2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret cat kemıgı dedımız yer legen kemıgımı

aynen cnm bacak arasısengözlerimebaksanab bnm özellkle geceleri çok ağrıyor dönmekte zorlanıyorum, yataktan kalkarken falan.. dr.a sorduğumda dahada çok hissedeceksin o ağrıları demişti normal yani
sen nasıl oldun? iyimisin?

iyiyim agrılar hafifledi çok şükğr herife karnımı kremlettim bende canandan aldım kopyayıı

:)))) getir annesi onu buraya beraber iner kar oynarız bahçede....

iyiyim agrılar hafifledi çok şükğr herife karnımı kremlettim bende canandan aldım kopyayıı

hihi bendemi kremletsem acaba:))) özendim şimdi....:)))

Bisi sorucam bbek aşağıya baskı yapıyor yahu cisim geliyor aaa ayağa kalkmaya zorlanıyorum hvalete gişene kadar anca ilk 15 dk rahatım sonra başlıyor yavaş yavaş ve yerimden zor kalkıp gidiyorum sizede oluyomu

Ay Canan iyi fikir bya baya kremlettim kendini makum ben useniyorum :) gazelin catlaklairmi kapariyo alım bari Pazartesi eczaneden

Kızlar az önce yemek yedim ve pc başına oturdum. Yarım saat içinde 7-8 kere vajinama ve kasğıma sancı girdi. Şimdi de ara ara devam ediyor. Normal mi bu?

ay aynen yaaa..nasıl sancı oluyor..yerimden kalkamıtyorum ..sonra tuvalete gidiyorum çok az ihtiyaçımı görüp geliyorum...birde bazen o sancıya rağmen bayabi bekledikten sonra ihtiyacımı yapabiliyorum

Kızlar az önce yemek yedim ve pc başına oturdum. Yarım saat içinde 7-8 kere vajinama ve kasğıma sancı girdi. Şimdi de ara ara devam ediyor. Normal mi bu?

canım normal bebiş baskı yapıyor o nedenle....

kızlar ya bende kendimi çok kötü hissediyorum, ne oturabiliyorum ne uyuyabiliyorum, otursam çocuk kaburgalarıma batıyor resmen çok rahatsız oluyorum, yatmaktanda fenalık bastı uyku desen hiç yok gecenin bi yarısı uyanıyorum, sabaha kadar uyanık vaziyette evin içinde dört dönüyorum, birde bi asabiyet önüme gelene bağırıp çağırıyorum of yaa(

arakadaşlar benimde ara ara kaslılıyo umarım normaldir..tekmeleri de oldukça şiddetlendi.arkadaşlar kakao yağı ile badem yağı karışımı kullanıyorum henüz hiç çatlağım yok.bundan sonra olur mu bilmiyorum.bir de hala bebişime isim bulamadım yardım edin kızım olacak

aynı ağrılar bende de var...özellikle sol tarafımda zaten kızım da dönmüş olmasına rağmen sola yatkın hep orda hareket ediyor ve doğal olarak oraya baskı yapıyor anlaşılan...ben bu ağrıları ayaktayken ya da otururken değil de daha çok yatarken hissediyorum özellikle dönmeye çalışırsam...kemiğim yanıyor sanki ağrıyla beraber...ben de doktora sorduğumda normal olduğunu söyledi...bir de yattığım yerden doğrulmaya çalışırken ağrıyla beraber resmen o kemiğim çatırdıyor sesini eşim bile duyuyor!!!!sizde de oluyor mu????

canım sık uyanmanın dışında uykumda problem yok şükür...ara ara oluyor ve cidden zor...Allah yardımcın olsun...ılık duş,süt uyumana yardımcı olabilir...

normal canım...düzenli olmadığı ve çok zorlamadığı sürece her türlü ağrı ve kasılma normalmiş...çatlaklarım 7.ayda başladı benim de çok kötü değiller ama bünye meselesi olduğu için üstünde durmuyorum..
isim konusunda mutlaka aklında olan bir şeyle vardır...belki yazarsan fikir belitebiliriz...ama kız ismi bulmak bana hep zor gelmiştir...ki kızımın adına güç bela karar verdim ben de :)

canım bende aynı durumdayım ((( beni anlatmuışsın sanki..birde mide yanması ilave....
şu gazelin ne ya

vazelin canım...

vazelin canım...[/QUOTE]

tşk canım nasılsın iyimisin herkeste anladığım kadar aynı şikayetler var bende aynı durumdayım canım artık çok acıyo dün gece ağrıdan çocuklar gibi ağladım ya ben artık uyumak ve yatağımda rahat rahat uzanmak istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…