- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.061
hasret cat kemıgı dedımız yer legen kemıgımı
iyiyim agrılar hafifledi çok şükğr herife karnımı kremlettim bende canandan aldım kopyayıı
Kızlar oralara kar yağı burayada yağmur.Yaz evi boyatmıştık heryer yine karardı.
AY SELKİE KARIN RESMİNİ KOYMUŞ MALUM ANTALYAYA KAR YAĞMIYO KIZIMDA KAR TOPU OYNAMAK İSTER NE GÜZEL YA.
BEZ konusunda kesinlikle PRİMA alın derim pişman olmazsınız.
Herkese iyi akşamlar
iyiyim agrılar hafifledi çok şükğr herife karnımı kremlettim bende canandan aldım kopyayıı
Ay Canan iyi fikir bya baya kremlettim kendini makum ben useniyorum :) gazelin catlaklairmi kapariyo alım bari Pazartesi eczaneden
Bisi sorucam bbek aşağıya baskı yapıyor yahu cisim geliyor aaa ayağa kalkmaya zorlanıyorum hvalete gişene kadar anca ilk 15 dk rahatım sonra başlıyor yavaş yavaş ve yerimden zor kalkıp gidiyorum sizede oluyomu
Kızlar az önce yemek yedim ve pc başına oturdum. Yarım saat içinde 7-8 kere vajinama ve kasğıma sancı girdi. Şimdi de ara ara devam ediyor. Normal mi bu?
Bana çok iyi geldi canım, umarım işe yarar, tamamen kapatmadı ama çok azalttı. Bu arada eşim kötü örnek olduğundan eşlerinizden özür diliyor. :)
kızlar ya bende kendimi çok kötü hissediyorum, ne oturabiliyorum ne uyuyabiliyorum, otursam çocuk kaburgalarıma batıyor resmen çok rahatsız oluyorum, yatmaktanda fenalık bastı uyku desen hiç yok gecenin bi yarısı uyanıyorum, sabaha kadar uyanık vaziyette evin içinde dört dönüyorum, birde bi asabiyet önüme gelene bağırıp çağırıyorum of yaa(
arakadaşlar benimde ara ara kaslılıyo umarım normaldir..tekmeleri de oldukça şiddetlendi.arkadaşlar kakao yağı ile badem yağı karışımı kullanıyorum henüz hiç çatlağım yok.bundan sonra olur mu bilmiyorum.bir de hala bebişime isim bulamadım yardım edin kızım olacak
canım bende aynı durumdayımkızlar ya bende kendimi çok kötü hissediyorum, ne oturabiliyorum ne uyuyabiliyorum, otursam çocuk kaburgalarıma batıyor resmen çok rahatsız oluyorum, yatmaktanda fenalık bastı uyku desen hiç yok gecenin bi yarısı uyanıyorum, sabaha kadar uyanık vaziyette evin içinde dört dönüyorum, birde bi asabiyet önüme gelene bağırıp çağırıyorum of yaa(
şu gazelin ne ya
bu arada benim park yatağın bir değişiği gelmiş yine hepsiburadaya soran almak isteyen arkadaşlar vardı...belki bakmak isterler diye linki kopyalıyorum buraya....bi de bu yatak biraz daha büyük benimkinden...
Hepsiburada.com : Moovy Mio Lüx Oyun Parkı | Anne & Bebek & Çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?