- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.021
off ya ödem oldum sanırım ewet napalım dayanıcaz artıkhasret canım ödem özellikle ayak bileklerinde ve bacaklarındaysa normal ama ellerinde ve yüzündeyse ve uzun sürerse mutlaka tansiyonuna baktır ve doktora git....bana sağlık ocağından böyle demişlerdi...benim bacaklarımda oluyor ayakta kalırsam ya da tuzu fazla kaçırırsam..parmağınla bastırınca beyalıyorsa etin ya da içeriye göcüp bi müddet düzelmiyorsa kesin ödemdir...bacaklarını da kontrol et uyluk kemiğinin üzerinden....en iyi çözüm bolca su içmek ve mümkünse yatıp dinlenmek ama uyumak arttırabilir fazla uyuma...tuzu da azalt bir iki gün hemen geçiyor...
yagmur işin cins tarafı biz karşılıksız aşk yaşıyoz kadınla ben ona yaklaşmaya calıştıkca bana bi celme atıyor bi celme atıyor kendime gelemiyorum
ben seviyorum o beni sevmiyor neden sevmiyor neyim var benim diyue kendimi yiyiom off iclendim yine
hoşgeldin canımm:))bundan sonra böyle valla ne yapalım bir noktacım..kabus görmüşündğr de hatırlamıyosundur muhtemlen .ben de de aynı sıkıntılar oluyor zaman yaklaştıkca endişeleniyoruz sıkıntılar artıyor..
ben netten bakmıştım canım güzel şeyler vardı..sen kendin mi yapacaksın hazır mı alacaksın? burda kapalı yolda var diye biliyorum başka yerde var mı?
ulan kıskanırmı insan evladını karısından manyak karı
ben annesiyle bir olamam çünkü onu doguramam
ama kaynanada benle kendini bir tutmasın ona karılık edemez çünkülüm kötükedihüso
bastırdınmıı kıs nasıl ödemmi olmuşş
hepatit görüşürüzz
ebru düştünde bişi olmuşmuydu
ulan kıskanırmı insan evladını karısından manyak karı
ben annesiyle bir olamam çünkü onu doguramam
ama kaynanada benle kendini bir tutmasın ona karılık edemez çünkülüm kötükedihüso
bastırdınmıı kıs nasıl ödemmi olmuşş
hepatit görüşürüzz
ebru düştünde bişi olmuşmuydu
anladımm nan ebruu ama haklıı karı :) ulen bizde öyle düşünmüyek
bı tane da yaparmısın ebruu
kızlurr belkımm
ulenn ikizii nası yapcanızz :) the sims misiniz sizz
ben istemıyom da
belki sonra zaten tedavı ıcın parada gerek 10 mılyar tkadar
bn yaparım walla bundan sonra ikiz yapcam zaten kararımızı werdik ikiz erkek yapcesss:))) yıllar sonra bi tane daha yaparım 4 olur işşte:d eşim çok olsun istiyo bnde uyarım ona sorun yok..
ya bilmiorum ben hamilelğin en başından beri hiç değiştrmedim tuz oranını neden oldu bilmiorum uyandım ki böyleler sabahta wardıo ama bu kadar rahatsız edici değildi:çok üzgünüm: canım yanıyorr uleeen:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?