2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızz ne yapalım evdede sular kesi petekler ısınmıyo ne yapıcaz suculara saldırıyoz mecbur ..ALLAH onlara yardım etsin.

ağlama hali bende de var yaa.ama kaynanam bişey dese ağlamam pat yapıştırırım cevabı.bak mesela bende böyle değildim ama nedense çok tahammülsüz oldum.
canım hayırlısı olsun bebeğin sağlıkla gelsinde yaparsınız yavaş yavaş.

bende çok acıyorum kuryelere falan ya.yazık motor tepesinde elleri kesiliyordur iliklerine kadar yiyorlar soğuğu.

Aynı benim kaynana canım ya valla sende kendimi gördüm ama ben birşye öğrendim cevap vermediğin zaman daha iyi olur çıldırıyorlar.... ben bu yöntemi uyguluyor he diyorum kendi bildiğimi yapıyorum artık... daha az üzüyorum kendimii

üzülme bence canım hayırlsıı olsun zamanla olur nasılsa yanınızda yatacakmış hem gönlüne göre hazırlarsın... gelen eşyaları falan ...

yaa aslında üzüldüğümden dğl ama öyle alıştırmıştım kendimi şimdi düşündüğüm şeyler ileriye atılınca sinirim bozuldu
kısmet tabii hayırlısı buymuş dediğin gibi yazın istediğiiz gibi düzenleriz artık

ayy sen nereden aldın ben esıme aldırım sılıkon tabancaya ıhıyıacım varr bende anamla konuşım byle yapabılırıım
benim kaynanamdan cok annem hevesımı kacırıyor paranız vardamı alıyon dıyo -tatlicadiarzu-

kızlar ben biraz dışarıyı izliyecem çok güzel kar topu oynuyolar,eltim kızları felan ohhh bende izliyeyim barii..

öyle tabi canımcım en önemlisi bebişlerimizn sağlıklı olması herşey olur yaa ben evi boyatıcam havalar ne hale geldi
yazın gidicez buradan diye boyatmadık kalacağımız kesinleşince de havalar bozuldu
bu ara hep aksilikler oluyo sinirim bozuluyor :çok üzgünüm:

yagmur zaten o gun ben ona laf dedım dıye agladım pişman oldum dedim koca kadın geldi bana temizliğe ben kalktım laf dedim ona dıye birde bizde anne olcaz ya ne bilim seviyorum ben kaynanamı ama o beni hiç sevmiyor mafoldumben

hasret canım ödem özellikle ayak bileklerinde ve bacaklarındaysa normal ama ellerinde ve yüzündeyse ve uzun sürerse mutlaka tansiyonuna baktır ve doktora git....bana sağlık ocağından böyle demişlerdi...benim bacaklarımda oluyor ayakta kalırsam ya da tuzu fazla kaçırırsam..parmağınla bastırınca beyalıyorsa etin ya da içeriye göcüp bi müddet düzelmiyorsa kesin ödemdir...bacaklarını da kontrol et uyluk kemiğinin üzerinden....en iyi çözüm bolca su içmek ve mümkünse yatıp dinlenmek ama uyumak arttırabilir fazla uyuma...tuzu da azalt bir iki gün hemen geçiyor...

valla canım bende sevmiyorum ama büyüklüğünden dolayı saygı duyuyorum....ya hiç umrunda değil ya onların biz hamileymişiz hormonlar yüzünden zaten alt üst olmuşuz bizde anne olacaz bizde kaynana olacaz. ama ben böyle olmayacam ya ..inşallah

kız hiç altta kalma..sen sustukça üstüne gelir kaynana milleti....

canım anlatayım,tülü 15 e 15 kare kestik kurdaleleride kurdele olabilecek kadar kestim sonra tüllerim içine 2 badem şekeri koyduk kurdeleyle sıkı sıkı bağladım...sonra silikonla boncukları yapıştırdım...

canım üzülme zaten ilk etapta odanda yatıracakmışsın..söyle düşün sen alana kadar belki daha güzel şeyler çıkacak!!!

bu boncukların falan satıldığı yerlerde var.tuhafiyelerde...5 tl

benimde boya felan yapılıcak halılar yıkanıcak,ama temiz kalmaz,
bence evde kimsen yoksa bence yıkattır sonraya ağırlaşıyo insan zor oluyo,
hem ne zaman doguracağımız belli deil..

canım bende şubatın başında göndermeyidüşünüyorum sonra karışanda çok olur geç olunca hem belki son haftalara doğru daha zor olur ...

eftel evet canım evde eşimle ben varız aileler dışarda:)) önümüzdeki hafta hallediim diyorum bakalım..eşim sakardr biraz ondan korkuyom ben:))
yağmurum doğru karışan cok olur demi..

kolay gelsin canım yaa zor valla..bu arada ben de ta su isteyecektim haa:))birden senden alcakmışım gibi geldi suyum yok benim ama diyodumkaydirigubbakcemile3

canın sağolsun kujucum.nasılsa 2-3 ay en az bizleler:)) eliniz erdikçe yaparsınız odasını sağlıkla gelsinler gerisi boş hepsi hallolur

yagmur işin cins tarafı biz karşılıksız aşk yaşıyoz kadınla ben ona yaklaşmaya calıştıkca bana bi celme atıyor bi celme atıyor kendime gelemiyorum
ben seviyorum o beni sevmiyor neden sevmiyor neyim var benim diyue kendimi yiyiom off iclendim yine

ebru kıs benimbabişlerin tuhafiyeleri var o boncuklar dukkanda var ama silikon yok mal almaya gittiklerine alsınlar bana toptancılardan

ahh ahha hasretcim sen öyle diyon ama ben napayım benim eşimde elektrik elektronik mühendisi ve arıza müdürü m.k.paşanın köylerinde bi sokak lambası yanmıyo diye köylüler ayaklanıyo sabah sabah eşimi yatağından çıkarıp götürdüler kardan dolayı bütün hatlar iflas etmiş offff canım sıkılıyo yaaaaa ben tocamı özledimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…