- 5 Şubat 2009
- 1.015
- 238
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.081
Ben vazelin dedim sanırım :)
vazelin canım...
ya inanın bazen erkenden doğurmak istiyorum artık çekilmez bir boyut aldı, mide yanması bendede oldukça fazla, şeker gibi günde 7-8 tane rennie yutuyorum, şurubu zaten direk kafama dikiyorum, eşimde sürekli görevde hamileliğimi tek başıma geçiriyorum desem yeridir, buda tuzu biberi oluyor, yine tek başımayım az önce gecenin bi yarısı demedim atladım arabaya attım kendimi sokaklara off çok bunaldım ben bu şehirde((
Ben buna sinir oldum ama, bunun ara katı da var. Bizimkinde yok.
Canım sen uyku seti bulabildin mi? Ben hala arıyorum.
ya inanın bazen erkenden doğurmak istiyorum artık çekilmez bir boyut aldı, mide yanması bendede oldukça fazla, şeker gibi günde 7-8 tane rennie yutuyorum, şurubu zaten direk kafama dikiyorum, eşimde sürekli görevde hamileliğimi tek başıma geçiriyorum desem yeridir, buda tuzu biberi oluyor, yine tek başımayım az önce gecenin bi yarısı demedim atladım arabaya attım kendimi sokaklara off çok bunaldım ben bu şehirde((
selam herkese nasılsınız bakalım?
ya Canancım doğru dedin de aklıma takıldı biraz araştırdım vazelini...malum petrol bazlı bir ürün zararı var mıdır diye takıldı aklıma ve şunu buldum:
Vazelin ve bebek yağı harika nemlendiricilerdir.
Cevap gene hayır. Bu ürünler tuzak gibidir. Eğer cildiniz kurumaya meğilliyse, denize/havuza girmeden önce vazelin sürebilirsiniz, bu anlamda iyi bir bariyer görevi görür. Vazelin sizi sert rüzgarlardan ve soğuktan da korur ama kesinlikle nemlendiricinin üzerine sürülmelidir. Bebek yağı, bebeklerin nemli cildine sürülüp, bu nemi sabitlemek için üretilmiştir. Vazelin ya da bebek yağını nemlendirici yerine kullanırsanız, cildi bloke eder. Bunun sonucunda da cilt kendi lipitlerini ve nemini üretemez hale gelir.
ki ben de bebek yağı kullanıyordum ama başka bir şey mi denesem????? aklım karıştı....
tşk canım nasılsın iyimisin herkeste anladığım kadar aynı şikayetler var bende aynı durumdayım canım artık çok acıyo dün gece ağrıdan çocuklar gibi ağladım ya ben artık uyumak ve yatağımda rahat rahat uzanmak istiyorum ya
benimkinin ara katı var...yani bizim modelin ara katı var sen de niye yok acaba bir sor bence aldığın yere...ama ben de hala uyku seti bulamadımannem bir yorgan takımı yaptırmıştı şimdilik onu serdim ama çok istiyorum uyku seti bulmayı
iyi canım ,aslında idare ediyoruzm...mide yanmaları felaket ve kalp çarpıntısı falan yaşıyorum...biraz sinirlilikte hakim....uyku yok!
neyse az kaldı doğmalarına..bu seferde gece bebek yüzünden uyuyamayaçağız....
Benim bi en üst var bir de en alt. Ben bir bakayım yarın, şimdi kalkmaya halim yok hiç. :)
canım benim eşimde evde olsa bile yok gibi....sadeace yer içer,ben ona hizmet ederim..ne bir muhabbet ne başka bişey..tv den ayırmaz gözünü..yani aslında bende yalnızım...neyse kızlar bende çıkıyorum..yatayım artık bende...uyuyabilirsem tabi....
ben ona razıyım gece onun ağlamalarına kalkmaya hazırım benm tek isteğim yatağımda rahat rahat uzanmak
ara kat derken sanırım aynı şeyden bahsediyoruz...
ikinci ara kat demişler ürün açıklamasında ama resimler bizimkiyle aynı...yani iki kademeli dediğin gibi bir üst bir alt yani...sence bu modelin bir de 3.kademesi mi vardır????
benimkide sürekli görevde dediğim gibi ayın bir haftası anca evde durur, durduğu zamanda zaten saolsun bilgisayarın başından kalkmaz, zorla muhabet açarım, allah için yardım eder ama yinede benmi hamileyim omu belli değil o benden daha asabi davranıyor, birsey sorulmaya gelmiyor, ters ters cvplar sonra ben ağlamaya başlayıncada yok işte sen hamilelikten dolayı hassaslaştın benim her dediğimi yanlış anlıyosun vs diyor.. neyse sonuçta öyle yada böyle evde olsa nefeside yetiyor bana ama yok işte...
Snow, şuna bir baksana, bunu da almayı düşünüyorum. Havalar düzelsin de ben Bursa da tekrar araştırayım.
Funnababy Mum&Me Park Yatak Uyku Seti - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Bence bir kat daha var, fotoda da öyle görünüyor sanki. Neyse bizimki yeter bize. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?