da çok sıgsın diye ama kesinlike dagnık değilki ki olabilirde insanlık hali)
sonraki gün eşim gitmiş annesine nede gülaya laf söylüyosun falan demeye bende eşime anlatmıştım koca kafalı eşime git de desen demez üstüne basa basa söyleme annane sadede sen bil dedim. anneside hastalanmış bayılmış..
laf kaldıramıyorum gülay bana laf dedi demiş
ama ben ona bişi demedim demiş eşim demedinmi demiş bi tane elbisen var hayır demiş kafamçokkarıştı
Allahtan bişey olmazsa mutlaka geleceğim ebrucum.
sakın çıkma dışarı sen Allah korusun yaa düşersin falan aman dur yerinde.
birde şu şeker işini bana bir detaylıca anlatır mısın?nasıl yapılıyor?
canım üzülme zaten ilk etapta odanda yatıracakmışsın..söyle düşün sen alana kadar belki daha güzel şeyler çıkacak!!!moralim sıfır kızlar hani benim bebişe oda yapılılacakdı yaa kardeşimin iş yerinden firma ayrılığı olmuş bizim bebek odası yattı yanii
artık yazın biz odasını yaparız aldığımız beşiğin dolabıyla şifonyerini alırız birde rafınıı oğluşum sağlıkla gelsinde
ayy sen nereden aldın ben esıme aldırım sılıkon tabancaya ıhıyıacım varr bende anamla konuşım byle yapabılırıım
benim kaynanamdan cok annem hevesımı kacırıyor paranız vardamı alıyon dıyo -tatlicadiarzu-
benimde boya felan yapılıcak halılar yıkanıcak,ama temiz kalmaz,
bence evde kimsen yoksa bence yıkattır sonraya ağırlaşıyo insan zor oluyo,
hem ne zaman doguracağımız belli deil..
canım bende şubatın başında göndermeyidüşünüyorum sonra karışanda çok olur geç olunca hem belki son haftalara doğru daha zor olur ...
moralim sıfır kızlar hani benim bebişe oda yapılılacakdı yaa kardeşimin iş yerinden firma ayrılığı olmuş bizim bebek odası yattı yanii
ebru kıs benimbabişlerin tuhafiyeleri var o boncuklar dukkanda var ama silikon yok mal almaya gittiklerine alsınlar bana toptancılardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?