2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

off ya ödem oldum sanırım ewet napalım dayanıcaz artık

ay tabiiki sewmez delü çünkü sen onun oğlunu aldın onun sewgisini böldün hayatında tek kadın o kalmalıydı sen girdin işi bozdun, oğlu artık senin erkeğin senin ailen oldua.s ne sewecek seni gelinsin sen gelin

canım yaa elektrikler gitti çıktım birden ben internetten baktım şeker malzemelerine burda kapalı yolda nerde var?

ulan kıskanırmı insan evladını karısından manyak karı
ben annesiyle bir olamam çünkü onu doguramam
ama kaynanada benle kendini bir tutmasın ona karılık edemez çünkülüm kötükedihüso

bastırdınmıı kıs nasıl ödemmi olmuşş

hepatit görüşürüzz
ebru düştünde bişi olmuşmuydu

canım bizim burda 4 oğlu olan bir kadın var....onun bir lafı var o nedenle sevmiyor olabilir söyleyeceğim ama olmaz burda yazmak özeline yazayım barı :)))

Son düzenleme:

yok canım bişey olmamıştı allaha şükür....

anladımm nan ebruu ama haklıı karı :) ulen bizde öyle düşünmüyek

bn yaparım walla bundan sonra ikiz yapcam zaten kararımızı werdik ikiz erkek yapcesss:))) yıllar sonra bi tane daha yaparım 4 olur işşte:d eşim çok olsun istiyo bnde uyarım ona sorun yok..

ulenn ikizii nası yapcanızz :) the sims misiniz sizz
ben istemıyom da
belki sonra zaten tedavı ıcın parada gerek 10 mılyar tkadar

ulenn ikizii nası yapcanızz :) the sims misiniz sizz
ben istemıyom da
belki sonra zaten tedavı ıcın parada gerek 10 mılyar tkadar

10milyarmı... amanın! ne bilem işte 2 tane erkek bebek yerleştrcez tüp bebekmi olur artık aşılamamı olur pek bilmiom işte o yöntemleri bakcaz artık

bn yaparım walla bundan sonra ikiz yapcam zaten kararımızı werdik ikiz erkek yapcesss:))) yıllar sonra bi tane daha yaparım 4 olur işşte:d eşim çok olsun istiyo bnde uyarım ona sorun yok..

yok canım yaaa..nasıl kaldıracaksınız....doğurmak değil mesele,,onları eğitmek ilgilenmek falan...yok ya ben yapamam...güçüm yetmez....

canım karpal tunel sendromu o bende de var hatta bak bir yazı yapıştırayım oku;
Karpal Tünel Sendromu Hastalığı Gebelikte Hamilelikte Karpal Tünel Tedavisi Egzersileri Karpaltünel teşhisi Sinir Sıkışması Siyatik Bilek Ağrısı El Bileği Hastalığı Romatizma Kirençlenme Fıtık Gebede Hamilelide Fizik Tedavi

MErhaba kızlar... ıyisiniz umarım. Biz kar kış yatıyoruz evde.

Bakıyorum da biri doğmadan diğerlerinin planı yapılmaya başlanmış. Hele şunları sağlıkla bşr doğuraydık ya. :)

Benim karnımda çok fena çatlaklar oluştu. Moralim çok bozuldu. Eşim bir haftadır vazelinle masaj yapıyordu şimdi bir iki tane kalmş ki onlar da çok derindi küçüldü. :) Tavsiye ederim.

Dün burada bir arkadaşım doğum yaptı. Kız son günlerine kadar işe devam etti. Sancı falan gelmedi hiç dün sezeryanla almışlar artık. Çok konuşamadık tam olarak ne olduğunu.

Dün tv.deki Melekler Korusunu izledik eşimle. O bir an önce bebek gelsin diye sabırsızlanıyor, ben acılardan korkuyorum. :) Ama izzledikçe gözleri parladı. ılk defa bu kadar çok mu tlu ve heyecanlı gördüm onu, bizimki doğduğunda ne olacak merak ediyorum. :)

her yerde kar mı var yaw biz de yağmur bilem yağmadı eşim dört gözle kar bekliyor ama buranın da artık iklimi değişti gerçekten karı geçtim soğuk hava bile yok şu an gökyüzü masmavi deniz masmavi güneş var hatta sakın yollamayın o karı kışı buraya :roflol: kolaylıklar diliyorum size dışarıya çıkmayın kayarsınız Allah korusun dikkatli oluun e mi canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…