2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bacaklarımın iç kısımları morarmış onları öyle görünce çok üzüldüm şu vazelin işini deneyelim bari sağ ol canım

Arkadaşının bebeği sağlıkla büyür inşallah... Bizde izledik aynı diziyi eşimde normal doğum yapma diyor bana Esin'i öyle görünce şok oldu adam tabii..
kaydirigubbakcemile3

Benimki de "gördün mü bağırdı bağırdı geçti, bebeği görünce ne güzel oluyor. Hemen ayağa da kalktı..." dedi. O normalden yana ben sezeryan... :)

Ben bu pazar hastane için çanta pijama vs. alıp hafta içi hazırlıklara başlayacaktım ama bu karda dışarı çıkılmaz dondurucu bir soğuk hakim İstanbul'a...

Gelir yakında oralarada merak etme sen...

Kocişime üzülüyorum işten nasıl eve gelecek diye :gitme:

Allah dışarda kalanların,yakacağı olmayanların yardımcısı olsun
:Saruboceq:

şimdi dinledim tv de çatlaklar için bitkisel yağlarla masaj yapılmalıymış...en iyi gelen papatya yağıymış....bir de gliserin kullanılmalıymış.
gliserini rendelenmiş nar kabuğuyla karıştırıp peeling gibi uygulamak da çok işe yarıyormuş...
oldukça doğal yöntemler denemek lazım :)

yoklamaya devam edıyor sankı legen kemıgıme iğne batıyo
egede oynamıyo 1 saattır

ayy sadece oo degılkı gafıf sızı hıssedıyom kendımde dur bakalım bırazcık uyucam gecıcekmı

bnde aynı durumdayım eşim yürüyüş yap dio dükkanın içinde bi kaç tur bacağımı atamıyorum nasıl yapiim yürüyüüş çatım çok fena ağrıyo kemiklerim,
gülencim biz artık az kaldı zamanımız bebkler doğuma yaklaşınca daha uzun uyuyorlar doğum için enerji depolamaları gerek malum endişe etme bişiycik yoktur emin ol..

Kızlar oralara kar yağı burayada yağmur.Yaz evi boyatmıştık heryer yine karardı.
AY SELKıE KARIN RESMıNı KOYMUŞ MALUM ANTALYAYA KAR YAĞMIYO KIZIMDA KAR TOPU OYNAMAK ıSTER NE GÜZEL YA.
BEZ konusunda kesinlikle PRıMA alın derim pişman olmazsınız.
Herkese iyi akşamlar

yemek yedık sımdı bakalım hareketlencekmı yattım beklıyom kızlar bıxım burası fecı bırazdan bende resım eklıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…