2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya inanın bazen erkenden doğurmak istiyorum artık çekilmez bir boyut aldı, mide yanması bendede oldukça fazla, şeker gibi günde 7-8 tane rennie yutuyorum, şurubu zaten direk kafama dikiyorum, eşimde sürekli görevde hamileliğimi tek başıma geçiriyorum desem yeridir, buda tuzu biberi oluyor, yine tek başımayım az önce gecenin bi yarısı demedim atladım arabaya attım kendimi sokaklara off çok bunaldım ben bu şehirde((

Ben vazelin dedim sanırım :)

ya Canancım doğru dedin de aklıma takıldı biraz araştırdım vazelini...malum petrol bazlı bir ürün zararı var mıdır diye takıldı aklıma ve şunu buldum:

Vazelin ve bebek yağı harika nemlendiricilerdir.

Cevap gene hayır. Bu ürünler tuzak gibidir. Eğer cildiniz kurumaya meğilliyse, denize/havuza girmeden önce vazelin sürebilirsiniz, bu anlamda iyi bir bariyer görevi görür. Vazelin sizi sert rüzgarlardan ve soğuktan da korur ama kesinlikle nemlendiricinin üzerine sürülmelidir. Bebek yağı, bebeklerin nemli cildine sürülüp, bu nemi sabitlemek için üretilmiştir. Vazelin ya da bebek yağını nemlendirici yerine kullanırsanız, cildi bloke eder. Bunun sonucunda da cilt kendi lipitlerini ve nemini üretemez hale gelir.

ki ben de bebek yağı kullanıyordum ama başka bir şey mi denesem????? aklım karıştı....

vazelin canım...

tşk canım nasılsın iyimisin herkeste anladığım kadar aynı şikayetler var bende aynı durumdayım canım artık çok acıyo dün gece ağrıdan çocuklar gibi ağladım ya ben artık uyumak ve yatağımda rahat rahat uzanmak istiyorum ya[/QUOTE]

iyi canım ,aslında idare ediyoruzm...mide yanmaları felaket ve kalp çarpıntısı falan yaşıyorum...biraz sinirlilikte hakim....uyku yok!

neyse az kaldı doğmalarına..bu seferde gece bebek yüzünden uyuyamayaçağız....

sorma ya bende gıcık oldum eşim yok yanımda işte sabahtan gitti hala gelmedi offf yaaa offf şuanda doğursam babası yanında değil ağladım az önce sinirden ya

Ben buna sinir oldum ama, bunun ara katı da var. Bizimkinde yok.

Canım sen uyku seti bulabildin mi? Ben hala arıyorum.

benimkinin ara katı var...yani bizim modelin ara katı var sen de niye yok acaba bir sor bence aldığın yere...ama ben de hala uyku seti bulamadım annem bir yorgan takımı yaptırmıştı şimdilik onu serdim ama çok istiyorum uyku seti bulmayı

canım benim eşimde evde olsa bile yok gibi....sadeace yer içer,ben ona hizmet ederim..ne bir muhabbet ne başka bişey..tv den ayırmaz gözünü..yani aslında bende yalnızım...neyse kızlar bende çıkıyorum..yatayım artık bende...uyuyabilirsem tabi....

Canım ben de birkaç şey okudum ama zararı yok diyen daha çok. Kızlar, siz yine de doktorunuza sorun. Bana da doğum yapmış ir arkadaşım söylemişti. Bugün badem yağı sürdük ama hoşuma gitmedi. Daha önce ben de bebek yağı kullanıyordum ben de ama çatladım işte. :)

iyi canım ,aslında idare ediyoruzm...mide yanmaları felaket ve kalp çarpıntısı falan yaşıyorum...biraz sinirlilikte hakim....uyku yok!

neyse az kaldı doğmalarına..bu seferde gece bebek yüzünden uyuyamayaçağız....[/QUOTE]

ben ona razıyım gece onun ağlamalarına kalkmaya hazırım benm tek isteğim yatağımda rahat rahat uzanmak

Benim bi en üst var bir de en alt. Ben bir bakayım yarın, şimdi kalkmaya halim yok hiç. :)

internet zaten faydalı olduğundan çok zararlı her türlü yalan yanlış bilgi var...ağzı olan konuşuyor hesabı klavyesi olan yazıyor...o yüzden iyi araştırmak lazım...en temizi doktora sormak sanırım:)

ben ona razıyım gece onun ağlamalarına kalkmaya hazırım benm tek isteğim yatağımda rahat rahat uzanmak[/QUOTE]

yok bende uzanamıyorum..yüzüstü yatmayı özledimyaa.....

Benim bi en üst var bir de en alt. Ben bir bakayım yarın, şimdi kalkmaya halim yok hiç. :)

ara kat derken sanırım aynı şeyden bahsediyoruz...
ikinci ara kat demişler ürün açıklamasında ama resimler bizimkiyle aynı...yani iki kademeli dediğin gibi bir üst bir alt yani...sence bu modelin bir de 3.kademesi mi vardır????

benimkide sürekli görevde dediğim gibi ayın bir haftası anca evde durur, durduğu zamanda zaten saolsun bilgisayarın başından kalkmaz, zorla muhabet açarım, allah için yardım eder ama yinede benmi hamileyim omu belli değil o benden daha asabi davranıyor, birsey sorulmaya gelmiyor, ters ters cvplar sonra ben ağlamaya başlayıncada yok işte sen hamilelikten dolayı hassaslaştın benim her dediğimi yanlış anlıyosun vs diyor.. neyse sonuçta öyle yada böyle evde olsa nefeside yetiyor bana ama yok işte...

ben ona razıyım gece onun ağlamalarına kalkmaya hazırım benm tek isteğim yatağımda rahat rahat uzanmak

yok bende uzanamıyorum..yüzüstü yatmayı özledimyaa.....[/QUOTE]

ne diyelim hayırlısı artık sıka sıka diş kalmadı ağzımda valla ama ne yapalım anne olmak böyle bişi işte ahh bide tocacığım yanımda olsa off saat kaç oldu hala dönemdi işten

Bence bir kat daha var, fotoda da öyle görünüyor sanki. Neyse bizimki yeter bize. :)

bizdede aynı işte....

Snow, şuna bir baksana, bunu da almayı düşünüyorum. Havalar düzelsin de ben Bursa da tekrar araştırayım.
Funnababy Mum&Me Park Yatak Uyku Seti - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

güzelmiş...senin bebiş erkek olduğu için uygun olur güzel durur zaten ama ben turkuazı kıza uydurmaya çalıştığım için biraz renk problemim de var
bi de yan koruması olanlardan istiyorum ama...olmazsa burayı deneyeceğim sen de bir bak istersen...

Oyun Parkı Uyku Seti - Yorgancıoğlu Bebek Butik eyiz

Bence bir kat daha var, fotoda da öyle görünüyor sanki. Neyse bizimki yeter bize. :)

öyle mi!!!!belki de...ama olsun bizimki bize yeter bence de olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…