2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ah ah tamda yarama tuz basıyorsunuz kızlar valla benımde o kadar canım sıkkın kı bugun sınır oluyorum su erkeklerın umursamazlıklarına

Canım bunlar da güzelmiş. Yan korumaları taşıyor ama beşikten, güzel görünür mü? Ben de beyaz bir şeyler arıyorum aslında. Funnababynin uykustleri, pike setleri güzel de çok pahaı geldi. Gezineyim bakalım biraz daha

evet ben de o yüzden görerek almaya uğraşıyorum...bir de sanırım üst kata göre takıldıkları için öyleler...bu durumda alt katta da kısa kalırlar yine çirkin görünürler galiba!!!!

iyi geceler güzeller baktım da biraz yazdıklarınıza yaşadığımız ağrılar birbinin aynı neredeyse
bu süreci bu şekilde sizlerle paylaşmak çok güzel birbirimizi bilgilendirmiş oluyoruz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz buda rahatlamamıza neden oluyor siz olmasanız belkide yaşadığım çoğu şeyi kafama takardım
canlarımm benimmolumunekankayizsmile

aynen katılıyorum:lepi:

merhaba kızlar şubat anneleri ocakta doğuruyor artık siz de hazırlıklarınızı tamamlayın :jeyyar:
biraz heyecan katıyım dedim sırnaşık şey

birşey sorayım kızlar bebe yağı ve vazelin için bi yazı eklemişsiniz ben bebe losyonu kullanıyorum şükür henüz çatlağım olmadı bununda sakıncası varmıdırki acabaCADIARZU

senağlamaselam falan yazmıstım sadece ama kımseden bı cevap gelmedı. bugun benım canım cok sıkkında paylasmak ıstemıstım

kusura bakma canım hayırdır neden canın sıkkın??

onemlı degıl canım esime cok kızgınım bugun bebegımızın esyalarını almaya gıdecektık ama afedersınız kıcını kaldıramadı bı turlu bazen onun ıcın cok onemsız oldugumuzu dusunuyorum ve pısman oluyorum bazı seylere

Kız sen tatilde değil misin, ne uykusu bu saatte... :) İyi geceleerr...

gidemedim zaten facebook da arkadaşlara takıldım...hala uyku düzenimi değiştiremedim aylardır erkenden yatıp kalkınca...uykum geliyor hemen zaten sabah da erken kaltım

senağlamaselam falan yazmıstım sadece ama kımseden bı cevap gelmedı. bugun benım canım cok sıkkında paylasmak ıstemıstım

canım ben yazmıştım ama görmemişsin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…