- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #37.101
Canım bunlar da güzelmiş. Yan korumaları taşıyor ama beşikten, güzel görünür mü? Ben de beyaz bir şeyler arıyorum aslında. Funnababynin uykustleri, pike setleri güzel de çok pahaı geldi. Gezineyim bakalım biraz daha
iyi geceler güzeller baktım da biraz yazdıklarınıza yaşadığımız ağrılar birbinin aynı neredeyse
bu süreci bu şekilde sizlerle paylaşmak çok güzel birbirimizi bilgilendirmiş oluyoruz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz buda rahatlamamıza neden oluyor siz olmasanız belkide yaşadığım çoğu şeyi kafama takardım
canlarımm benimmolumunekankayizsmile
aynen katılıyorum:lepi:
ben de kaçayım artık arkadaşlar...hepinize iyi geceler bol uykular inşallah:Saruboceq:
nıye kımse bana cevap vermıyor benneyaptımkibenneyaptımki
nıye kımse bana cevap vermıyor benneyaptımkibenneyaptımki
ben de kaçayım artık arkadaşlar...hepinize iyi geceler bol uykular inşallah:Saruboceq:
senağlamaselam falan yazmıstım sadece ama kımseden bı cevap gelmedı. bugun benım canım cok sıkkında paylasmak ıstemıstım
kusura bakma canım hayırdır neden canın sıkkın??
Kız sen tatilde değil misin, ne uykusu bu saatte... :) İyi geceleerr...
senağlamaselam falan yazmıstım sadece ama kımseden bı cevap gelmedı. bugun benım canım cok sıkkında paylasmak ıstemıstım
aleykum selam canım...hamdolsun iyiyiz diyelim daha iyi olalım inşallah:) sen nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?