- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.041
MErhaba kızlar... İyisiniz umarım. Biz kar kış yatıyoruz evde.
Bakıyorum da biri doğmadan diğerlerinin planı yapılmaya başlanmış. Hele şunları sağlıkla bşr doğuraydık ya. :)
Benim karnımda çok fena çatlaklar oluştu. Moralim çok bozuldu. Eşim bir haftadır vazelinle masaj yapıyordu şimdi bir iki tane kalmş ki onlar da çok derindi küçüldü. :) Tavsiye ederim.
Dün burada bir arkadaşım doğum yaptı. Kız son günlerine kadar işe devam etti. Sancı falan gelmedi hiç dün sezeryanla almışlar artık. Çok konuşamadık tam olarak ne olduğunu.
Dün tv.deki Melekler Korusunu izledik eşimle. O bir an önce bebek gelsin diye sabırsızlanıyor, ben acılardan korkuyorum. :) Ama izzledikçe gözleri parladı. İlk defa bu kadar çok mu tlu ve heyecanlı gördüm onu, bizimki doğduğunda ne olacak merak ediyorum. :)
Benimde bacaklarımın iç kısımları morarmış onları öyle görünce çok üzüldüm şu vazelin işini deneyelim bari sağ ol canım
Arkadaşının bebeği sağlıkla büyür inşallah... Bizde izledik aynı diziyi eşimde normal doğum yapma diyor bana Esin'i öyle görünce şok oldu adam tabii..kaydirigubbakcemile3
her yerde kar mı var yaw biz de yağmur bilem yağmadı eşim dört gözle kar bekliyor ama buranın da artık iklimi değişti gerçekten karı geçtim soğuk hava bile yok şu an gökyüzü masmavi deniz masmavi güneş var hatta sakın yollamayın o karı kışı buraya :roflol: kolaylıklar diliyorum size dışarıya çıkmayın kayarsınız Allah korusun dikkatli oluun e mi canlar
Benimki de "gördün mü bağırdı bağırdı geçti, bebeği görünce ne güzel oluyor. Hemen ayağa da kalktı..." dedi. O normalden yana ben sezeryan... :)
haydaa agrımm var
Selam,
Ben geldim...
yoklamaya devam edıyor sankı legen kemıgıme iğne batıyo
egede oynamıyo 1 saattır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?